Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH TILBURG
DRS. NICOLE WILMING

Ik coach vrouwen in en om Tilburg, die zichzelf willen ontwikkelen, sterke vrouwen die juist dat stukje van zichzelf nog moeten ontdekken. Of het nu gaat om loopbaancoaching, het versterken van je zelfvertrouwen, ontdekken wie je bent of het managen van je stress-level; zie een coaching-traject als een cadeautje aan jezelf.

Gun jezelf dit plezier, investeer in jezelf en maak jezelf de moeite waard..

 

Mijn Specialiteiten

Ik sta voor je klaar om met mijn ervaring als orthopedagoog, EMDR-therapeut, coach, (ggz) behandelaar, tinnitus-counselor, studieadviseur mijn kennis en inzicht met je te delen om jou verder te helpen in je zoektocht.

 

TILBURG SheConsult-coach

“Don’t make life perfect, make it interesting!”

Drs. Nicole Wilming

Loopbaancoach Tilburg

Als coach in Tilburg ga ik graag met jou op reis om te ontdekken wie jij bent. Daarbij staat vertrouwen en respect voor elkaar centraal en ben ik vooral geïnteresseerd in jouw verhaal. Ik vind het belangrijk dat er een sfeer ontstaat waarin jij je vrij voelt om te groeien, tegen vraagstukken aan durft te lopen en deze samen met mij op gaat lossen.

 

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Ik ben benieuwd naar jouw vraag

Ik heb vrouwen gecoacht met diverse hulpvragen; een kleine greep:

-“Ik wil mijn eigen karakter tonen, mezelf durven te laten zien”
-“Ik wil initiatief nemen om contacten te leggen”
-“Ik wil leren om concreet en krachtig te communiceren”
-“Ik wil assertiviteit tonen wanneer kansen zich aandienen”
-“Ik wil inzicht krijgen in waar ik goed in ben en wat bij mij past”
-“Ik wil helder krijgen hoe ik mijn competenties en kernkwaliteiten in kan zetten in mijn werkzaamheden”
-“Ik wil terug in de tijd om de ontdekken waar (onverwerkte trauma) mijn gedragspatronen zijn ontstaan”
-“Ik ben op zoek naar wat ik wil in mijn verdere loopbaan”

Ik ben benieuwd naar jouw hulpvraag.

Wie ik ben:

TILBURG SheConsult-coach

Ik ben empathisch, authentiek en gepassioneerd. Graag denk ik mee met loopbaanvragen, maar persoonlijkheidsontwikkeling vind ik ook heel interessant.

Verder hou ik ervan om mensen te helpen om bewuster keuzes te maken en beter te reflecteren waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach Tilburg

drs. Nicole Wilming
085 060 5177

Praktijk adres:
Drossaard van der Willigenhof 14 

5037 PT, Tilburg

 

Google Maps > 

 

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Universiteit van Amsterdam, Orthopedagogiek en Gezinsleer.
 • NONONS, opleiding-training-coaching opleiding Coach Intensive.
 • IKEV, Basisvertrouwen en Hechting.
 • IKEV– CREF/EMDR
 • InSentis, Tinnitus Retraining Therapie (TRT)
 • TMA-professional, Talent management Analyses
 • Q-coaching Pontes

 • Youz/ Parnassia groep, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin
 • InSentis , Counseling voor Tinnitus, Hyperacusis en Misofonie.
 • EMDR, Counseler.
 • Bureau Studiekeuze en NWO, Orthopedagoog, eigen ondernemer, studiekeuze en -advies, studie-coaching.
 • Merkelbach&Partners, Orthopedagogen, diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten met leer- en gedragshulpvraag.
 • Virenze, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin.
 • Stichting Uitbreiding Kinderopvang, Acquisitie voor kinderdagverblijven Amsterdam en omgeving

Maak kosteloos kennis met Nicole:

Laden...

Ervaringen van cliënten:

Als loopbaancoach heeft Nicole mij begeleidt op weg naar een nieuwe baan. Nicole weet al heel snel een sfeer te creëren waarbij je je veilig en op je gemak voelt. Door deze ongedwongen sfeer ontstonden er al heel snel hele open en waardevolle gesprekken. Nicole weet de juiste vragen te stellen en laat je zelf nadenken en komen tot een oplossing.

Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten die ik van haar mee kreeg, kwam ik steeds meer over mezelf te weten en vielen de puzzelstukjes in elkaar. Dankzij haar intensieve begeleiding heb ik mijn doelstelling behaald. Dank je wel daarvoor Nicole!

Nicole werkt serieus, vakkundig, creatief, ongedwongen en doeltreffend.

Sofieke van den Hout

STUDIO GOOSEN concept & creatie

Nicole is een warme persoonlijkheid die met o.a. humor door weet te dringen tot de kern en goed kan luisteren. Ze gaat heel respectvol met je om en levert echt maatwerk, afgestemd op je hulpvraag. Echt geweldig!

Ellen de Roij

Ik heb de coaching als heel prettig ervaren, ook al was het af en toe pittig en confronterend. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en ik had een hele goede klik/aansluiting bij Nicole. Zij heeft mij het comfort gegeven dat ik nodig had, haar rustige en prettige begeleiding heb ik als waardevol ervaren.

Anoniem

Nicole helpt mij momenteel op een persoonlijke manier bij het uitzoeken van een toekomstige verandering van loopbaan. Dat is geen gemakkelijke klus aangezien ik mijn huidige werk als landendirecteur in conflictgebieden voor humanitaire en ontwikkelings-organisaties nog steeds uitdagend vindt maar ook heel intensief en meer dan full-time. Nicole neemt de tijd om goed te luisteren en terugkoppeling te geven op het juiste moment. Ze stimuleert mij om mijn wereldbeeld en waarden te koppelen aan mijn kracht, vaardigheden en wensen wat voelt als een speurtocht naar mogelijkheden in positieve zin. Nicole is een toegankelijk, open en prettig persoon met een praktische instelling. Ze zet me aan het denken, praktisch aan het werk en helpt patronen te doorbreken tijdens en na onze sessies waarin ook ruimte is voor humor en relativeren. Dat vind ik een fijne combinatie en ik heb er alle vertrouwen in dat ik meer helderheid krijg in mijn toekomstige loopbaan.

Ilse du Pied

Landendirecteur, Internationale niet-gouvernementele organisaties (INGOs).

Nicole is een hele warme, betrokken coach. Ze houdt overzicht, komt snel tot de kern, oordeelt niet maar prikkelt wel. Daarbij gebruikt ze verschillende tools (o.a. concrete oefeningen). Ze heeft me echt geholpen om ‘mezelf te leren zijn op het werk’. Door de coaching heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen behoeften en wensen, overtuigingen en gedrag op de werkvloer.

Yvon Kiemeneij

Nicole was ontzettend geduldig en doortastend en ik kreeg het idee dat ze oprecht het beste met me voor had. Dat zorgde ervoor dat ik mijn verhaal bij haar kwijt wilde. Daarbij is ze ook heel praktisch, wat ik ontzettend gewaardeerd heb. Vind haar echt een topper waar je iets aan hebt!

Anoniem

Nicole is naast een dierbare vriendin ook mijn sparringpartner als het gaat om vraagstukken die zowel zakelijk als privé op mijn pad komen. Warm en met een open hart luistert Nicole naar mijn verhalen en geeft me liefdevol, maar zeker ook professioneel, feedback. Haar kennis en kunde, plus de wijze waarop ze in het leven staat inspireren mij. Het is een cadeau dat Nicole met me mee reist.  

Simone Hofland-Lokin

Career Services Officer, Tilburg University

Het NL leert door traject is kort maar krachtig. Ik merkte zelf dat ik al best wat inzichten had, maar dat deze wel meer in samenhang werden gebracht. Ik heb nog wel meer tijd nodig om echt de basis bij mezelf op orde te brengen, maar ik heb wel een mooie opstap meegekregen!

Sonja

Frequentie was prettig, regelmaat en toch rustig. Het bleek vooral een persoonlijk traject. Opdrachten waren een stok achter de deur en zeer zinvol wanneer ik anderen erbij moest betrekken / ik met hen in gesprek ging over hun visie op mijn situatie en ontwikkeling.

Astrid

Het coachingstraject bij SheConsult was een cadeautje voor mezelf. Ik heb een heel prettig traject gehad bij Nicole Wilming. Door haar jarenlange ervaring heeft ze veel kennis van diverse onderwerpen die aan bod kwamen en kan daardoor heel goed en fijn hiertussen schakelen. Heel verhelderend en het heeft me andere inzichten gegeven.

Anoniem

Loading...