Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Delft is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Delft van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Delft 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Delft is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Delft snapt dat.

De SheConsult-coach in Delft weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Delft en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Delft onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Delftse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Delft tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Delft heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Delft draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Delft, of gaan jullie wandelen in Delft of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Delft als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Delft veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Delft

Omdat onze coach in Delft ook echt in Delft werkt heeft zij een groot netwerk in Delft zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Delft betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Coach Delft Loopbaan Coach Maaike Onzekerheid Stress

Maaike Taconis MSc Ma, de SheConsult-loopbaancoach voor Delft

Samen stappen we in een traject dat draait om onderzoeken, spiegelen, uitproberen en reflecteren

 • Je bent ambitieus en twijfelt over je volgende stap of waar je goed in bent.
 • Je hebt een leuke baan, maar het kan beter.
 • Je wilt doelmatiger communiceren.
 • Je wilt effectiever leidinggeven.
 • Misschien zoek je juist die pauzeknop, om eens te bedenken of je eigenlijk wel op de juiste weg bent.
 • Of hoe je in balans blijft bij alles wat er van je gevraagd wordt.

Balans en voldoening
Ik help hoogopgeleide vrouwen met de uitdagingen in hun carrière. Om balans en voldoening in leven en loopbaan te vinden. Met vervagende grenzen door technologie zijn werk en leven nu zo geïntegreerd, dat work-life ‘balans’ achterhaald is. Je hebt daar zelf vorm aan te geven en grenzen in te bepalen. Ik help vrouwen om assertief te zijn op een manier die bij hen past. Om zichzelf te durven zijn en balans te vinden tussen delegeren en in control zijn. 

Scheikundige en Coach in Oxford
Als scheikundige, met 10 jaar ervaring in de corporate wereld ben ik snel in staat verbanden te leggen. Na veranderingen jarenlang vanuit strategisch oogpunt te hebben begeleid, raakte ik geïntrigeerd door de menselijke kant van verandering. Ik volgde een 2-jarige MA in Coaching in Oxford en startte in 2014 mijn coachpraktijk. Na 5 jaar wonen en werken in Engeland en België, ben ik nu weer coach in Delft! Als persoon verbind ik en zoek ik naar mogelijkheden voor groei. Zowel bij mijzelf als bij anderen, liefst met een vleugje humor!

Combineer kennis en ervaring
Als ICF gecertificeerd senior coach (PCC) combineer ik mijn business- en buitenlandervaring met mijn persoonlijke ervaring (werkende moeder van 3 kinderen in basisschool leeftijd) en mijn expertise op gebied van transactionele analyse, RET, oplossingsgericht coachen en verbindend communiceren. Dit zijn krachtige coachmethodieken bij dilemma’s, belemmerende overtuigingen, en interpersoonlijke uitdagingen (denk aan moeilijke samenwerking met collega’s, klanten etc.). Samen stappen we in een traject dat draait om onderzoeken, spiegelen, uitproberen en reflecteren, in een vertrouwelijke en prettige sfeer. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in Delft.

 

coach delft

 

Loopbaancoach Delft 

Maaike Taconis

085 060 5177

Praktijkadres:

Henry Dunantlaan 87 2614 GL Delft

Google Maps >

Coach Delft
Loopbaancoach Delft
Young Professionals coach
Leiderschap coach Delft
Stress coach Delft

 

 

Coach

coach delft

 

 

 

Opleiding & Werkervaring van Maaike Taconis

 • Oxford Brookes Universiteit, MA Coaching and Mentoring Practice
 • Universiteit Utrecht, MSc Scheikunde, Master in Drug innovation
 • Augsburg College, USA; foundation degree
 • Zeno Organisatie ontwikkeling, Transactionele analyse
 • Ruimte voor Verbinding (BE), Verbindend communiceren
 • Luk DeWulf (BE), talenten ontdekken

  • SheConsult; Loopbaan coach Delft
  • Maaike Taconis Young Professional Coaching, coach en trainer
  • KPMG; manager, advies in de zorg.
  • Tibbe; consultant in de zorg en het onderwijs
  • DSM; business analist DSM Venturing

   • KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging), loopbaancoach
   • Max Havelaar basisschool, Ouderraad

    Overige Specialisaties Coach Delft

    Coaching vrouwelijk leiderschap

    • Persoonlijke effectiviteit
    • Carrièreswitches
    • Perfectionisme
    • Zelfvertrouwen
    • Work/life balans
    • Authentiek leidinggeven
    • Young professionals / Millennials
    • Coachen in het Engels – o.a. voor expats
    • Ik doe geen burn-out coaching, wel voorkomen ervan..

     

    Publicaties/Certificaten

    • NOBCO/EMCC erkend loopbaanprofessional
    • MA Coaching and Mentoring, Oxford Brookes University
    • PCC; dit is een senior coach kwaliteitslabel van de ICF, een Amerikaanse beroepsvereniging voor professionele coaches.

    Drie ervaringen van cliënten van Maaike:

    Ik heb Maaike als coach gekozen omwille van haar gecombineerde background in wetenschap én coaching.Een sterke combi omdat ze de vraag vanuit een rationele en persoonsgebonden hoek benadert. Haar aanpak is hands-on en to-the-point. De open dialoog staat centraal waarbij we samen zochten naar welke aanpak en methodiek(en) best matchen met mijn persoonlijkheid.

    Sara Telen

    Program manager Full-time Masters, Antwerp Management School

    Maaike hielp mij inzicht te krijgen in de professionele richting die ik wil inslaan, en ook concrete stappen daartoe te nemen. Dankzij haar eigen professionele ervaringen, uitstekende opleiding, haar enthousiaste, directe en constructieve aard van aanpakken, is ze een heerlijke sparringpartner. Ze helpt je groeien en het beste uit jezelf halen.

    Valérie Leroi

    Projectmanager , Realesscope

    Maaike is een ontzettend goede luisteraar. Dankzij haar gerichte vragen, kritische blik en heldere analyses heb ik veel waardevolle inzichten opgedaan. Ze is een doortastende, intelligente loopbaancoach met een warme en prettige persoonlijkheid. Zowel in persoon als virtueel (over zoom) waren de sessies behulpzaam. Ik raad Maaike dan ook ten zeerste aan!

    Floortje van Oosten

    Arts en PhD, UMC Utrecht / John Hopkins Medical Institutions

    INVESTEREN IN JEZELF

    Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

    Een telefonische kennismaking kost je niets.
    De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

    Algemene Voorwaarden

    Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

    Belastingaftrek?

    Belastingaftrek?

    In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

    De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
    Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

    Boek nu je AdviesSessie

    VRIJBLIJVEND & GRATIS

    Every journey begins with the first step

    Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
    Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

    Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

    .

    • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

    • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

    • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

    focus vrouwen

    PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

    Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

    Hi. Ik ben
    Lisanne Kemp MSc.

    Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

    Hallo. Ik ben
    drs.Vréneli Stadelmaier.

    Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
    Lang geleden:-)

    Laten we starten.


    Laten we de verandering in gang zetten.

    De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
    en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

    * Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

    * Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

    * Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

    Wij helpen je graag verder.
    Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
    Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

    Laden...

    We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

    Loading...