De SheConsult-Coaches

23 topcoaches door het gehele land

Loopbaancoaches

Stress & Burn-out Coaches

Executive Coaches

SheConsult Hoofdkantoor

In Amsterdam kun je bij drie coaches terecht

   

   • Ingrid Lammers executive coachOntwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op. We zoeken samen naar de beste strategie.

   

  • Elisabeth Werter loopbaancoachKrijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Zowel in je privé leven, als in je carrière of je bedrijf. Ik help je jezelf beter leren kennen. Door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten.

  SheConsult Amersfoort (Marielaan)

  drs. Marese Dijken, loopbaancoach

  Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Maak keuzes. Neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk. Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier met loopbaancoaching in Amersfoort aan de slag.

  Bekijk coach

  SheConsult Arnhem en Velp

  drs. Marjan van Munster, loopbaancoach

  Haal het beste uit jezelf! De focus van mijn loopbaancoaching ligt op het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Welke talenten, ambities en levensdoelen heb je? En hoe kun je die verbinden aan de context waarin je leeft? Ik help je graag met met loopbaancoaching in Arnhem.

  Bekijk coach

  SheConsult Breda

  drs. Usha Doekhie, loopbaancoach

  Je wil verder in je carrière komen, maar hoe precies? Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Vind je dat je carrière aan een boost toe is? Dan ben ik je loopbaancoach in Breda.

  Bekijk coach

  SheConsult Bussum en Gooi

  drs. Babette Ruhaak, loopbaancoach, burn-out coach, executive coach

  Maak die keuzes. En cijfer jezelf niet weg. Maar zie je eigen kracht in. En vooral, gebruik die kracht! Laten we samen tot inzichten komen. Laten we samen werken aan een oplossing. Ik ben loopbaancoach, burnout coach, executive coach, psycholoog, recruiter, trainer en (ggz)behandelaar.

  Bekijk coach

  SheConsult Delft en omstreken

  Maaike Taconis MSc MA, loopbaancoach 

  Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of wil je een nieuwe stap zetten? Ik help je met loopbaancoaching in Delft helderheid te scheppen in je huidige situatie. Zodat jij vol zelfvertrouwen die stappen kunt zetten. 

  Bekijk coach

  SheConsult Den Bosch en omstreken

  Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

  drs. Suzanne Verhoeven, Executive,  Burnout coach

  Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Als loopbaancoach in Den Bosch zet ik jou weer in je kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de loopbaancoaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording.

  Bekijk coach

  SheConsult Den Haag en omstreken

  mr. drs. Marieke van Paassen, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

  Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach in Den Haag bij helpen.

  Bekijk coach

  SheConsult Eindhoven en Waalre

  Hanneke van den Broek MSc, loopbaancoach, burn-outcoach

  Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Als loopbaancoach in Eindhoven ben ik direct en luister ik goed naar je. Zodat we jou verder brengen.

  Bekijk coach

  SheConsult Groningen en omstreken

  drs. Gerda Holkema, loopbaancoach, burn-outcoach

  Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of weer terugkeren in het arbeidsproces? Mijn loopbaancoaching in Groningen is informeel en persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik zet alles in om jou verder te helpen.

  Bekijk coach

  SheConsult Haarlem en omstreken

  drs. Jolanda Holwerda, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

  Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart met loopbaancoaching in Haarlem. Neem je persoonlijk leiderschap op voor een betekenisvolle wereld. 

  Bekijk coach

  SheConsult Leiden en Lisse

  Josée van Hage MA MSc, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

  Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap? Dan ben ik jouw loopbaancoach in Leiden.

  Bekijk coach

  SheConsult Maastricht en omstreken

  drs. Wiebrig Bakker, loopbaancoach, burn-outcoach, 

  Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Je verhaal laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen met loopbaancoaching in Maastricht.

  Bekijk coach

  SheConsult Rotterdam en omstreken

  drs. Sandra Lagace, loopbaancoach 

  Jij bent verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe? Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

  Bekijk coach

  SheConsult Rotterdam en omstreken

  drs. Petra van Gans, loopbaancoach, burn-out coach 

  Werken mag leuk zijn. En als dat niet meer zo blijkt te zijn? Dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt! Ik help je graag als loopbaancoach in Rotterdam.

  Bekijk coach

  SheConsult Tilburg en omstreken

  drs. Nicole Wilming, loopbaancoach, executive coach 

  Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je dat stukje van jezelf nog ontdekken? Ik ben je loopbaancoach in en om Tilburg als het gaat om het versterken van je zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent of het managen van stress.

  Bekijk coach

  SheConsult Utrecht

  drs. Dorris Meesters, loopbaancoach, executive coach 

  Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Als loopbaancoach in Utrecht geef ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. We realiseren jouw wensen en doelen. Ga rijker en met meer energie de deur uit.

  Bekijk coach

  SheConsult Utrecht en omstreken

  drs. Liesbeth Tettero, loopbaancoach, 

  Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn. Ik help je graag je weg vinden als loopbaancoach in Utrecht.

  Bekijk coach

  SheConsult Voorst en Deventer

  drs. Ada Jongkamp, loopbaancoach, 

  Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf!

  Bekijk coach

  SheConsult Zwolle

  Karin Kranendonk MSc, loopbaancoach, 

   Ben je ontevreden over jouw werk, heb je het gevoel dat er meer   in je zit maar komt het er nog niet uit? Kost werk je meer   energie dan dat je eruit haalt, wil je wat anders maar je weet   niet wat? Door je te laten coachen krijg je inzicht in jouw   patronen en vind je opties die jou meer werkgeluk brengen.

  Bekijk coach

  SheConsult Utrecht en omstreken

   • Map Oberndorff loopbaancoachHeb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken? Of ben je vastgelopen in je werk? Laten we het samen oplossen.

   

  SheConsult Hoofdkantoor

  In Amsterdam kun je bij drie coaches terecht

  • Map Oberndorff loopbaancoach

   Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken? Of ben je vastgelopen in je werk? Laten we het samen oplossen.


  • Ingrid Lammers executive coach

   Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op. We zoeken samen naar de beste strategie.


  • Elisabeth Werter loopbaancoach

   Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Zowel in je privé leven, als in je carrière of je bedrijf. Ik help je jezelf beter leren kennen. Door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten.

  SheConsult Almere & Flevoland

  Almere-Coach-Marja-Kooistra
  drs. Marja Kooistra, loopbaancoach

  Leer jezelf beter kennen. Hoe ik jou loopbaancoach in Almere? Warm, persoonlijk en intuïtief zeer sterk. Maar ook uitdagend en altijd met respect. Ik snap je probleem en leef met je mee. Dat doen we spiegelend, en altijd vanuit positiviteit en relativerende humor.

  Bekijk coach

  SheConsult Amersfoort (straat van Dover)


  mr.
  Sonja Jansen, Burn-out coach

  Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn-out? Ik weet wat je doormaakt. Het hoeft geen twee jaar te duren. De sleutel ligt met mijn burn-out coaching in persoonlijk leiderschap. En jezelf beter leren kennen.

  Bekijk coach

  SheConsult Amersfoort (Marielaan)


  drs. Marese Dijken
  , loopbaancoach

  Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Maak keuzes. Neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk. Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier met loopbaancoaching in Amersfoort aan de slag.

  Bekijk coach

  SheConsult Arnhem en Velp


  drs. Marjan van Munster,
  loopbaancoach

  Haal het beste uit jezelf! De focus van mijn loopbaancoaching ligt op het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Welke talenten, ambities en levensdoelen heb je? En hoe kun je die verbinden aan de context waarin je leeft? Ik help je graag met met loopbaancoaching in Arnhem.

  Bekijk coach

  SheConsult Breda


  drs. Usha Doekhie,
  loopbaancoach

  Je wil verder in je carrière komen, maar hoe precies? Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Vind je dat je carrière aan een boost toe is? Dan ben ik je loopbaancoach in Breda.

  Bekijk coach

  SheConsult Bussum en Gooi

  drs. Babette Ruhaak, loopbaancoach, burn-out coach, executive coach

  Maak die keuzes. En cijfer jezelf niet weg. Maar zie je eigen kracht in. En vooral, gebruik die kracht! Laten we samen tot inzichten komen. Laten we samen werken aan een oplossing. Ik ben loopbaancoach, burnout coach, executive coach, psycholoog, recruiter, trainer en (ggz)behandelaar.

  Bekijk coach

  SheConsult Delft en omstreken


  Maaike Taconis MSc MA, loopbaancoach 

  Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of wil je een nieuwe stap zetten? Ik help je met loopbaancoaching in Delft helderheid te scheppen in je huidige situatie. Zodat jij vol zelfvertrouwen die stappen kunt zetten. 

  Bekijk coach

  SheConsult Den Bosch en omstreken

  Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

  drs. Suzanne Verhoeven, Executive coach

  Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Als loopbaancoach in Den Bosch zet ik jou weer in je kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de loopbaancoaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording.

  Bekijk coach

  SheConsult Den Haag en omstreken


  mr. drs. Marieke van Paassen, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

  Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach in Den Haag bij helpen.

  Bekijk coach

  SheConsult Eindhoven en Waalre


  Hanneke van den Broek MSc, loopbaancoach, burn-outcoach

  Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Als loopbaancoach in Eindhoven ben ik direct en luister ik goed naar je. Zodat we jou verder brengen.

  Bekijk coach

  SheConsult Groningen en omstreken

  drs. Gerda Holkema, loopbaancoach, burn-outcoach

  Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of weer terugkeren in het arbeidsproces? Mijn loopbaancoaching in Groningen is informeel en persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik zet alles in om jou verder te helpen.

  Bekijk coach

  SheConsult Haarlem en omstreken


  drs. Jolanda Holwerda, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

  Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart met loopbaancoaching in Haarlem. Neem je persoonlijk leiderschap op voor een betekenisvolle wereld. 

  Bekijk coach

  SheConsult Leiden en Lisse


  Josée van Hage MA MSc, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

  Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap? Dan ben ik jouw loopbaancoach in Leiden.

  Bekijk coach

  SheConsult Maastricht en omstreken


  drs. Wiebrig Bakker, loopbaancoach, burn-outcoach, 

  Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Je verhaal laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen met loopbaancoaching in Maastricht.

  Bekijk coach

  SheConsult Rotterdam en omstreken


  drs. Sandra Lagace, loopbaancoach 

  Jij bent verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe? Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

  Bekijk coach

  SheConsult Rotterdam en omstreken


  drs. Petra van Gans, loopbaancoach, burn-out coach 

  Werken mag leuk zijn. En als dat niet meer zo blijkt te zijn? Dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt! Ik help je graag als loopbaancoach in Rotterdam.

  Bekijk coach

  SheConsult Tilburg en omstreken


  drs. Nicole Wilming, loopbaancoach, executive coach 

  Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je dat stukje van jezelf nog ontdekken? Ik ben je loopbaancoach in en om Tilburg als het gaat om het versterken van je zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent of het managen van stress.

  Bekijk coach

  SheConsult Utrecht


  drs. Dorris Meesters, loopbaancoach, executive coach 

  Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Als loopbaancoach in Utrecht geef ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. We realiseren jouw wensen en doelen. Ga rijker en met meer energie de deur uit.

  Bekijk coach

  SheConsult Utrecht en omstreken


  drs. Liesbeth Tettero, loopbaancoach, 

  Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn. Ik help je graag je weg vinden als loopbaancoach in Utrecht.

  Bekijk coach

  SheConsult Voorst en Deventer


  drs. Ada Jongkamp, loopbaancoach, 

  Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf!

  Bekijk coach

  Loopbaancoaches

   

  Benut jouw volle potentie. Of het nou gaat om een nieuwe koers, outplacement, zelfvertrouwen of andere zaken.
  Samen lossen wij jou problemen op. Vaak zijn die problemen met elkaar verweven. De ervaren SheConsult Coache weet hoe ze hier mee om moeten gaan.
  mouse over SheConsult

  Amersfoort

  Loopbaancoach

  Bekijk Coach

  Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier aan de slag. Maak keuzes. En neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk.

  Bekijk Coach

  Breda

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Je wil verder in je carrière komen. Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Ik heb zelf Indiase roots en ben opgegroeid in Suriname en Nederland. Door die combinatie begrijp ik goed waar je als ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen.

  Bekijk Coach

  Amsterdam

  Loopbaancoach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach en bedrijfscoach voor en bedrijfscoach voor management.

  Bekijk Coach

  Bussum/ Gooi

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg. Word bewust van je eigen kracht en durf daar iets mee te doen! Laten we samen werken aan de oplossing. Welke gedragspatronen en overtuigingen staan jou in de weg?

  Bekijk Coach

  Amsterdam

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach en trainer. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op.

  Bekijk Coach

  Delft

  Loopbaancoach

  Bekijk Coach

  Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen of een nieuwe stap zetten? Zet vol zelfvertrouwen die stappen. Ik heb een Master in chemie, en ervaring in de zorg, consultancy, wetenschap & techniek. Ik begeleid vrouwen uit alle sectoren. Van young professional tot MT lid.

  Bekijk Coach

  Arnhem

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach, maar ook bedrijfscoach voor management- en bestuursleden.

  Bekijk Coach

  Den Bosch

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Vind jouw kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de coaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording. Ik ben Loopbaancoach, Stress & Burnout coach en Beweegcoach.

  Bekijk Coach

  Den Haag

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Of meer regie over je carrière? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

  Bekijk Coach

  Deventer

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Haal meer uit jezelf. Ik ben gespecialiseerd executive coach en en loopbaancoach in leiderschap, professionaliteit en zelfvertrouwen.

  Bekijk Coach

  Eindhoven

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Ik coach allerlei vrouwen, maar ik heb de meeste ervaring in de zorg. Daarnaast heb ik ervaring in topsporters en team coaching.

  Bekijk Coach

  Groningen

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of terugkeren in het arbeidsproces? Mijn coaching is persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik heb veel ervaring met outplacement, leiderschap en burn-outs

  Bekijk Coach

  Haarlem

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

  Bekijk Coach

  Leiden

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je kunnen excelleren in persoonlijk leiderschap en die stap voorwaarts maken? Ik ben meester loopbaancoach, burn-out coach, executive coach en dieptepsycholoog.

  Bekijk Coach

  Maastricht

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach en heb ervaring in management functies en projecten.

  Bekijk Coach

  Rotterdam

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Werken mag leuk zijn. En als het niet meer leuk is? Dan kun jij dat veranderen. Je hebt alles in je om de volgende stap te maken. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach. Ik heb veel ervaring binnen de rechtspraak. Maar in de praktijk heb ik coachees begeleid uit alle sectoren.

  Bekijk Coach

  Rotterdam

  Loopbaancoach


  Bekijk Coach

  Ik laat mij leiden door het gesprek met jou. Ik help je een stap over die drempel zetten. Ik heb ervaring in corporate en non-corporate organisaties. Daarnaast heb ik vaak gewerkt aan onzekerheid, machtsmisbruik, carrièremogelijkheden, leidinggeven(de) en (werk)geluk.

  Bekijk Coach

  Tilburg

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Wil jij jezelf ontwikkelen? Ontdek dat stukje van jezelf! Ik coach je in zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent, of het managen van stress. Ik ben loopbaancoach en executive coach. Daarnaast ben ik ook orthopedagoog, EMDR-therapeut, (ggz) behandelaar, tinnitus-counselor en studieadviseur.

  Bekijk Coach

  Utrecht

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Laten we jouw wensen en doelen realiseren. Ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. Je gaat rijker en met meer energie de deur uit. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de semi-profit en ik heb alle sectoren voorbij zien komen.

  Bekijk Coach

  Utrecht

  Loopbaancoach

  Bekijk Coach

  Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Ik coach hoogopgeleide vrouwen op alle niveaus.

  Bekijk Coach

  Utrecht

  Loopbaancoach

  Bekijk Coach

  Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig en daadkrachtig zijn. Ik ben loopbaancoach en kan je goed helpen met overtuigende communicatie. O.a. door mijn communicatie achtergrond en ervaring in de politiek.

  Bekijk Coach

  Zwolle

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Heb je het gevoel dat er meer in je zit maar komt het er nog niet uit? Kost werk je meer energie dan dat je eruit haalt, wil je wat anders maar je weet niet wat? Door je te laten coachen krijg je inzicht in jouw patronen en vind je opties die jou meer werkgeluk brengen.

  Bekijk Coach

  Boek nu je AdviesSessie

  VRIJBLIJVEND & GRATIS

  Every journey begins with the first step

  Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
  Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

  Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

  .

  • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

  • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

  • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

  focus vrouwen

  PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

  Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

  Hi. Ik ben
  Lisanne Kemp MSc.

  Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

  Hallo. Ik ben
  drs.Vréneli Stadelmaier.

  Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
  Lang geleden:-)

  Laten we starten.
  Laten we de verandering in gang zetten.

  De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
  en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

  * Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

  * Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

  * Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

  Wij helpen je graag verder.
  Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
  Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

  Laden...

  We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

  Stress en Burn-out Coaches

  Stress? Overspannen? Burn-out?
  Herstel van overspannenheid of een burn-out
  vraagt een andere aanpak dan vragen rondom je
  loopbaan of work-life balance. 
  Als je overspannen bent of een burn-out hebt, ben je namelijk ziek.
  Er is specialistische kennis nodig om je te helpen om beter te worden.


  Deze SheConsult-coaches zijn gespecialiseerd in stress,
  overspannenheid en burn-out begeleiding. 

  Bussum/ Gooi

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg! Word je bewust van je eigen kracht en wensen en durf daar iets mee te doen. Laten we samen werken aan de oplossing. Wat staat jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burnout coach en executive coach.

  Bekijk Coach

  Den Bosch

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Vind jouw kracht. Ik ga zonder oordeel met jou de coaching aan en met een vleugje humor. Bewandel het pad naar zelf bewustwording. Ik ben Loopbaancoach, Burn-out coach en Beweegcoach.

  Bekijk Coach

  Den Haag

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

  Bekijk Coach

  Eindhoven

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Ik coach allerlei vrouwen, maar ik heb de meeste ervaring in de zorg. Daarnaast heb ik ervaring in topsporters en team coaching.

  Bekijk Coach

  Groningen

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of terugkeren in het arbeidsproces? Mijn coaching is persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik heb veel ervaring met outplacement, leiderschap en burn-outs

  Bekijk Coach

  Haarlem

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

  Bekijk Coach

  Leiden

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je kunnen excelleren in persoonlijk leiderschap? Ik ben professioneel meester loopbaancoach, burn-out coach, executive coach en dieptepsycholoog.

  Bekijk Coach

  Maastricht

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach en heb ervaring in management functies en projecten.

  Bekijk Coach

  Rotterdam

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Werken mag leuk zijn. En als het niet meer leuk is? Dan kun jij dat veranderen. Je hebt alles in je om de volgende stap te maken. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach. Ik heb veel ervaring binnen de rechtspraak. Maar in de praktijk heb ik coachees begeleid uit alle sectoren.

  Bekijk Coach

  Zwolle

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Door mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik wat mensen drijft en wat organisaties nodig hebben. Mijn aanpak is empathisch en pragmatisch. Veel aandacht voor ongemak en samen kijken naar hoe je weer werkgeluk kunt ervaren.

  Bekijk Coach
  Esto no es agradable. La entrega fue de 48/72 horas al realizar el pedido. Esa es la razón por la que elegí su empresa. Luego escuchamos que sería una semana después. Y ahora… de nuevo más tarde. Somos un hotel y hemos informado a los huéspedes que cuentan con este servicio. ¿No ves si puedes cumplir la última promesa? Importante, de lo contrario tenemos daños.
  Laden...

  Executive Coaching

  Als topvrouw heb jij over het algemeen een andere weg afgelegd.
  Ook jij hebt in je loopbaan vast moeten leren omgaan met tegenslagen
  en tegenwerking. 
  En nu zit je op die positie. 

  Jij bent verantwoordelijk voor jouw organisatie en je mensen.
  – Jij bent hun inspirator en het boegbeeld.
  – Jij maakt dag in dag uit keuzes en bent scherp.

  Maar bij wie kun je zelf terecht met jouw vraagstukken?
  Wie geeft jou inspiratie? Wie helpt jou excelleren in de dynamiek van de boardroom? Wie helpt jou met reflecteren? Hoe zit het met jouw mentale weerbaarheid, rust en werkgeluk? Het is fijn en belangrijk om regelmatig met iemand die niet dichtbij je staat te sparren, om te reflecteren. De SheConsult executive coach is ervaren en uiteraard discreet. 

  Maak hier links online een afspraak in de agenda van Vréneli Stadelmaier, directeur SheConsult, en overleg samen welke coach het beste bij jouw vragen past.

  De SheConsult Top-Level Executive Coaches

  Bussum/Gooi

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg. Word bewust van je eigen kracht en durf daar iets mee te doen. Laten we werken aan de oplossing. Wat staat jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

  Bekijk Coach

  Den Haag

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

  Bekijk Coach

  Amsterdam

  Loopbaancoach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach en bedrijfscoach voor en bedrijfscoach voor management.

  Bekijk Coach

  Deventer

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf! Ik ben gespecialiseerd in executive coaching en loopbaancoaching over leiderschap, professionaliteit, samenwerken en zelfvertrouwen.

  Bekijk Coach

  Amsterdam

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach en trainer. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op.

  Bekijk Coach

  Haarlem

  Loopbaancoach
  Burn-out coach
  Executive coach

  Bekijk Coach

  Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

  Bekijk Coach

  Arnhem

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Krijg inzicht in jezelf en jouw kansen en mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach, maar ook bedrijfscoach voor management- en bestuursleden.

  Bekijk Coach

  Utrecht

  Loopbaancoach
  Executive coach
  Burnout coach

  Bekijk Coach

  Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Laten we jouw wensen en doelen realiseren. Ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. Je gaat rijker en met meer energie de deur uit. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de semi-profit en ik heb alle sectoren voorbij zien komen.

  Bekijk Coach

  Boek nu je AdviesSessie

  VRIJBLIJVEND & GRATIS

  Laten we starten.
  Laten we de verandering in gang zetten.

  De adviessessie duurt meestal zo’n 20 minuten
  en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

  * Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

  * Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

  * Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten.

   

  Wij helpen je graag verder.
  Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
  Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

  Laden...

  We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

  Er wordt veel geschreven over de expertise van SheConsult. We zijn vaak op de radio en regelmatig op TV.

  Enkele werkgevers die vertrouwen op de expertise van SheConsult

  Wist je dat 83% van de werkgevers de coachtrajecten vergoed? Advies: check het bij HR .

  EY, training coaching vrouwen

  EY
  Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

  logo Loyens Loeff coaching advocaten

  LOYENS & LOEFF
  Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

  VERSCHILLENDE MINISTERIES
  Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

  RUG
  Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

  logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

  ALLEN & OVERY
  Individuele coachtrajecten

  ERASMUS UNIVERSITEIT
  Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

  dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

  DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
  Individuele coachtrajecten.

  KPN
  Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

  Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

  STIBBE

  Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

  VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

  VBK, UITGEVERS
  Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

  KADASTER
  Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

  Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

  LEGAL WOMEN
  Events, trainingen & theatercolleges.

  FIAT NEDERLAND
  Individuele coachtrajecten.

  SALESFORCE
  Individuele coachtrajecten
  & theatercollege.

  SOLIS ZORGGROEP
  Individuele coachtrajecten.

  HEINEKEN
  Individuele coachtrajecten & trainingen

  NATUUR
  MONUMENTEN
  Individuele coachtrajecten.

  CAPGEMINI
  Individuele coachtrajecten & theatercolleges

  RABO BANK
  Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

  ABN – AMRO
  Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

  MILIEUDIENST
  RIJNMOND
  Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

  RTL 4
  Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

  KPMG
  Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

  GEMEENTE UTRECHT
  Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

  Loading...