Coach Vrouwen Gooi & Vechtstreek en Amsterdam

drs. Vréneli Stadelmaier

Loopbaancoach, trainer, motivational speaker, auteur loopbaanboeken.

Coach Vrouwen Gooi & Amsterdam

“Bij de gesprekken ga ik de confrontatie niet uit de weg. Maar er wordt ook gelachen.”

Ik vind het leuk om je te ontmoeten, je verhalen te horen en met je mee te denken.  Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft, naar waar jij tegenaan loopt en met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je. Ik ben een fan van het werk van Stephen Covey, Deepak Chopra, Pat Heim, Sheryl Sandberg en Aaltje Vincent, en ben dol op vakvrouwen Gerdi Verbeet, Linda de Mol en Eva Jinek.

Afhankelijk van jouw problematiek of- en dat komt steeds meer voor-  afhankelijk van de kansen die je ziet,  gaan we samen aan de slag. Ik heb een gereedschapskist vol interessante en effectieve coachmethodes beschikbaar. Soms confronterend, soms wat ‘zweverig’, maar ze werken.

We gaan voor resultaat. En…. belangrijk,  er wordt bijna altijd ook veel gelachen.  “

Coach Vrouwen Gooi & Amsterdam Noloc erkend
Utrechtseweg 23a, 1381 GR, Weesp
085-060.5177
Google Maps >

 Ps. Ik heb twee boeken geschreven speciaal voor vrouwen:
F*ck die onzekerheid en Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Onderaan deze pagina meer

In verband met een volle agenda coacht Vréneli alleen nog executive/ondernemers of C-level.

Achtergrond Vréneli Stadelmaier

 

 • Rijksuniversiteit Groningen 
  Bedrijfskunde 1980 – 1987
 • Nederlandse Academie voor Psychotherapie
 • School voor Coaching
 • Systemisch Werk & Voice Dialogue
 • Training tot Zijnsgeoriënteerd Coach
 • Coachen met het Enneagram
 • Yucelmethode

 • SheConsult (oprichter, sinds 2007 en coach vrouwen Gooi & Amsterdam)
 • TIO Hogeschool
  (docent ondernemersvaardigheden en bedrijfseconomie)
 • Financial Assets Executive Search  
  (Mede-oprichter/Directeur)
 • Thuiszorg Stad Utrecht 
  (Directeur algemene zaken)
 • Tiel Utrecht Verzekeringen (NN) 
  (Hoofd Marketing Services)
 • Uitgeverij Kluwer 
  (
  account manager sponsored media)

 • Joke Smit-prijs 
  Winnaar 2015-2017, regerings prijs voor vrouwenemancipatie
 • NPO1 Spraakmakers,
  vaste co-host
 • VrouwenNetwerk Tafel van Weesp, 
  Oprichter en lid
 • Sisterhood in Business,
  lid
 • De Maatschappij, lid
 • Stichting Weesp Centraal
  Bestuurslid
 • Diverse nevenfuncties gehad zoals: iConneqt, oud-Commissaris, BNR radio, vaste co-host,  lid ledenraad NOLOC, districtsvoorzitter NCD, etc.

Coach Vrouwen Gooi 

Zelfvertrouwen

coaching

 

Ik doe geen burn-out coaching.

Executive
Coaching

 

 

Perssoonlijke effectiviteit

 

.

Publicaties/

Certificaten

Werkwijze

Ik bedrijf geen therapie, ga niet enorm zitten wroeten in je verleden en je jeugd. Ik houd ook niet zo van ellenlange trajecten.

In mijn optiek is coaching kortdurend, oplossingsgericht, krachtig, en met blijvend effect. Ondanks dat het soms ellendig kan zijn, houd ik ervan om ook de humor ergens van in te zien.

Want uiteindelijk is coaching een kadootje aan jezelf, en kadootje waar je nog beter van wordt!

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

Ook kunnen we dan bespreken of ik ruimte heb in mijn agenda, ook een puntje van aandacht. Ik wil voor ieder traject de tijd nemen, en ook de afspraken kunnen plannen met tijdsintervallen die passen in jouw traject met jouw tempo. Dat betekent dat ik mijn agenda dus niet dicht wil metselen met coach afspraken, dan is die ruimte er niet meer. Maar dat kan dus soms betekenen dat we niet meteen kunnen starten maar dat je even moet wachten. Dat kan ik je in dat gesprek aangeven.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Maak hieronder een afspraak in de agenda van Vréneli voor je kosteloze telefonische afspraak!

Laden...

Vréneli Stadelmaier in de media (een kleine greep)

FD coaching SheConsultZes lessen voor (potentiële) vrouwelijke leiders
Het vrouwenquotum is er officieel door. Een goed moment om als vrouw aan je zichtbaarheid te werken. Hoe doe je dat?

Les 1: Reken af met je onzekerheid
Vrouwen leiden twee keer zo vaak als mannen aan het zogenaamde impostor syndrome: hoe succesvol ook, ze zijn bang dat ze ieder moment door de mand kunnen vallen. Michelle Obama….Klik hier voor het artikel in FD persoonlijk

Coaching werknemers HRMCarrièreplanning? Dit is waarom je volgens de carrièrecoach een plan moet maken.

Het zal iedereen duidelijk zijn: je kunt je carrière niet plannen in de letterlijke zin van het woord. Wat Vréneli Stadelmaier, loopbaancoach, auteur en oprichter van SheConsult, dan onder carrièreplanning verstaat? Richting geven, lijnen uitzetten en naar die stip…….>

Naar Harpers Bazaar >

Volkskrant-SheConsultIk zou zeggen: stop die constante dialoog in je hoofd: kan ik het wel?’

Is het geen misverstand dat ik hoogleraar ben?’, vraagt chemicus Marleen Kamperman zich donderdag openhartig af in haar Volkskrant-column. Bedrijfskundige en loopbaancoach Vreneli Stadelmaier over deze knagende onzekerheid, waar vooral vrouwen last van hebben. Naar het volkskrant artikel >

Intermediair SheConsultAls vrouwen ambitieus in hun opleiding zijn, waarom dan niet in hun werk?’

Al op haar zevende ergerde Stadelmaier (55) zich aan de ongelijkheid tussen de jongens en meisjes in haar klas. Waarom moesten de meisjes breien en de jongens voetballen? Ze kreeg het voor elkaar dat de meisjes op haar school ook mochten voetballen en vice versa. Na haar studie bedrijfskunde werkte Stadelmaier in managementfuncties bij …..>

Naar Intermediar >

Telegraaf-SheConsultHoe zit het nu echt met Vrouwen op de werkvloer?

We denken dat vrouwen het goed voor elkaar hebben, maar anno 2018 wordt nog steeds slechts tien procent van de topfuncties vervuld door een vrouw. Hoe zit het nou echt met vrouwen op de werkvloer?

Naar de Telegraaf >

ladies Night Linda de Mol Vreneli StadelmaierUitzending Ladies Night rond salaris kloof. Vreneli laat zien hoe je je moet voorbereiden op een goed gesprek over je salaris.

Naar de uitzending >

 

Coaching werknemers HRMTrend: plekken waar alleen vrouwen mogen werken

Vreneli Stadelmaier, eigenaar van loopbaancoachingbureau SheConsult en initiatiefnemer van de website Allevrouwennetwerken.nl, ziet een grote verandering bij de vrouwen ten opzichte van twintig, dertig jaar geleden. ,,De netwerken schieten als paddenstoelen uit de grond. Het karakter is …..

 

Vrouwelijke hotel manager“Altijd wordt de kerel maar weer de baas in het hotel”

Volgens Vreneli maken veel vrouwen het zichzelf ook onnodig moeilijk. “Wij zijn zo enorm perfectionistisch. Wanneer de man zorg- en huishoudelijke taken overneemt, is het nooit goed. De vaatwasser wordt door de vrouw……

Lees hier interview mbt congres  ‘vrouwelijk leiderschap in hospitality’ >

Drie ervaringen van cliënten van Vréneli:

Een steen in de rivier leggen zodat de stroom van het water verandert. Er zijn niet zo heel veel mensen die deze grootse ambitie durven te hebben, of uit te spreken, laat staan dat ze er ook elke dag naar handelen. Maar Vreneli is wel zo iemand. Vrouwen moeten zichzelf durven laten zien is haar strakke en duidelijke missie.

Met haar onwaarschijnlijke hoeveelheid energie, zelfrelativering, humor en intelligentie zet ze mijlpaal na mijlpaal. Ze is inspirator en rolmodel. Ze verandert vrouwen en zet iedereen om hen heen aan het denken. Inclusief beleidsmakers tot op het hoogste niveau. Als het gaat om emancipatie dan kunnen we niet om haar heen. En dat moeten we ook niet willen.

Bianca Rootsaert

Managing Director

Vreneli is een no nonsense coach die staat voor de power van vrouwen. Zij is in staat om met name hoogopgeleide vrouwen weer in hun kracht te zetten. Persoonlijk heb ik het pad gevolgd van “shit happens” naar “if it is to be.. it is up to me”.

Met haar enthousiaste en zakelijke aanpak heeft zij mij weer op mijn hoeven gezet, geprikkeld om mijn persoonlijk leiderschap vorm te geven en daarmee een nieuwe toekomst voor mijzelf te creëren. Zo’n coachingstraject gun ik alle vrouwen die veel uit het leven willen halen.

Conny Groot

MVO specialist

Vreneli is een heel goede coach. Ze heeft me geholpen duidelijk te krijgen wat ik wil en kan, en hoe ik stappen kan zetten om dat voor elkaar te krijgen. Ze is heel positief en geeft je net dat zetje om dat te doen wat nodig is.

Marieke Schreuder

Projectleider en Lean Green Belt, DCMR Milieudienst Rijnmond

Coach Vrouwen Gooi

Boek hier je afspraak rechtstreeks in de agenda van Vréneli.

Laden...

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Ik heb twee boeken geschreven om vrouwen in hun kracht te zetten.

Ik ben dus ook auteur en ik sta met theatercolleges rond deze boeken bij universiteiten, HBO’s, vrouwennetwerken, bedrijven, overheden en sinds kort ook in het theaters in het hele land. Kortom ik ben actief op vele vele vlakken vanuit mijn missie. Ook in de media. Wil je meer weten. Check dan mijn persoonlijke site.

Loading...