google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html

Wie is Vréneli Stadelmaier?

Vréneli Stadelmaier (1962): Erkend loopbaancoach-auteur-performer-bedrijfskundige.
Winnares van de Joke Smit-prijs 2015.

Ze is met SheConsult in 2007 gestart omdat ze het na 25 jaar werkervaring schokkend vond om te ontdekken dat jonge vrouwen nog steeds dezelfde fouten maken, en tegen dezelfde dingen aanlopen als waar zij in haar professionele leven tegenaan was gelopen. Daar wilde ze wat aan doen. Voor al die vrouwen, maar ook voor haar dochters. Omdat ze er van overtuigd is dat organisaties en samenlevingen beter functioneren als mannen en vrouwen op alle niveau’s samenwerken en meedoen. En daar wordt iedereen gelukkiger van, mannen èn vrouwen.

Vreneli Stadelmaier

.

Vaak heeft ze zich afgevraagd hoe haar leven eruit gezien had als ze op kritieke punten in haar leven een goede coach had gehad. Omdat ze die zelf niet heeft gehad, wil ze dat graag voor andere vrouwen zijn.

Vreneli Stadelmaier

Vréneli Stadelmaier
Oprichter/directeur van SheConsult sinds 2007. Erkend loopbaancoach,  keynote-speaker, performer en dagvoorzitter.
Auteur van een bestseller over de grootste belemmering van vrouwen in hun carrière en hun geluk: onzekerheid.  F*ck die Onzekerheid. Tevens auteur van Yes She’s Smart, een slimme meid is op haar toekomst voorbereid, bestemd voor jonge vrouwen na hun afstuderen.
Winnares van de Joke Smit-prijs voor vrouwenemancipatie, 2015.

 

Het volledige cv van Vréneli Stadelmaier vindt je hier

Uitnodiging. Zet vandaag die stap