DRS. MAP OBERNDORFF

Heb je moeite om grenzen aan te geven, ben je bang om te falen of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen?  Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken of ben je vastgelopen in je werk?

Mijn Specialiteiten

 

Ik coach hoogopgeleide vrouwen in Amsterdam op alle niveaus, zoals starters, ondernemers, adviseurs en medewerkers met specialistische of managementfuncties. 

Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

“Ieder traject is maatwerk”

drs. Map Oberndorff

Loopbaancoach Amsterdam

 

Ik coach hoogopgeleide vrouwen op alle niveaus, zoals starters, ondernemers, adviseurs en medewerkers met specialistische of managementfuncties. Van hen krijg ik terug dat ik een vertrouwde sfeer weet te creëren, waarbij de ander zich open durft te stellen en tot nieuwe inzichten komt.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Biografische oefeningen

Heb je moeite om grenzen aan te geven, ben je bang om te falen of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen?  Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken of ben je vastgelopen in je werk?

Dit zijn voorbeelden van vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ieder traject is maatwerk en samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit. Ik maak onder meer gebruik van biografische oefeningen waarmee je een goed zicht krijgt op je drijfveren, talenten, interesses, maar ook je valkuilen en eventuele blokkades. 

Wie ik ben:

Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

Eigenschappen als aandachtig luisteren, op een inlevende én vasthoudende manier doorvragen zijn mijn tweede natuur. Behalve loopbaancoach ben ik een ervaren journalist en gespecialiseerd in het voeren van diepte-interviews, eerder bij Vrij Nederland en nu voor Het Financieele Dagblad. In gesprekken met topvrouwen zoals Neelie Kroes, Herna Verhagen van Post NL en advocaat Mirjam de Blécourt krijg ik toegang tot zowel hun kracht als ook hun kwetsbare kant. Daarnaast heb ik een vaste loopbaanrubriek in het FD.

Mijn gegevens: 

 

SheConsult Loopbaancoach Amsterdam

drs. Map Oberndorff
085 060 5177

Praktijk adres:
Donker Curtiusstraat 62 1051 JP Amsterdam

Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Annet Brinkhuis Opleidingen:
  Post-HBO registeropleiding tot loopbaancoach en persoonlijke ontwikkeling.

 • CSR Centrum:
  stress & burn-out coaching.
 • Universiteit van Amsterdam:
  Master Journalistiek en Media.
 • Vrije Universiteit:
  Propedeuse en doctoraal Economie.

 • SheConsult
  Vrouwen loopbaancoach Amsterdam

 • Media Movers:
  Loopbaancoach

 • GortCoaching:
  Loopbaancoach
   

 • Financieele Dagblad:

 • Journalist/Interviewer

 • Vrij Nederland:
  Journalist

 • De Volkskrant:
  Journalist

 • FIOD:
  Senior beleidsmedewerker

 • ORMIT:
  Management trainee

Auteur loopbaanrubriek FD Persoonlijk 
Weekendmagazine van Het Financieele Dagblad

Maak kosteloos telefonische kennis met Map:

Laden...

Drie ervaringen van clienten:

‘Map Oberndorff is niet alleen een kundige coach, ze heeft ook een natuurlijke hartelijkheid, straalt rust uit én ze werkt op een prettige manier intuïtief. Met dat laatste bedoel ik dat ze geen standaardprogramma’s uit de kast trekt, maar goed luistert en dan op zoek gaat naar een maatwerkaanpak. Van harte aanbevolen, deze coach.’

Tanja van Bergen

Oud-directeur van Vereniging van Onderzoeksjournalisten en journalist

‘Map is een fijne coach die een veilige plek creëert waar ik me volledig heb bloot kunnen stellen. Dankzij haar heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van zelfkennis, mijn carrière- wensen en -kansen. Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten heeft Map me geholpen om een beter beeld te krijgen van mijn sterke eigenschappen en bewuster gemaakt van de mogelijkheden voor mijn loopbaan.’

Yanieke Slump

Senior staff audit, Ernst & Young

‘Ik ging open het coachtraject in en ben (eigen)wijzer geworden. Het wonderlijke is, dat Map erop aanstuurt om dichtbij jezelf te blijven en toch de diepte in te gaan. De veilige sfeer waarin ik kon zijn wie ik ben en de doordachte opmerkingen die mij steun gaven, zorgden voor veel inzichten en meer waardering in wat ik doe en graag wil doen. Map stelt gerichte vragen en durft door te vragen tot dat ze er is. Hierbij gebruikt zij op betrokken wijze haar ervaring als journalist. Ik keek elke keer uit naar een sessie met Map. Elke keer werd ik verrast.’ 

Sophia Jongsma

Verzekeringsarts, UWV

Loading...