Loopbaancoach Amersfoort

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

Loopbaancoach Amersfoort

Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Maak keuzes. Neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk. Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier met loopbaancoaching in Amersfoort aan de slag. 

Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

Loopbaancoach Amersfoort

Trainer Vrouwelijk Leiderschap

drs. Marese Dijken

Mijn Specialiteiten

Ik loopbaancoach vrouwen in Amersfoort die hun volle potentie willen benutten. Ontdek wat jouw ambitie is. Of hoe jij je verder ontwikkeld in je werk, senior rol of als leidinggevende. Door mijn technische achtergrond heb ik een scherpe analytische blik.  Daarnaast zet ik mijn internationale, management en HR ervaring in. Alhoewel techniek een speciale plek in mijn hart heeft, begeleid ik vrouwen uit alle sectoren in Amersfoort.

Daarnaast ben ik ook voor SheConsult trainer op het gebied van Vrouwelijk Leiderschap en pas ik goed bij groepen vrouwen met een technische achtergrond.

Beluister deze podcast waarin ik een interessante case uit mijn praktijk bespreek

Vréneli Stadelmaier in gesprek met Marese Dijken,

Waarom ik Loopbaancoach in Amersfoort ben

Voordat ik loopbaancoach in Amersfoort werd, heb ik jaren lang in de techniek gewerkt.  Tien jaar geleden heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ik was goed in de techniek, maar beleefde het meeste plezier aan de interactie met collega’s en cliënten. Als manager zag ik wat aandacht en meedenken met mijn medewerkers opleverde. De sfeer in mijn team werd beter. Mijn medewerkers hadden meer plezier in het werk. En gingen aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Wat een resultaat! Dit gaf mij zoveel energie dat ik in 2009 besloot om hier mijn werk van te maken. Ik ging mij volledig te richten op loopbaancoaching. Wil jij ook stappen maken in jouw carrière? Laten we kennismaken in Amersfoort.

 

Loopbaancoach Amersfoort Coach Marese dijken

Loopbaancoach Amersfoort

drs. Marese Dijken

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Amersfoort.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Universiteit van Amsterdam,
  Scheikunde
 • Schouten en Nelissen,
  Co-active coaching
 • Alites; Basis leergang, loopbaanontwikkeling
 • Thaeles en Alites,
  organisatiecoaching
 • Platform Innovatie Toezicht,
  Meer kijk op toezicht
 • CSR centrum,
  Chronische Stress Reversal
 • Corequality,
  Kernkwadranten trainer Amersfoort
 • Q4profile, DISC persoonlijke stijl analyse Amersfoort

 

 • SheConsult; Loopbaancoach Amersfoort 
 • Duurzame Inzetbaarheid  
  Katalysator, vennoot
 • Marese,
  Noloc erkend loopbaanprofessional Amersfoort
 • Werkmaatschappijen van de Royal Dutch Shell Group;
  “Skillpool” HR manager, Afdelingsmanager, procestechnoloog 

 • De Maatschappij, lid Amersfoort
 • Soroptimisten International, lid 
 • Noloc, lid ledenraad
 • Humanitas, lid ledenraad Amersfoort
 • KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging) loopbaancoach Amersfoort

Ervaring van Cliënten in Amersfoort:

 

Marese loopbaancoacht op een integere, warme en optimistische manier, waarbij ze naar jou als totale persoon kijkt. Door haar scherpe en analytische blik en haar leiderschapservaring is ze een uitstekende sparringpartner. Dankzij Marese heb ik geleerd meer in mogelijkheden te denken en heb ik weloverwogen carrière beslissingen genomen die aansluiten bij mijn waarden.

Angelika Voss

Senior consultant biomassa, Energietoepassingen

Marese is een competente, slimme en getalenteerde loopbaancoach in Amersfoort. Ze hielp me met de overgangsperiode nadat ik het bedrijf had verlaten waar ik bijna 25 jaar heb gediend.

Dankzij haar professionele advies ben ik erin geslaagd een moeilijk moment te doorstaan. En het vertrouwen in mezelf terug te winnen dat me naar mijn nieuwe baan heeft geleid. Ze kan de juiste vragen stellen terwijl ze ook heel goed kan luisteren. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Cristina Tolomeo

Marese heeft mij als loopbaancoach bewust gemaakt om goede keuzes te maken. Ze is kundig en nuchter. Zij liet mij ook een ander perspectief zien van hoe ik zaken kan zien en gaf veel praktische tips.

Noelle Sanders

Marese heb ik ervaren als een respectvolle en stevige loopbaancoach in Amersfoort die mij heeft geholpen tot zelfreflectie te komen om van daaruit zelf nieuwe stappen te zetten in het werk. Haar humor werkt relativerend en de weg die je met haar gaat voelt als een veilige flow waarbij je vol vertrouwen verder gaat. 

Hester Kuiper

GZ Psycholoog

Ik kijk ontzettend positief terug op mijn traject bij Marese. Ik heb Marese ervaren als een hele fijne loopbaancoach in Amersfoort. Ze is slim, doortastend en met een groot inlevingsvermogen. Ze weet de juiste vragen te stellen en zet je hiermee aan het denken. Ik heb door onze sessies veel geleerd over wat wel en niet bij mij past.

Daarnaast geeft ze veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. En met succes, ik heb bereikt wat ik wilde bereiken met dit traject. Bedankt voor de leerzame, maar ook leuke sessies!

Renske Potgieter

Marese is een ontzettend toegankelijke en betrokken vrouw. Ze luistert, stelt goede vragen en denkt met je mee. Daarnaast communiceert ze prettig en snel, waardoor je altijd even met haar kan sparren over een volgende stap. Ik beveel haar van harte aan als je op zoek bent naar wat je echt gelukkig maakt!

Anoniem

Ik was me niet bewust van mijn talenten totdat ik in contact kwam met Marese in Amersfoort. Zij heeft mij geholpen om mijn talenten zichtbaar te krijgen en dat vervolgens helder en krachtig te verwoorden, waardoor solliciteren veel makkelijker ging.

Mijzelf presenteren vind ik niet gemakkelijk, met behulp van het vertrouwen dat Marese mij gaf werd het echter leuk om te doen. 

Ingeborg ter Laak

Wethouder, Gemeente Zoetermeer

Ik ben heel blij met Marese als loopbaancoach! Ze heeft mij met haar persoonlijke, betrokken, kundige, relativerende en verhelderende werkwijze geholpen met het zetten van de volgende, mooie stap in mijn carrière. Marese luisterde en stelde de juiste vragen, waardoor ik me bewust werd van mijn kennis en kunde en nu weet wat ik kan en wil.

Renate Toxopeus

Mijn gegevens: 

 

SheConsult Loopbaancoach Amersfoort

drs. Marese Dijken
085 060 5177

Praktijk adres:
Prinses Marielaan 14B
3818 HM Amersfoort

Google Maps >

Loopbaancoach Amersfoort Coach Marese

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...