Selecteer een pagina

Loopbaancoach Tilburg

Drs. Nicole Wilming

Loopbaancoach Tilburg voor hoogopgeleide vrouwen

 

“Don’t make life perfect, make it interesting!” 

Als coach in Tilburg ga ik graag met jou op reis om te ontdekken wie jij bent. Daarbij staat vertrouwen en respect voor elkaar centraal en ben ik vooral geïnteresseerd in jouw verhaal. Ik vind het belangrijk dat er een sfeer ontstaat waarin jij je vrij voelt om te groeien, tegen vraagstukken aan durft te lopen en deze samen met mij op gaat lossen. Ik sta voor je klaar om met mijn ervaring als orthopedagoog, EMDR-therapeut, coach, (ggz)behandelaar, tinnitus-counselor, studieadviseur mijn kennis en inzicht met je te delen om jou verder te helpen in je zoektocht.

Ik coach vrouwen in en om Tilburg, die in hun kracht willen komen, sterke vrouwen die juist dat stukje van zichzelf nog moeten ontdekken. Of het nu gaat om loopbaancoaching, het versterken van je zelfvertrouwen, ontdekken wie je bent of het managen van je stress-level; zie een coaching-traject als een cadeautje aan jezelf. Gun jezelf dit plezier, investeer in jezelf en maak jezelf de moeite waard. 

Ik heb vrouwen gecoacht met diverse hulpvragen; een kleine greep:

-“Ik wil mijn eigen karakter tonen, mezelf durven te laten zien”

-“Ik wil initiatief nemen om contacten te leggen”

-“Ik wil leren om concreet en krachtig te communiceren”

-“Ik wil assertiviteit tonen wanneer kansen zich aandienen”

-“Ik wil inzicht krijgen in waar ik goed in ben en wat bij mij past”

-“Ik wil helder krijgen hoe ik mijn competenties en kernkwaliteiten in kan zetten in mijn werkzaamheden”

-“Ik wil terug in de tijd om de ontdekken waar (onverwerkte trauma) mijn gedragspatronen zijn ontstaan”

-“Ik ben op zoek naar wat ik wil in mijn verdere loopbaan”

coach tilburg

Loopbaancoach Tilburg

drs. Nicole Wilming

085 060 5177

Praktijk adres:

Drossaard van der Willigenhof 14 5037 PT Tilburg Nederland

Google Maps >

 

– Loopbaancoach Tilburg
– Zelfvertrouwen coach Tilburg
– Persoonlijkheidsontwikkeling coach Tilburg
– Coach trauma- en stressmanagement Tilburg
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Opleiding & Werkervaring van Nicole Wilming

 

 • Universiteit van Amsterdam, Orthopedagogiek en Gezinsleer.
 • NONONS, opleiding-training-coaching opleiding Coach Intensive.
 • IKEV, Basisvertrouwen en Hechting.
 • IKEV– CREF/EMDR
 • InSentis, Tinnitus Retraining Therapie (TRT)
 • TMA-professional, Talent management Analyses
 • Q-coaching Pontes

 • Youz/ Parnassia groep, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin
 • InSentis , Counseling voor Tinnitus, Hyperacusis en Misofonie.
 • EMDR, Counseler.
 • Bureau Studiekeuze en NWO, Orthopedagoog, eigen ondernemer, studiekeuze en -advies, studie-coaching.
 • Merkelbach&Partners, Orthopedagogen, diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten met leer- en gedragshulpvraag.
 • Virenze, Specialistische Zorg voor Jeugd en Gezin.
 • Stichting Uitbreiding Kinderopvang, Acquisitie voor kinderdagverblijven Amsterdam en omgeving

 

 

 

 

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Nicole:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Nicole:

Als loopbaancoach heeft Nicole mij begeleidt op weg naar een nieuwe baan. Nicole weet al heel snel een sfeer te creëren waarbij je je veilig en op je gemak voelt. Door deze ongedwongen sfeer ontstonden er al heel snel hele open en waardevolle gesprekken. Nicole weet de juiste vragen te stellen en laat je zelf nadenken en komen tot een oplossing.

Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten die ik van haar mee kreeg, kwam ik steeds meer over mezelf te weten en vielen de puzzelstukjes in elkaar. Dankzij haar intensieve begeleiding heb ik mijn doelstelling behaald. Dank je wel daarvoor Nicole!

Nicole werkt serieus, vakkundig, creatief, ongedwongen en doeltreffend.

Sofieke van den Hout

STUDIO GOOSEN concept & creatie

Nicole helpt mij momenteel op een persoonlijke manier bij het uitzoeken van een toekomstige verandering van loopbaan. Dat is geen gemakkelijke klus aangezien ik mijn huidige werk als landendirecteur in conflictgebieden voor humanitaire en ontwikkelings-organisaties nog steeds uitdagend vindt maar ook heel intensief en meer dan full-time. Nicole neemt de tijd om goed te luisteren en terugkoppeling te geven op het juiste moment. Ze stimuleert mij om mijn wereldbeeld en waarden te koppelen aan mijn kracht, vaardigheden en wensen wat voelt als een speurtocht naar mogelijkheden in positieve zin. Nicole is een toegankelijk, open en prettig persoon met een praktische instelling. Ze zet me aan het denken, praktisch aan het werk en helpt patronen te doorbreken tijdens en na onze sessies waarin ook ruimte is voor humor en relativeren. Dat vind ik een fijne combinatie en ik heb er alle vertrouwen in dat ik meer helderheid krijg in mijn toekomstige loopbaan.

Ilse du Pied

Landendirecteur, Internationale niet-gouvernementele organisaties (INGOs).

Nicole is naast een dierbare vriendin ook mijn sparringpartner als het gaat om vraagstukken die zowel zakelijk als privé op mijn pad komen. Warm en met een open hart luistert Nicole naar mijn verhalen en geeft me liefdevol, maar zeker ook professioneel, feedback. Haar kennis en kunde, plus de wijze waarop ze in het leven staat inspireren mij. Het is een cadeau dat Nicole met me mee reist.  

Simone Hofland-Lokin

Career Services Officer, Tilburg University

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Nicole:

Laden...
Loading...