Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH ARNHEM DRS. MARJAN VAN MUNSTER

Ik help je groeien en voorwaarden scheppen voor ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kan halen. Ik heb gezien dat dit voor vrouwen, in masculiene organisaties, vaak anders werkt. Vrouwen hebben een andere aanpak nodig dan mannen.

 

Mijn Specialiteiten

 

Ik heb een achtergrond in HR talentmanagement  mijn aandacht had. Dat heb ik gedaan binnen grote commerciële organisatie maar ook als senior consultant voor verschillende organisaties. Daarmee heb ik veel organisatie van de binnenkant gezien. Ik weet hoe zaken werken en voor welke uitdagingen men staat. Het aantrekken en het behouden en laten doorgroeien van vrouwen is een uitdaging die voor veel organisaties steeds groter wordt.

Loopbaancoach Arnhem
“Het beste uit jezelf en anderen halen, daar ga ik voor.”

Drs. Marjan van Munster

Loopbaancoach Arnhem

 

Energiek, kritisch en analytisch. Natuurlijk ben ik warm en empathisch, maar dat is niet bijzonder, dat zegt iedere coach van zichzelf.  Maar wat mij bijzonder maakt is dat ik niet bang om dè vragen te stellen die gesteld moeten worden. Ik zeg altijd ‘zonder wrijving geen glans’. Maar daarbij houd ik wel van om ook flink te lachen, dat relativeert en geeft lucht.

 

 

 

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Wat zijn jou drijfveren?

Ik hou van mijn cliënten, ik schep een veilige omgeving waarin groei mogelijk is. Mijn loopbaancoaching voor vrouwen in Arnhem draait om confrontatie en uitdaging. Gericht op jouw natuurlijke drijfveren en jouw ambitie. Resultaatgericht. Niet zeuren maar doorpakken. Korte trajecten, duurzame ontwikkeling!

 

Die kennis geef ik graag door. Graag ga ik met vrouwen aan de slag om uit vinden welke denkpatronen en gedragsrepertoire daarbij past.

Wie ik ben:

Loopbaancoach Arnhem
 

Door mijn achtergrond in HR talentmanagement en senior consultant binnen grote commerciële organisaties begrijp ik hoe zaken werken en voor welke uitdagingen je staat. Daarnaast vind het boeiend om mensen te helpen groeien. Dit werkt toch anders voor vrouwen in masculiene organisatie. Dat vraagt daarom om een andere aanpak.

 

Feminisme en gelijkwaardigheid van vrouwen zijn bij mij met de paplepel in gegoten. Ik ben zelf ontelbare malen aangelopen tegen de culturele verwachtingspatronen die we van vrouwen (en mannen ) hebben. Daarom heb ik mij geschoold in hoe je daar mee om moet gaan. Ik kan jou daarin kan helpen.

Mijn gegevens:

 

Loopbaancoach Arnhem
Marjan van Munster
085 060 5177

Praktijk adres:
Emmastraat 24a 6881SV Velp
Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Coaching Academy International: Senior Practitioner Coach (NOBCO EQA-gecertificeerde opleiding)
 • Odin Academy: Jungiaans Analytisch Coach (ODC)
 • Universiteit van Groningen:  HR Strateeg & Talent-en Organisatieontwikkeling
 • Leadership & Management
 • Training voor Trainers
 • Universiteit van Twente: Bestuurskunde: specialisatie: organisatieontwikkeling, HR en financieel management

 

 

 

 • SheConsult , loopbaancoach vrouwen Arnhem
 • Matchcare, Sr. Consultant Talentmanagement 
 • SSL Healthcare, HR Manager Benelux & Scandinavie 
 • Mars B.V., P&O Manager Verkoopdivisie
 • Ormit, Talent Development Manager 
 • PvdA, Trainer & adviseur 

 

 

 • Voorzitter PvdA Gewest Gelderland
 • Vice President Lionsclub Kwartier van Arnhem
 • Penningmeester Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

 

 

Maak kosteloos kennis met Marjan:

Laden...

Drie ervaringen van clienten:

Marjan kan je pittige vragen stellen, maar dan kom je ook ergens. Het traject was intensief maar zo goed! En Marjan is ook een hele lieve vrouw. Ik heb echt megastappen gemaakt, ook in mijn carrière dankzij Marjan!
Truke T.

onbekend

Ik kwam als ‘een klein meisje’, ik ging weg als een volwassen vrouw. Klinkt pathetisch maar zo voelde het wel. Alsof ik geland was, vaste grond onder mijn voeten heb gekregen. Wat maakt me dat stevig. Zo stevig dat ik me zelfs kwetsbaar durf op te stellen. Als dat geen winst is!
Simone de V.

Bij Marjan moet je niet met  flauwekul aankomen, daar prikt ze meteen doorheen. Daardoor ben ik nu wel in staat om mijn onzekerheid te tackelen. En dat is heel fijn. Bovendien word ik er effectiever door. Marjan, Thanks!
Anja van den B.

Gemeente

Loading...