Loopbaancoach & Burn-out Coach Maastricht

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Loopbaancoach Maastricht Burn-out coach Vrouwen

Loopbaancoach & Burn-out Coach Maastricht

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Je verhaal laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen met loopbaancoaching in Maastricht.

Loopbaancoach Maastricht Burn-out coach Vrouwen

Loopbaancoach Maastricht

Burn-out Coach Maastricht

drs. Wiebrig Bakker

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach en burn-out coach in Maastricht. Ik heb inzichten en tools gekregen door mijn persoonlijke ervaringen met complexe werkprocessen o.a. in managementfuncties en projecten. Ik zet graag mijn ervaring in om jou verder te helpen met loopbaancoaching in Maastricht.

Waarom ik Loopbaancoach en Burn-out Coach ben in Maastricht

 

Er was een echte eye-opener nodig voor mij om coach te worden. Voordat ik loopbaancoach en burn-out coach in Maastricht werd, werkte ik in meerdere leidinggevende functies. In een van mijn leidinggevende functies ging ik heel enthousiast en ambitieus te werk. Samen met een collega verzon ik een andere structuur voor de planningssystemen. Een echt succesnummer! Althans, dat dachten wij. In plaats van een daverend applaus, werden we teruggefloten met bezwaren en afwijzende gebaren. Dat bracht een breuk in het team. 

Volgens onze manager ontstond door het nieuwe planningssysteem het beeld van een ‘krabbenmand’. Zo’n mand waar je uit wilt klimmen. Maar waar je steeds in wordt teruggetrokken door jezelf of door anderen. Het lukt je om uit die mand te klauteren. Maar zodra er meerdere in die mand zitten word je teruggetrokken. Dat was echt een eyeopener voor me. Toch ging ik door. Er was een burn-out voor nodig om me op een ander pad te krijgen.

Die krabbenmand was uiteindelijk de drijfveer om loopbaancoach en burn-out coach te worden in Maastricht. Herken je de krabbenmand? Wordt je gemangeld door regels en procedures? Het gevaar is dat je er helemaal in vast gezogen kan worden. Er blijft weinig van jezelf over als je niet oppast. Als loopbaancoach en burn-out coach gaan we patronen herkennen en het op lossen. De sleutel in loopbaancoaching en burn-out coaching ligt in het kennen van jouw talenten en manier van werken. Zonder je te conformeren. Zodat je daardoor niet afdrijft. Maar je blijft staan voor wat jij wil staan. Laten we jouw loopbaancoach of burn-out coach vragen aan de slag gaan in Maastricht.

Loopbaancoach Maastricht Burn-out coach Vrouwen

Loopbaancoach Maastricht

Burn-out Coach Maastricht

drs. Wiebrig Bakker

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Maastricht.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Train de Trainer, Positieve Gezondheid 2019

 • Reliëf: Gespreksleider Moreel Beraad 2018

 • Groundwork: Trainer integratieve psychologie 2015-2016

 • Groundwork: Coach integratieve psychologie 2013-2016

 • Wel-Com: Mediator 2008-2009

 • De Waard Consult: Loopbaancoach 2003-2004

 • Universiteit Maastricht Gezondheidswetenschappen, ethiek en beleid, 1993-1996

 • HBO Sociale pedagogiek/maatschappelijke dienstverlening 1988-1992

 

 • SheConsult, Loopbaancoach Maastricht, Burn-out Coach Maastricht
 • Envida: Docent Zorg 2017 Maastricht

 • Groundwork: Coach en trainer integratieve psychologie vanaf 2013 Maastricht

 • SheConsult: Loopbaancoach Maastricht 2013-2016

 • Koraalgroep: Teammanager Gehandicaptenzorg 2000-2013

 • Koraalgroep: Projectmedewerker en staffunctionaris 1997-2000

 • Universiteit Maastricht: Onderwijsassistent Vakgroep Ethiek/ Wijsbegeerte 1994-1995

 • Thuiszorg Sneek: Manager 1987-1993

 • Envida: Trainer Positieve Gezondheid Maastricht

Ervaring van Cliënten in Maastricht:

 

Heel prettig om met je loopbaancoach het een en ander op een rijtje te zetten. En gericht aan de slag te gaan. Een zoektocht naar het unieke in jezelf en hoe je dit vermarkt. Prettig om dit traject in deze Coronatijd te volgen want het zorgt voor een duidelijke focus en een goede motivatie.

Jolanda Laar

Ik beveel Wiebrig Bakker als loopbaancoach erg aan; haar kundigheid heeft mij veel inzichten gebracht tijdens mijn coachtraject van SheConsult. Op een niet-veroordelende wijze geeft ze je handvaten om bepaalde keuzes te maken op basis van pure zelfreflectie. Nogmaals hartelijk dank!

Natasha Plompen

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach of Burn-out Coach Vraag

Zwak jij vaak datgene af waar jij voor staat? Aarzel jij om jouw unieke visie voor het voetlicht te brengen? Word je regelmatig gedwarsboomd in je werk? Of vind je het moeilijk grenzen te stellen? Vaak zie ik tijdens de loopbaancoaching of burn-out coaching in Maastricht dat coachees conflicten uit de weg gaan. Alles om de lieve vrede te bewaren. Maar het is belangrijk om te ontdekken waar jij voor staat. Wil je jouw talenten en visie glashelder verwoorden? Zodat je die volgende stap kan zetten? Dan ben ik je loopbaancoach of burn-out coach in Maastricht.

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach of Burn-out Coach Traject in Maastricht

Ontdek jouw unieke persoonlijke eigenschappen, talenten en drijfveren. Ik ga graag met je in gesprek in Maastricht om te ontdekken hoe je autonoom en zichtbaar kunt zijn. Zonder je te conformeren. Je gaat je talenten te herkennen en in zetten met loopbaancoaching of burn-out coaching. En een eigen visie te ontwikkelen in een complex krachtenveld. Kortom, je leiderschapskwaliteiten in te zetten zodat jij je kan profileren en onderscheiden. Of gewoon omdat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Zodat je zin en betekenis zult ervaren in het werk wat je doet. Of het werk waar je naar op zoek bent. 

Daarbij maak ik in de loopbaancoaching of burn-out coaching gebruik van een koffer boordevol inzichten en tools. Zo onder anderen uit de integratieve psychologie, biografisch werken en de zorgethiek. Daar horen ook inzichten en tools bij die ik gekregen heb door mijn persoonlijke ervaringen met complexe werkprocessen o.a. in managementfuncties en projecten. Die kennis deel ik graag met je. Laten we jouw loopbaancoach of burn-out coach vraag oplossen. Laten we kennismaken in Maastricht!

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Maastricht
Burn-out Coach Maastricht
drs. Wiebrig Bakker
085 060 5177

Praktijk adres:
Heugemerstraat 110B
6229 AT Maastricht

Google Maps >

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...