Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Leiden is er een Loopbaan- en Burn-out Coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Leiden van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Leiden 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Burn-out

Ook als je tegen een burn-out aanloopt of er midden inzit. Een burn-out is een serieuze zaak. Daarvoor kun je niet bij iedere willekeurige coach aankloppen. Dat vraagt om specialisme en ruime ervaring.

De SheConsult-coach in Leiden snapt dat.

Voor vrouwen in Leiden is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Leiden weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Leiden en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Leiden onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Leidense vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Leiden tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 
 • Ze heeft een extra specialisatie m.b.t. stress en burn-out klachten

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Leiden heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Leiden draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Leiden, of gaan jullie wandelen in Leiden of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Leiden als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Leiden veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Leiden

Omdat onze coach in Leiden ook echt in Leiden werkt heeft zij een groot netwerk in Leiden zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Leiden betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Josée van Hage MA MSc, de SheConsult-loopbaancoach van Leiden

 

“Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering”

Waar loop jij tegenaan in werk en leven?

 • Ben je eraan toe met een opgeruimd hoofd te werken aan jouw doelen?
 • Wil je juist jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen?

Vanuit mijn visie dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei, werk ik graag met je aan jouw loopbaan- en levensvraagstukken. Het vinden van de juiste balans in werk en leven is voor vrouwen vaak een extra uitdaging in de nog steeds door mannen gedomineerde professionele omgeving. Ik ben vooral benieuwd naar jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw ontwikkeling?  Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan?

Actief en verdiepend
In onze coachrelatie zet ik in wat nodig is om in beeld te krijgen waar het voor jou ècht over moet gaan. Daar gaan we mee aan de slag. Welke doelen wil jij realiseren? Om je te helpen jouw doelen te realiseren. Door actief en verdiepend in gesprek te zijn. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Ik werk pragmatisch, daadkrachtig en met het door jou gewenste resultaat voor ogen. Waar nodig ondersteun ik je, waar het kan daag ik je uit, om het gesprek met jezelf (en met anderen) op een andere manier aan te gaan. 

Mijn achtergrond
Ik heb een achtergrond in de internationale hotellerie. Na mijn Master of Arts in Managing Human Resources werkte ik als HR manager in verschillende internationale commerciële ondernemingen. In 2002 vestigde ik me als zelfstandig coach, trainer/opleider en HR consultant. Ik professionaliseerde me als meestercoach en dieptepsycholoog. Dit bracht mij achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties, instellingen en ondernemingen.

Jouw unieke vraag
Mijn belangstelling en focus ligt bij de ontwikkeling van mensen in de professionele context. Zowel individueel als in teams. Met die ervaring werk ik graag met jou aan jouw unieke ontwikkeling, vanuit jouw unieke vraag. Om uiteindelijk jouw doel te bereiken.

 

Loopbaancoach Leiden e.o.

Josée van Hage
085 060 5177

Praktijk adres:
Anne Frankstraat 14 2162 JP Lisse


ma t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30 u
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Google Maps >

 

 

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Opleiding & Werkervaring van Josée van Hage

 

 • University College for Health and Development, MSc Psychosocial Health Sciences

 • Jungiaans Instituut Nijmegen, Analytisch therapeut, dieptepsychologie

 • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, MA Managing Human Resources

 • Coaching Academy International, Meestercoach

 • Odin Academy, Jungiaans Analytisch Coach (ODC)

 • SheConsult (Coach)
 • Sermone BV (Oprichter en eigenaar, sinds 2002)
 • Instituut voor Sociale en Bedrijfswetenschappen (ISBW) (Docent HRM, Verandermanagement, Organisatiepsychologie, Management & Organisatie)
 • Coaching Academy International (Opleider voor de specialisatie Loopbaanbegeleiding)
 • Customer Loyalty B.V. (Senior Manager/ Consultant)
 • British American Tobacco the Netherlands B.V. (Manager Human Resources)
 • Nhere BV (Ibis, Formule1, Etap hotels) (Manager P&O)

 • Lionsclub Lisse de Oude Duinen
  (actief lid en voorzitter)

 • Stichting Messiah in Lisse
  (bestuurslid PR)

Overige info & Specialisaties

 • Persoonlijke effectiviteit
 • Burn-out coaching
 • Executive Coaching
 • Leiderschapscoaching

  

 

Publicaties/Certificaten

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Josée:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Leiden

Drie ervaringen van cliënten van Josée:

De gesprekken met Josée dragen bij aan mijn professionele ontwikkeling. Ik krijg zicht op mijn sterke en zwakke punten. Zij houdt mij een spiegel voor, zegt het zoals het is en daagt mij uit kritisch naar mijzelf te kijken. Josée heeft een zakelijke mensgerichte aanpak. Een coach uit duizenden!

Ruby Fasten

Directeur , Faculteit Management en Bedrijf van Hogeschool Leiden

Als eigenaar van een technische handelsonderneming coachte Josee mij op verschillende manieren en intensiteit. Bij een reorganisatie van mijn bedrijf, waarbij Josée mij ondersteunde in het stellen van duidelijke doelen en strikte uitvoering. Zij gaf een luisterend oor, vastberadenheid en een duidelijke lijn. Het proces van de bedrijfsopvolging door mijn dochter heeft Josee op een uitzonderlijke wijze begeleid, middels gerichte diepgaande vragen, het maken van opdrachten thuis die zeker niet eenvoudig waren, en gesprekken. Vaak al wandelend door de natuur, strak geleid, wat een mooi resultaat heeft opgeleverd. Josée coacht op een zodanig professionele wijze, waarbij zij jezelf weloverwogen de beslissingen en acties laat nemen. Dit heb ik ervaren als een hele waardevolle ondersteuning in mijn carrière tot nu toe, waarbij haar persoonlijkheid, professie en vertrouwen mij sterker maakten

Lucienne Lestraden

Directeur, Nivola

Josée is een warme persoonlijkheid, waarbij ik me vanaf de eerste seconde op mijn gemak voelde. Met haar positief kritische vragen en haar open blik, leidt ze me langs de paden van mijn zakelijke toekomst. Zij leert mij vooral naar mijn innerlijke ik te kijken en te ‘voelen’ wat er in mij leeft. Daarmee reflecteer ik op situaties die mij als manager bezighouden. De sessies met Josée zijn zeer waardevol en inspirerend. Een fantastische vrouw om mee samen te werken!

Miriam Rothengatte

Manager, ICTCentraal Orgaan opvang asielzoekers

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...
Spring naar toolbar Uitloggen