Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH EINDEHOVEN
HANNEKE VAN DEN BROEK MSc

 

Ik daag je graag uit om je grenzen te verleggen. Omdat ik in mijn en jouw potentieel geloof. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem en direct maar kan ook erg goed luisteren.

 

Mijn Specialiteiten

 

Doelgroep waar ik het meeste ervaring in heb is zorg en dan met name ziekenhuizen. Coaching en intervisie voor management, artsen in opleiding en verpleegkundig specialisten. Ik heb veel ervaring in het coachen van topsporters en topteams.

Hanneke van den Broek, SheConsult, eindhoven
“Mijn motto is gaan voor de top, en die top bepaal jij.”
Hanneke van den Broek MSc

Loopbaancoach Eindhoven

 
Het gaat om jouw verhaal, jouw vragen en/of problemen. En ik ben vooral nieuwsgierig na dat stuk wat zich nog niet kan laten zien. Zweverig, misschien, maar het is wel wat je stuurt en drijft. Dus handig om daar steeds meer zicht op te krijgen.

Ik ben niemands oplossing, dat ben je altijd zelf, ik geloof immers in jouw potentieel. Ik kan wel uitdagen en ondersteunen omdat in beeld te krijgen zodat jij kunt blijven groeien.

 

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Wie ik ben:

Hanneke van den Broek, SheConsult, eindhoven
Ik heb op hoog niveau gehockeyd en wilde dat graag voortzetten. Maar naarmate ik meer ervaring kreeg met de zorg, groeide mijn interesse. De rode draad van mijn eigen loopbaan gaat terug naar een wezenlijke omwenteling in de zorg. Daarom ben ik sinds de jaren ’90 werkzaam als coach en trainer. Om mij volledig te richten op de behoeften van de ander.

Mijn gegevens:

Loopbaancoach Eindhoven
Hanneke van den Broek MSc i.o.

085 060 5177

Praktijk adres:
Willibrorduslaan 121, 5581 GD, Waalre

Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Jungiaans Instituut/Rump Academy- Inter-uni.net for integrated health sciences- opleiding voor Jungiaans Analytisch Therapeut (voorjaar 2021:MSc)
 • Coaching-academy InternationalPractioner-coach, Professioneel opleider/trainer, Teamcoach
 • Jungiaans fundering 1, 2, ODC-certified professional level 1, 2
 • Van Kempen Impuls, Opleiding Enneagram coach
 • Opleidingen in Professioneel Begeleiden Post HBO, Opleiding voor supervisie en begeleidingskunde
 • Hogeschool Midden NederlandOpleiding voor supervisie en begeleidingskunde
 • Hogeschool Nijmegen, opleiding tot docent ten behoeve van instellingen voor gezondheidszorg
 • Stichting Centrale opleiding verpleegkundige Eindhoven, diploma A-verpleegkundige

 

 • Eigenaar – Coach, Eggink & van den Broek coaching
 • Senior adviseur, S-BB
 • Adviseur praktijkleren, Kenwerk
 • Manager Verpleegkundige Opleidingen , Catharina Ziekenhuis
 • Adviseur leren en ontwikkeling, Calibris
 • Stafmedewerker leerhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis
 • Staf medewerker en trainer afdeling opleidingen, Antonie v Leeuwenhoek ziekenhuis
 • Docentverpleegkunde voor verpleegkundige, verzorgende en de AG-opleidingen, KW1C- Vught
 • Praktijkopleider, Bosch Medicentrum
 • Verpleegkundige – Praktijkopleider, Ziekenhuizen Noord Limburg
 • Verpleegkundige, St Josephziekenhuis Eindhoven

 

 

 

 

 • oud-voorzitter jeugd TC Hockeyclub,
 • oud-Voorzitter personeels- verenging ziekenhuis.
 • oud-manager tophockeyteam.

 

 

Maak kosteloos kennis met Hanneke:

Laden...

Ervaringen van cliënten:

Hanneke heb ik ervaren als een stevige en empathische coach, die niet bang is om door te vragen op de voor mij lastige onderwerpen. Dat was soms confronterend, maar ook nodig om verder te komen. Ze weet een veilige sfeer te creëren, waardoor ik me volkomen vrij voelde om te delen waar ik tegenaan loop. Na het traject met Hanneke weet ik welke stappen ik wil gaan zetten in het werk en wat daarvoor nodig is
Petra S.

Loopbaancoach

Ik heb veel gehad aan de loopbaangesprekken met Hanneke. Ze stelt goede en scherpe vragen, die me aan het denken hebben gezet en hebben geleid tot nieuwe inzichten. Ik vond het prettig dat we op een ongeforceerde manier de diepte in konden gaan, maar Hanneke tegelijk heel nuchter is. In de gesprekken gebruikte ze verschillende oefeningen die mij hielpen om mijn drijfveren, wensen, gedragspatronen etc. te begrijpen en gaf ook nuttige en concrete adviezen mee. Verder is ze heel flexibel met afspraken en kwam steeds naar mijn woonplaats als we een sessie hadden. Ik zou Hanneke zeker aanraden als loopbaancoach!

Iris H.

Ik heb Hanneke leren kennen als mental coach van mijn hockeyteam. Haar doortastendheid en inzicht heeft ertoe geleid dat ik daarna voor persoonlijke coaching naar haar toe ben gegaan. Ze laat me nadenken over mezelf, over situaties waarin ik verkeer en hoe ik daar op een voor mij zo goed mogelijke manier mee om kan gaan. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop onze gesprekken gaan. Ik voel me altijd gehoord, ik kan volledig mezelf zijn en voel vanuit haar altijd compassie en steun“.
Ilse K.

Hanneke is een fijne en betrokken coach. Ze luistert goed en vraagt door. Ze geeft suggesties om vragen op een andere manier te beantwoorde, gericht op mijn persoon. Bijvoorbeeld door te werken met tekeningen en deze te interpreteren. Er is zeer snel een vertrouwensband ontstaan waardoor ik tot nieuwe inzichten ben gekomen op een dieper niveau. Ik kan Hanneke zeker aanraden!

Wendy P.

Hanneke heeft mij op een aantal belangrijk momenten van twijfel en onzekerheid geholpen om (weer) zicht te krijgen op mijn drijfveren en ambities. Moeder worden heeft me veel gebracht als mens, in mijn werk kon ik dat niet altijd een direct een goede plek geven. Steeds beter weet ik waar mijn natuurlijk kracht zit en ook mijn (potentiele) talenten. Door middel van een ODC analyse hebben we de laatste keer ingezoomd op mijn belangrijkste kansen in talentontwikkeling. Voor mij een waardevolle aanvulling die met bewustzijn en zelfinzicht hebben gebracht tot het zetten van een volgende stap. Ik kom steeds dichter bij mezelf en dat maakt me krachtiger in mijn rol. Hanneke is een prettige gesprekspartner die met haar ruime ervaring in staat is om snel tot de kern te komen.”
Trudy J.

HR Businesspartner

Loading...