Contact

SheConsult heeft vestigingen op meer dan 20 locaties in Nederland.
                                                                   Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Coaching vindt plaats in de praktijkruimte van de vestiging of steeds meer wandelend en online. Trainingen vinden over het algemeen plaats bij de opdrachtgever op kantoor of op een speciale trainingslocatie.

Contactmogelijkheden

Maak kosteloos kennis met een coach.

Vragen over coaching?

Heb je een vraag over coaching? Of vind je het moeilijk om een coach te kiezen? Lisanne Kemp is Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Client Consultant en kent de SheConsult-coaches persoonlijk. Graag denkt ze met je mee en adviseert ze welke coach het beste bij jouw vraag aansluit.

De stap naar coaching voelt soms groot, maar onze ervaring is dat een coachtraject juist samengaat met nieuwe energie, inspiratie en resultaat.

Meer plezier en impact

We worden gedreven door onze wens om vrouwen met meer plezier en impact aan het werk te laten zijn. We weten alles van de blokkades waar je als vrouw in je werk vaak op stuit: onzekerheid, stress en werk-privé balans, om er maar een paar te noemen. Die blokkades gaan we graag met je aan. Boek hieronder een telefonische afspraak met Lisanne.

Wil je als werkgever even overleggen?

Voor werkgevers is Heidi Dissel het aanspreekpunt. Zij adviseert vanuit ruime ervaring werkgevers m.b.t. het inzetten van een SheConsult-coachpool, trainingen en workshops en theatercolleges. Heidi kan je sparringpartner zijn die met je meedenkt en adviseert over vraagstukken die spelen in je team of individueel.

We adviseren vanuit ervaring. Binnen haar rol is Heidi verantwoordelijk voor het strategisch en praktisch meedenken met organisaties in deze snel veranderende wereld. Zij begrijpt dat nu het moment is voor bedrijven en instellingen om in te spelen op de huidige situatie en na de coronacrisis.

Diversiteit blijft belangrijk, juist nu

Maar we weten ook dat zodra er crisis is, diversiteit zo ongeveer het eerste onderwerp is dat sneuvelt. Dat alles waar je jaren aan gewerkt hebt, zomaar van tafel geveegd kan gaan worden. En dat wil je als organisatie niet. Je wilt toekomstbestendig zijn of worden, en diversiteit is daar een onlosmakelijk onderwerp van. Boek hieronder een telefonische afspraak met Heidi.

Boek hier kosteloos een telefonische kennismaking met een coach òf maak een afspraak met Heidi Dissel of Lisanne Kemp.

Laden...

Gegevens

SheConsult B.V.
Herengracht 449A
1017BR, Amsterdam

085-060.5177
[email protected]

Loading...