Loopbaancoach & Executive Coach Tilburg

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Loopbaancoach Tilburg Executive Coach

Loopbaancoach & Executive Coach Tilburg

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je dat stukje van jezelf nog ontdekken? Ik ben je loopbaancoach in en om Tilburg als het gaat om het versterken van je zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent of het managen van stress.

Loopbaancoach Tilburg Executive Coach

Loopbaancoach Tilburg

Executive Coach Tilburg

drs. Nicole Wilming

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach en executive coach in Tilburg. Daarnaast ben ik orthopedagoog, EMDR-therapeut, (ggz) behandelaar, tinnitus-counselor en studieadviseur. Graag deel ik mijn kennis en inzicht tijdens de loopbaancoaching om jou verder te helpen in je zoektocht.

Beluister deze podcast waarin ik een interessante case uit mijn praktijk bespreek

Vréneli Stadelmaier in gesprek met Nicole Wilming

Waarom ik Loopbaancoach in Tilburg ben

 
Ik ben een empathische, authentieke en gepassioneerde loopbaancoach in Tilburg. Ik denk graag mee met jouw loopbaanvragen in Tilburg. Ook persoonlijkheid ontwikkeling vind ik heel interessant. Verder hou ik ervan om mensen te helpen om bewuster keuzes te maken. En beter te reflecteren waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Laten we jouw loopbaancoach of executive coach vraag oplossen. Laten we kennismaken in Tilburg.

Loopbaancoach Tilburg Executive Coach Vrouwen

Loopbaancoach Tilburg

Executive Coach Tilburg

drs. Nicole Wilming

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Tilburg.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Universiteit van Amsterdam, Orthopedagogiek en Gezinsleer.
 • NONONS, opleiding-training-coaching opleiding Coach Intensive.
 • IKEV, Basisvertrouwen en Hechting.
 • IKEV– CREF/EMDR
 • InSentis, Tinnitus Retraining Therapie (TRT)
 • TMA-professional, Talent management Analyses
 • Q-coaching Pontes

 

 • SheConsult, Loopbaancoach Tilburg, Executive Coach Tilburg
 • Youz/ Parnassia groep, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin Tilburg
 • InSentis , Counseling voor Tinnitus, Hyperacusis en Misofonie. Tilburg
 • EMDR, Counseler. Tilburg
 • Bureau Studiekeuze en NWO, Orthopedagoog, eigen ondernemer, studiekeuze en -advies, studie-coaching. Tilburg
 • Merkelbach&Partners, Orthopedagogen, diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten met leer- en gedragshulpvraag.
 • Virenze, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin.
 • Stichting Uitbreiding Kinderopvang, Acquisitie voor kinderdagverblijven Amsterdam en omgeving

Ervaring van Cliënten in Tilburg:

 

Als loopbaancoach heeft Nicole mij begeleidt in Tilburg op weg naar een nieuwe baan. Nicole weet al heel snel een sfeer te creëren waarbij je je veilig en op je gemak voelt. Door deze ongedwongen sfeer ontstonden er al heel snel hele open en waardevolle gesprekken. Nicole weet de juiste vragen te stellen en laat je zelf nadenken en komen tot een oplossing.

Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten die ik van haar mee kreeg, kwam ik steeds meer over mezelf te weten en vielen de puzzelstukjes in elkaar. Dankzij haar intensieve loopbaancoaching heb ik mijn doelstelling behaald. Dank je wel daarvoor Nicole!

Nicole werkt serieus, vakkundig, creatief, ongedwongen en doeltreffend.

Sofieke van den Hout

STUDIO GOOSEN

Nicole is een loopbaancoach in Tilburg met een warme persoonlijkheid. Die met o.a. humor door weet te dringen tot de kern en goed kan luisteren. Ze gaat heel respectvol met je om en levert echt maatwerk, afgestemd op je hulpvraag. Echt geweldig!

Ellen de Roij

Ik heb de loopbaancoaching in Tilburg als heel prettig ervaren, ook al was het af en toe pittig en confronterend. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en ik had een hele goede klik/aansluiting bij Nicole. Zij heeft mij het comfort gegeven dat ik nodig had, haar rustige en prettige begeleiding heb ik als waardevol ervaren.

Anoniem

Heel erg bedankt voor het coachingstraject, Nicole! Ik vond het heel fijn om door jou begeleid te worden in de zoektocht naar wat ik nu écht wil. Je hebt me goed geholpen door de rode draad te vinden in de antwoorden op alle opdrachten en daar conclusies aan te verbinden.

Jacklien

Nicole helpt mij momenteel op een persoonlijke manier bij het uitzoeken van een toekomstige verandering van loopbaan. Dat is geen gemakkelijke klus aangezien ik mijn huidige werk als landendirecteur in conflictgebieden voor humanitaire en ontwikkelings-organisaties nog steeds uitdagend vindt maar ook heel intensief en meer dan full-time.

Nicole neemt de tijd om goed te luisteren en terugkoppeling te geven op het juiste moment. Ze stimuleert mij om mijn wereldbeeld en waarden te koppelen aan mijn kracht, vaardigheden en wensen wat voelt als een speurtocht naar mogelijkheden in positieve zin.

Nicole is een toegankelijke, open en prettige loopbaancoach in Tilburg met een praktische instelling. Ze zet me aan het denken, praktisch aan het werk en helpt patronen te doorbreken tijdens en na onze sessies waarin ook ruimte is voor humor en relativeren. Dat vind ik een fijne combinatie en ik heb er alle vertrouwen in dat ik meer helderheid krijg in mijn toekomstige loopbaan.

Ilse du Pied

Landendirecteur, Internationale niet-gouvernementele organisaties

Nicole is een hele warme, betrokken loopbaancoach in Tilburg. Ze houdt overzicht, komt snel tot de kern, oordeelt niet maar prikkelt wel. Daarbij gebruikt ze verschillende tools (o.a. concrete oefeningen). Ze heeft me echt geholpen om ‘mezelf te leren zijn op het werk’. Door de coaching heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen behoeften en wensen, overtuigingen en gedrag op de werkvloer.

Yvon Kiemeneij

Nicole was ontzettend geduldig en doortastend en ik kreeg het idee dat ze oprecht het beste met me voor had. Dat zorgde ervoor dat ik mijn verhaal bij haar kwijt wilde. Daarbij is ze ook heel praktisch, wat ik ontzettend gewaardeerd heb. Vind haar echt een top loopbaancoach in Tilburg waar je iets aan hebt!

Anoniem

Nicole is naast een dierbare vriendin ook mijn sparringpartner als het gaat om vraagstukken die zowel zakelijk als privé op mijn pad komen. Warm en met een open hart luistert Nicole naar mijn verhalen en geeft me liefdevol. Maar zeker ook professioneel, feedback. Haar kennis en kunde, plus de wijze waarop ze in het leven staat inspireren mij. Het is een cadeau dat Nicole met me mee reist.

Simone Hofland-Lokin

Career Services Officer, Tilburg University

Frequentie was prettig, regelmaat en toch rustig loopbaancoaching. Het bleek vooral een persoonlijk traject. Opdrachten waren een stok achter de deur en zeer zinvol wanneer ik anderen erbij moest betrekken / ik met hen in gesprek ging over hun visie op mijn situatie en ontwikkeling.

Astrid

Het loopbaancoaching traject bij SheConsult in Tilburg was een cadeautje voor mezelf. Ik heb een heel prettig loopbaancoach traject gehad bij Nicole Wilming. Door haar jarenlange ervaring heeft ze veel kennis van diverse onderwerpen die aan bod kwamen en kan daardoor heel goed en fijn hiertussen schakelen. Heel verhelderend en het heeft me andere inzichten gegeven.

Anoniem

Mijn loopbaan coachingtraject voelt als een cadeau aan mezelf. Nicole is een betrokken en prettige coach, waarbij je je snel op je gemak voelt. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten opgedaan die me helpen in zowel mijn professionele ontwikkeling als privé. Ik heb hierdoor niet alleen kunnen reflecteren op mezelf, maar weet ook welke en hoe ik dingen nu anders wil gaan doen.

Fenna

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Tilburg

Voorbeelden van loopbaancoach of executive coach vragen in Tilburg die jij wellicht herkent zijn:

– Ik wil mijn eigen karakter tonen, mezelf durven te laten zien
– Ik wil initiatief nemen om contacten te leggen 
– Ik wil leren om concreet en krachtig te communiceren
– Ik wil assertiviteit tonen wanneer kansen zich aandienen
– Ik wil inzicht krijgen in waar ik goed in ben en wat bij mij past
– Ik wil helder krijgen hoe ik mijn competenties en kernkwaliteiten in kan zetten in mijn werkzaamheden 
– Ik wil terug in de tijd om de ontdekken waar (onverwerkte trauma) mijn gedragspatronen zijn ontstaan 
– Ik ben op zoek naar wat ik wil in mijn verdere loopbaan 

Deze loopbaancoach of executive coach vraagstukken kunnen moeilijk zijn om alleen op te pakken. Ik ben benieuwd naar jouw loopbaancoach of executive coach vraag!

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Tilburg

Laten we samen op reis gaan om te ontdekken wie jij bent. Daarbij staat vertrouwen en respect voor elkaar centraal in de loopbaancoaching of executive coaching in Tilburg. Wat is jouw verhaal? Waar wil je in groeien? Ik vind het belangrijk dat er een sfeer ontstaat waarin jij je vrij voelt om te groeien. Zodat je tegen vraagstukken durft aan te lopen. Deze vraagstukken gaan we samen met loopbaancoaching of executive coaching oplossen in Tilburg. Laten we kennismaken in Tilburg.

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Tilburg
Executive Coach Tilburg
drs. Nicole Wilming
085 060 5177

 

Praktijk adres:
Drossaard van der Willigenhof 14
5037 PT, Tilburg

 

Google Maps > 

Loopbaancoach Tilburg Vrouwen Executive Coach

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...