Loopbaancoach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

Loopbaan, Stress en Burn-out coach Amsterdam Bussum 

Maak die keuzes. En cijfer jezelf niet weg. Maar zie je eigen kracht in. En vooral, gebruik die kracht! Laten we samen tot inzichten komen. Laten we samen werken aan een oplossing met loopbaancoaching of burnout coaching in Bussum of het Gooi.

Loopbaancoach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

Loopbaancoach Amsterdam Bussum 

Burnout Coach Amsterdam Bussum 

drs. Babette Ruhaak

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach, stress- en burnout coach en executive coach in groot Amsterdam /Bussum. Maar ik ben ook psycholoog en trainer. Daarnaast heb ik ervaring als manager. Hierdoor heb ik een brede kennis in zowel profit- als non-profit organisaties. 

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Amsterdam - Bussum

Burnout coaching

Stress en Burnout Coach Amsterdam- Bussum

vrouwelijk leiderschap coaching

Executive Coach Amsterdam-Bussum

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach of Burnout coach Vraag

Maak betere keuzes. Zie je eigen kracht in en gebruik die kracht. In de afgelopen jaren heb ik als loopbaancoach of burnout coach veel vrouwen geholpen om betere keuzes te maken. Typische loopbaancoach of burnout coach vragen in Bussum of het Gooi zijn bijvoorbeeld:

 • Je worstelt met onzekerheid en je vindt het moeilijk om keuzes te maken (Imposter Syndrome)
 • Je stelt erg hoge eisen aan jezelf. Je ‘moet’ teveel. Maar je bent kwijt wat jij ‘wil’.
 • Je verliest het overzicht in alles wat jij wil of moet doen.
 • Je bent ‘blind’ voor jouw eigen kwaliteiten. Daarom kies je voor werk dat minder uitdagend is. En dus voor werk dat uiteindelijk minder voldoening geeft.

 • Je wil jouw loopbaan een andere wending geven.
 • Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen. Je hebt het gevoel dat er niet naar je wordt geluisterd.
 • Je wil groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling of functie. Maar hoe pak je dat aan?
 • Je bent de balans tussen werk en privé kwijt.
 • Je hebt een burnout of last van stress of overspannenheid.
 • Je wil gaan re-integreren na een burnout.

Wil jij werken in Bussum of het Gooi aan deze loopbaancoaching of burnout coaching vragen? Of heb je een andere vraag? Ik help je verder. 

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach of Burnout coach Traject

Tijdens jouw loopbaancoach of burnout coach traject voel jij je veilig, begrepen en gehoord. Door mijn open houding en persoonlijke betrokkenheid komen we samen tot inzichten. En werken we aan een oplossing voor jou. Dat kan bijvoorbeeld een verbetering van jouw situatie zijn. Een nieuwe baan of koers. Of minder stress. Ik ben geen meeprater maar ik kan clienten op een respectvolle wijze uitdagen tijdens de loopbaancoaching. Dit helpt jou om tot dieperliggende inzichten te komen.  

Heb je last van een burnout of stress? Ervaar je bijvoorbeeld dat je slecht slaapt, piekert of futloos bent? Of ervaar je fysieke klachten? Ben je ineens sneller emotioneel? Dat kunnen ‘rode vlaggen’ zijn van een disbalans tussen kunnen en moeten. Om overspannenheid of een burnout te voorkomen, is het verstandig om actie te nemen. ‘Voorkomen is beter dan genezen.’ We gaan tijdens de burnout coaching onderzoeken wat de oorzaak is van deze disbalans. Als je weet waarom deze klachten ontstaan zijn. En als je weet hoe je dingen anders kunt aanpakken. Dan kan je het probleem oplossen met burnout coaching.

Vaak ontstaan deze klachten omdat mensen met een burnout blijven doorgaan. Zij stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan zichzelf. Ze hebben controle nodig. Of hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ook kunnen andere oorzaken ten grondslag liggen. Zoals een plotselinge verlieservaring, depressie of angst. Vooral bij vrouwen speelt de angst om het goed te doen mee. De angst om niet door de mand te vallen (het Imposter Syndrome).

 

Ik ben ook psycholoog en in mijn succesvolle loopbaancoaching of burnout coaching maak ik gebruik van erkende coach technieken. Zoals bijvoorbeeld onderdelen uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Mindfullness. Het is geen therapie maar wel een oplossingsgerichte loopbaancoaching en burnout coaching. Het doel is om in 8-10 gesprekken, samen met jou, actief te werken aan bewustwording, klachtenreductie en herstel. In overleg kan ook de leidinggevende of HRM in het proces worden betrokken. Dat kan een voordeel zijn bij jouw re-integratie. Met loopbaancoaching of burnout coaching in Bussum of het Gooi bereik je resultaten. 

Ik heb geen wachttijd. Je kunt meteen starten met loopbaancoaching of burnout coaching in Bussum of het Gooi. Laten we kennismaken.

 

Waarom ik Loopbaancoach en Burnout Coach ben in Bussum Gooi

Ik heb als loopbaancoach of burnout coach oprechte interesse en nieuwsgierigheid in jou. Dat is wat mij typeert als coach in Bussum of het Gooi. Ik durf door te vragen en kom zo snel tot de kern van het probleem. De rode draad in mijn loopbaan vormt de begeleiding van mensen: als manager, coach, psycholoog, recruiter, trainer en (ggz)behandelaar. Ik heb brede kennis en ervaring in zowel profit- als non-profitorganisaties. Ik ben benieuwd naar jouw loopbaancoach of burnout coach vraag. Laten we kennismaken in Bussum of het Gooi!

Loopbaancoach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

Loopbaancoach Bussum Gooi

Burnout Coach Bussum Gooi

drs. Babette Ruhaak

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil. Met Loopbaancoaching of Burnout coaching.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Vrije Universiteit
  Arbeids-en Organisatiepsychologie
 • Boertien Groep
  Coachopleiding (STIR! Gecertificeerd)
 • King Nascholing
  Cognitieve Gedragstherapie (CGT)
 • RINO
  Coachen bij werkstress, burnout en overspanning
 • Stichting EFT-Nederland
  EFT basis relatietherapeut
 • Voice Dialogue
 • Groepsdynamica
 • Mindfullness Based Cognitive Therapy (MBCT)
 • Personeelsmanagement
 • Commerciele vaardigheden en Werkgeverschap
 • Psycholoog NIP

 

 • SheConsult: Loopbaancoach Bussum Gooi Burnout coach Bussum Gooi
 • ReActivate: Psycholoog/ coach/ behandelaar Bussum Gooi
 • Ruhaak HR Services: Individuele- en Teamcoaching gericht op loopbaancoaching en burnout coaching Bussum Gooi
 • Gezonde Stress v.o.f.: Medeoprichter, coaching en training stress preventie. Bussum Gooi.
 • Stichting Mind at Work: Loopbaanbegeleiding en re-integratie
 • Van den Boogaart Werving en Selectie: Recruiter
 • Yacht Management: Resource Locatie manager
 • Randstad Interim Kader: Accountmanager
 • Assessment en Development Consult (ADC): Selectie psycholoog
 • Psycom: Trainer en loopbaancoach Bussum Gooi

Ervaring van Cliënten in Bussum het Gooi:

 

Babette heb ik ervaren als een betrouwbare, respectvolle en waar nodig stevige loopbaancoach. Ze is staat is om mensen zodanig een spiegel voor te houden. Zodat zij van daaruit zelf nieuwe stapen kunnen zetten in hun werk en prive leven.

Daarnaast is het ook nog eens een heel fijn persoon met humor. Waardoor er ook voldoende luchtigheid in de gesprekken zit om op de juiste momenten te kunnen relativeren.

Ze zorgt ervoor dat je altijd met nieuwe energie uit een gesprek komt. Ik zou haar zeker aanbevelen als je zoekt naar een loopbaancoach in Bussum!

Floor de Heus

GZ-psycholoog, GGZ-groep

Babette heeft me zo goed geholpen toen ik met mijn loopbaan een hele andere richting in wilde slaan! De sollicitatietips die ze me gaf zorgden direct voor succes: de nieuwe functie paste perfect. En nu, zes jaar na dato, nog steeds! Persoonlijk en professioneel, zo zou ik haar loopbaancoaching noemen.

Erica Bronkhorst

Senior Communicatieadviseur, Prins Bernard Cultuurfonds

Een frozen shoulder was het symptoom. Mijn work-life balance was ernstig verstoord. Net als de relatie met mijn echtgenoot. Tevens zakenpartner/werkgever. Babette heeft mij laten inzien met burnout coaching hoe ik bestaande patronen wel kon doorbreken. Om zo terug te schakelen naar een gezond niveau. Hiervoor ben ik Babette nogsteeds heel erg dankbaar.

Irmelin Waalkens

Mijn gegevens: 

Loopbaancoach en Burnout coach Bussum, het Gooi
drs. Babette Ruhaak
085 060 5177

Praktijkadres:
H. Kamerlingh Onnestraat 1-A
1402 EA Bussum

Locatie in overleg te bepalen.  Bussum, Gooi, Hilversum, Naarden, Huizen of Amsterdam.

Google Maps >

Maak kosteloos telefonisch kennis met Loopbaancoach, Burnout Coach en Executive Coach Bussum, Babette:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...