Selecteer een pagina

Vrouwelijk Leiderschap

Vergroot je impact en je effectiviteit met vrouwelijk leiderschap

Voor vrouwen die hun unieke, krachtige, effectieve, onweerstaanbare
combinatie
van mannelijke en vrouwelijke eigenschappen willen ontdekken.

Ben je werkgever, klik hier
Vrouwelijk leiderschap schaken

Vrouwelijk leiderschap

Organisaties zijn van oudsher gedomineerd door mannen. Met mannelijke structuren en spelregels. Die hebben we als meisje nooit geleerd, maar als je mee wilt doen moet je die wel leren kennen. Aan de zijlijn gaan staan roepen dat dat allemaal moet veranderen is prima, alleen dan duurt het nog wel even voor er daadwerkelijk iets verandert. Wil je daarop wachten? Wij niet! Dus wij zeggen: doe als het Paard van Troje. Speel het spel mee. En als we binnen zijn met vrouwelijk leiderschap, en we zijn met genoeg, dan gaan we de boel veranderen.

 

 

 

FEMALE LEADERSHIP

Ieder mens heeft mannelijke èn vrouwelijke competenties.
De kracht van jou als persoon zit ‘m in de combinatie van die competenties. Met welke combinatie ben jij op je best?
In welke situaties en hoe kun je daarmee spelen? Waar zit jouw authentieke leiderschap? Ben je een leider die wil vanuit zelfvertrouwen wil verbinden?

Onze coaches zijn zelf door vallen en opstaan wijs geworden.
En doordat ze daarnaast over de theoretische kennis beschikken, is de SheConsult coach in staat om samen met jou op zoek te gaan naar antwoorden op die vragen.

(belangrijk: alle SheConsult coaches hebben een academische basis en zijn als coach gecertificeerd)

Wat komt er ondermeer aan bod bij Vrouwelijk Leiderschap:

Strategisch denken

Alleen de inhoud in vrouwelijk leiderschap is niet goed genoeg: om effectief te zijn, moet je ook nadenken over hoe je jouw voorstellen, jouw ideëen en jouw werk verder brengt. Wie moet je beïnvloeden? En hoe doe je dat? Vervolgens komen er zaken aan de orde als krachtenveld, beïnvloedingstechnieken, machtsniveau’s etc.

Spelregels

Mannen en vrouwen hebben verschillende spelregels. Leer ze kennen en leer er, op jouw unieke manier, gebruik van te maken.

Double bind

Hoe ga je om met de double bind? Wat is voor jou de unieke en meest effectieve combinatie van vrouwelijke en mannelijke competenties in jouw vrouwelijk leiderschap? Hoe balanceer jij op het koord van vrouwelijk leiderschap? Hoe zet jij de verschillende machtsniveau’s in?

Personal branding

Waar sta jij voor in je vrouwelijk leiderschap? En breng je dat tot uiting in je houding, je stem. je woordkeus, je kleding, accessoires, make-up etc? Of zit er ergens een incongruentie die je geloofwaardigheid aantast? En klopt het met je machtsniveau?

Zichtbaarheid

Ben je zichtbaar in je vrouwelijk leiderschap? En hoe dan? Op de juiste plekken? Kun je wel een beetje bluffen of is dat ver buiten je comfortzone?

 

Welke coaches kunnen op vrouwelijk leiderschap coachen?

Alle SheConsult coaches kunnen uiteraard op dit onderwerp coachen.

 

Loading...