Selecteer een pagina

Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Den Haag is er een Loopbaan en Burn-out Coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

Loopbaancoach en executive coach mr. drs. Marieke van Paassen is gespecialiseerd in juristen en advocaten, overheid, executives en burn-outcoaching.

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Den Haag van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Den Haag 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Burn-out

Ook als je tegen een burn-out aanloopt of er midden inzit. Een burn-out is een serieuze zaak. Daarvoor kun je niet bij iedere willekeurige coach aankloppen. Dat vraagt om specialisme en ruime ervaring.

De SheConsult-coach in Den Haag snapt dat.

Voor vrouwen in Den Haag is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Den Haag weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Den Haag en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Den Haag onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Den Haagse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Den Haag tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 
 • Ze heeft een extra specialisatie m.b.t. burn-out klachten

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Den Haag heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach, Marieke van Paassen, in Den Haag draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Den Haag, of gaan jullie wandelen in Den Haag of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Den Haag als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Den Haag veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Den Haag

Omdat onze coach in Den Haag ook echt in Den Haag werkt heeft zij een groot netwerk in Den Haag zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Den Haag betekent dat dat er vrouwen zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Loopbaancoach Den Haag

Drs. Marieke van Paassen, de SheConsult Loopbaancoach voor hoogopgeleide vrouwen in Den Haag

 

– Hoe voer ik meer regie over mijn carrière?
– Hoe kom ik van mijn stress- (of burnout-) klachten af zonder alleen de symptomen te bestrijden?
– Hoe kan ik in mijn kracht blijven onder druk?
– Hoe pas ik me aan zonder mezelf te verliezen?
– Hoe kan ik mijn talenten benutten met effectiviteit?

 

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar ik als loopbaancoach in Den Haag aan werk. De wereld verandert in rap tempo; het is een kunst om dat bij te houden als leider, executive en als mens. Om je staande te houden in onze veranderende wereld is het van belang om op jezelf te kunnen vertrouwen. Stevig te staan en keuzes te maken, om kansen te kunnen pakken die bij je passen en energie geven. En ook om je te blijven ontwikkelen.

Ervaar je frictie, wil je snel groeien of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach bij helpen.

 

Loopbaancoaching

Als loopbaancoach leer je vaardigheden en tactieken om je (persoonlijke) leiderschap te versterken en om al je mogelijkheden te benutten. In een paar loopbaancoach sessie’s in Den Haag help ik je slopende symptomen te overwinnen zonder eindeloos in het verleden te graven. Iedere vrouw is uniek en daarom is elk coachtraject uniek en op jou toegesneden.

Elke vrouw is helemaal okay of zelfs perfect, maar soms moet je dat over jezelf nog ontdekken. In mijn loopbaancoaching haal ik het beste in je omhoog, geef ik je het vertrouwen in je eigen kracht. Door zicht te krijgen op aangeleerde patronen, gewoonten en verwachtingen en ze waar nodig om te buigen groei je enorm en kom je bij je echte talenten. Dat doe ik door op een speelse manier je aandacht te richten op het leven van nu. Ik ben ervan overtuigd dat je al je ambitites waar kunt maken. Niet door alle kansen te pakken die voorbijkomen, maar door keuzes te maken en aandachtig in het nu te leven. Zo geniet je door loopbaancoaching van je gevarieerde leven.

 

Executive coaching

Executives hebben ook een verantwoordelijkheid om binnen hun organisatie veerkracht te organiseren. In mijn executive coaching ben ik je sparring partner.

 

 

coach den haag

Loopbaancoach Den Haag

Marieke van Paassen
085 060 5177

Praktijk adres:
Westeinde 3A 2275 AA Voorburg

Google Maps > 

Burnout coach Den Haag
Loopbaancoach Den Haag
Executive coach Den Haag
Zelfvertrouwen coach Den Haag

Opleiding & Werkervaring van Marieke van Paassen

 

 • Rijksuniversiteit Utrecht: Nederlands Recht en Internationaal Juridische
  Studierichting
 • Insead (Fontainebleau, Frankrijk) Consulting en Coaching for Change
  diploma organisatie psychologie
 • Human Givens Institute (UK) Counselor voor kortdurende therapie om stress te verlichten
 • The MMS Institute Coach training
 • Full potential group Motivational Maps practitioner
 • BeAbove leadership Neuro Science coaching
 • Portofolio traject voor het behalen van de ICF Master Certificering.

 • SheConsult: Loopbaancoach, burnout coach, zelfvertrouwen coach & executive coach in Den Haag
 • Blue Orchar: Coaching en Counselling sinds 2008.
 • InZichtAan Zee: 3-daags programma voor vrouwen over persoonlijke
  leiderschap en het maken van keuzes
 • Rotterdam School of Management: coach van executives
 • The MMS Institute for Coaching: leiden van Coach Training, ICF gecertificeerde MentorCoach opleiding opgezet en gedoceerd
 • Drost Coaching: Reintegratie en loopbaancoaching
 • Uitvoeringsorganisatie ministerie van VROM: Afdelingshoofd 125 FTE
 • Ministerie van VROM: Coordinator Corporate Communicatie
 • Ministerie van Financien : Wetgevingsjurist, persvoorlichter,
  communicatieadviseur introductie van de euro

 • Yinx Coach Potential Program : Mentor Coach en assessor

 • Blue Orchard : Opleider van Mentoren voor coaches

 • Blue orchard : Producent van Balanceren het spel, een kaartenset om stress te hanteren

Maak kosteloos telefonisch kennis met Marieke:

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via de bovenstaande kalender.

Ervaringen van cliënten van Marieke:

Bij Marieke voelde ik me vanaf het eerste contact op mijn gemak. Juist dat vertrouwen heeft mij gesterkt om veel met haar te delen. Daarna heeft zij me een héle grote spiegel voorgehouden. Ze heeft mij geleerd om anders naar dingen te kijken, niet altijd een “10” te hoeven scoren, kleine zaken te waarderen en vooral te relativeren. Niet alleen in mijn werk, maar ook in het dagelijks leven heb ik hier nog steeds veel profijt van.

Marieke is een warme persoonlijkheid die goed kan luisteren en op de juiste momenten met de juiste woorden komt. Als het even lastig is, pak ik haar tips en adviezen erbij en voel me meteen de ontspanning en kracht die zij me heeft bijgebracht. 

Sari Steenhauer

Consultant

Marieke is een geweldige sparringpartner met wie ik echt de diepte in heb kunnen gaan in mijn persoonlijke onderzoek naar hoogbegaafdheid, neurodiversiteit, hooggevoeligheid. De gesprekken hebben me waardevolle inzichten gebracht over zowel mezelf als persoon en als collega. Ook hebben we voorwaarden gedefinieerd waar een baan, werkplek of organisatie aan zou moeten voldoen. Als je het gevoel hebt dat je ergens niet past, dan is dat waarschijnlijk ook zo en kun je beter op zoek naar een plek waar je wel tot je recht komt. Dankjewel voor alles!

Kristel Giebels

In de periode dat ik voor het eerst moeder werd en mijn nieuwe thuissituatie in balans moest brengen met een uitdagende baan heeft Marieke mij geholpen overzicht te creëren en in stappen een nieuwe balans op te bouwen, zowel thuis als op het werk. Daar pluk ik nu, na de geboorte van onze tweede en een nieuwe baan, nog steeds de vruchten van!

B. Harms

Projectmanager

Marieke kan latente vragen aan de oppervlakte brengen en uitkristalliseren. Dit gebeurt met scherpte van geest, humor, warmte en behoud van diepte. Pragmatisch als zij is, blijft Marieke daarbij koersvast en beent bijna ongemerkt de vraag uit tot op het bot. Met tot resultaat: een behandelbare en toch nog steeds uitdagende kern. Dank je wel Marieke voor de gedeelde tijd en om getuigen te zijn geweest van jouw superieure vakmanschap! Of is het tijd voor de titel ‘vakvrouwschap 2019?’
M.C. van der Leeuw

Afgelopen jaar ben ik heel goed en fijn gecoacht door Marieke. Ik heb veel verhelderende inzichten opgedaan (over mijn loopbaan en mezelf) en verliet de sessies altijd vol energie, ideeën en enthousiasme. Bedankt voor alles!

Afgelopen jaar ben ik heel goed en fijn gecoacht door Marieke. Ik heb veel verhelderende inzichten opgedaan (over mijn loopbaan en mezelf) en verliet de sessies altijd vol energie, ideeën en enthousiasme. Bedankt voor alles!

Ichelle

Corona

In deze Corona periode is de werkdruk, stress en het aantal
burnouts onder vrouwen toegenomen. Juíst in deze tijden kan
je hulp gebruiken van een loopbaancoach. Al onze loopbaancoaches doen
1.5m - , online- of wandelend coaching.

SheConsult-Coaches weten uit jarenlange ervaring en academische kennis waar jij tegenaan loopt.

 

Professionele Loopbaancoaching Vrouwen Certificaten Coaching
Loading...