Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

Loopbaancoach Amersfoort

Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Maak keuzes. Neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk. Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier met loopbaancoaching in Amersfoort aan de slag. 

Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

Loopbaancoach Amersfoort

Trainer Vrouwelijk Leiderschap

drs. Marese Dijken

Mijn Specialiteiten

Ik loopbaancoach vrouwen in Amersfoort die hun volle potentie willen benutten. Ontdek wat jouw ambitie is. Of hoe jij je verder ontwikkeld in je werk, senior rol of als leidinggevende. Door mijn technische achtergrond heb ik een scherpe analytische blik.  Daarnaast zet ik mijn internationale, management en HR ervaring in. Alhoewel techniek een speciale plek in mijn hart heeft, begeleid ik vrouwen uit alle sectoren in Amersfoort.

Daarnaast ben ik ook voor SheConsult trainer op het gebied van Vrouwelijk Leiderschap en pas ik goed bij groepen vrouwen met een technische achtergrond.

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Amersfoort

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Amersfoort

In het begin vind je een functie spannend en uitdagend. Maar na verloop van tijd wordt het meer routine. Je wil wat nieuws. Je wil jezelf verder ontwikkelen. Maar hoe dan? Soms komt de volgende functie opeens op je pad. Je wordt gevraagd en zonder lang nadenken accepteer je de rol. Maar is dit eigenlijk wel de beste stap voor jou? Dit zijn een aantal typische loopbaancoach vragen waar je mee rond kan lopen in Amersfoort.  

 

Loopbaancoach Vragen:

 • Waar ben ik eigenlijk goed in? Wat vind ik echt leuk om te doen?
 • Waar wil ik naar toe, wat zijn mijn ambities?
  (bijvoorbeeld specialisten rollen of management functie?)
 • Kan ik deze functie wel aan. Ben ik goed genoeg?
 • Hoe zorg ik dat men ziet dat ik geschikt ben voor die senior rol?
 • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen. Hoe als leidinggevende?
 • Hoe zorg ik voor een gezonde werk-privé balans?
 • Hoe kan ik meer impact hebben binnen mijn organisatie?

Deze vragen kunnen lastig zijn om alleen op te pakken. Ik help je graag met loopbaancoaching in Amersfoort!

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Amersfoort

Krijg meer inzicht in jezelf. Wat wil je nou eigenlijk echt? Wat houdt je tegen? We gaan samen aan de slag in een positieve, veilige en warme omgeving. We focussen op wat jij nodig hebt. Mijn loopbaancoaching in Amersfoort is altijd maatwerk. Want jij bent uniek. Ik help je jouw gedachten te organiseren door te luisteren, vragen en spiegelen. Je gaat met een ander perspectief naar jezelf te kijken. Hierdoor krijg meer inzicht in jezelf. Vanuit daar gaan we op zoek naar kansen en mogelijkheden die bij je passen en goed voelen. De loopbaancoaching geeft energie. Je komt vanzelf in beweging. Je gaat stappen maken. Laten we jouw probleem oplossen. Laten we kennismaken in Amersfoort!

Waarom ik Loopbaancoach in Amersfoort ben

Voordat ik loopbaancoach in Amersfoort werd, heb ik jaren lang in de techniek gewerkt.  Tien jaar geleden heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ik was goed in de techniek, maar beleefde het meeste plezier aan de interactie met collega’s en cliënten. Als manager zag ik wat aandacht en meedenken met mijn medewerkers opleverde. De sfeer in mijn team werd beter. Mijn medewerkers hadden meer plezier in het werk. En gingen aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Wat een resultaat! Dit gaf mij zoveel energie dat ik in 2009 besloot om hier mijn werk van te maken. Ik ging mij volledig te richten op loopbaancoaching. Wil jij ook stappen maken in jouw carrière? Laten we kennismaken in Amersfoort.

 

Loopbaancoach Amersfoort Coach Marese dijken

Loopbaancoach Amersfoort

drs. Marese Dijken

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil. Met Loopbaancoaching in Amersfoort.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Universiteit van Amsterdam,
  Scheikunde
 • Schouten en Nelissen,
  Co-active coaching
 • Alites; Basis leergang, loopbaanontwikkeling
 • Thaeles en Alites,
  organisatiecoaching
 • Platform Innovatie Toezicht,
  Meer kijk op toezicht
 • CSR centrum,
  Chronische Stress Reversal
 • Corequality,
  Kernkwadranten trainer Amersfoort
 • Q4profile, DISC persoonlijke stijl analyse Amersfoort

 

 • SheConsult; Loopbaancoach Amersfoort 
 • Duurzame Inzetbaarheid  
  Katalysator, vennoot
 • Marese,
  Noloc erkend loopbaanprofessional Amersfoort
 • Werkmaatschappijen van de Royal Dutch Shell Group;
  “Skillpool” HR manager, Afdelingsmanager, procestechnoloog 

 • De Maatschappij, lid Amersfoort
 • Soroptimisten International, lid 
 • Noloc, lid ledenraad
 • Humanitas, lid ledenraad Amersfoort
 • KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging) loopbaancoach Amersfoort

Ervaring van Cliënten in Amersfoort:

 

Marese loopbaancoacht op een integere, warme en optimistische manier, waarbij ze naar jou als totale persoon kijkt. Door haar scherpe en analytische blik en haar leiderschapservaring is ze een uitstekende sparringpartner. Dankzij Marese heb ik geleerd meer in mogelijkheden te denken en heb ik weloverwogen carrière beslissingen genomen die aansluiten bij mijn waarden.

Angelika Voss

Senior consultant biomassa, Energietoepassingen

Marese is een competente, slimme en getalenteerde loopbaancoach in Amersfoort. Ze hielp me met de overgangsperiode nadat ik het bedrijf had verlaten waar ik bijna 25 jaar heb gediend.

Dankzij haar professionele advies ben ik erin geslaagd een moeilijk moment te doorstaan. En het vertrouwen in mezelf terug te winnen dat me naar mijn nieuwe baan heeft geleid. Ze kan de juiste vragen stellen terwijl ze ook heel goed kan luisteren. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Cristina Tolomeo

Marese heeft mij als loopbaancoach bewust gemaakt om goede keuzes te maken. Ze is kundig en nuchter. Zij liet mij ook een ander perspectief zien van hoe ik zaken kan zien en gaf veel praktische tips.

Noelle Sanders

Marese heb ik ervaren als een respectvolle en stevige loopbaancoach in Amersfoort die mij heeft geholpen tot zelfreflectie te komen om van daaruit zelf nieuwe stappen te zetten in het werk. Haar humor werkt relativerend en de weg die je met haar gaat voelt als een veilige flow waarbij je vol vertrouwen verder gaat. 

Hester Kuiper

GZ Psycholoog

Ik kijk ontzettend positief terug op mijn traject bij Marese. Ik heb Marese ervaren als een hele fijne loopbaancoach in Amersfoort. Ze is slim, doortastend en met een groot inlevingsvermogen. Ze weet de juiste vragen te stellen en zet je hiermee aan het denken. Ik heb door onze sessies veel geleerd over wat wel en niet bij mij past.

Daarnaast geeft ze veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. En met succes, ik heb bereikt wat ik wilde bereiken met dit traject. Bedankt voor de leerzame, maar ook leuke sessies!

Renske Potgieter

Marese is een ontzettend toegankelijke en betrokken vrouw. Ze luistert, stelt goede vragen en denkt met je mee. Daarnaast communiceert ze prettig en snel, waardoor je altijd even met haar kan sparren over een volgende stap. Ik beveel haar van harte aan als je op zoek bent naar wat je echt gelukkig maakt!

Anoniem

Ik was me niet bewust van mijn talenten totdat ik in contact kwam met Marese in Amersfoort. Zij heeft mij geholpen om mijn talenten zichtbaar te krijgen en dat vervolgens helder en krachtig te verwoorden, waardoor solliciteren veel makkelijker ging.

Mijzelf presenteren vind ik niet gemakkelijk, met behulp van het vertrouwen dat Marese mij gaf werd het echter leuk om te doen. 

Ingeborg ter Laak

Wethouder, Gemeente Zoetermeer

Ik ben heel blij met Marese als loopbaancoach! Ze heeft mij met haar persoonlijke, betrokken, kundige, relativerende en verhelderende werkwijze geholpen met het zetten van de volgende, mooie stap in mijn carrière. Marese luisterde en stelde de juiste vragen, waardoor ik me bewust werd van mijn kennis en kunde en nu weet wat ik kan en wil.

Renate Toxopeus

Mijn gegevens: 

 

SheConsult Loopbaancoach Amersfoort
drs. Marese Dijken
085 060 5177

Praktijk adres:
Prinses Marielaan 14B
3818 HM Amersfoort

Google Maps >

Loopbaancoach Amersfoort Coach Marese

Maak kosteloos telefonisch kennis met Loopbaancoach Amersfoort, Marese:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...