Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH DEN BOSCH
DRS. SUZANNE VERHOEVEN

Wat drijft jou, waar loop je tegenaan, waar ligt je kracht en wat zou anders kunnen? Ik ga open en nieuwsgierig met jou de loopbaancoaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor.  Samen met jou bewandel ik het pad waar bewustwording en inzicht centraal staan.

Mijn Specialiteiten

 

Ik ben een gecertificeerd Loopbaancoach, Stress & Burn out coach en Beweegcoach in Den Bosch. Door mijn financiële achtergrond heb ik een scherp analytisch vermogen. Daarnaast heb ik jarenlang in een masculiene en internationale omgeving gewerkt. Mede door deze ervaringen kan ik met loopbaancoaching vrouwen in Den Bosch op weg helpen hun persoonlijk leiderschap optimaal te benutten. 

Loopbaancoach Vught Vrouwen Coach

Lead your Life!

drs Suzanne Verhoeven

Loopbaancoach Den Bosch

 

Als loopbaancoach zet ik ambitieuze hoogopgeleide vrouwen in hun kracht. Hoe vaak komt het niet voor dat vrouwen zichzelf op de tweede plaats zetten of denken dat ze toch niet “goed genoeg” zijn voor een volgende stap. Door mijn jarenlange werkervaring in managementfuncties weet ik als geen ander waar vrouwen met name in een masculiene werkomgeving tegenaan lopen. Met het beantwoorden van jullie levensvragen gaan we samen aan de slag. Ik doe dit op een open, eerlijke en nieuwsgierige manier. Daar waar nodig ben ik to the point, mag het even schuren, maar doe dit altijd op een zuivere manier. Tot slot speelt humor en bewegen een belangrijke rol in mijn manier van coachen. 

.

 

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Lead your life!

In mijn aanpak leer ik je inzicht te krijgen in wat je in de weg staat. Door het weghalen van deze belemmeringen leer je weer je eigen leven te leiden en baas te zijn van de koers die jij wil varen.

We bekijken samen wat voor jou de beste aanpak is. In deze aanpak zal ik verschillende technieken toepassen. Deze technieken geven je inzicht in je onbewuste gedrags- en denkpatronen. Deze inzichten zullen jou helpen om je situatie te verbeteren, stress te verminderen of zelfs te voorkomen.
 
Want wist je dat stress zich kan uiten in lichamelijke en geestelijke klachten? Denk daarbij aan hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, piekeren, weinig energie, nekklachten of weinig eetlust.
 
Te veel langdurige stress kan uiteindelijk resulteren in een verhoogd risico op langdurige ziektes. Dat laat nog maar eens zien hoe belangrijk het is stress te voorkomen of te behandelen. 
 
Gemiddeld zullen we 6-8 gesprekken nodig hebben. Ik heb geen wachttijd, dus we kunnen meteen aan de slag.

Wie ik ben:

Loopbaancoach Vught Vrouwen Coach

Ik ben een open, enthousiast en eerlijk persoon die geïnteresseerd is in mensen.

Door mijn communicatieve vaardigheden kom ik makkelijk met mensen in contact. Mijn privé- en werkomgeving noemt mij de verbinder. Ik voel mij dan op mijn best. Daarnaast kan ik heel goed luisteren en kan ik gestelde doelen helder voor ogen houden.

Met deze kwaliteiten kan ik mensen begeleiden en bewust maken van de stappen in hun eigen proces. Ik geniet er dan ook enorm van als ik bij mijn cliënten weer de twinkeling in hun ogen zie om hun eigen weg weer verder te bewandelen.

In mijn coaching mogen de emoties er zijn. Dit kan een lach of een traan zijn. Net wat zich aandient.

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach Den Bosch

drs. Suzanne Verhoeven
085 060 5177

Praktijk adres:
Helvoirtseweg 183B, Vught

Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

   

 • Universiteit van Tilburg – Economie
 • TIAS – Register Controller
 • Sonnevelt opleidingen – Stress & Burnout Coach
 • Sonnevelt opleidingen – Beweegcoach
 • ICM – Loopbaancoach
 • De Baak – Leadership Training

 

 • SheConsult – Loopbaancoach Den Bosch
 • Coaching by Suzanne – bureau voor coaching in leadership, stress & burnout, eigenaar/ coach
 • ASML – Business Controller en lid van management team in diverse gebieden (business line, sales, inkoop, research & development)
 • MSD – Business Controller in diverse gebieden (marketing, fabriek, researcg & development)
 • Interpharm – medewerker Planning & Control

 

 • BTC Pettelaer – oud-penningmeester Tennisclub
 • LTV – Grootven oud-lid Jeugd TC
 • MOP –  Coach Hockeyteam Jeugd

 

 

Maak kosteloos kennis met Suzanne:

 

Laden...

Ervaringen van cliënten:

“Suzanne is een no-nonsense coach die door rake vragen je laat inzien wat je moet veranderen om weer grip op je leven te krijgen. Ze is gestructureerd en duidelijk en zet je aan tot actie. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn leven veel meer in balans is. Ik ben meer ontspannen en kan echt genieten van de dingen die ik doe.”

Claudy Truschel

“Talking to Gerda made me realise my full potential. Her coaching has made me gain back my selfconfidence and full believe in myself.  I have learnt how to leave my comfort zone and go after jobs I felt I too inferior to consider. I was comfortable in our exchanges because of her social and professional skills and personality. I highly recommend her.’’

Petra Marcus

Suzanne heeft een rustige en prettige manier van spreken en weet op een mooie manier het gesprek te leiden. Ze heeft de kern snel te pakken en heeft mij bewust laten worden van mijn eigen patronen. Ze heeft me aan het denken gezet over mijn balans en waar mijn intrinsieke motivatie zou kunnen liggen om in beweging te komen. Ik zou Suzanne zeker aanraden.”

Nicolien Nouwens

Loading...