Contact

SheConsult heeft vestigingen op meer dan 20 locaties in Nederland.
                                                                   Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Coaching vindt plaats in de praktijkruimte van de vestiging of steeds meer wandelend en online. Trainingen vinden over het algemeen plaats bij de opdrachtgever op kantoor of op een speciale trainingslocatie.

Contactmogelijkheden

Maak kosteloos kennis met een coach.

Advies sheconsult

Vragen over Coaching?

Heb je een vraag over coaching? Of vind je het moeilijk om een coach te kiezen? Ik help je graag! Ik kan goed inschatten welke coach het beste bij jou past. 

 

drs. Lisanne Kemp – Happy Client Officer.

Wil je als werkgever even overleggen?

Voor werkgevers is Heidi Dissel het aanspreekpunt. Zij adviseert vanuit ruime ervaring werkgevers m.b.t. het inzetten van een SheConsult-coachpool, trainingen en workshops en theatercolleges. Heidi kan je sparringpartner zijn die met je meedenkt en adviseert over vraagstukken die spelen in je team of individueel.

We adviseren vanuit ervaring. Binnen haar rol is Heidi verantwoordelijk voor het strategisch en praktisch meedenken met organisaties in deze snel veranderende wereld. Zij begrijpt dat nu het moment is voor bedrijven en instellingen om in te spelen op de huidige situatie en na de Coronacrisis.

Diversiteit blijft belangrijk, juist nu

Maar we weten ook dat zodra er crisis is, diversiteit zo ongeveer het eerste onderwerp is dat sneuvelt. Dat alles waar je jaren aan gewerkt hebt, zomaar van tafel geveegd kan gaan worden. En dat wil je als organisatie niet. Je wilt toekomstbestendig zijn of worden, en diversiteit is daar een onlosmakelijk onderwerp van. Boek hieronder een telefonische afspraak met Heidi.

Boek hier kosteloos een telefonische kennismaking met een coach òf maak een afspraak met Heidi Dissel of Lisanne Kemp.

Laden...

Gegevens

SheConsult B.V.
Herengracht 449A
1017BR, Amsterdam

085-060.5177
[email protected]

Loading...