De SheConsult-Coaches

23 topcoaches door het gehele land
Waarom een SheConsult-coach zo goed bij je past

Vrouwen hebben in hun werk een ander soort hulp nodig

Deskundige hulp
Doordat vrouwen anders denken èn anders worden behandeld, hebben vrouwen een ander soort coaching nodig. Coaches die begrijpen welke issues er spelen in je werk en privéleven. En hoe je die oplost.

Onze coaches snappen waar jij tegenaan loopt
SheConsult-coaches weten uit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen zoals jij tegenaan kunnen lopen. En natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook). Zoals er ook verschillen zijn tussen het vrouwenhart en het mannenhart, vrouwenvoetbal en mannenvoetbal, heren- en damesschoenen, zo is er ook verschil tussen het effectief coachen van vrouwen of die van mannen..

Een SheConsult Coach is uiterst gekwalificeerd
Je wilt natuurlijk een goede coach. Het probleem is dat een coach in Nederland geen beschermd beroep is. Slechts 10% is gecertificeerd. Alle SheConsult-coaches zijn gecertificeerd loopbaancoach. Daarnaast hebben ze een academische basis en zijn ze getraind op persoonlijk vrouwelijk leiderschap. Met haar kun je levelen.

Waarom een SheConsult coach zo goed bij je past

Vrouwen hebben in hun werk een ander soort hulp nodig

Deskundige hulp
Doordat vrouwen anders denken èn anders behandeld, hebben vrouwen een ander soort coaching nodig. Coaches die begrijpen welke issues er spelen in je werk en privé leven. En hoe je die oplost.

Onze coaches snappen waar jij tegenaan loopt
SheConsult-coaches weten uit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen zoals jij tegenaan kunnen lopen. En natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook). Zoals er ook verschillen zijn tussen het vrouwenhart en het mannenhart, vrouwenvoetbal en mannenvoetbal, heren- en dames schoenen, zo is er ook verschil tussen het effectief coachen van vrouwen of die van mannen..

Een SheConsult Coach is uiterst gekwalificeerd
Je wilt natuurlijk een goede coach. Het probleem is dat een coach in Nederland geen beschermd beroep is. Slechts 10% is gecertificeerd. Alle SheConsult coaches zijn gecertificeerd loopbaancoach. Daarnaast hebben ze een academische basis en zijn ze getraind op persoonlijk vrouwelijk leiderschap. Met haar kun je levelen.

Klik op een coach specialisatie:

Klik op een coach locatie:

SheConsult Hoofdkantoor

In Amsterdam kun je bij drie coaches terecht

  • Map Oberndorff loopbaancoachHeb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken? Of ben je vastgelopen in je werk? Laten we het samen oplossen.

 

  • Ingrid Lammers executive coachOntwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op. We zoeken samen naar de beste strategie.

 

 • Elisabeth Werter loopbaancoachKrijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Zowel in je privé leven, als in je carrière of je bedrijf. Ik help je jezelf beter leren kennen. Door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten.

SheConsult Amersfoort (Marielaan)

drs. Marese Dijken, loopbaancoach

Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Maak keuzes. Neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk. Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier met loopbaancoaching in Amersfoort aan de slag.

Bekijk coach

SheConsult Arnhem en Velp

drs. Marjan van Munster, loopbaancoach

Haal het beste uit jezelf! De focus van mijn loopbaancoaching ligt op het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Welke talenten, ambities en levensdoelen heb je? En hoe kun je die verbinden aan de context waarin je leeft? Ik help je graag met met loopbaancoaching in Arnhem.

Bekijk coach

SheConsult Breda

drs. Usha Doekhie, loopbaancoach

Je wil verder in je carrière komen, maar hoe precies? Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Vind je dat je carrière aan een boost toe is? Dan ben ik je loopbaancoach in Breda.

Bekijk coach

SheConsult Bussum en Gooi

drs. Babette Ruhaak, loopbaancoach, burn-out coach, executive coach

Maak die keuzes. En cijfer jezelf niet weg. Maar zie je eigen kracht in. En vooral, gebruik die kracht! Laten we samen tot inzichten komen. Laten we samen werken aan een oplossing. Ik ben loopbaancoach, burnout coach, executive coach, psycholoog, recruiter, trainer en (ggz)behandelaar.

Bekijk coach

SheConsult Delft en omstreken

Maaike Taconis MSc MA, loopbaancoach 

Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of wil je een nieuwe stap zetten? Ik help je met loopbaancoaching in Delft helderheid te scheppen in je huidige situatie. Zodat jij vol zelfvertrouwen die stappen kunt zetten. 

Bekijk coach

SheConsult Den Bosch en omstreken

Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

drs. Suzanne Verhoeven, Executive,  Burnout coach

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Als loopbaancoach in Den Bosch zet ik jou weer in je kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de loopbaancoaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording.

Bekijk coach

SheConsult Den Haag en omstreken

mr. drs. Marieke van Paassen, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach in Den Haag bij helpen.

Bekijk coach

SheConsult Eindhoven en Waalre

Hanneke van den Broek MSc, loopbaancoach, burn-outcoach

Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Als loopbaancoach in Eindhoven ben ik direct en luister ik goed naar je. Zodat we jou verder brengen.

Bekijk coach

SheConsult Groningen en omstreken

drs. Gerda Holkema, loopbaancoach, burn-outcoach

Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of weer terugkeren in het arbeidsproces? Mijn loopbaancoaching in Groningen is informeel en persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik zet alles in om jou verder te helpen.

Bekijk coach

SheConsult Haarlem en omstreken

drs. Jolanda Holwerda, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart met loopbaancoaching in Haarlem. Neem je persoonlijk leiderschap op voor een betekenisvolle wereld. 

Bekijk coach

SheConsult Leiden en Lisse

Josée van Hage MA MSc, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap? Dan ben ik jouw loopbaancoach in Leiden.

Bekijk coach

SheConsult Maastricht en omstreken

drs. Wiebrig Bakker, loopbaancoach, burn-outcoach, 

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Je verhaal laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen met loopbaancoaching in Maastricht.

Bekijk coach

SheConsult Rotterdam en omstreken

drs. Sandra Lagace, loopbaancoach 

Jij bent verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe? Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

Bekijk coach

SheConsult Rotterdam en omstreken

drs. Petra van Gans, loopbaancoach, burn-out coach 

Werken mag leuk zijn. En als dat niet meer zo blijkt te zijn? Dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt! Ik help je graag als loopbaancoach in Rotterdam.

Bekijk coach

SheConsult Tilburg en omstreken

drs. Nicole Wilming, loopbaancoach, executive coach 

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je dat stukje van jezelf nog ontdekken? Ik ben je loopbaancoach in en om Tilburg als het gaat om het versterken van je zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent of het managen van stress.

Bekijk coach

SheConsult Utrecht

drs. Dorris Meesters, loopbaancoach, executive coach 

Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Als loopbaancoach in Utrecht geef ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. We realiseren jouw wensen en doelen. Ga rijker en met meer energie de deur uit.

Bekijk coach

SheConsult Utrecht en omstreken

drs. Liesbeth Tettero, loopbaancoach, 

Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn. Ik help je graag je weg vinden als loopbaancoach in Utrecht.

Bekijk coach

SheConsult Voorst en Deventer

drs. Ada Jongkamp, loopbaancoach, 

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf!

Bekijk coach

SheConsult Zwolle

Karin Kranendonk MSc, loopbaancoach, 

 Ben je ontevreden over jouw werk, heb je het gevoel dat er meer   in je zit maar komt het er nog niet uit? Kost werk je meer   energie dan dat je eruit haalt, wil je wat anders maar je weet   niet wat? Door je te laten coachen krijg je inzicht in jouw   patronen en vind je opties die jou meer werkgeluk brengen.

Bekijk coach

SheConsult Hoofdkantoor

In Amsterdam kun je bij drie coaches terecht

 • Map Oberndorff loopbaancoach

  Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken? Of ben je vastgelopen in je werk? Laten we het samen oplossen.


 • Ingrid Lammers executive coach

  Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op. We zoeken samen naar de beste strategie.


 • Elisabeth Werter loopbaancoach

  Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Zowel in je privé leven, als in je carrière of je bedrijf. Ik help je jezelf beter leren kennen. Door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten.

SheConsult Almere & Flevoland

Almere-Coach-Marja-Kooistra
drs. Marja Kooistra, loopbaancoach

Leer jezelf beter kennen. Hoe ik jou loopbaancoach in Almere? Warm, persoonlijk en intuïtief zeer sterk. Maar ook uitdagend en altijd met respect. Ik snap je probleem en leef met je mee. Dat doen we spiegelend, en altijd vanuit positiviteit en relativerende humor.

Bekijk coach

SheConsult Amersfoort (straat van Dover)


mr.
Sonja Jansen, Burn-out coach

Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn-out? Ik weet wat je doormaakt. Het hoeft geen twee jaar te duren. De sleutel ligt met mijn burn-out coaching in persoonlijk leiderschap. En jezelf beter leren kennen.

Bekijk coach

SheConsult Amersfoort (Marielaan)


drs. Marese Dijken
, loopbaancoach

Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Maak keuzes. Neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk. Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier met loopbaancoaching in Amersfoort aan de slag.

Bekijk coach

SheConsult Arnhem en Velp


drs. Marjan van Munster,
loopbaancoach

Haal het beste uit jezelf! De focus van mijn loopbaancoaching ligt op het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Welke talenten, ambities en levensdoelen heb je? En hoe kun je die verbinden aan de context waarin je leeft? Ik help je graag met met loopbaancoaching in Arnhem.

Bekijk coach

SheConsult Breda


drs. Usha Doekhie,
loopbaancoach

Je wil verder in je carrière komen, maar hoe precies? Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Vind je dat je carrière aan een boost toe is? Dan ben ik je loopbaancoach in Breda.

Bekijk coach

SheConsult Bussum en Gooi

drs. Babette Ruhaak, loopbaancoach, burn-out coach, executive coach

Maak die keuzes. En cijfer jezelf niet weg. Maar zie je eigen kracht in. En vooral, gebruik die kracht! Laten we samen tot inzichten komen. Laten we samen werken aan een oplossing. Ik ben loopbaancoach, burnout coach, executive coach, psycholoog, recruiter, trainer en (ggz)behandelaar.

Bekijk coach

SheConsult Delft en omstreken


Maaike Taconis MSc MA, loopbaancoach 

Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of wil je een nieuwe stap zetten? Ik help je met loopbaancoaching in Delft helderheid te scheppen in je huidige situatie. Zodat jij vol zelfvertrouwen die stappen kunt zetten. 

Bekijk coach

SheConsult Den Bosch en omstreken

Loopbaancoach Den Bosch Burnout Coach Den Bosch

drs. Suzanne Verhoeven, Executive coach

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Als loopbaancoach in Den Bosch zet ik jou weer in je kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de loopbaancoaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording.

Bekijk coach

SheConsult Den Haag en omstreken


mr. drs. Marieke van Paassen, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach in Den Haag bij helpen.

Bekijk coach

SheConsult Eindhoven en Waalre


Hanneke van den Broek MSc, loopbaancoach, burn-outcoach

Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Als loopbaancoach in Eindhoven ben ik direct en luister ik goed naar je. Zodat we jou verder brengen.

Bekijk coach

SheConsult Groningen en omstreken

drs. Gerda Holkema, loopbaancoach, burn-outcoach

Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of weer terugkeren in het arbeidsproces? Mijn loopbaancoaching in Groningen is informeel en persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik zet alles in om jou verder te helpen.

Bekijk coach

SheConsult Haarlem en omstreken


drs. Jolanda Holwerda, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart met loopbaancoaching in Haarlem. Neem je persoonlijk leiderschap op voor een betekenisvolle wereld. 

Bekijk coach

SheConsult Leiden en Lisse


Josée van Hage MA MSc, loopbaancoach, burn-outcoach, executive coach

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap? Dan ben ik jouw loopbaancoach in Leiden.

Bekijk coach

SheConsult Maastricht en omstreken


drs. Wiebrig Bakker, loopbaancoach, burn-outcoach, 

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Je verhaal laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen met loopbaancoaching in Maastricht.

Bekijk coach

SheConsult Rotterdam en omstreken


drs. Sandra Lagace, loopbaancoach 

Jij bent verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe? Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

Bekijk coach

SheConsult Rotterdam en omstreken


drs. Petra van Gans, loopbaancoach, burn-out coach 

Werken mag leuk zijn. En als dat niet meer zo blijkt te zijn? Dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt! Ik help je graag als loopbaancoach in Rotterdam.

Bekijk coach

SheConsult Tilburg en omstreken


drs. Nicole Wilming, loopbaancoach, executive coach 

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je dat stukje van jezelf nog ontdekken? Ik ben je loopbaancoach in en om Tilburg als het gaat om het versterken van je zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent of het managen van stress.

Bekijk coach

SheConsult Utrecht


drs. Dorris Meesters, loopbaancoach, executive coach 

Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Als loopbaancoach in Utrecht geef ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. We realiseren jouw wensen en doelen. Ga rijker en met meer energie de deur uit.

Bekijk coach

SheConsult Utrecht en omstreken


drs. Liesbeth Tettero, loopbaancoach, 

Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn. Ik help je graag je weg vinden als loopbaancoach in Utrecht.

Bekijk coach

SheConsult Voorst en Deventer


drs. Ada Jongkamp, loopbaancoach, 

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf!

Bekijk coach

Loopbaancoaches

 

Benut jouw volle potentie. Of het nou gaat om een nieuwe koers, outplacement, zelfvertrouwen of andere zaken. Samen lossen wij jou problemen op. Vaak zijn die problemen met elkaar verweven. Onze ervaren coaches weten hoe ze hier mee om moeten gaan.
mouse over SheConsult

Amersfoort

Loopbaancoach

Bekijk Coach

Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier aan de slag. Maak keuzes. En neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
Client Consultant
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Client Consultant.

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

 

Plan een afspraak

Amsterdam

Loopbaancoach

Bekijk Coach

Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Ik coach hoogopgeleide vrouwen op alle niveaus. Zoals starters, ondernemers en medewerkers met specialistische of managementfuncties.

Bekijk Coach

Arnhem

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach, maar ook bedrijfscoach voor management- en bestuursleden.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach en bedrijfscoach voor en bedrijfscoach voor management.

Bekijk Coach

Breda

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Je wil verder in je carrière komen. Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Ik heb zelf Indiase roots en ben opgegroeid in Suriname en Nederland. Door die combinatie begrijp ik goed waar je als ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach en trainer. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op.

Bekijk Coach

Bussum/ Gooi

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg. Word bewust van je eigen kracht en durf daar iets mee te doen! Laten we samen werken aan de oplossing. Welke gedragspatronen en overtuigingen staan jou in de weg?

Bekijk Coach

Delft

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen of een nieuwe stap zetten? Zet vol zelfvertrouwen die stappen. Ik heb een Master in chemie, en ervaring in de zorg, consultancy, wetenschap & techniek. Ik begeleid vrouwen uit alle sectoren. Van young professional tot MT lid.

Bekijk Coach

Den Bosch

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Vind jouw kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de coaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording. Ik ben Loopbaancoach, Stress & Burnout coach en Beweegcoach.

Bekijk Coach

Den Haag

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Of meer regie over je carrière? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Deventer

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Haal meer uit jezelf. Ik ben gespecialiseerd executive coach en en loopbaancoach in leiderschap, professionaliteit en zelfvertrouwen.

Bekijk Coach

Eindhoven

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Ik coach allerlei vrouwen, maar ik heb de meeste ervaring in de zorg. Daarnaast heb ik ervaring in topsporters en team coaching.

Bekijk Coach

Groningen

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of terugkeren in het arbeidsproces? Mijn coaching is persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik heb veel ervaring met outplacement, leiderschap en burn-outs

Bekijk Coach

Haarlem

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

Bekijk Coach

Leiden

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je kunnen excelleren in persoonlijk leiderschap en die stap voorwaarts maken? Ik ben meester loopbaancoach, burn-out coach, executive coach en dieptepsycholoog.

Bekijk Coach

Maastricht

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach en heb ervaring in management functies en projecten.

Bekijk Coach

Rotterdam

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Werken mag leuk zijn. En als het niet meer leuk is? Dan kun jij dat veranderen. Je hebt alles in je om de volgende stap te maken. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach. Ik heb veel ervaring binnen de rechtspraak. Maar in de praktijk heb ik coachees begeleid uit alle sectoren.

Bekijk Coach

Rotterdam

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Ik laat mij leiden door het gesprek met jou. Ik help je een stap over die drempel zetten. Ik heb ervaring in corporate en non-corporate organisaties. Daarnaast heb ik vaak gewerkt aan onzekerheid, machtsmisbruik, carrièremogelijkheden, leidinggeven(de) en (werk)geluk.

Bekijk Coach

Tilburg

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Wil jij jezelf ontwikkelen? Ontdek dat stukje van jezelf! Ik coach je in zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent, of het managen van stress. Ik ben loopbaancoach en executive coach. Daarnaast ben ik ook orthopedagoog, EMDR-therapeut, (ggz) behandelaar, tinnitus-counselor en studieadviseur.

Bekijk Coach

Utrecht

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Laten we jouw wensen en doelen realiseren. Ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. Je gaat rijker en met meer energie de deur uit. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de semi-profit en ik heb alle sectoren voorbij zien komen.

Bekijk Coach

Utrecht

Loopbaancoach

Bekijk Coach

Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig en daadkrachtig zijn. Ik ben loopbaancoach en kan je goed helpen met overtuigende communicatie. O.a. door mijn communicatie achtergrond en ervaring in de politiek.

Bekijk Coach

Zwolle

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Heb je het gevoel dat er meer in je zit maar komt het er nog niet uit? Kost werk je meer energie dan dat je eruit haalt, wil je wat anders maar je weet niet wat? Door je te laten coachen krijg je inzicht in jouw patronen en vind je opties die jou meer werkgeluk brengen.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
Client Consultant
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Client Consultant

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

 

Plan een afspraak

Stress en Burn-out Coaches

Stress? Overspannen? Burn-out? Herstel van overspannenheid of een burn-out vraagt een andere aanpak dan vragen rondom je loopbaan of work-life balance. Als je overspannen bent of een burn-out hebt, ben je namelijk ziek. Er is specialistische kennis nodig om je te helpen om beter te worden.

Deze SheConsult-coaches zijn gespecialiseerd in stress,
overspannenheid en burn-out begeleiding. 

 

Bussum/ Gooi

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg! Word je bewust van je eigen kracht en wensen en durf daar iets mee te doen. Laten we samen werken aan de oplossing. Wat staat jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burnout coach en executive coach.

Bekijk Coach

Den Bosch

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Vind jouw kracht. Ik ga zonder oordeel met jou de coaching aan en met een vleugje humor. Bewandel het pad naar zelf bewustwording. Ik ben Loopbaancoach, Burn-out coach en Beweegcoach.

Bekijk Coach

Den Haag

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Eindhoven

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Ik coach allerlei vrouwen, maar ik heb de meeste ervaring in de zorg. Daarnaast heb ik ervaring in topsporters en team coaching.

Bekijk Coach

Groningen

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of terugkeren in het arbeidsproces? Mijn coaching is persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik heb veel ervaring met outplacement, leiderschap en burn-outs

Bekijk Coach

Haarlem

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

Bekijk Coach

Leiden

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je kunnen excelleren in persoonlijk leiderschap? Ik ben professioneel meester loopbaancoach, burn-out coach, executive coach en dieptepsycholoog.

Bekijk Coach

Maastricht

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach en heb ervaring in management functies en projecten.

Bekijk Coach

Rotterdam

Loopbaancoach
Burn-out coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Werken mag leuk zijn. En als het niet meer leuk is? Dan kun jij dat veranderen. Je hebt alles in je om de volgende stap te maken. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach. Ik heb veel ervaring binnen de rechtspraak. Maar in de praktijk heb ik coachees begeleid uit alle sectoren.

Bekijk Coach

Zwolle

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Door mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik wat mensen drijft en wat organisaties nodig hebben. Mijn aanpak is empathisch en pragmatisch. Veel aandacht voor ongemak en samen kijken naar hoe je weer werkgeluk kunt ervaren.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
Client Consultant
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Client Consultant.

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

 

Plan een afspraak

Executive Coaching

 

Als topvrouw heb jij over het algemeen een andere weg afgelegd. Ook jij hebt in je loopbaan vast moeten leren omgaan met tegenslagen en tegenwerking. En nu zit je op die positie. 
Jij bent verantwoordelijk voor jouw organisatie en je mensen. Jij bent hun inspirator en het boegbeeld. Jij maakt dag in dag uit keuzes en bent scherp. Maar bij wie kun je zelf terecht met jouw vraagstukken?
Wie geeft jou inspiratie? Wie helpt jou excelleren in de dynamiek van de boardroom? Wie helpt jou met reflecteren? Hoe zit het met jouw mentale weerbaarheid, rust en werkgeluk?
Het is fijn en belangrijk om regelmatig met iemand die niet dichtbij je staat te sparren, om te reflecteren. De SheConsult executive coach is ervaren en uiteraard discreet. 

.

Maak simpel online een afspraak in de agenda van een coach voor een kennismakingsgesprek.

Bussum/Gooi

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg. Word bewust van je eigen kracht en durf daar iets mee te doen. Laten we werken aan de oplossing. Wat staat jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Den Haag

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach en bedrijfscoach voor en bedrijfscoach voor management.

Bekijk Coach

Deventer

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf! Ik ben gespecialiseerd in executive coaching en loopbaancoaching over leiderschap, professionaliteit, samenwerken en zelfvertrouwen.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach en trainer. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op.

Bekijk Coach

Haarlem

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

Bekijk Coach

Arnhem

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw kansen en mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach, maar ook bedrijfscoach voor management- en bestuursleden.

Bekijk Coach

Utrecht

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Laten we jouw wensen en doelen realiseren. Ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. Je gaat rijker en met meer energie de deur uit. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de semi-profit en ik heb alle sectoren voorbij zien komen.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
Client Consultant
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Client Consultant.

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

 

Plan een afspraak
De expertise van SheConsult in kranten, tijdschriften
en op radio en televisie.

Enkele werkgevers die vertrouwen op de expertise van SheConsult

EY, training coaching vrouwen

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

logo Loyens Loeff coaching advocaten

LOYENS & LOEFF
Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

VERSCHILLENDE MINISTERIES
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

ALLEN & OVERY
Individuele coachtrajecten

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
Individuele coachtrajecten.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

STIBBE

Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

VBK, UITGEVERS
Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

LEGAL WOMEN
Events, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN – AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

Loading...