Loopbaancoach & Executive Coach Amsterdam

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Executive coach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

Executive Coach Amsterdam

Loopbaancoach Amsterdam

Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach / loopbaancoach in Amsterdam. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op. We zoeken samen naar de beste strategie.

Executive coach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

Executive coach

Loopbaancoach

mr. Ingrid Lammers

Mijn Specialiteiten

Als executive coach in Amsterdam-Vinkeveen heb ik veel managers, professionals en medisch specialisten begeleid. Een onderdeel van het executive coach traject is vrijwel altijd persoonlijk leiderschap en het bevorderen van een goede samenwerking.

Waarom ik Executive Coach / Loopbaancoach in Amsterdam-Vinkeveen ben

Mijn passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het maken van de juiste carrière keuzes. Dat doe ik met humor, warmte en uitdaging. Daardoor kom je in beweging. Ik gebruik mijn analytische kracht in de executive coaching. Die heb ik vanuit mijn rechtenstudie verder ontwikkeld. 

Als executive coach in Amsterdam begeleid ik met name top- en senior management, juristen en medisch specialisten in Amsterdam. Zelf ben ik jurist en heb ik ruime ervaring in HR-managementfuncties. Die ervaring weet ik effectief in te zetten tijdens de coach trajecten. Daarnaast ben ik een gedreven sparringpartner voor het management. Laten we kennismaken in Amsterdam.

 

Coach vrouwen Amsterdam Ingrid Lammers

Executive Coach/Loopbaancoach

Amsterdam-Vinkeveen

mr. Ingrid Lammers

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Amsterdam.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Vrije Universiteit, Amsterdam Rechtsgeleerdheid.
 • Byron Katie, Master Course Coaching.
 • Power Coaching, Individuele coachingstraining,
 • Holland Consulting Group, Veranderingsmanagement
 • Alert Management Consultants, MBTI accreditatietraining,
 • Oscar David, Enneagram
 • Associatie voor Organisatie-ontwikkeling, Adviesvaardigheden
 • Adviesbureau Eggink, Mens en Werk
 • Power Coaching, Training en Advies Manager Plus Programma,
 • Diverse managementtrainingen
 • LTP, Workshop Psychische klachten in begeleiding
 • IEP, Provocatief coachen
 • DBR, NLP Business Practitioner
 • GITP/PAO, Oplossingsgerichte korte psychotherapie
 • The Lime Tree, Mediation
 • See True, Acceptance Commitment Therapie

 

 • SheConsult
  Executive coach Amsterdam
 • Career Unlimited
  Executive coaching en teambuilding Amsterdam
 • Doornbosch Laagland
  Senior Consultant
  Amsterdam
 • Sagittarius Consultancy
  (Executive) coaching en teambuilding
 • BPI Group
  Executive coach Amsterdam
 • LoopbaanNaPolitiek
  Bestuurderscoach
 • Transitium
  Transitmanager
   Coaching van hoger management in de publieke sector
 • Prime Talent Search
  Senior Consultant
 • Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit
  Hoofd Arbeidsvoorwaarden/ PLV Hoofd P&O/ Lid van het managementteam
 • Bedijfsjuridisch adviescentrum Vleuten
  Bedrijfsjurist

 • Stichting Bewonersbelangen Oud VinkeveenBelangrijkste aandachtsgebied verkeer en veiligheid. 2001 – 2006 Lid Amsterdam
 • NOLOC, vereniging voor loopbaan professionals, lid sinds 1998
 • Enneagram Stichting Nederland,  lid sinds 2004
 • Career Management Institute, Geregistreerd consultant op C niveau. 

Ervaring van Cliënten in Amsterdam:

 

Ingrid heeft mij meerdere keren gecoacht in Amsterdam. De executive coaching heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil en hoe ik kan komen waar ik wil zijn. Ze heeft strategisch met mij meegedacht en mij laten inzien welke stappen ik moest nemen. Het politieke spel heb ik beter leren doorzien en geleerd hoe dat te spelen.

Het was erg fijn om te sparren over profilering, cultuuraspecten, vrouwelijk leiderschap, balans tussen draaglast en draagkracht en samenwerkingsvraagstukken. 

Zij heeft mij gestimuleerd om meer te netwerken en inzicht gegeven in hoe ik mijn netwerk zo goed mogelijk kan benutten. Ook heeft Ingrid het team waar ik in het verleden deel van uitmaakte op een prettige en deskundige wijze begeleid. 

Greetje de Grooth

Plaatsvervangend Directeur kwaliteit en innovatie, LUMC

Ingrid is een fantastische executive coach in Amsterdam! Ze begrijpt de vraagstukken en complexiteit waar vrouwen in leiderschapsposities binnen een masculiene dominante omgeving mee te maken kunnen hebben. Zij stelt de juiste vragen waardoor je zelf verder kan komen en komt met hele praktische, uitvoerbare oplossingen.

Ingrid versnelt mijn ontwikkeling als mens. Door haar vraagstelling, het delen van haar eigen ervaringen en het voorhouden van een spiegel, helpt Ingrid mij tot inzichten komen die een blijvende en positieve impact hebben op mijn ontwikkeling en groei in mijn carrière. Ik beveel Ingrid van harte aan als executive coach.

Xandra Niehe

Ingrid heeft mij gecoacht op een moment in mijn carrière waarin ik voor belangrijke keuzes stond. Door de executive coaching heb ik zicht gekregen op mijn drijfveren en mijn gedrag en daarmee op mijn eigen aandeel in het wel of niet effectief functioneren.

Ik heb veel geleerd over de verschillen in gedrag tussen mannen en vrouwen. Hoe je je als vrouw beter kan profileren en je mannelijke collega’s mee kan nemen in jouw koers was heel boeiend en nuttig om te leren.

Doordat ik mezelf beter leerde kennen heb ik ook carrière stappen kunnen nemen die ertoe geleid hebben dat ik veel authentieker en daarmee prettiger en met minder stress kan functioneren. Het uitzetten van de juiste koers voor de organisatie en het nemen van zakelijke beslissingen gaat mij daarmee veel gemakkelijker af.

Anoniem

Directeur , Financiële instelling

Ingrid inspireert en zet je aan tot nadenken. Door de vele tools die zij hanteert en de kennis die zij heeft was het een waardevol executive coaching traject.

Anoniem

Ingrid heeft mij in no-time goed aan het denken gezet. Ik kan daardoor concreet acties ondernemen voor mijn loopbaanontwikkeling. Niet alleen inzichten opgedaan maar ook nuttige tips ontvangen. Heel waardevol!

Monique

De executive coaching van Ingrid heb ik altijd zeer inspirerend gevonden en heeft mij veel gebracht. Het is erg zinvol om zo nu en dan in jouw loopbaan stil te staan bij waar je staat, waar je heen wil en hoe je op zo’n authentiek mogelijke manier kan functioneren.

Ingrid brengt rust en weet door haar goede vragen en analytische manier van denken snel tot de kern te komen. Je merkt dat Ingrid een zeer ervaren executive coach is die veel technieken tot haar beschikking heeft. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan. Ik heb door de coaching een heel goed beeld gekregen van wie ik ben en welke kwaliteiten en valkuilen ik heb.

Hierdoor weet ik veel beter te bepalen welk gedrag ik kan inzetten in bepaalde situaties om zo goed mogelijk te functioneren en zo prettig mogelijk samen te werken.

Dr. Philomeen Kuijer

Internist Oncoloog, Spaarne Gasthuis

Het executive coachingstraject in Amsterdam was heel erg waardevol! Ondanks dat ik al veel wist, heb ik nieuwe concepten en methodieken geleerd en ook veel over mijzelf. Juist de wijze van coaching en werkwijze geeft je andere inzichten. Na de sessies heb ik niet het gevoel ‘klaar’ te zijn maar heb ik juist de bagage in de vorm van inspiratie en richting verkregen voor het vervolg in mijn carrière. Bedankt!

Anoniem

I was super happy and grateful for the help I received from Ingrid! The coaching was well structured and helped me to find out what I want. Ingrid was able to offer professional advice while taking my individual situation into account. Would recommend 100%!

Victoria Mrosek

Mijn gegevens: 

 

Executive Coach Amsterdam
mr. Ingrid Lammers
085 060 5177

Praktijkadres:
Baambrugse Zuwe 128 
3645 AK Vinkeveen

Google Maps >

Executive coaching SheConsult

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.


Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...