Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Tilburg is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Tilburg van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Tilburg 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Tilburg is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Tilburg snapt dat.

De SheConsult-coach in Tilburg weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Tilburg en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Tilburg onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Tilburgse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Tilburg tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Tilburg heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Tilburg draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Tilburg, of gaan jullie wandelen in Tilburg of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Tilburg als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Tilburg veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Tilburg

Omdat onze coach in Tilburg ook echt in Tilburg werkt heeft zij een groot netwerk in Tilburg zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Tilburg betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Loopbaancoach Tilburg Coach Wilming

drs. Nicole Wilming, de SheConsult-loopbaancoach voor Tilburg

 

“Don’t make life perfect, make it interesting!” 

 

Als coach in Tilburg ga ik graag met jou op reis om te ontdekken wie jij bent. Daarbij staat vertrouwen en respect voor elkaar centraal en ben ik vooral geïnteresseerd in jouw verhaal. Ik vind het belangrijk dat er een sfeer ontstaat waarin jij je vrij voelt om te groeien, tegen vraagstukken aan durft te lopen en deze samen met mij op gaat lossen. Ik sta voor je klaar om met mijn ervaring als orthopedagoog, EMDR-therapeut, coach, (ggz)behandelaar, tinnitus-counselor, studieadviseur mijn kennis en inzicht met je te delen om jou verder te helpen in je zoektocht.

Ik coach vrouwen in en om Tilburg, die in hun kracht willen komen, sterke vrouwen die juist dat stukje van zichzelf nog moeten ontdekken. Of het nu gaat om loopbaancoaching, het versterken van je zelfvertrouwen, ontdekken wie je bent of het managen van je stress-level; zie een coaching-traject als een cadeautje aan jezelf. Gun jezelf dit plezier, investeer in jezelf en maak jezelf de moeite waard. 

Ik heb vrouwen gecoacht met diverse hulpvragen; een kleine greep:

-“Ik wil mijn eigen karakter tonen, mezelf durven te laten zien”

-“Ik wil initiatief nemen om contacten te leggen”

-“Ik wil leren om concreet en krachtig te communiceren”

-“Ik wil assertiviteit tonen wanneer kansen zich aandienen”

-“Ik wil inzicht krijgen in waar ik goed in ben en wat bij mij past”

-“Ik wil helder krijgen hoe ik mijn competenties en kernkwaliteiten in kan zetten in mijn werkzaamheden”

-“Ik wil terug in de tijd om de ontdekken waar (onverwerkte trauma) mijn gedragspatronen zijn ontstaan”

-“Ik ben op zoek naar wat ik wil in mijn verdere loopbaan”

Loopbaancoach Tilburg

drs. Nicole Wilming

085 060 5177

Praktijk adres:

Drossaard van der Willigenhof 14 5037 PT Tilburg Nederland

Google Maps >

 

– Loopbaancoach Tilburg
– Zelfvertrouwen coach Tilburg
– Persoonlijkheidsontwikkeling coach Tilburg
– Coach trauma- en stressmanagement Tilburg
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Opleiding & Werkervaring van Nicole Wilming

 

 • Universiteit van Amsterdam, Orthopedagogiek en Gezinsleer.
 • NONONS, opleiding-training-coaching opleiding Coach Intensive.
 • IKEV, Basisvertrouwen en Hechting.
 • IKEV– CREF/EMDR
 • InSentis, Tinnitus Retraining Therapie (TRT)
 • TMA-professional, Talent management Analyses
 • Q-coaching Pontes

 • Youz/ Parnassia groep, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin
 • InSentis , Counseling voor Tinnitus, Hyperacusis en Misofonie.
 • EMDR, Counseler.
 • Bureau Studiekeuze en NWO, Orthopedagoog, eigen ondernemer, studiekeuze en -advies, studie-coaching.
 • Merkelbach&Partners, Orthopedagogen, diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten met leer- en gedragshulpvraag.
 • Virenze, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin.
 • Stichting Uitbreiding Kinderopvang, Acquisitie voor kinderdagverblijven Amsterdam en omgeving

Drie ervaringen van cliënten van Nicole:

Als loopbaancoach heeft Nicole mij begeleidt op weg naar een nieuwe baan. Nicole weet al heel snel een sfeer te creëren waarbij je je veilig en op je gemak voelt. Door deze ongedwongen sfeer ontstonden er al heel snel hele open en waardevolle gesprekken. Nicole weet de juiste vragen te stellen en laat je zelf nadenken en komen tot een oplossing.

Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten die ik van haar mee kreeg, kwam ik steeds meer over mezelf te weten en vielen de puzzelstukjes in elkaar. Dankzij haar intensieve begeleiding heb ik mijn doelstelling behaald. Dank je wel daarvoor Nicole!

Nicole werkt serieus, vakkundig, creatief, ongedwongen en doeltreffend.

Sofieke van den Hout

STUDIO GOOSEN concept & creatie

Nicole helpt mij momenteel op een persoonlijke manier bij het uitzoeken van een toekomstige verandering van loopbaan. Dat is geen gemakkelijke klus aangezien ik mijn huidige werk als landendirecteur in conflictgebieden voor humanitaire en ontwikkelings-organisaties nog steeds uitdagend vindt maar ook heel intensief en meer dan full-time. Nicole neemt de tijd om goed te luisteren en terugkoppeling te geven op het juiste moment. Ze stimuleert mij om mijn wereldbeeld en waarden te koppelen aan mijn kracht, vaardigheden en wensen wat voelt als een speurtocht naar mogelijkheden in positieve zin. Nicole is een toegankelijk, open en prettig persoon met een praktische instelling. Ze zet me aan het denken, praktisch aan het werk en helpt patronen te doorbreken tijdens en na onze sessies waarin ook ruimte is voor humor en relativeren. Dat vind ik een fijne combinatie en ik heb er alle vertrouwen in dat ik meer helderheid krijg in mijn toekomstige loopbaan.

Ilse du Pied

Landendirecteur, Internationale niet-gouvernementele organisaties (INGOs).

Nicole is naast een dierbare vriendin ook mijn sparringpartner als het gaat om vraagstukken die zowel zakelijk als privé op mijn pad komen. Warm en met een open hart luistert Nicole naar mijn verhalen en geeft me liefdevol, maar zeker ook professioneel, feedback. Haar kennis en kunde, plus de wijze waarop ze in het leven staat inspireren mij. Het is een cadeau dat Nicole met me mee reist.  

Simone Hofland-Lokin

Career Services Officer, Tilburg University

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.


Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...