Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH LEIDEN
JOSÉE VAN HAGE MA MSc

 

Wat is jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap?

Mijn Specialiteiten

 

Als coach, trainer/opleider en HR consultant werk ik met professionals, executives, managers en ondernemers die een stap willen maken in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Zelf professionaliseerde ik mij als meestercoach en dieptepsycholoog. Dit bracht mij achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties, instellingen en ondernemingen. (Persoonlijk) leiderschap is mijn specialisatie. Daarin begeleid ik je als je eraan toe bent een stap voorwaarts te maken, maar ook als je vastgelopen bent en nieuwe keuzes wilt maken.

Loopbaan Coach Leiden Vrouwen Josée

“Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering”

Josée van Hage MA MSc

Loopbaancoach Leiden

 
Ik ben vooral benieuwd naar jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw ontwikkeling?  Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan? Waar loop jij tegenaan in werk en leven?

 • Wil je de rust en ruimte vinden om te werken en leven vanuit wat echt bij jou past?
 • Of de authentieke leider worden die staat voor haar zaak?
 • Die een voorbeeld is voor haar team en collega’s?
 • Wil je jouw impact vergroten en meer voor elkaar krijgen met je team?
 • Ben je eraan toe de regie te nemen over jouw toekomst en de stappen te maken waar je van droomt?

 

Vanuit mijn visie dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei, werk ik graag met je aan jouw loopbaan- en levensvraagstukken. Het vinden van de juiste balans in werk en leven is voor vrouwen vaak een extra uitdaging in de nog steeds door mannen gedomineerde professionele omgeving.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Actief en verdiepend met een echte versneller

In onze coachrelatie zet ik in wat nodig is om in beeld te krijgen waar het voor jou echt over moet gaan. Daarbij werk ik graag met het Odin Development Compass (ODC). Deze online ODC-meting is een echte versneller. De uitkomst geeft een loepzuiver beeld van wat jou van binnenuit drijft, als mens en als professional. Welke kwaliteiten je hebt ontwikkeld als natuurlijke kracht, wat je ontwikkelbaar potentieel is, en ook wat jouw goed ontwikkelde kwetsbare krachten zijn waar je mogelijk energie op verliest.

Zo wordt nog scherper zichtbaar aan welke doelen jij wilt werken. Dat doen we door actief en verdiepend in gesprek te zijn. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Ik werk pragmatisch, daadkrachtig en met het door jou gewenste resultaat voor ogen. Waar nodig ondersteun ik je, waar het kan daag ik je uit, om het gesprek met jezelf (en met anderen) op een andere manier aan te gaan. 

Wie ik ben:

Loopbaancoach Coach Leiden Burnout coach Vrouwen

Mijn achtergrond ligt in de internationale hotellerie. Na mijn Master of Arts in Managing Human Resources werkte ik als HR manager in verschillende internationale commerciële ondernemingen. In 2002 vestigde ik me als zelfstandig coach, trainer/opleider en HR consultant. Ik professionaliseerde me als meestercoach en dieptepsycholoog. Dit bracht mij achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties, instellingen en ondernemingen.

Mijn belangstelling en focus ligt bij de ontwikkeling van mensen in de professionele context. Zowel individueel als in teams. Met die ervaring werk ik graag met jou aan jouw unieke ontwikkeling, vanuit jouw unieke vraag. Om uiteindelijk jouw doel te bereiken.

Mijn gegevens: 

Loopbaancoach Leiden e.o.

Josée van Hage
085 060 5177
 
Praktijk adres:
Anne Frankstraat 14 2162 JP Lisse

ma t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30 u
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • University College for Health and Development, MSc Psychosocial Health Sciences

 • Jungiaans Instituut Nijmegen, Analytisch therapeut, dieptepsychologie

 • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, MA Managing Human Resources

 • Coaching Academy International, Meestercoach

 • Odin Academy, Jungiaans Analytisch Coach (ODC)

 • SheConsult (Coach)
 • Sermone BV (Oprichter en eigenaar, sinds 2002)
 • Instituut voor Sociale en Bedrijfswetenschappen (ISBW) (Docent HRM, Verandermanagement, Organisatiepsychologie, Management & Organisatie)
 • Coaching Academy International (Opleider voor de specialisatie Loopbaanbegeleiding)
 • Customer Loyalty B.V. (Senior Manager/ Consultant)
 • British American Tobacco the Netherlands B.V. (Manager Human Resources)
 • Nhere BV (Ibis, Formule1, Etap hotels) (Manager P&O)

 • Lionsclub Lisse de Oude Duinen
  (actief lid en voorzitter)

 • Stichting Messiah in Lisse
  (bestuurslid PR)

Maak kosteloos kennis met Josée:

 

Laden...

Ervaringen van cliënten:

De gesprekken met Josée dragen bij aan mijn professionele ontwikkeling. Ik krijg zicht op mijn sterke en zwakke punten. Zij houdt mij een spiegel voor, zegt het zoals het is en daagt mij uit kritisch naar mijzelf te kijken. Josée heeft een zakelijke mensgerichte aanpak. Een coach uit duizenden!

Ruby Fasten

Directeur, Faculteit Management en Bedrijf van Hogeschool Leiden

Ik heb Josée als een fijne, ontwikkelingsgerichte coach ervaren. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid heeft Josée mij uitgedaagd om verder te kijken dan de oppervlakte. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten die ik anders wrs niet had genomen.

Elly Mulder

Als eigenaar van een technische handelsonderneming coachte Josée mij op verschillende manieren en intensiteit. Bij een reorganisatie van mijn bedrijf, waarbij Josée mij ondersteunde in het stellen van duidelijke doelen en strikte uitvoering. Zij gaf een luisterend oor, vastberadenheid en een duidelijke lijn. Het proces van de bedrijfsopvolging door mijn dochter heeft Josée op een uitzonderlijke wijze begeleid, middels gerichte diepgaande vragen, het maken van opdrachten thuis die zeker niet eenvoudig waren, en gesprekken. Vaak al wandelend door de natuur, strak geleid, wat een mooi resultaat heeft opgeleverd. Josée coacht op een zodanig professionele wijze, waarbij zij jezelf weloverwogen de beslissingen en acties laat nemen. Dit heb ik ervaren als een hele waardevolle ondersteuning in mijn carrière tot nu toe, waarbij haar persoonlijkheid, professie en vertrouwen mij sterker maakten

Lucienne Lestraden

Directeur, Nivola

Zeer goede ervaring, vooral omdat deze coach fantastisch wist aan te sluiten bij waar ik stond. En me wist te prikkelen, zodanig dat het langere tijd bij me bleef en me heeft aangezet om langer tijd met mijn thema’s bezig te blijven. Deze coaching is veel meer dan sessies in de agenda!

Marja

Josée is een warme persoonlijkheid, waarbij ik me vanaf de eerste seconde op mijn gemak voelde. Met haar positief kritische vragen en haar open blik, leidt ze me langs de paden van mijn zakelijke toekomst. Zij leert mij vooral naar mijn innerlijke ik te kijken en te ‘voelen’ wat er in mij leeft. Daarmee reflecteer ik op situaties die mij als manager bezighouden. De sessies met Josée zijn zeer waardevol en inspirerend. Een fantastische vrouw om mee samen te werken!

Miriam Rothengatte

Manager, ICTCentraal Orgaan opvang asielzoekers

Loading...