Selecteer een pagina

De SheConsult Top Coaches

De SheConsult-Coach is uiterst gekwalificeerd

Ze is gecertificeerd en heeft een academische basis.
Ze weet vanuit haar gekwalificeerde coach- en trainingsopleidingen, haar loopbaan, de exclusieve, intensieve training tot SheConsult-coach en de vele coachgesprekken die ze heeft gevoerd met vrouwen zoals jij, waar jij, als hoogopgeleide vrouw in je werk (en privé) tegen aan loopt.

gecerificeerde loopbaan coach

Vragen over coaching?

Ik ben je adviseur. Als jij niet kunt kiezen uit dit enorme aanbod van topcoaches, kijk ik graag met je mee! Ik kan goed inschatten welke coach het beste bij jouw coachvraag zou passen, dus samen kunnen we een keuze maken.

drs. Lisanne Kemp

Ik ben je Happy Client Officer,
(Arbeids- en Organisatiepsycholoog)
Lisanne@SheConsult.nl – 085.0605.177

Advies sheconsult

Klik op een coach specialisatie:

 • Burnout coach Almere

  ALMERE

  drs. Marja Kooistra
 • Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

  AMERSFOORT

  mr. Sonja Jansen
 • Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

  AMERSFOORT

  drs. Marese Dijken
 • Loopbaancoach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

  AMSTERDAM

  mr. Ingrid Lammers
 • Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Map Oberndorff
 • Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Elisabeth Werter
 • Loopbaancoach Amsterdam Weesp Coach SheConsult

  AMSTERDAM / WEESP

  drs. Vreneli Stadelmaier
 • Loopbaancoach Arnhem coach munster

  ARNHEM

  drs. Marjan van Munster
 • Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

  BREDA

  drs. Usha Doekhie
 • Burnout coach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

  BUSSUM / AMSTERDAM

  drs. Babette Ruhaak
 • Loopbaancoach Delft Coach Vrouwen SheConsult

  DELFT

  Maaike Taconis MSc MA
 • burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

  DEN HAAG

  mr. drs. Marieke van Paassen
 • Loopbaancoach Eindhoven

  EINDHOVEN

  Hanneke van den Broek MSc i.o.
 • Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

  HAARLEM

  drs. Jolanda Holwerda
 • LEIDEN

  Josée van Hage MA MSc
 • Burnout coach Maastricht Wiebrig Bakker Vrouwen Coach

  MAASTRICHT

  drs. Wiebrig Bakker
 • ROTTERDAM

  drs. Petra van Gans
 • loopbaancoach coach Rotterdam

  ROTTERDAM

  drs. Sandra Lagace
 • TILBURG

  drs. Nicole Wilming
 • Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

  UTRECHT

  drs. Dorris Meesters
 • Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

  UTRECHT

  drs. Liesbeth Tettero
Burnout coach Almere

ALMERE

Mijn manier van loopbaan coachen is altijd aangepast op jou en dus tailormade. Hoe ik jou coach?  Warm, persoonlijk, intuïtief zeer sterk, uitdagend en direct maar altijd met respect. Ik leef met je mee maar wel bij de ander latend, spiegelend, en altijd vanuit positiviteit en relativerende humor.

Informatie coach

Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

AMERSFOORT

Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn-out? De sleutel ligt in persoonlijk leiderschap en jezelf beter leren kennen. Ik help je graag met burn-out coaching in Amersfoort of de rest van Nederland.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

AMERSFOORT

Loop jij in je werk ergens tegen aan waarover je niet tevreden bent? Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier aan de slag; keuzes maken en stappen nemen die leiden tot meer energie en werkgeluk.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

AMSTERDAM

Met warmte, humor en uitdaging probeer ik je in beweging te krijgen. Ik ben een enthousiaste en betrokken (executive) coach en trainer. In mijn trajecten gaat het altijd over persoonlijke ontwikkeldoelen in relatie tot zakelijke doelen en resultaten die je wil bereiken. Belemmeringen die je ervaart in je werk diepen we uit. We zoeken samen naar een strategie om daarmee om te gaan.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

AMSTERDAM

Heb je moeite om grenzen aan te geven, ben je bang om te falen of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen?  Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken of ben je vastgelopen in je werk?


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

AMSTERDAM

Ik leg nadruk op je persoonlijke  denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten. Deze eigenschappen vormen niet alleen je persoonlijke leven, maar reflecteren ook direct op je zakelijke prestaties. Je leert je inzicht te krijgen over jouw mogelijkheden en onmogelijkheden in zowel je privé  leven, als je carrière en je bedrijf.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Weesp Coach SheConsult

AMSTERDAM / WEESP

Ik vind het leuk om je te ontmoeten, je verhalen te horen en met je mee te denken. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft, naar waar jij tegenaan loopt en met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je. Ik ben een fan van het werk van Stephen Covey, Deepak Chopra, Pat Heim, Sheryl Sandberg en Aaltje Vincent, en ben dol op vakvrouwen Gerdi Verbeet, Linda de Mol en Eva Jinek.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Arnhem coach munster

ARNHEM

Ik help je groeien en voorwaarden scheppen voor ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kan halen. Ik heb gezien dat dit voor vrouwen, in masculiene organisaties, vaak anders werkt. Vrouwen hebben een andere aanpak nodig dan mannen.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

BREDA

Hoogopgeleide vrouwen die in hun carrière verder wilden komen, maar hoe precies? Of vrouwen die eigenlijk iets anders wilden maar wat dan en vooral, hoe dan?

Informatie coach

Burnout coach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

BUSSUM / AMSTERDAM

Iedereen is uniek en daarom is mijn individuele aanpak altijd maatwerk waarbij ik gebruik maak van mijn jarenlange ervaring als coach én als psycholoog. Clienten noemen mijn begeleiding, professioneel, warm, vakkundig en doelgericht.

Informatie coach

 

Loopbaancoach Delft Coach Vrouwen SheConsult

DELFT

Ik help je met de uitdagingen in je carrière. Om balans en voldoening in je leven en loopbaan te vinden. Ik help je om assertief te zijn op een manier die bij je past. Om jezelf te durven zijn en balans te vinden tussen delegeren en in control zijn. Om te groeien in zelfvertrouwen.


Informatie coach

 

 

burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

DEN HAAG

Ervaar je frictie, wil je snel groeien of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach bij helpen.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Eindhoven

EINDHOVEN

Ik daag je graag uit om je grenzen te verleggen. Omdat ik in mijn en jouw potentieel geloof. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem en direct maar kan ook erg goed luisteren.

Informatie coach

Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

HAARLEM

Ik raak je in het hart en inspireer je persoonlijk leiderschap op je te nemen voor een betekenisvolle wereld.


Informatie coach

 

LEIDEN

Ik ben vooral benieuwd naar jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw ontwikkeling?  Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan?


Informatie coach

 

Burnout coach Maastricht Wiebrig Bakker Vrouwen Coach

MAASTRICHT

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw verhaal. Naar dat wat jou raakt. Het laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden of te laten zien. Waar loop jij tegen aan?


Informatie coach

 

ROTTERDAM

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

Informatie coach

loopbaancoach coach Rotterdam

ROTTERDAM

Ik laat jou zien dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe?

Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Carrièreswitch coach
Leiderschap coach
Zelfvertrouwen coach
Stress coach
Team coach
Online coach

TILBURG

Ik coach vrouwen in en om Tilburg, die in hun kracht willen komen, sterke vrouwen die juist dat stukje van zichzelf nog moeten ontdekken. Of het nu gaat om loopbaancoaching, het versterken van je zelfvertrouwen, ontdekken wie je bent of het managen van je stress-level; zie een coaching-traject als een cadeautje aan jezelf.

Gun jezelf dit plezier, investeer in jezelf en maak jezelf de moeite waard..

Informatie coach

Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

UTRECHT

Werken met mij geeft energie, is warm en voelt veilig, terwijl alles wat nodig is wordt besproken. Niet oordelend en altijd met respect. Spiegelend, open en kritisch constructief. Betrokken bij je wens en doel. Mijn klanten gaan rijker en met meer energie de deur uit… Bewust van meerwaarde en mogelijkheden. Je gaat meer uit van wat kan en minder van wat niet kan.

 


Informatie coach

 

Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

UTRECHT

Heb je last van belemmerende overtuigingen? Wil je je beter profileren? Wil je leren overtuigen of wil je de balans vinden tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn?


Informatie coach

 

Boek hier kosteloos een telefonische kennismaking van 20 minuten met je coach naar keuze òf maak een afspraak voor een adviesgesprek met Lisanne Kemp.

Laden...
Display none accordion

display none

Wat houdt een telefonische kennismaking gesprek in?

Een coachingstraject start altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Onze ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of je bij elkaar past en of onze coach iets voor je kan en wil betekenen. 

We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

Wat zijn de coach mogelijkheden voor werkgevers?

Werkgevers willen hun vrouwelijke medewerkers behouden en laten excelleren. Daar zit ook een belangrijk bedrijfseconomisch belang. Ze willen daarin ondersteunen. Wij bieden:

Incompany Corona Coachings programma (Gratis)
– Masterclass rond zelfvertrouwen
Training Vrouwelijk Leiderschap
Begeleiding Intervisiegroepen

Waarom een aparte coach voor vrouwen?

Vrouwen lopen tegen andere zaken aan dan mannen in hun werk, bij het zoeken naar de ideale baan of functie en in hun work-lifebalans.

Er worden namelijk andere eisen aan vrouwen gesteld, maar ze stellen zelf ook andere (of teveel) eisen aan zichzelf. Daarnaast heerst er vaak in organisaties een van oudsher masculiene werkcultuur en hebben vrouwen soms de wind tegen. Hierdoor missen ze waardering voor hun werk en voelen niet dat ze impact maken.

Door dit alles gaan ze denken aan een andere carrière, veel minder werken of stoppen..

Daarom is het nodig om te reflecteren en Vrouwelijk Leiderschap te leren. Leer hoe je wèl met plezier en effect kan werken. Samen met een coach schets je een nieuw toekomst-perspectief.

Display none accordion

display none

Wat zijn de coach tarieven?

Het coach tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De coach tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Meer informatie >

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. 

Coaching en belastingaftrek?

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.

Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting. Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Verschillende Ministeries
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges, ook voor andere universiteiten.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN - AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

Loading...