DRS. DORRIS MEESTERS

Werken met mij geeft energie, is warm en voelt veilig, terwijl alles wat nodig is wordt besproken. Niet oordelend en altijd met respect. Spiegelend, open en kritisch constructief. Betrokken bij je wens en doel. Mijn klanten gaan rijker en met meer energie de deur uit… Bewust van meerwaarde en mogelijkheden. Je gaat meer uit van wat kan en minder van wat niet kan.

 

 

Mijn Specialiteiten

 Ik kom uit het bedrijfsleven en semi-Profit en snap hoe het werkt in een mannenwereld en zie hoe het beter functioneert met vrouwen. In de afgelopen jaren heb ik alle sectoren voorbij zien komen en voel me thuis in uiteenlopende branches.

 

loopbaancoach coach Rotterdam

Elke vrouw is uniek.”

Drs. Dorris Meesters

Loopbaancoach Utrecht

 

Elke vrouw is uniek en heeft meer talent en mogelijkheden dan ze zich bewust is. Met aandacht voor persoonlijke kracht en focus is veel meer mogelijk! Je voelt je gestimuleerd drempels over te gaan en zet jezelf steviger neer.

 
Ben je altijd ergens ingerold en nooit bewust keuzes gemaakt?
Twijfel je over vervolgstappen en zoek je een heldere focus?
Wil je je zichtbaarheid of je overtuigingskracht vergroten?
Wil je in aanmerking komen voor die mooie functie en zoek je de juiste aanpak en/of onderhandelingswijze?
Wil je authentieker of effectiever leren leidinggeven?
Wil je je beter profileren?
Moet je op zoek naar ander werk?
Ben je even de balans kwijt?
Heel graag help ik je verder.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Hoe kunnen dingen beter?

In mijn coaching kijk ik naar de context, we bekijken meerdere perspectieven. Soms zet ik een test (zoals DISC) in om vanuit daar verder te coachen. Ik coach vanuit de ontwikkelkant: wat en hoe kunnen dingen beter?

Ik kan goed spiegelen, ben enthousiasmerend en denk vanuit mogelijkheden.

Wie ik ben:

loopbaancoach coach Rotterdam

Ik ben graag bezig met het ontwikkelen en bewegen van mens en organisatie (HRD en OD), loopbaanmanagement, talent management, transitie-management en duurzame inzetbaarheid.
De kern van mijn werk is dat ik organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hand-in-hand laat gaan, dus de mens in een (veranderende) organisatie beweeg tot ontwikkeling.

Anderen noemen mij enthousiast en inspirerend, mensgericht, open en betrokken.

Mijn gegevens:

 

SheConsult Loopbaancoach Utrecht

Drs. Dorris Meesters
085 060 5177
 
Praktijk adres:
Ovidiuslaan 2 3584 AW Utrecht
 
Parkeergelegenheid voor de deur (vanaf 01-04-2020 tot 11.00 uur betaald, overige tijden gratis). Let op: 2de huis rechts.

 
 Google Maps > 

 

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • CMI,
  CMI-C en NOLOC Register Loopbaanprofessional
 • Odin Institute,
  ODC certified professional level 1 en 2
 • School voor Coaching, Loopbaancoaching en Professionele coaching
 • ISBW, Managen van Organisatieverandering en Management
 • Open Universiteit, Organisatiekunde 1a en 1b (onderdeel Bedrijfskunde)
 • Universiteit Utrecht, Doctoraal Onderwijskunde, Propedeuse Sociale wetenschappen. Extra vakken: Communicatie en Leerpsychologie

 • SheConsult , coach
 • Zinver, bureau voor coaching en duurzame inzetbaarheid, eigenaar, coach/adviseur
 • Enexis, Manager HR
 • Essent Netwerk, Manager HR
 • PMG, Manager HR en Communicatie
 • PNEM, Hoofd Consultancy en Hoofd Opleidingen
 • TRIAM, Lid MT, Commercieel Manager, Projectmanager

 • Gortcoaching, trainer coachopleidingen
 • 50+Carrière, partner-coach Outplacement regio Utrecht
 • Unie, Inleider 3de levensfase (duurzame inzetbaarheid)
 • NCP NLQF, lid Programmaraad

Maak kosteloos telefonische kennis met Dorris:

Laden...

Drie ervaringen van clienten:

Dorris heeft me op haar warme en persoonlijke manier geholpen bij het vinden van mijn persoonlijke missie, bij het opstellen van een persoonlijke top 10  en  een krachtige en persoonlijke CV. Ze hielp me doelgericht met ander werk vinden waar ik echt gelukkig van word en het is gelukt!

Annerieke Claassen

Ziggo

Dorris is een uitstekend luisteraar en herkent feilloos alle losse eindjes in mijn gedachten. Door daarop door te vragen bereikt zij dat ik steeds beter weet wat ik nodig heb om me volledig te ontplooien. Iedere sessie met Dorris is er één om naar uit te kijken.

Marjoleine Sloos

Wetenschappelijk Onderzoeker

Dorris is een coach die je laat geloven in je eigen kracht. Ze stelt rake vragen en heeft een praktische werkwijze. Elke coaching sessie ben ik verrijkt met nieuwe inzichten. Ik hou van de band die ik met haar opgebouwd heb en de persoon die zij in mij ziet.

Leila Mohemi

RA12, Veenendaal

Loading...