Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH UTRECHT
DRS. LIESBETH TETTERO

 

Heb je last van belemmerende overtuigingen? Wil je je beter profileren? Wil je leren overtuigen of wil je de balans vinden tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn?

 

Mijn Specialiteiten

Ik ben NOLOC-gecertificeerd loopbaancoach in Utrecht en opgeleid in het werken met onder andere Voice Dialogue, Non Violent Communication en het Interpersoonlijk Profiel. Dit zijn krachtige coachingmethodieken bij dilemma’s, belemmerende overtuigingen en bij het versterken van je communicatieve kracht. Door mijn communicatieachtergrond en ervaring in de politiek en als debattrainer kan ik vrouwen goed helpen met overtuigende communicatie en effectieve framing. Of dat nu één op één is, tijdens een vergadering, bij een presentatie, of in een sollicitatie- of motivatiebrief en een overtuigend CV. 

 

loopbaancoach utrecht

“Laten we met succes en plezier mooie loopbaanstappen maken.”

Drs.  Liesbeth Tettero

Loopbaancoach Utrecht 

Hoe profileer je je als vrouw in een politiek complexe omgeving? Hoe kun jij jezelf profileren en assertief zijn op een manier die bij jou past? Hoe vergroot jij je overtuigingskracht? Hoe vind je de balans tussen aardig gevonden worden (ben je te lief?) en daadkrachtig zijn (of juist de bitch…)? Hoe geef je effectief feedback en hoe ga je om met feedback die je krijgt? Wat zijn de ongeschreven regels in de organisatie en hoe ga je daarmee om?

Dit zijn voor ambitieuze vrouwen belangrijke vragen.  Ik help je graag om hierin je weg te vinden. Om je professionele en persoonlijke belangen zo goed mogelijk te behartigen. Om met succes en plezier te werken en om mooie loopbaanstappen te maken.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Ik pas m’n coaching aan op jou

Coachmethodieken die ik inzet zijn onder andere Voice Dialogue en Non Violent Communication, waarmee ik dilemma’s en belemmerende overtuigingen aanpak. Ook ben ik goed in vrouwen helpen met overtuigende communicatie, effectieve framing en feedback geven en ontvangen. Ik ben gecertificeerd voor het InterPersoonlijk Profiel, dat je met 360-graden-feedback op basis van de Roos van Leary zicht geeft op hoe jij overkomt. Ik pas m’n coaching aan op jouw hulpvraag.

Wie ik ben:

loopbaancoach coach Rotterdam

Al ruim 25 jaar werk ik in en om het openbaar bestuur, als woordvoerder, gemeenteraadslid, talentmanager en trainer en coach in communicatieve vaardigheden en politieke sensitiviteit.

Mijn inzichten uit de politieke wereld van het het openbaar bestuur vertaal ik graag naar andere dan overheidsorganisaties. Want overal waar tegengestelde belangen zijn, is politiek tenslotte.

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach Utrecht
drs. Liesbeth Tettero

085 060 5177

Praktijk adres:
Nedereindsevaart 18 3612 AL Tienhoven
 
Google Maps >

 

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Leary Academy, Interpersoonlijke dynamiek
 • Vine, Train-de-trainer NVC (Geweldloze Communicatie)
 • Klimaatgesprekken.nl, Opleiding tot groepscoach
 • ICM, Opleiding Loopbaancoaching,
 • Opleiding Online faciliteren en opleiden
 • Het Balkon, Leergang De Trainer als Regisseur
 • INHOLLAND, Post-HBO Communicatietrainer
 • Van der Hilst, Senior Communicatiemedewerker
 • Universiteit Utrecht, Algemene Letteren / Communicatiekunde,

 • SheConsult, loopbaancoach Utrecht
 • Publice, Trainer, docent, coach, dagvoorzitter
 • GroenLinks, Manager Politiek Personeelsbeleid 
 • Hogeschool Utrecht,
  deeltijdopleiding Kandidaat-Gerechtsdeurwaarder, Trainer en ontwikkelaar,
 • Hogeschool Inholland, Docent Overheidscommunicatie
 • Diverse overheidsinstanties (gemeente, politie), communicatieadviseur/woordvoerder. 

 • VidM, trainer Overtuigende Communicatie
 • StemOpEenVrouw, Debattrainer
 • Stichting Klimaatgesprekken.nl, Coach 
 • Taal- en cultuurstudies Universiteit Utrecht, Mentor
 • Gemeenteraadslid Maarssen. Lid commissie werving en selectie griffiers, voorzitter werkgroep inrichting griffiefunctie en vergadermodel fusiegemeente Stichtse Vecht

Maak kosteloos kennis met Liesbeth:

Laden...

Ervaringen van cliënten:

Na mijn ontslag als wethouder werd Liesbeth mijn coach tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Liesbeth staat met beide benen op de grond, is een vakkundige en plezierige coach die jou snel doorgrond door de juiste vragen te stellen en vervolgens meerdere adviezen met je bespreekt inclusief een goede onderbouwing. Ik heb inmiddels een nieuwe baan gevonden en dat is mede dankzij de gerichte en professionele inzet van Liesbeth die mij regelmatig motiveerde te blijven zoeken naar en te geloven in een nieuwe uitdaging.
Heleen Hooij

Mijn coach van SheConsult bood me handvaten voor leiderschap tijdens een voor mij moeilijke periode op mijn werk. Hierdoor ging ik goed voorbereid en met een strategie de confrontatie aan. Uiteraard was het ook fijn om een onafhankelijk luisterend oor en adviseur in mijn coach te vinden tijdens deze spannende tijd. Ben blij dat ik destijds voor coaching van SheConsult heb gekozen.

Anoniem

Liesbeth coacht vanuit overtuiging en warme belangstelling, is sensitief, professioneel en weet je aan te spreken in je gevoel, je denken en je zijn. Ze stelt vragen en analyseert wat je nodig hebt en kan je in korte tijd verder helpen. Communicatie is haar sleutelwoord tot effectief opereren in dat wat je wil bereiken.Liesbeth heeft mij geholpen bij mijzelf te blijven in de keuzes die ik heb gemaakt!
Annet Slijkhuis

Liesbeth is een van de fijnste coaches waar ik mee heb samen gewerkt. Ze is direct waar het nodig is en komt met zeer bruikbare tips en feedback bij vraagstukken. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Annemieke Kaspersen

Als coach weet Liesbeth je bewust te maken van je eigen kwaliteiten. Dat doet ze door de goede vragen te stellen én goede adviezen te  geven waardoor jij zelfbewust de volgende stappen kunt zetten. Na een gesprek met Liesbeth heb je meer inzicht in je eigen mogelijkheden en heb je energie om in actie te komen. Voor mij persoonlijk is het ook waardevol dat Liesbeth veel kennis heeft over het openbaar bestuur. 
Huri Sahin

Loading...