Loopbaancoach Utrecht

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

Loopbaancoach Utrecht

Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken? Of ben je vastgelopen in je werk? Laten we het samen oplossen met loopbaancoaching in Utrecht.

Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

Loopbaancoach Utrecht

drs. Map Oberndorff

Mijn Specialiteiten

Ik loopbaancoach hoogopgeleide vrouwen in Utrecht op alle niveaus. Zoals starters, ondernemers, adviseurs en medewerkers met specialistische of managementfuncties. 

Waarom ik Loopbaancoach in Utrecht ben

 
Ik ben loopbaancoach in Utrecht omdat eigenschappen zoals aandachtig luisteren, op een inlevende én vasthoudende manier doorvragen mijn tweede natuur zijn. Behalve loopbaancoach ben ik ook een ervaren journalist en gespecialiseerd in het voeren van diepte-interviews. Zoals eerder bij Vrij Nederland en nu voor Het Financieele Dagblad. In gesprekken met topvrouwen zoals Neelie Kroes, Herna Verhagen van Post NL en advocaat Mirjam de Blécourt krijg ik toegang tot zowel hun kracht als ook hun kwetsbare kant. Daarnaast heb ik een vaste loopbaanrubriek in het FD.

Loopbaancoach Amsterdam Loopbaancoach Map Oberndorff

Loopbaancoach Utrecht

drs. Map Oberndorff

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Utrecht.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Annet Brinkhuis Opleidingen:
  Post-HBO registeropleiding tot loopbaancoach en persoonlijke ontwikkeling.

 • CSR Centrum:
  stress & burn-out coaching.
 • Universiteit van Amsterdam:
  Master Journalistiek en Media.
 • Vrije Universiteit:
  Propedeuse en doctoraal Economie.

 

 • SheConsult: Loopbaancoach Utrecht (voorheen Amsterdam)
 • Media Movers: Loopbaancoach Amsterdam
 • GortCoaching: Loopbaancoach Amsterdam
 • Financieele Dagblad: Journalist/Interviewer Amsterdam
 • Vrij Nederland: Journalist Amsterdam
 • De Volkskrant: Journalist Amsterdam
 • FIOD: Senior beleidsmedewerker
 • ORMIT: Management trainee

 • Auteur loopbaanrubriek FD Persoonlijk 
  Weekendmagazine van Het Financieele Dagblad

Ervaring van Cliënten:

 

Map Oberndorff is niet alleen een kundige loopbaancoach, ze heeft ook een natuurlijke hartelijkheid, straalt rust uit én ze werkt op een prettige manier intuïtief. Met dat laatste bedoel ik dat ze geen standaardprogramma’s uit de kast trekt, maar goed luistert en dan op zoek gaat naar een maatwerkaanpak. Van harte aanbevolen, deze loopbaancoach.

Tanja van Bergen

Oud-directeur, Vereniging van Onderzoeksjournalisten en journalist

Map is een warme, hartelijke invoelende loopbaancoach in Amsterdam die met je meedenkt. Ze is slim, doortastend en bekijkt kwesties van verschillende kanten zonder het overzicht te verliezen. Bovendien moedigt Map je aan tot actie, ondersteunt ze je waar nodig is en durft ze buiten de gangbare paden te gaan. De coachingsgesprekken heb ik als zeer ondersteunend en constructief ervaren. Na een gesprek met Map voelde ik nieuwe energie en moed om verder te gaan.

Charlotte van den Berg

Map is een hele fijne loopbaancoach. Rustig en vraagt goed door. Weet verbanden te leggen waardoor je zelf goed gaat nadenken. Zo heeft Map mij goed geholpen na 28 jaar bij een werkgever wat ik nu graag wil.

Mira Blom

Map is een fijne loopbaancoach in Amsterdam die een veilige plek creëert waar ik me volledig heb bloot kunnen stellen. Dankzij haar heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van zelfkennis, mijn carrière- wensen en -kansen. Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten heeft Map me geholpen om een beter beeld te krijgen van mijn sterke eigenschappen en bewuster gemaakt van de mogelijkheden voor mijn loopbaan.

Yanieke Slump

Senior staff audit, Ernst & Young

Map heeft me in drie coachingsgesprekken in Amsterdam over de drempel geholpen om een eigen bedrijf te gaan starten. Vanwege de corona-crisis was de moed me even in de schoenen gezonken. Maar dankzij het professionele maatwerk van Map heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug en ben ik inmiddels volop aan het netwerken. Ik heb de gesprekken als heel plezierig ervaren: Map is een warme, hartelijke en invoelende loopbaancoach.

Marjolein Munsterman

Map is een fijne loopbaancoach in Amsterdam. Ze is innemend, aandachtig en denkt echt mee. Ze houdt een spiegel voor en denkt in praktische oplossingen. Ze heeft ook een lichtvoetigheid waardoor je weer mogelijkheden ziet in plaats van beperkingen. Kortom, ik kan Map van harte aanbevelen.

Josine Stremmelaar

Ik ging open het loopbaancoach traject in en ben (eigen)wijzer geworden. Het wonderlijke is, dat Map erop aanstuurt om dichtbij jezelf te blijven en toch de diepte in te gaan. De veilige sfeer waarin ik kon zijn wie ik ben en de doordachte opmerkingen die mij steun gaven, zorgden voor veel inzichten en meer waardering in wat ik doe en graag wil doen.

Map stelt gerichte vragen en durft door te vragen tot dat ze er is. Hierbij gebruikt zij op betrokken wijze haar ervaring als journalist. Ik keek elke keer uit naar een sessie met Map. Elke keer werd ik verrast.

Sophia Jongsma

Verzekeringsarts, UVW

Map is een hele fijne loopbaancoach in Amsterdam die goed luistert, erg goed punten met elkaar kan verbinden en inzicht kan geven. Ze weet de kern van de zaak goed te benoemen, blijft ook nuchter/ praktisch en toekomstgericht. Een heel fijn iemand om mee te sparren, die helpt bespiegelen, op een prettige wijze feedback geeft en de andere kant van een zaak kan belichten.

Cilia de Cock

Map is een heel prettige en kundige coach. Ik had haar gekozen, omdat ze dankzij haar andere werkzaamheden als journalist ook met andere ervaringen en inzichten zou kunnen komen. Dit is ook zo uitgekomen. Ze kan goed luisteren, zaken in perspectief zetten en positief kritisch je laten nadenken over onderwerpen. Ik kan haar van harte aanraden!

Femke

N.a.v. de ‘NL Leert Door’ campagne van de overheid, heb ik via SheConsult bij Map een loopbaancoaching traject gevolgd. Map kan door goed te luisteren en haar scherpzinnigheid de relevantste vragen stellen, waardoor je bij jezelf antwoorden vindt. Daarnaast had ik meteen een goede klik met haar en heeft ze fijne tips, oefeningen, artikelen en boeken met me gedeeld ter inspiratie. Steeds treffend en praktisch. Ik keek steeds uit naar onze gesprekken en raad haar 100% aan als coach in Amsterdam!

Hélène

Ik kwam via ‘NL Leert Door’ terecht bij SheConsult. Hier heb ik Map leren kennen en een loopbaancoaching traject in Amsterdam gevolgd. Met haar kalme overkomen en scherpe reflecties heeft Map mij geholpen om niet alleen tot inzicht te komen, maar ook de route voor mijn volgende hoofdstuk te bepalen. Map gaf mij het gevoel dat ze met aandacht naar mijn woorden luisterde, krachtig te zijn in haar gedachten en respectvol in haar connecties. Hiermee heeft ze mijn vetrouwen gewonnen om open en actief samen dit traject te doen.

Lieke

Dit traject van NL leert door is een fijn begin. Ik heb jaren ‘onder een steen geleefd’. Dit traject is een prettig opstapje voor ander werk of om werk te vinden. Door een gestructureerde aanpak van het traject en de loopbaancoach kon ik een zaadje planten. Het feit alleen al dat ik mezelf de ruimte geef om naar ander werk te kijken, geeft me lucht. En de reality check met de online opdrachten als arbeidsmarktscan geeft inzicht en daardoor zie ik mogelijkheden voor vervolgstappen.

Map is een heel fijne persoonlijkheid. We hebben raakvlakken en ik voelde met haar een goede klik. Ze heeft een fijne manier van communiceren. Daarnaast bracht ze me op ideeën. Eigenlijk van dromen naar doen. 😉

Ilona

Ik kwam via ‘NL Leert door’ terecht bij SheConsult. De uitleg op de website sprak mij erg aan (gericht aan hoogopgeleide vrouwen, en kennis over het ‘imposter syndroom’). Ik zocht naar een loopbaancoach die actief met mij mee zou denken en kon inspelen op mijn persoonlijke situatie. Ik was bang dat een te algemene aanpak niet zou aansluiten op mijn creatieve achtergrond.

Ik koos voor een kennismaking met Map Oberndorff in Amsterdam en ik voelde gelijk een klik. Ze was oprecht geïnteresseerd in mij en nam mijn loopbaan twijfels serieus. We hebben in een paar sessies veel besproken en uiteengezet en ze heeft me vaak een spiegel voor gehouden, maar op een hele opbouwende manier. Ik heb daardoor weer motivatie gekregen om mijn werk als kunstenaar op te pakken en daarnaast mijn onzekerheden en aandachtspunten in mijn huidige baan in de horeca beter in kaart te brengen.

Het NL leert door traject was vrij kort, maar het heeft mij wel een zetje in de goede richting geboden. Als ik in de toekomst nog meer hulp wil, dan klop ik graag weer aan. Een goede klik is namelijk niet zo snel gevonden weet ik uit ervaring. Al met al was mijn ervaring met SheConsult en Map Oberndorff boven verwachting, bedankt!

Anouk Sofie

Voordat mijn loopbaancoach traject met Map Oberndorff begon had ik eigenlijk heel slecht voor ogen waar ik naartoe wilde. Ik wist dat ik van richting wilde veranderen maar had geen idee hoe dat er dan precies uitzag.

Door me steeds precies de juiste vragen te stellen, duidelijke voorbeelden te geven en bezwaren weg te nemen stuurde Map me langzaam maar zeker de juiste kant op. En het eindresultaat is praktisch, mooi en voelt zo logisch. Ik heb nu een concreet plan voor mijn toekomst en dat is echt heerlijk!

Welmoed

Map gaf me de rust en de handvaten om sommige knopen waarin ik verwikkeld zat te ontwaren. Door de opdrachten thuis, het gesprek waarin weer nieuwe aanknopingspunten naar voren komen en het reflectieverslag achteraf kreeg ik stap voor stap meer inzicht in wie ik ben en hoe ik handel. Heel waardevol!

Sofie

In Coronatijd ben ik van baan veranderd. Van uitvoerende werkzaamheden naar deels managementstaken. Een wijziging in de inzet van competenties leidde er toe dat ik tegen gedrag van mijzelf ging aanlopen die mij nu niet meer verder zou helpen. Vanuit mijn werkgever mocht ik hierop coaching inzetten. Ik ben bij Map terecht gekomen vanwege heel specifieke vragen die ik had.

Ik heb de loopbaancoach sessies als bijzonder verhelderend ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen door haar manier van luisteren, doorvragen, confronteren en meedenken. Door dit coachingstraject ben ik in mijn werk veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en de gevolgen hiervan op mijzelf maar ook op anderen.

Oude verkeerde gewoontes kan ik nu makkelijker herkennen en ombuigen tot ander gedrag. In de praktijk ben ik door deze bewustwording eigenlijk nog steeds lerende. Map is een vriendelijke, meedenkende loopbaancoach die door haar manier van communiceren het beste uit jou haalt. Ik kijk heel tevreden terug.

Esther van de Pavert

Map is een empathische maar ook een doortastende loopbaancoach in Amsterdam. Op een vriendelijke manier weet zij precies de vinger op de zere plek te leggen en een spiegel voor te houden. Map heeft mij geholpen de chaos in mijn hoofd door een tal aan mogelijkheden te ordenen. Ook maande zij mij eerst tot rust en reflectie en om niet maar meteen door te rennen. Die rust en ordening gaf ruimte waardoor ik nu weer doelbewust verder kan.’

Dat de loopbaancoach van SheConsult midden in het werkende leven staat en ook nog eens in een deel van mijn vakgebied, heb ik als een voordeel ervaren. We konden op deze manier gemakkelijk levelen. Zij begreep mijn wereld. Verder ook heel prettig de open mind en het deskundig en empathisch reflecteren op mijn denken en gevoel. Het heeft me verder gebracht in wat ik wil en ook in wat ik beter even kan parkeren. Ik ga nu doelgerichter voort in mijn proces naar een volgende stap in mijn carrière.’

Ruth van Kessel

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Utrecht

Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen?  Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken? Of ben je vastgelopen in je werk?

Dit zijn voorbeelden van vragen waarvoor je bij mij terecht kunt voor loopbaancoaching in Utrecht. Ik creëer een vertrouwde sfeer voor jou. Waarbij je je durft open te stellen en tot nieuwe inzichten komt.

 

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Utrecht

Mijn loopbaancoach trajecten in Utrecht zijn altijd maatwerk. Samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit. Ik maak onder meer gebruik van biografische oefeningen waarmee je een goed zicht krijgt op je drijfveren. Maar ook op je talenten, interesses, valkuilen en eventuele blokkades. Krijg inzicht in jezelf met loopbaancoaching in Utrecht. Laten we kennismaken!

 

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Utrecht
drs. Map Oberndorff
085 060 5177

Praktijk adres:
Gezichtslaan 2
3723 GE Bilthoven

Google Maps >

Loopbaancoach Amsterdam

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...