Loopbaancoach, Burn-out & Executive Coach Leiden

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Loopbaancoach Leiden Burn-out coach Leiden

Loopbaancoach, Burn-out & Executive Coach Leiden

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap? Dan ben ik jouw loopbaancoach in Leiden.

Loopbaancoach Leiden Burn-out coach Leiden

Loopbaancoach Leiden

Burn-out Coach Leiden

Executive Coach Leiden

Josée van Hage MSc MA

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach in Leiden. Zelf professionaliseerde ik mij als meester loopbaancoach en dieptepsycholoog. Mijn specialisatie daarin is persoonlijk leiderschap. Ik begeleid professionals, executives en managers die een stap voorwaarts wil maken, of die vastgelopen zijn in hun werk.

Beluister deze podcast waarin ik een interessante case uit mijn praktijk bespreek

Vréneli Stadelmaier in gesprek met Josée van Hage,

Waarom ik Loopbaancoach in Leiden ben

Mijn belangstelling ligt bij de ontwikkeling van mensen zoals jij. Met name in de professionele context. En zowel individueel als in teams. Met die ervaring werk ik graag met jou aan jouw unieke ontwikkeling in Leiden. Vanuit jouw unieke loopbaancoach of burn-out coach vraag. Om uiteindelijk jouw doel te bereiken.

Mijn achtergrond ligt in de internationale hotellerie. Na mijn Master of Arts in Managing Human Resources werkte ik als HR manager in verschillende internationale commerciële ondernemingen. In 2002 vestigde ik me als zelfstandig loopbaancoach, trainer/opleider en HR consultant in Leiden. Ik professionaliseerde me als meestercoach en dieptepsycholoog. Dit bracht mij achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties, instellingen en ondernemingen. Ik zet graag al mijn ervaring in om jou verder te brengen met loopbaancoaching of burn-out coaching in Leiden. Wat is jouw loopbaancoach of burn-out coach vraag? Laten we kennismaken in Leiden!

Loopbaancoach Coach Leiden Burnout coach Vrouwen

Loopbaancoach Leiden

Burn-out Coach Leiden

Executive Coach Leiden

Josée van Hage MSc MA

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Leiden.

Opleiding & Werkervaring

 

 • University College for Health and Development, MSc Psychosocial Health Sciences

 • Jungiaans Instituut Nijmegen, Analytisch therapeut, dieptepsychologie

 • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, MA Managing Human Resources

 • Coaching Academy International, Meestercoach

 • Odin Academy, Jungiaans Analytisch Coach (ODC).

 • SheConsult, Loopbaancoach Leiden, Burn-out Coach Leiden, Executive Coach Leiden
 • Sermone BV, Oprichter en eigenaar, sinds 2002 Leiden.
 • Instituut voor Sociale en Bedrijfswetenschappen (ISBW), Docent HRM, Verandermanagement, Organisatiepsychologie, Management & Organisatie
 • Coaching Academy International, Opleider voor de specialisatie Loopbaancoaching.
 • Customer Loyalty B.V., Senior Manager/ Consultant
 • British American Tobacco the Netherlands B.V., Manager Human Resources
 • Nhere BV (Ibis, Formule1, Etap hotels), Manager P&O.

 • Lionsclub Lisse de Oude Duinen,
  Actief lid en voorzitter Leiden

 • Stichting Messiah, Bestuurslid PR Leiden.

Ervaring van Cliënten in Leiden:

 

De loopbaancoach gesprekken met Josée dragen bij aan mijn professionele ontwikkeling. Ik krijg zicht op mijn sterke en zwakke punten. Zij houdt mij een spiegel voor, zegt het zoals het is en daagt mij uit kritisch naar mijzelf te kijken. Josée heeft een zakelijke mensgerichte aanpak. Een loopbaancoach uit duizenden!

Ruby Fasten

Directeur, Faculteit Management en Bedrijf van Hogeschool Leiden

Ik heb Josée als een fijne, ontwikkelingsgerichte loopbaancoach ervaren. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid heeft Josée mij uitgedaagd om verder te kijken dan de oppervlakte. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten die ik anders niet had genomen.

Elly Mulder

Hele prettige stijl: flexibel, benaderbaar, klein duwtje als dat nodig is, zonder te pushen. ik zou iedereen een traject met jou gunnen.

Anoniem

Heel fijn dat ik dit traject met SheConsult en Josee heb kunnen volgen. Het geeft mij nieuwe inzichten en energie en uiteindelijk ook wat meer levensplezier. Werk heeft altijd een belangrijk deel van mijn leven uitgemaakt. Ik ben blij dat ik deze energielek heb kunnen dichten. Klaar voor nieuwe (zakelijke) avonturen.

Anoniem

Josée loopbaancoachte mij op verschillende manieren en intensiteit in Leiden. Ik ben eigenaar van een technische handelsonderneming. Bij een reorganisatie van mijn bedrijf, ondersteunde  Josée mij in het stellen van duidelijke doelen en strikte uitvoering. Zij gaf een luisterend oor, vastberadenheid en een duidelijke lijn.

Het proces van de bedrijfsopvolging door mijn dochter heeft Josée op een uitzonderlijke wijze begeleid. Middels gerichte diepgaande vragen. En het maken van opdrachten thuis die zeker niet eenvoudig waren. Vaak al wandelend door de natuur, strak geleid, wat een mooi resultaat heeft opgeleverd. Josée loopbaancoacht op een zodanig professionele wijze. Waarbij zij jezelf weloverwogen de beslissingen en acties laat nemen. Dit heb ik ervaren als een hele waardevolle ondersteuning in mijn carrière tot nu toe. Waarbij haar persoonlijkheid, professie en vertrouwen mij sterker maakten.

Lucienne Lestraden

Directeur, Nivola

Josée luistert, toont begrip en daagt uit. Door haar heb ik geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn ervaring, mijn kennis een vaardigheden.

Marlies

Josée is een warme persoonlijkheid. Waarbij ik mij vanaf de eerste seconde op mijn gemak voelde. Met haar positief kritische vragen en haar open blik, leidt ze me langs de paden van mijn zakelijke toekomst.

Zij leert mij vooral naar mijn innerlijke ik te kijken. En te ‘voelen’ wat er in mij leeft. Daarmee reflecteer ik op situaties die mij als manager bezighouden. De loopbaancoach sessies met Josée zijn zeer waardevol en inspirerend. Een fantastische vrouw om mee samen te werken!

Miriam Rothengatte

Manager, ICT Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Zeer goede ervaring, vooral omdat deze loopbaancoach in Leiden fantastisch wist aan te sluiten bij waar ik stond. En me wist te prikkelen. Zodanig dat het langere tijd bij me bleef. En me heeft aangezet om langer tijd met mijn thema’s bezig te blijven. Deze loopbaancoaching is veel meer dan sessies in de agenda!

Marja

Na enige aarzeling en redelijk verdwaald (loopbaantechnisch gezien) weer op de rit dankzij deze coach van SheConsult. De ODC meting en de daaropvolgende reflectie is een aanrader voor meer zelf-inzicht. Dank voor een prettig en leerzaam traject. Klaar voor de volgende stap!

Sabine

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Leiden

Waar loop jij tegenaan in jouw ontwikkeling? Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je graag doorgroeien in je functie of een nieuwe stap? Ik ben benieuwd naar jouw specifieke loopbaancoach of burn-out coach vraag. Waar loop jij tegenaan in je werk en leven?

 • Ben je eraan toe de regie te nemen over jouw toekomst en de stappen te maken waar je van droomt?
 • Wil je de rust en ruimte vinden om te werken en leven vanuit wat echt bij jou past?
 • Wil je een authentieke leider worden die staat voor haar zaak? En die een voorbeeld is voor haar team en collega’s?
 • Wil je jouw impact vergroten en meer voor elkaar krijgen met je team?

Ik werk graag met jou aan deze (of andere) loopbaancoach of burn-out coach vragen in Leiden. Ik geloof dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei. Daarin is het vinden van de juiste balans in jouw werk en leven voor vrouwen vaak een extra uitdaging. En dat is zeker een uitdaging in de nog steeds door mannen gedomineerde professionele omgeving. Ik help je graag verder met loopbaancoaching of burn-out coaching in Leiden.

 

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Leiden

Tijdens de loopbaancoaching of burn-out coaching in Leiden ontdekken we wat jou van binnenuit drijft. Als mens en professional. Leer welke kwaliteiten je hebt ontwikkeld als jouw natuurlijke kracht. Maar ook wat je ontwikkelbaar potentieel is. En ook wat jouw goed ontwikkelde kwetsbare krachten zijn. Die krachten waar je mogelijk energie op verliest. 

Om dit te ontdekken zet ik alles in tijdens de loopbaancoaching of burn-out coaching in Leiden. Alles wat nodig is om in beeld te krijgen over waar het voor jou echt over moet gaan. Daarbij werk ik graag met het Odin Development Compass (ODC) loopbaancoach methode. Deze online ODC-meting is een echte versneller. De uitkomst geeft een loepzuiver beeld van wat jou van binnenuit drijft.

Zo wordt in de loopbaancoaching nog scherper zichtbaar aan welke doelen jij wilt werken. Dat doen we door actief en verdiepend in het loopbaancoaching gesprek te gaan. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Ik werk pragmatisch en daadkrachtig. Zodat we het door jou gewenste resultaat behalen. Waar nodig ondersteun ik je. Waar het kan daag ik je uit. Zo gaan we het gesprek met jezelf (en met anderen) op een andere manier aan. Laten we ontdekken wat jou drijft. Laten we kennismaken in Leiden!

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Leiden, Burn-out Coach,
Executive Coach Leiden e.o.
Josée van Hage MSc MA
085 060 5177

Praktijk adres:
Anne Frankstraat 14
2162 JP Lisse

ma t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30 u
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Google Maps >

Plan een adviessessie

KOSTELOOS

focus vrouwen

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen. Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie is telefonisch en duurt meestal zo’n 20 minuten. Een ervaren adviseur belt je op jouw nummer. In deze sessie krijg je helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt
* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.
* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten.

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...
EY, training coaching vrouwen

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

logo Loyens Loeff coaching advocaten

LOYENS & LOEFF
Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

VERSCHILLENDE MINISTERIES
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

ALLEN & OVERY
Individuele coachtrajecten

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
Individuele coachtrajecten.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

STIBBE

Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

VBK, UITGEVERS
Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

LEGAL WOMEN
Events, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN – AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

Loading...