Loopbaancoach Zwolle

Ben je ontevreden over jouw werk, heb je het gevoel dat er meer in je zit maar komt het er nog niet uit? Kost werk je meer energie dan dat je eruit haalt, wil je wat anders maar je weet niet wat? Door je te laten coachen krijg je inzicht in jouw patronen en vind je opties die jou meer werkgeluk brengen.

Burnout coach almere

Loopbaancoach Zwolle

Burn-out Coach Zwolle

Karin Kranendonk MSc

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach, stress & burn-out coach, en businesscoach. Ik heb veel ervaring met netwerken en goede sollicitaties schrijven. 

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Zwolle

Burnout coaching

Stress & Burn-out coach Zwolle

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach of Burn-out coach Vraag

Loop jij vast in je carrière, wil je iets anders, maar je weet niet wat? Wil je meer vanuit jouw kracht werken, wil je authentieker in je werk staan en wil je weer werkgeluk ervaren? Ben je op zoek naar balans tussen werk en privé, wil je beter kunnen loslaten en het werk achter je laten? Wil je meer zelfvertrouwen ervaren en wil je van je gepieker af? Dan is een loopbaantraject iets voor jou.

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject

In het coachingstraject zet je stappen naar werkgeluk, maak je een carrièreswitch en/of leer je omgaan met stress of burn-out. Door middel van gesprekken en oefeningen krijg je rust, inzicht en tools om anders met stressoren om te gaan. In Zwolle en omstreken heb ik een groot netwerk van werkgevers. Jij kunt van dat netwerk gebruik maken als je op zoek bent naar een andere baan. Ook kan ik je helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf als je voor jezelf wilt beginnen. Het bouwen aan een merk, een propositie, website, klantenwerving, dit komt allemaal aan de orde. Met mijn zakelijke en resultaatgerichte instelling help ik je graag verder.

Waarom ik Loopbaancoach in Zwolle ben

Zelf heb ik een coach ingeschakeld toen ik vastliep in mijn werk. Ik was een rationeel mens en was de verbinding met mijn gevoel kwijtgeraakt. Door deze coaching heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en drijfveren, ben ik een completer mens geworden en ben ik weer gaan voelen. Het gaf me verlichting, balans, rust en uiteindelijk geluk. Deze ervaring gun ik jou. Ook gun ik je een fijne baan, omdat je van fijn werk gelukkig wordt. Het geeft betekenis, structuur, en energie, vandaar dat ik loopbaancoach ben geworden.

Mijn motto is daarom ook: “Meer werkgeluk leidt tot meer levensgeluk”  

 

coach almere

Loopbaancoach Zwolle

Stress & Burn-out Coach Zwolle

Karin Kranendonk MSc

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Arbeids- en Organisatiepsychologie – Master Loopbaancoaching
 • Stress en Burn-out begeleiding
 • TA – transactionele analyse 1-0-1
 • Nieuwe toezichthouder in de zorg
 • Topleergang leiderschapsontwikkeling
 • Talent en organisatieontwikkeling
 • Business strategy course
 • Arbeidsmarktstrategie
 • HBO-Jeugdwezijnswerk
 • ACT
 • DISC
 

 

 • Krachtige kwaliteiten -Loopbaancoach en burn-out coach
 • Gemeente Zwolle -Manager werkgeversdienstverlening
 • Wezo -Commercieel manager
 • Vitae -Regiodirecteur
 • Noordwestgroep -Afdelingshoofd
 • Tempo-Team -Districtsmanager
 • ’t Wezeveld -Groepsleider

 

 • Zorggroep oude en nieuwe land
 • Raad van commissarissen -Lid
 • Commissie HRM -Voorzitter
 • Remuneratiecommissie -Voorzitter
 • Autistart -voorzitter raad van Commissarissen
 • Duurzaam ondernemen regio Zwolle -Bestuurslid
 • Zwolse kring van ondernemers -Bestuurslid 
 • Rotary -voorzitter

Ervaring van Cliënten in Zwolle:

 

“Door het loopbaantraject bij Karin zijn mijn ogen geopend, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en weet ik welke baan bij me past. Ik heb inmiddels een andere baan waar ik veel voldoening uit haal. De gesprekken zijn intens geweest en hebben mij geholpen in mijn zoektocht.”

Inge

”Ik heb bij Karin een loopbaan coaching gevolgd, was zeer verhelderend. In een paar krachtige stappen heeft zij samen met mij, mijn drijfveren, ambities, capaciteiten inzichtelijk gemaakt. Weet je niet wat je wilt en wat je kunt? Wil je een baan die bij jouw talenten en motieven past? Maak dan een afspraak met Karin.”

Anne

Na een intensief coachingstraject bij ‘ Krachtige Kwaliteiten’ heb ik mijn draai weer gevonden in mijn werk. De begeleiding daarbij van Karin is voor mij van grote waarde geweest. Haar coachingsstijl is te karakteriseren als rustig, geduldig, vasthoudend en doelgericht. Kwaliteiten die Karin op een meesterlijke wijze inzet en die voor mij tot succes hebben geleid.

Marielle

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach, Burn-out Coach, Zwolle
Karin Kranendonk MSc
085 060 5177

Praktijk adres:
Zwartewaterallee 44-48, 8031 DP, Zwolle

Gratis parkeren achter het pand.

Google Maps >

Maak kosteloos telefonisch kennis met Karin:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking
Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...