Loopbaancoach Delft Coach Delft Maaike

Loopbaancoach Delft

Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of wil je een nieuwe stap zetten? Ik help je met loopbaancoaching in Delft helderheid te scheppen in je huidige situatie. Zodat jij vol zelfvertrouwen die stappen kunt zetten. 

Loopbaancoach Delft Coach Delft Maaike

Loopbaancoach Delft

Maaike Taconis MSc MA

Mijn Specialiteiten

Ik ben gecertificeerd senior loopbaancoach in Delft. Ik heb een Master in chemie, en ruime werkervaring in bedrijfsleven, de zorg, consultancy, wetenschap & techniek. Maar vaak begeleid ik vrouwen uit alle sectoren. Van young professional tot MT lid. Zowel in Delft als op afstand.

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Delft

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Delft

Doe je het wel goed? Doe je wel het juiste? Het is fijn als je op jezelf kunt vertrouwen. Als je het gevoel hebt dat je heldere keuzes kunt maken. En dat je de tijd kan nemen om hierop te reflecteren. Voorbeelden van loopbaancoach vragen in Delft die jij wellicht herkent zijn:

   • Ben ik eigenlijk wel op de juiste weg? Wat past nu écht bij mij?
   • Hoe presenteer ik mezelf overtuigend, zonder mezelf te verliezen?
   • Hoe kan ik effectief communiceren en samenwerken? Ook met lastige collega’s?
   • Hoe combineer ik alle rollen die ik heb?
   • Hoe ga ik om met de verwachtingen van anderen? Of met verwachtingen van mijzelf?

Ik help je met loopbaancoaching in Delft om jouw dilemma’s helder krijgen. Hierdoor kan je evenwichtige besluiten nemen. Zodat je jouw persoonlijk leiderschap kunt versterken. Zo sta je door loopbaancoaching met meer zelfvertrouwen en rust in je carrière. Of zo ga je met meer zelfvertrouwen die uitdaging aan die voor je ligt.

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Delft

We doen wat voor jou nodig is. Dat betekent dat ik geloof in maatwerk. Iedere vrouw is immers uniek. Vanuit de veelzijdige loopbaancoach methodes kiezen we wat bij jou past. Methodes die bij jou resoneren en bij je (werk)context en loopbaancoach vraag passen. Samen stappen we in een loopbaancoach traject in Delft dat draait om onderzoeken, spiegelen, uitproberen en reflecteren. Dit doen we in een vertrouwelijke en prettige sfeer. Ik help je zicht krijgen op aangeleerde patronen, overtuigingen of verwachtingen. Zo groei je verder, vanuit vertrouwen in eigen kracht.

We ontmoeten elkaar eerst tijdens een kosteloos telefonisch oriëntatiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een klik is en om jouw loopbaancoach vraag te verhelderen. Het loopbaancoach traject telt vervolgens meestal 5 tot 8 sessies van ieder 1,5 uur. Laten we loopbaancoach vraag oplossen. Laten we kennismaken in Delft of op afstand!

Wie ik als Loopbaancoach in Delft ben

 
Mijn loopbaancoaching in Delft combineer ik met mijn internationale businesservaring (in biotech en management consultancy). Maar ook met mijn technisch wetenschappelijke achtergrond (een Master in Scheikunde en een MA Coaching in Oxford). En met mijn persoonlijke ervaring (werkende moeder van 3 kinderen in de basisschoolleeftijd).

Deze ervaring zet ik in tijdens de loopbaancoaching om je te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling. En om je te begeleiden bij het maken van de juiste carrièrekeuzes. Op een verhelderende, verbindende en stimulerende wijze. Maar het liefst met een vleugje humor. Ik ben benieuwd naar jouw loopbaancoach vraag! Laten we kennismaken in Delft of op afstand.

Loopbaancoach Delft Coach Vrouwen Maaike 2

Loopbaancoach Delft

Maaike Taconis MSc MA

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil. Met Loopbaancoaching in Delft.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Oxford Brookes Universiteit, MA Coaching and Mentoring Practice
 • Universiteit Utrecht, MSc Scheikunde, Master in Drug innovation
 • Augsburg College, USA; foundation degree
 • Zeno Organisatie ontwikkeling, Transactionele analyse
 • Ruimte voor Verbinding (BE), Verbindend communiceren
 • Luk DeWulf (BE), talenten ontdekken

 

 • SheConsult;Loopbaancoach Delft
 • Maaike Taconis Young Professional Coaching; Loopbaancoach Delft en trainer
 • KPMG; Manager, advies in de zorg.
 • Tibbe; Consultant in de zorg en het onderwijs
 • DSM; Business analist DSM Venturing

 • KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging), Loopbaancoach Delft
 • Max Havelaar basisschool, Ouderraad Delft

Ervaring van Cliënten in Delft:

 

Ik heb Maaike als loopbaancoach in Delft gekozen omwille van haar gecombineerde background in wetenschap én loopbaancoaching. Een sterke combi omdat ze de vraag vanuit een rationele en persoonsgebonden hoek benadert. Haar aanpak is hands-on en to-the-point. De open dialoog staat centraal waarbij we samen zochten naar welke aanpak en methodiek(en) best matchen met mijn persoonlijkheid.

Sara Telen

Program manager Full-time Masters, Antwerp Management School

Toen ik bij Maaike kwam wist ik niet goed welke baan ik nou eigenlijk wilde. Welk bedrijf bij mij past. En hoe ik mij beter kan profileren tijdens sollicitatiegesprekken. De loopbaancoaching heeft mij niet alleen hierop antwoorden gegeven, maar het heeft mij ook inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Door de diepte in te duiken, te spiegelen en te reflecteren is dat gelukt. Iets wat ik niet in mijn eentje had gekund. Kortom, super geholpen door Maaike en zeker aan aanrader als je een loopbaancoach zoekt in Delft!

Marie de Groot

Maaike kan als loopbaancoach heel goed luisteren en scherp samenvatten. Ik ben tot nieuwe conclusies en zelfinzichten gekomen, en heb nu concrete handvatten om mee verder te gaan in mijn loopbaan.

Lisa Swaalf

Maaike hielp mij inzicht te krijgen in de professionele richting die ik wil inslaan. En ook concrete stappen daartoe te nemen. Dankzij haar eigen professionele ervaringen, uitstekende opleiding, haar enthousiaste, directe en constructieve aard van aanpakken, is ze een heerlijke sparringpartner. Ze helpt je groeien met loopbaancoaching. Zodat je het beste uit jezelf halen.

Valérie Leroi

Projectmanager, Realesscope

Ik vond de loopbaancoaching zeer effectief en heb het traject als heel fijn ervaren. Ik heb veel ruimte gekregen om aan te geven wat ik nodig had. En Maaike wist overal goed op in te spelen en goed te onderbouwen waarom ze bepaalde oefeningen meegaf. Daarnaast vond ik het heel prettig dat ik de stappen zelf heb kunnen zetten met ondersteuning. En niet meegetrokken werd in een bepaalde richting.

A.D. Meeder

Tijdens mijn loopbaancoach traject in Delft ben ik goed geholpen om mijn doelen concreet te maken. Door vervolgens met mijn loopbaancoach situaties en ervaring te analyseren kwam ik tot inzichten. En concrete acties die mij geholpen hebben om mijn werkplezier (en nachtrust!) significant te verbeteren.

Anoniem

Maaike is een ontzettend goede luisteraar. Dankzij haar gerichte vragen, kritische blik en heldere analyses heb ik veel waardevolle inzichten opgedaan. Ze is een doortastende, intelligente loopbaancoach in Delft met een warme en prettige persoonlijkheid. Zowel in persoon als virtueel (over zoom) waren de sessies behulpzaam. Ik raad Maaike dan ook ten zeerste aan!

Floortje van Oosten

Arts en PhD, UMC Utrecht / John Hopkins Medical Institutions

Maaike is in staat om na een paar karakterbeschrijvingen van mijn kant een verhaal te maken. Een verhaal over mijn kwaliteiten die ontzettend treffend waren. Bij elk gedachte spinsel van mij is Maaike in staat iets zinnigs te zeggen. En hoe klein die ook waren, ze neemt elk gedachtespinsel serieus.

Tegelijkertijd wist ze ook in de loopbaancoaching waar we veel aandacht aan moesten besteden. En wat alleen benoemd hoefde te worden. Ik keek er elke keer weer naar uit om samen te kunnen reflecteren op stappen die ik wilde zetten. Inmiddels 4 maanden verder denk ik nog met enige regelmaat terug aan onze gesprekken. En put ik uit de inzichten die we samen hebben ontdekt.

Lieke van Dorst

Maaike is een professionele, kundige coach die mij flexibel begeleidde en heel goed inspeelde op mijn hulpvraag en behoefte. Door haar coaching heb ik heel duidelijk voor mezelf gekregen waar mijn knelpunten liggen en hoe ik die kan oplossen, en waar ik heen wil in mijn carrière. Ik voel me heel erg geholpen door Maaike.

Anoniem

Ik heb de loopbaancoaching door Maaike als heel prettig ervaren. De gesprekken liepen soepel en gemakkelijk. Maar na het gesprek merkte ik toch iedere keer dat het veel inzicht gaf. Ik ging het loopbaancoach traject in met een niet heel duidelijke vraag. Maar ik kom eruit met een richting en een plan. En een plan B. Heel fijn, Maaike heeft me echt verder geholpen.

Noortje C.

Ik ben bij Maaike geweest voor een aantal loopbaancoachings-gesprekken in Delft. En ik heb daar enorm veel aan gehad! Maaike is aardig, empathisch, intelligent en heel kundig. Ik voelde mij snel op mijn gemak. Wat ik ook echt een meerwaarde vind is dat Maaike mijn branche goed kent en dus -behalve inzichten in mijn ambities- ook heel praktische tips en adviezen kon geven. Wat mij betreft is Maaike een top loopbaancoach en zou ik haar zeker aanraden!

Charlotte Verboom

Ontzettend nuttig en leuk coachingstraject gevolgd bij Maaike! Fijn om te samen te sparren en uit te vinden wat goed bij me past. De opdrachten waren heel leerzaam en lieten me nadenken over wat ik wilde en welke stappen ik wilde nemen. Naast het feit dat het me dus zeker verder heeft geholpen was het ook nog eens heel gezellig!

Anoniem

Ik heb bij Maaike een constructief traject gevolgd. Maaike stelt zich open op en reikt je de handvatten aan om vlot je hulpvragen te beantwoorden. Hierbij loopbaancoacht ze je heel natuurlijk en voorziet ze je van eerlijke en scherpe analyses.

Amber Celine Capelle

Ik heb de loopbaancoach gesprekken met Maaike in Delft als prettig ervaren. Door de vragen die ze stelde en de oefeningen die ze gaf heb ik een duidelijker beeld van wat ik wil. En welke stappen ik kan zetten om daar te komen.

Liselotte Roetman

Maaike is een fijne loopbaancoach in Delft die goed kan luisteren en daar verbanden uithaalt. En vervolgens helderheid verschaft. Om alles weer even goed in perspectief te zien.

Mareille van Noord

Heel prettig loopbaancoach traject waarbij ik het gevoel heb dat we de tijd die er was goed gebruikt hebben en ik verder geholpen ben!

Anoniem

Mijn gegevens: 

Loopbaancoach Delft
Maaike Taconis
085 060 5177

Praktijkadres:
Henry Dunantlaan 87
2614 GL Delft

Google Maps >

Loopbaancoach-Delft-Coach-Vrouw-3

Maak kosteloos telefonisch kennis met Loopbaancoach Delft Maaike:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...