Stress? Vakantie is als een Paracetamol tegen stress

Vakantie helpt niet bij Stress- en Burn-outklachten. Bij ongezonde stress is vakantie slechts een symptoombestrijder. Een kortetermijnoplossing die werkt als paracetamol: het verlicht de symptomen maar lost het daadwerkelijke onderliggende probleem niet op.

MET STRESS OP VAKANTIE
In ons drukke leven hebben we allemaal wel eens te kampen met spanning of stress. Dat is niet per definitie ongezond. Als de stress groot is, langer duurt of heel vaak voorkomt, dan is er sprake van ongezonde stress. Zeker als er onvoldoende gelegenheid is om tussentijds te herstellen. We denken dan dat een paar weken vakantie ons goed gaat doen. We rusten uit en gaan leuke dingen doen. Na de vakantie kunnen we er dan vast weer vol tegenaan!

 

VLUCHTGEDRAG?
Niets is minder waar. Bij ongezonde stress is vakantie slechts een symptoombestrijder. Een kortetermijnoplossing die werkt als paracetamol: het verlicht de stressklachten maar lost het daadwerkelijke onderliggende probleem niet op. Je zou zelfs kunnen zeggen dat op vakantie gaan om van je stressklachten af te komen eigenlijk vluchtgedrag is.

Na de vakantie (of soms zelfs al tijdens!) komen de klachten als een boemerang weer terug. 

Een (te) hoge belasting op je werk (vaak in combinatie met een hoge belasting in je privéleven) kan leiden tot ongezonde stress. De signalen zijn heel divers en daarom lastig te herkennen. Denk aan: aanhoudende vermoeidheid, laag in de energie, fysieke klachten als hoofdpijn en misselijkheid, slecht slapen, maar ook piekeren, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, prikkelbaarheid en rusteloosheid. 

Met stress op vakantie

EEN SHECONSULT-COACH KAN JE HELPEN

Een deskundige coach zorgt ervoor dat je er bij stress niet aan onderdoor gaat en je het beste uit jezelf kan blijven halen. Daarom is het geen zwaktebod om een coach te hebben, maar een teken van wijsheid, drive, ambitie en lef.

Een burn-out kan iedereen overkomen. Ook toppers in de sport, in het bedrijfsleven, de politiek en bij de overheid lopen wel eens tegen een burn-out aan (Science Norway).

Het is niet iets om je voor te schamen.

Jouw goede stress en/of burn-outcoach helpt je hiervan te herstellen en herhaling te voorkomen.

Het onvermogen om niet je belangrijkste bezit, je eigen welzijn, te prioriteren

We zien dat vrouwelijke wetenschappers, advocaten, accountants, managers en bestuurders er soms helemaal doorheen zitten. De reden is niet alleen de lastige periode die achter ons ligt. De oorzaak van al die stress en erger, ligt ook vaak in het onvermogen om echt NEE te zeggen. Want je kunt niet eeuwig blijven doorgaan. Je moet tijd voor jezelf maken. Iedere dag. Dat is geen egoïsme, het is noodzakelijk. Voor jouw gezondheid en welzijn, maar ook voor jouw directe omgeving. Je gezin, je vrienden, je familie en werkgever willen allemaal dat je oké bent. 

Dat je lekker in je vel zit en geniet van het leven.

Je hebt een beslagen bril
We zien in onze coachpraktijk en ook in de vele onderzoeken die gedaan zijn tijdens deze pandemie, dat de stress ervoor zorgt dat je soms ongeveer alles ter discussie stelt: je eigen capaciteiten, je vermogen om alles in goede banen te leiden, je functie, je baan, je werkgeluk, je werkgever en misschien wel je relatie. Maar je bril is beslagen. Het klopt niet wat je ziet.

Ga eens een kennismakingsgesprek aan met een SheConsult-coach. Het kost je niets. Start een nieuwe periode waarin jij weer aan het roer van jouw leven staat. Waarin je positieve energie weer gaat stromen en waar (bijna) alles mogelijk is.

Burn-out?

Heb je het gevoel dat je al te ver bent gegaan? Dan heb je echt gespecialiseerde hulp nodig. Klik hier.

Waarom bij stress een SheConsult-loopbaancoach ?

Veel mensen hebben last van stress. Vaak ook werkgerelateerd. Langdurige stress, dat weten we allemaal, is slecht voor je gezondheid en komt ook je prestaties niet ten goede. Een deskundige coach zorgt ervoor dat je er bij stress niet aan onderdoor gaat en je het beste uit jezelf kan blijven halen. Daarom is het geen zwaktebod om een coach te hebben, maar een teken van wijsheid, drive, ambitie en lef.

Een burn-out kan iedereen overkomen. Ook toppers in de sport, in het bedrijfsleven, de politiek en bij de overheid lopen wel eens tegen een burn-out aan (Science Norway).
Het is niet iets om je voor te schamen.

Jouw goede burn-outcoach, en dat is een in burn-out gespecialiseerde coach, helpt je hiervan te herstellen en herhaling te voorkomen.

Stress signalen

Af en toe er helemaal doorheen zitten, hoofdpijn, last van je maag, dat is niet ongewoon. Niets om je grote zorgen over te maken. Maar in deze tijd kan die stress structureel worden. Als je dan doorgaat en stresssignalen negeert, kan dat een tijd goed gaan. Maar de kans is aanzienlijk dat er een moment komt dat de klachten hun tol eisen.

Dat is niet fijn. Niet voor jou en niet voor jouw omgeving,
Je accu raakt leeg en je kunt een burn-out krijgen. En dat is een serieuze ziekte.
Dat wil je echt niet. Dus is het belangrijk is om het niet zover te laten komen. Alle SheConsult-coaches zijn opgeleid in en ervaren met het oplossen van problemen rond stress.

Wanneer heb je een burn-outcoach nodig?

Als je een burn-out hebt of als je overspannen bent, maar ook bij stressklachten, heb je hulp nodig van een burn-outcoach die de specialistische kennis heeft om je daarin te begeleiden.

Als je een burn-out hebt ben je namelijk ziek (Arbo). Er is expertise voor nodig om je te helpen en beter te worden. Die expertise heeft een SheConsult burn-outcoach in huis.

Bij langdurige stressklachten of overspannenheid heb je ook hulp nodig. Die gaan namelijk niet zomaar over of zijn plots verdwenen na 2 weken vakantie. Er is iets structureels aan de hand en dat moet je oplossen om te voorkomen dat je echt opgebrand raakt.

Burnout coach

Een SheConsult-coach helpt je met grenzen stellen

We zien bij veel ambitieuze vrouwen de wil om perfect werk af te leveren. Om het goed te doen, loyaal te zijn en om ook thuis alles goed geregeld te hebben. Helaas zien we ook dat vrouwen zichzelf overvragen. Ze vinden het lastig om grenzen te stellen, om nee te zeggen en om een keer voor zichzelf te kiezen. Er komt echter een moment dat het op is. Je denkt dat je het nog wel even volhoudt, maar dat is zonder professionele begeleiding niet zo.

Je bent geen superwoman! Dat denk je misschien wel, maar onze ervaring leert dat die niet bestaan. Helaas! Voorkom daarom een burn-out en laat je helpen door één van onze coaches.

Een overzicht van onze coaches vind je hieronder. Ieder van hen kan je helpen met stressklachten. Mocht in het gesprek blijken dat je toch een burn-outcoach nodig hebt, dan zal zij je doorwijzen naar een van haar collega’s.

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.


Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loopbaan- en stresscoaches

 

De SheConsult-loopbaancoach kan je dus professioneel ondersteunen bij stressklachten. Maar ze kan natuurlijk meer voor je betekenen. Misschien spelen bij jou overwegingen rond een nieuwe koers, ambitie, outplacement, zelfvertrouwen of andere zaken ook een rol. Maak nu een kennismakingsafspraak. Het kost je niets.
Een SheConsult-loopbaancoach is uiterst gekwalificeerd

Je wilt een goede coach. Het probleem is dat coaching in Nederland geen beschermd beroep is. Slechts 10% van de coaches is gecertificeerd. Alle SheConsult-coaches zijn echter gecertificeerd loopbaancoach. Daarnaast hebben ze een academische basis en zijn ze getraind op persoonlijk vrouwelijk leiderschap. Met een SheConsult-coach kun je levelen.

mouse over SheConsult

Amersfoort

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Loop jij vast in je werk? Ben je ergens niet tevreden over? Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier aan de slag. Maak keuzes. En neem stappen die leiden naar meer energie en werkgeluk.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach en trainer. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Heb je moeite om grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen? Of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? Ik coach hoogopgeleide vrouwen op alle niveaus. Zoals starters, ondernemers en medewerkers met specialistische of managementfuncties.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach en bedrijfscoach voor en bedrijfscoach voor management.

Bekijk Coach

Arnhem

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach, maar ook bedrijfscoach voor management- en bestuursleden.

Bekijk Coach

Breda

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Je wil verder in je carrière komen. Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Ik heb zelf Indiase roots en ben opgegroeid in Suriname en Nederland. Door die combinatie begrijp ik goed waar je als ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen.

Bekijk Coach

Bussum/ Gooi

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg. Word bewust van je eigen kracht en durf daar iets mee te doen! Laten we samen werken aan de oplossing. Welke gedragspatronen en overtuigingen staan jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burnout coach en executive coach.

Bekijk Coach

Delft

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Vind je het lastig grenzen aan te geven? Ben je bang om te falen of een nieuwe stap zetten? Zet vol zelfvertrouwen die stappen. Ik heb een Master in chemie, en ervaring in de zorg, consultancy, wetenschap & techniek. Ik begeleid vrouwen uit alle sectoren. Van young professional tot MT lid.

Bekijk Coach

Den Bosch

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Vind jouw kracht. Ik ga nieuwsgierig met jou de coaching aan. Zonder oordeel en met een vleugje humor. Samen bewandelen we het pad naar zelf bewustwording. Ik ben Loopbaancoach, Stress & Burnout coach en Beweegcoach.

Bekijk Coach

Den Haag

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Of meer regie over je carrière? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Deventer

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Haal meer uit jezelf. Ik ben gespecialiseerd executive coach en en loopbaancoach in leiderschap, professionaliteit en zelfvertrouwen.

Bekijk Coach

Eindhoven

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Ik coach allerlei vrouwen, maar ik heb de meeste ervaring in de zorg. Daarnaast heb ik ervaring in topsporters en team coaching.

Bekijk Coach

Groningen

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of terugkeren in het arbeidsproces? Mijn coaching is persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik heb veel ervaring met outplacement, leiderschap en burn-outs

Bekijk Coach

Haarlem

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

Bekijk Coach

Leiden

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je kunnen excelleren in persoonlijk leiderschap en die stap voorwaarts maken? Ik ben meester loopbaancoach, burn-out coach, executive coach en dieptepsycholoog.

Bekijk Coach

Maastricht

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach en heb ervaring in management functies en projecten.

Bekijk Coach

Rotterdam

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Werken mag leuk zijn. En als het niet meer leuk is? Dan kun jij dat veranderen. Je hebt alles in je om de volgende stap te maken. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach. Ik heb veel ervaring binnen de rechtspraak. Maar in de praktijk heb ik coachees begeleid uit alle sectoren.

Bekijk Coach

Rotterdam

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Ik laat mij leiden door het gesprek met jou. Ik help je een stap over die drempel zetten. Ik heb ervaring in corporate en non-corporate organisaties. Daarnaast heb ik vaak gewerkt aan onzekerheid, machtsmisbruik, carrièremogelijkheden, leidinggeven(de) en (werk)geluk.

Bekijk Coach

Tilburg

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Wil jij jezelf ontwikkelen? Ontdek dat stukje van jezelf! Ik coach je in zelfvertrouwen, het ontdekken van wie je bent, of het managen van stress. Ik ben loopbaancoach en executive coach. Daarnaast ben ik ook orthopedagoog, EMDR-therapeut, (ggz) behandelaar, tinnitus-counselor en studieadviseur.

Bekijk Coach

Utrecht

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Laten we jouw wensen en doelen realiseren. Ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. Je gaat rijker en met meer energie de deur uit. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de semi-profit en ik heb alle sectoren voorbij zien komen.

Bekijk Coach

Utrecht

Loopbaancoach


Bekijk Coach

Heb je last van overtuigingen die jou belemmeren? Wil je je beter profileren of leren overtuigen? Vind de balans tussen aardig en daadkrachtig zijn. Ik ben loopbaancoach en kan je goed helpen met overtuigende communicatie. O.a. door mijn communicatie achtergrond en ervaring in de politiek.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
HCO
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids en Organisatie psychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Happy Client Officer.

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

Plan een afspraak

Hoe herken je een burn-out?

Als je van de onderstaande lijst drie of meer burn-outsymptomen hebt,
raden we je aan om een afspraak te maken met een gespecialiseerde SheConsult-burn-outcoach.

denkende vrouw coaching

Psychische symptomen:

 

 • Concentratieverlies

 • Besluiteloosheid

 • Angst- en paniekklachten

 • Geheugenproblemen

 • Gevoelens van paniek

 • Snel kwaad

 • Jezelf snel ergeren

 • Gevoel van machteloosheid

 • Opgejaagd gevoel

 • Neerslachtig

 • Sneller agressief

 • Wantrouwen

 • Nergens zin in

 • Gevoelens van onzekerheid

 • Neiging tot verslaving

Woman-Body-Burn-out

Lichamelijke symptomen:

 

 • Constante moeheid

 • Slapeloosheid

 • Gevoel van uitputting

 • Pijn in de spieren

 • Nek- en schouderpijn

 • Spanning buikstreek

 • Energieloze stem

 • Hoge ademhaling

 • Vergeetachtigheid

 • Geen/weinig zin in seks

 • Snel moe of grieperig

 • Hoge hartslag

 • Darmproblemen

 • Hoge bloeddruk

Bron: GGZ

Hoe werkt een burn-outcoach?

Een burn-out coach is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een burn-out. Als je een burn-out hebt ben je serieus ziek. Het vereist dus serieuze deskundigheid om je te begeleiden. Niet alle SheConsult coaches hebben die deskundigheid in huis.

Ze gaat met je aan de slag op verschillende niveau’s, afhankelijk van jouw situatie. Zo kan de burn-out coach met je gaan werken aan het verminderen van stress of het verminderen van jouw reactie op stress. Ze kan met je gaan werken aan herstel van je energieniveau en de kwaliteit van je nachtrust, heel praktisch dus. Maar ook zal de burn-out coach met je gaan kijken naar onderliggende patronen; waarom ben je zo perfectionistisch, waarom kun je geen nee zeggen, waarom wil je aardig gevonden worden etc.?

Iedere burn-out-coach heeft daar in de loop van de tijd haar eigen methode voor ontwikkeld. Kijk daarom op de pagina van de burn-out coach of maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

.

SheConsult Burn-out Coaches

Herstel van een burnout vraagt een andere aanpak dan vragen rondom je loopbaan of work/life balance.
Als je overspannen bent of een burn-out hebt ben je namelijk ziek. Er is specialistische kennis nodig om je te helpen om beter te worden. Onderstaande SheConsult-coaches zijn gespecialiseerd in overspannenheid en burn-outbegeleiding. Bovendien hebben zij geen wachttijd van 3 maanden of langer zoals in de GGZ.

Hoe eerder je begint, hoe minder diep je in de burn-out valt en hoe eerder je weer beter bent. Bij deze coaches kun je meteen aan de slag! Dan ben je snel weer beter!

Bussum/ Gooi

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg! Word je bewust van je eigen kracht en wensen en durf daar iets mee te doen. Laten we samen werken aan de oplossing. Wat staat jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burnout coach en executive coach.

Bekijk Coach

Den Bosch

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar loop je tegenaan? Wat kan er anders? Vind jouw kracht. Ik ga zonder oordeel met jou de coaching aan en met een vleugje humor. Bewandel het pad naar zelf bewustwording. Ik ben Loopbaancoach, Burn-out coach en Beweegcoach.

Bekijk Coach

Den Haag

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Eindhoven

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Verleg jouw eigen grenzen. Ik daag je uit en ik geloof in jouw potentieel. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem. Ik coach allerlei vrouwen, maar ik heb de meeste ervaring in de zorg. Daarnaast heb ik ervaring in topsporters en team coaching.

Bekijk Coach

Groningen

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Wil jij een nieuwe functie vinden? Een burn-out voorkomen? Of terugkeren in het arbeidsproces? Mijn coaching is persoonlijk. Je voelt je snel op je gemak en vrij om op tafel te leggen waarmee je zit. Ik heb veel ervaring met outplacement, leiderschap en burn-outs

Bekijk Coach

Haarlem

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

Bekijk Coach

Leiden

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Executive coach

Bekijk Coach

Heb je het gevoel dat je tekortschiet? Dat je de regie over je leven kwijt bent? Of wil je een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je kunnen excelleren in persoonlijk leiderschap? Ik ben professioneel meester loopbaancoach, burn-out coach, executive coach en dieptepsycholoog.

Bekijk Coach

Maastricht

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Waar wringt het bij jou? Waar loop je met een grote boog omheen? Samen kijken we naar jouw verhaal. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden. Dan doen we dat samen. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach en heb ervaring in management functies en projecten.

Bekijk Coach

Rotterdam

Loopbaancoach
Burn-outcoach
Burnout coach

Bekijk Coach

Werken mag leuk zijn. En als het niet meer leuk is? Dan kun jij dat veranderen. Je hebt alles in je om de volgende stap te maken. Ik ben loopbaancoach en burn-out coach. Ik heb veel ervaring binnen de rechtspraak. Maar in de praktijk heb ik coachees begeleid uit alle sectoren.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
HCO
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids en Organisatie psychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Happy Client Officer.

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

Plan een afspraak

BURN-OUT EN 42+?

vrouwen i overgang-Burn-out-SheConsult

Als je 42-plus bent en je denkt een burn-outcoach nodig te hebben, laat dan even checken of het geen overgangsklachten zijn.

Doe dit bij een overgangspoli en niet bij de huisarts (tenzij je een redelijk moderne huisarts hebt).
Die overgangsklachten zijn namelijk redelijk simpel en effectief aan te pakken.
Doe dat eerst, en maak dan, als het weer goed met je gaat, een afspraak met een coach. Dat hoeft dan niet per se een burn-outcoach te zijn, al onze coaches kunnen je helpen met de overgang.
Vind hier een coach voor vrouwen in de overgang. Daarnaast kunnen al onze coaches je helpen met de vraag ‘Hoe nu verder’.

De expertise van SheConsult in kranten, tijdschriften
en op radio en televisie.

Enkele werkgevers die vertrouwen op de expertise van SheConsult

EY, training coaching vrouwen

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

logo Loyens Loeff coaching advocaten

LOYENS & LOEFF
Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

VERSCHILLENDE MINISTERIES
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

ALLEN & OVERY
Individuele coachtrajecten

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
Individuele coachtrajecten.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

STIBBE

Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

VBK, UITGEVERS
Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

LEGAL WOMEN
Events, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN – AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

Loading...