Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

Loopbaancoach & Stress en Burn-out coach Den Bosch

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Als loopbaancoach in Den Bosch zet ik jou weer in je kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de loopbaancoaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor.  Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording.

Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

Loopbaancoach Den Bosch

Burnout Coach Den Bosch

drs. Suzanne Verhoeven

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach, burnout coach en beweeg coach in Den Bosch. Door mijn financiële achtergrond heb ik een scherp analytisch vermogen. Daarnaast heb ik jarenlang in masculiene en internationale omgevingen gewerkt. Deze ervaringen zet ik in met loopbaancoaching in Den Bosch. Zodat jij jouw persoonlijk leiderschap optimaal kan benutten. 

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Den Bosch

Burnout coaching

Stress en Burnout Coach Den Bosch

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach of Burnout coach Vraag

Zet je jezelf op de tweede plaats? Of vind je jezelf toch niet ‘goed genoeg’ voor de volgende stap? Als loopbaancoach en burnout coach in Den Bosch zet ik ambitieuze hoogopgeleide vrouwen, zoals jij, weer in hun kracht. Door mijn jarenlange ervaring in managementfuncties weet ik als geen ander waar vrouwen in masculiene werkomgevingen tegenaan lopen. Laten we met jouw levensvragen aan de slag gaan met loopbaancoaching of burnout coaching. Dat doe ik op een open, eerlijke en nieuwsgierige manier. Als het nodig is, ben ik to the point. En dan mag het even schuren, maar dat gebeurd altijd op een zuivere manier. Tot slot speelt humor en bewegen een belangrijke rol in mijn manier van loopbaancoachen of burnout coachen. 

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach of Burnout coach Traject

Leer inzicht in jezelf krijgen. Ontdek wat jou in de weg staat. Ik help je deze belemmeringen weghalen. Zodat jij leert om weer je eigen leven te leiden. Wees weer de baas over de koers die jij wil varen. Start met loopbaancoaching of burnout coaching in Den Bosch. 

We bekijken samen wat voor jou de beste loopbaancoach of burnout coach aanpak is. In deze aanpak zal ik verschillende technieken toepassen. Deze technieken geven je inzicht in je onbewuste gedrags- en denkpatronen. Deze inzichten zullen jou helpen om je situatie te verbeteren, stress te verminderen of zelfs te voorkomen.

Want wist je dat stress zich kan uiten in lichamelijke en geestelijke klachten? Denk daarbij aan hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, piekeren, weinig energie, nekklachten of weinig eetlust. Te veel langdurige stress kan uiteindelijk resulteren in een verhoogd risico op langdurige ziektes. Dat laat nog maar eens zien hoe belangrijk het is stress te voorkomen of op te lossen met burnout coaching. 

Gemiddeld zullen we 6-8 loopbaancoach of burnout coach gesprekken nodig hebben. Ik heb geen wachttijd, dus we kunnen meteen aan de slag. Laten we jouw probleem oplossen. Laten we kosteloos kennis maken in Den Bosch.

 

Waarom ik Loopbaancoach en Burnout coach ben in Den Bosch

 
Ik ben loopbaancoach en burnout coach in Den Bosch omdat ik geïnteresseerd ben in mensen! Ik wil graag mensen begeleiden en bewust maken in de stappen die ze willen maken. Ik geniet er dan ook enorm van als ik bij mijn cliënten weer de twinkeling in hun ogen zie. Die twinkeling om hun eigen weg weer verder te bewandelen.

Ik ben een open, enthousiast en eerlijke loopbaancoach en burnout coach. Door mijn communicatieve vaardigheden kom ik makkelijk met mensen in contact. Mijn privé- en werkomgeving noemt mij de verbinder. Ik voel mij dan op mijn best. Daarnaast kan ik heel goed luisteren. En ik kan de gestelde doelen helder voor ogen houden. In mijn loopbaancoaching of burnout coaching mogen jouw emoties er zijn. Dit kan een lach of een traan zijn. Net wat zich aandient. Ik ben benieuwd naar jouw loopbaancoach of burnout coach vraag! Laten we kennismaken in Den Bosch.

Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

Loopbaancoach Den Bosch

Burnout Coach Den Bosch

drs. Suzanne Verhoeven

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil. En hoe jij die doelen gaat bereiken.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Universiteit van Tilburg – Economie
 • TIAS – Register Controller
 • Sonnevelt opleidingen – Stress & Burnout Coach
 • Sonnevelt opleidingen – Beweegcoach
 • ICM – Loopbaancoach Den Bosch
 • De Baak – Leadership Training

 

 • SheConsult – Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch
 • Coaching by Suzanne – Bureau voor coaching in leadership. Loopbaancoach Den Bosch, Stress & Burnout Coach Den Bosch
 • ASML – Business Controller en lid van management team in diverse gebieden (business line, sales, inkoop, research & development)
 • MSD – Business Controller in diverse gebieden (marketing, fabriek, researcg & development)
 • Interpharm – medewerker Planning & Control

 • BTC Pettelaer – oud-penningmeester Tennisclub Den Bosch
 • LTV – Grootven oud-lid Jeugd TC Den Bosch
 • MOP –  Coach Hockeyteam Jeugd Den Bosch

Ervaring van Cliënten in Den Bosch:

 

Suzanne is een no-nonsense burnout coach in Den Bosch. Die door rake vragen je laat inzien wat je moet veranderen. Zodat je weer grip op je leven krijgt. Ze is gestructureerd en duidelijk. Ze zet je aan tot actie. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn leven veel meer in balans is. Ik ben meer ontspannen en kan echt genieten van de dingen die ik doe.

Claudy Truschel

Mijn loopbaancoach gesprekken met Suzanne waren open en vertrouwd! Dit gaf mij positieve energie. Met haar nuchtere kijk en heldere visie heb ik handvatten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Dat heeft mij zowel persoonlijk als professioneel weer een stap op weg geholpen.

Petra Marcus

Suzanne heeft een rustige en prettige manier van spreken en weet op een mooie manier het gesprek te leiden. Ze heeft de kern snel te pakken en heeft mij bewust laten worden van mijn eigen patronen. Ze heeft me aan het denken gezet over mijn balans en waar mijn intrinsieke motivatie zou kunnen liggen om in beweging te komen. Ik zou Suzanne zeker als loopbaancoach in Den Bosch aanraden.

Nicolien Nouwens

Beluister deze podcast waarin ik een interessante case uit mijn praktijk bespreek

Vréneli Stadelmaier in gesprek met Suzanne Verhoeven

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Den Bosch
Burnout Coach Den Bosch
drs. Suzanne Verhoeven
085 060 5177

Praktijk adres:
Helvoirtseweg 183B, Vught


Google Maps >

Maak kosteloos telefonisch kennis met Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Suzanne:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...