Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH AMSTERDAM DRS. ELISABETH WERTER

 

Ik leg nadruk op je persoonlijke  denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten. Deze eigenschappen vormen niet alleen je persoonlijke leven, maar reflecteren ook direct op je zakelijke prestaties. Je leert je inzicht te krijgen over jouw mogelijkheden en onmogelijkheden in zowel je privé  leven, als je carrière en je bedrijf. 

Mijn Specialiteiten

 

Ik ben loopbaancoach, maar ook internationaal bedrijfsadviseur en bedrijfscoach voor management- en bestuursleden voor de privaat en publieke sector. Naast ondernemen, begeleid ik ook bedrijven in hun groei (start-up and scale-up). Door mijn internationale coaching kring ben ik als geen ander getraind in het omgaan met allerlei typen mensen uit verschillende culturen.

Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

“Durf jij met intuïtie te werken en leiderschap te tonen?”

Drs. Elisabeth Werter

Loopbaancoach Amsterdam

 
Je wordt gecoacht met een holistische benadering, waarbij je talenten, je karaktereigenschappen en je innerlijke blokkades, gerelateerd worden aan zowel je werksituatie, ambities, als je persoonlijke leven. Daarbij wordt aandacht geschonken aan:

 • Werk versus privé
 • Mind versus hart
 • Vrouwelijke versus mannelijke capaciteiten
 • Karakter versus talent
 • Intuïtie versus stress

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Holistisch, wat bij je past

We focusen op je talenten, je karaktereigenschappen en je innerlijke blokkades, die gebonden worden aan zowel je werksituatie, ambities, als je persoonlijke leven. Deze benadering is gebaseerd op de wetenschap van Axiology (science die meetbare resultaten produceert). Ik maak ook gebruik van het Hartmann Value Profile (HVP):

 • Het is een waardesysteem dat gedrag kan voorspellen
 • Onafhankelijk van geslacht, religie, nationaliteit, ras
 • Het is interactief
 • Persoonlijke belemmeringen met betrekking tot doelen (frustratie(s) versus ambitie(s)) worden bespreekbaar
 • Door goede vragen te stellen laat je mensen zelf de persoonlijke issues ontdekken

Verder werk ik met oefeningen waarbij creativiteit deblokkeert en inspiratie weer gaat stromen. Dit is ook belangrijk in het bedrijfsleven.

Wie ik ben:

Coach vrouwen Amsterdam Elisabeth Coaching

Om jou te coachen gebruik ik mijn ervaring in grote nationale en internationale netwerken. In 2010, ben ik door deze netwerken succesvol voorgedragen voor de rol van EU-ambassadeur voor vrouwelijke ondernemers. In 2013 ben ik voorgedragen in de USA female entrepreneur of the year.

Daarnaast ben ik actief in het sociale domein. Zo ben ik projectleider van de democratisering-Pilot “maak je eigen werk” voor de locatie Amsterdam ZuidOost. Deze pilot is een samenwerking met WPI en HvA. De uitdaging in deze pilot was hoe je door middel van co-creatie pilots kunt laten groeien naar volwaardige zelfstandigheid.

Mijn gegevens: 


Loopbaancoach Amsterdam

Elisabeth Werter
085 060 5177

Praktijk adres:
Efua Sutherlandstraat 57 1103 MX Amsterdam
(met skyline view over Amsterdam ZuidOost en gratis parkeergelegenheid)


Google Maps > 

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Collin: Opleiding tot Innovatie Coach met de collectieve intelligentie methode
 • Jaap Jonkers: Opleiding voor nieuwe circulaire business modellen
 • De nieuwe Commissaris: Opleiding voor Raad van Commissaris/Toezicht
 • Carl Gould: Opleiding tot Executive Coach en 7 stage growth method
 • Institute for Independent Business: Opleiding tot bedrijfsadviseur
 • Clingendael: Opleiding voor Internationale Relaties en Diplomatie
 • Katholieke Universiteit Nijmegen: Master of Arts

 • SheConsult: Coach vrouwen Amsterdam
 • RadarAdvies: Strategisch adviseur in het Sociale Domein
 • RestoVanHarte: Coach sociaal ondernemerschap en fondsenwerver
 • Motivity: Management Bedrijfscoach
 • Salonica International Consultancy: Bedrijfsadviseur en Executive coach
 • Panatella Holidays: Eigenaar Directeur van reisbureau en autoverhuur/lease
  bedrijf in Griekenland

Maak kosteloos kennis met Elisabeth:

Laden...

Ervaringen van cliënten:

Ik ervaarde dit als een echt persoonlijk coachingsproces waarbij er veel aandacht was voor mijn persoonlijke uitdagingen. Het resultaat was zeer waardevol voor mij.

Corinne Stals

Elisabeth is een toegewijde coach. Met haar frisse blik op mijn coachingsvraag als ondernemer, haar analyse en vooral doelgerichte coaching maakte ze dingen snel helder. Ook de doortastendheid vond ik prettig en maakte dat ik eindelijk ‘de koe bij de hoorns’ durfde te pakken. Dankjewel Elisabeth.

Kim de Lange

Elisabeth heeft mij op een hele prettige en kundige manier meer inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik de invloed op mijn omgeving kan vergroten. Super!

Anoniem

Ik heb de coaching van SheConsult uitermate gewaardeerd. Het is zo fijn om met een vrouwelijke coach te kunnen sparren en het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb veel van het geleerde in de praktijk kunnen toepassen en het leverde ook direct resultaat op. Ik hoop dat ik de carrierestap die ik voor ogen heb nu kan realiseren en als dat is gebeurt ga ik wederom een coachingstraject doen bij SheConsult.

Anoniem

In my opinion, three words can be used to describe Elisabeth: proactive, dynamic, adaptable. I have known Elisabeth for many
years, and in many capacities, and she has always brought the highest degree of professionalism to all her activities.

Monika Nagy

Op directe, heldere en respectvolle wijze heeft Elisabeth al snel door wat mijn specifieke kwaliteiten en valkuilen zijn. Al coachend laat ze enerzijds veel ruimte en is anderzijds direct en confronterend. Een goede balans die mij weer vol overtuiging als ondernemer op mijn koers brengt.

Elsje Visser

Elisabeth heeft me goed op weg geholpen, heb de te nemen stappen in kaart gebracht en ben er goed mee bezig. Heel veel dank daarvoor.

Anoniem

Ik ben zeer te spreken over het coaching traject van SheConsult en mijn coach Elisabeth. Ik voelde mij gesteund en geïnspireerd door de methoden die zij hanteerde. Heb veel nieuwe inzichten gehad voor groei van mijn bedrijf. Daarbij voel ik mij gesterkt in mijn persoonlijke leiderschap en weet nog beter te delegeren wat niet bij mij past. Ik merk dat ik kordater en zelfverzekerder handel. Kortom, een zeer positieve ervaring die ik iedere onderneemster gun!

Maartje

In de drie jaar dat ik met Elisabeth samenwerk, heb ik haar leren kennen als een sympathieke, krachtige no-nonsense professional. Met haar kennis van de nieuwe economie onderscheidt ze zich als businesscoach en levert ze echt toegevoegde waarde in tijden van verandering.

Irmgard Bomers

Top coach met een hele positieve instelling! Elisabeth helpt je verder door kritische vragen te stellen, goed te luisteren en je interessante opdrachten mee te geven. Door haar prettige no-nonsense aanpak ben ik veel dichter bij mijzelf komen te staan en heb ik op een nieuwe manier naar mijn carrière en toekomst leren kijken. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

Roos van Vlodrop

Elisabeth heeft me enorm geholpen, mede door de vragen van het traject maar ook met haar eigen vragen en opdrachten. Het was fijn om er elke dag even mee bezig te zijn, terwijl het niet als ”moeten” voelde. Ik heb zeker nieuwe inzichten gekregen over mezelf en mijn eigen kunnen. Ondanks dat ik toch wel merk dat alles een beetje naar de achtergrond is gezakt, denk ik nog dikwijls aan dingetjes waar Elisabeth en ik het over hebben gehad en dat is super fijn! Ik heb het traject en Elisabeth al aan meerdere mensen aanbevolen, en zal dat ook zeker blijven doen!

Aimée

Loading...