Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH HAARLEM DRS. JOLANDA HOLWERDA

 

Ik raak je in het hart en inspireer je persoonlijk leiderschap op je te nemen voor een betekenisvolle wereld. 

Mijn Specialiteiten

 

Als gecertificeerd trainer, loopbaancoach en yogadocent weet ik mensen te raken in hun hart en te inspireren hun persoonlijk leiderschap op zich te nemen voor een betekenisvolle wereld. 

Loopbaancoach Haarlem Coach Vrouwen

“Word bewust van je eigen kracht”

drs. Jolanda Holwerda

Loopbaancoach Haarlem

 
Als loopbaancoach is het mijn missie om vrouwelijk talent in de spotlight te zetten en vrouwen meer bewust te maken van hun eigen authentieke kracht. Als trainer, loopbaancoach en moderator heb ik met honderden (top)vrouwen gewerkt aan het zichtbaar maken hun ambities en het vinden van hun persoonlijke missie.

Burnout coaching
Een burn-out loop je niet zomaar op. Vaak ben je het contact met je lichaam kwijt, en fluit je lijf je keihard terug. Ik helpt je dat contact te herstellen en de thema’s waardoor jij uit contact bent gegaan, aan te pakken.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Maatwerk, want jij bent uniek

Als basis voor leiderschaps- en team ontwikkelingsprogramma’s werkt ik met Insights Discovery, wat een sterke basis geeft voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Maak kosteloos telefonisch kennis met mij.

Wie ik ben:

Loopbaancoach Haarlem Burnout coach Vrouwen

Ik ben founding editor van Lof Magazine (2007) en oprichter van de Lof Academy (2009) en begeleidt met passie internationale leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en individuen. Daarnaast ben ik auteur van het boek “Vanuit je hart naar succes” en grondlegger van het Loflabyrint ©: in 7 stappen naar authentiek leiderschap.  

Mijn gegevens: 

Jolanda Holwerda
085 060 5177
 
Praktijkadres:
Westerhoutstraat 38 2012 JS Haarlem

 
Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 • Universiteit van Groningen,
  Communicatie & Mediastudies
 • Phoenix: Coach- en Trainersopleiding. Maskermaker. Helende verhaal.
 • Parre en Deden: systhemisch werken.
 • Pionieren in Authentiek Leiderschap (PAL): coach en journeyleader
 • Insights Discovery: gecertificeerd Personal Effectiveness Coach

 • SheConsult; Loopbaancoach Haarlem
 • Better Future; Change Leader  https://better-future.com/
 • Lof Academy/Stichting Lof; oprichter
 • Perpetuum Organisatieontwikkeling; Associate partner
 • Haagse Hogeschool; lecture communications

 • World Press Photo Foundation; member Board of Directors
 • Lof Foundation; Oprichter en bestuurslid 
 • Microkrediet voor moeders; Fondsenwerver

Maak kosteloos kennis met Jolanda:

 

Laden...

Ervaringen van clienten:

Jolanda is a very bright coach and trainer who creates an open atmosphere in a group that makes people willing to share their questions and insecurities. She asks the right questions and at the same time stimulates in a way that gives you confidence.
I have learned a lot about myself during the Lof Leadership Journey and the personal coaching meetings with her. For me, the most surprising result of working with Jolanda was to find a new layer in my own personality that she helped to discover. I am ready for new challenges!

Geeske in T Velt Koolhaas

Jolanda voelt je emotie goed aan en kan snel je situatie begrijpen en meedenken/kijken. Ze laat je na elk gesprek lichter voelen en met een beter gevoel over jezelf. Je gaat altijd naar huis met met nieuwe inzichten of verhelderingen en handvaten of oefeningen om verder te kunnen.

Anoniem

‘Jolanda heeft de gave om een vraag te stellen of huiswerk te geven die met precisie de kern van het probleem raakt; ‘hoe doet ze dat?!’ Het
maken van ‘de huiswerkopdrachten’ levert al veel inzichten op. Jolanda reageert puur en met een warme betrokkenheid op hetgeen je vertelt. Ik heb het als helend ervaren dat Jolanda oprechte erkenning geeft op mijn verhaal. Ik stap met meer fier de toekomst in.’

Ingrid Roelvink

Interim Change Management

Jolanda is een hele fijne, maar stiekem strenge coach. Ze is gespecialiseerd in vrouwelijk leiderschap, maar door haar eigen ondernemerschap, uiteenlopende interesses en carriëre kan ze op een heel breed vlak communiceren en coachen. Ze heeft mij echt diepgaand, maar gericht naar mijn doel geholpen: durven opkomen voor wie ik ben; wat ik nodig heb en daar ook iets mee doen.

Lisanne

Loading...