Loopbaancoach Arnhem coach munster

Loopbaancoach Arnhem

Haal het beste uit jezelf! De focus van mijn loopbaancoaching ligt op het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Welke talenten, ambities en levensdoelen heb je? En hoe kun je die verbinden aan de context waarin je leeft? Ik help je graag met met loopbaancoaching in Arnhem.

Loopbaancoach Arnhem coach munster

Loopbaancoach Arnhem

drs. Marjan van Munster

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach en executive coach in Arnhem. Ik heb een achtergrond in HR talentmanagement en als senior consultant voor verschillende organisaties. Daarmee heb ik veel organisaties van de binnenkant gezien. Hierdoor begrijp ik hoe de zaken werken en voor welke uitdagingen jij staat. 

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Arnhem

vrouwelijk leiderschap coaching

Executive Coach Arnhem

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Arnhem

Haal het beste uit jezelf! Zelfkennis is de basis van mijn loopbaancoaching in Arnhem. Wat zijn jouw behoeftes, vaardigheden, ambities en levensdoelen? En hoe kun je die verbinden aan de context waarin je leeft? Of aan de doelen van de organisatie waarin je werkt? Alleen als je deze zelfkennis hebt, dan kun je jezelf aanpassen aan jouw werkomgeving. En alleen zo kun jezelf verder ontwikkelen en tot bloei komen.

Als loopbaancoach in Arnhem help ik je door energiek, kritisch en analytisch te zijn. Natuurlijk ben ik ook warm en empathisch, maar dat is niet bijzonder. Dat zegt iedere loopbaancoach van zichzelf. Maar wat mij bijzonder maakt is dat ik niet bang om jou de vragen te stellen die gesteld moeten worden. Zodat we jou echt verder brengen. Ik zeg altijd ‘zonder wrijving geen glans’. Maar in de loopbaancoaching houd ik wel van flink lachen. Dat relativeert en geeft lucht.

 

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Arnhem

Wil jij loopbaancoaching in Arnhem met écht resultaat? Ik schep een veilige omgeving waarin jij kan groeien. Maar mijn loopbaancoaching in Arnhem draait ook om confrontatie en uitdaging. Gericht op jouw natuurlijke drijfveren en jouw ambitie. Resultaatgericht. Niet zeuren maar doorpakken. Korte loopbaancoach trajecten en duurzame ontwikkeling! Zodat jij in een korte tijd het beste uit jezelf kan halen. Graag ga ik met je aan de slag om tijdens de loopbaancoaching uit vinden welke denkpatronen en gedragsrepertoire daarbij passen. Laten we kennis maken in Arnhem!

Waarom ik Loopbaancoach in Arnhem ben

 

Ik ben loopbaancoach in Arnhem omdat ik houd van mijn cliënten! Ik vind het boeiend om jou te helpen groeien. Vaak zie ik dat deze groei in masculiene organisaties toch anders werkt. Ik ben zelf ontelbare malen aangelopen tegen de culturele verwachtingspatronen die we van vrouwen (en mannen ) hebben. Maar feminisme en gelijkwaardigheid van vrouwen zijn bij mij met de paplepel in gegoten. Daarom heb ik mij geschoold in hoe je daarmee om moet gaan. Ik kan jou daarin met loopbaancoaching in Arnhem helpen. Laten we elkaar ontmoeten!

loopbaancoach Arnhem

Loopbaancoach Arnhem

drs. Marjan van Munster

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil. Met Loopbaancoaching in Arnhem.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Coaching Academy International: Senior Practitioner Coach (NOBCO EQA-gecertificeerde opleiding)
 • Odin Academy: Jungiaans Analytisch Coach (ODC)
 • Universiteit van Groningen:  HR Strateeg & Talent-en Organisatieontwikkeling
 • Leadership & Management
 • Training voor Trainers
 • Universiteit van Twente: Bestuurskunde: specialisatie: organisatieontwikkeling, HR en financieel management

 

 • SheConsult: Loopbaancoach Arnhem en Executive coach Arnhem
 • Matchcare: Sr. Consultant Talentmanagement 
 • SSL Healthcare: HR Manager Benelux & Scandinavie Arnhem
 • Mars B.V.: P&O Manager Verkoopdivisie Arnhem
 • Ormit: Talent Development Manager 
 • PvdA: Trainer & adviseur 

 • PvdA: Voorzitter Gewest Gelderland
 • Lionsclub: Vice President Kwartier van Arnhem
 • Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland: Penningmeester Arnhem 

Ervaring van Cliënten in Arnhem:

 

Marjan kan je pittige vragen stellen, maar dan kom je ook ergens. Het loopbaancoach traject in Arnhem was intensief maar zo goed! En Marjan is ook een hele lieve vrouw. Ik heb echt megastappen gemaakt, ook in mijn carrière dankzij Marjan!

Truke T.

Ik kwam als ‘een klein meisje’. Ik ging weg als een volwassen vrouw. Klinkt pathetisch maar zo voelde het wel. Alsof ik geland was, vaste grond onder mijn voeten heb gekregen. Wat maakt me dat stevig. Zo stevig dat ik me zelfs kwetsbaar durf op te stellen. Als dat geen winst is!

Simone de V.

Bij Marjan moet je niet met  flauwekul aankomen. Daar prikt ze in de loopbaancoaching meteen doorheen. Daardoor ben ik nu wel in staat om mijn onzekerheid te tackelen. En dat is heel fijn. Bovendien word ik er effectiever door. Marjan, Thanks!

Anja van den B.

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Arnhem
Marjan van Munster
085 060 5177

 

Praktijk adres:
Emmastraat 24a
6881SV Velp

Google Maps >

Maak kosteloos telefonisch kennis met Loopbaancoach Arnhem Marjan:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...