Selecteer een pagina

Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Utrecht is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Utrecht van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Utrecht ūüôā , en lopen in hun werk en in hun priv√©leven tegen andere dingen aan dan mannen.¬†

Voor vrouwen in Utrecht is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Utrecht snapt dat.

De SheConsult-coach in Utrecht weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Utrecht en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Utrecht onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,¬† beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers.¬†We weten uit onderzoek dat deze Utrechtse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Utrecht tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is¬†gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige.¬†

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Utrecht heeft niet alleen z√©lf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Utrecht draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Utrecht, of gaan jullie wandelen in Utrecht of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Utrecht als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Utrecht veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Utrecht

Omdat onze coach in Utrecht ook echt in Utrecht werkt heeft zij een groot netwerk in Utrecht zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de ori√ęntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cli√ęnten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Utrecht betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

drs. Dorris Meesters, de SheConsult-loopbaancoach voor Utrecht

Elke vrouw is uniek.

Elke vrouw is uniek en heeft meer talent en mogelijkheden dan ze zich bewust is. Met aandacht voor persoonlijke kracht en focus is veel meer mogelijk! 

Werken met mij geeft energie, is warm en voelt veilig, terwijl alles wat nodig is wordt besproken. Niet oordelend en altijd met respect. Spiegelend, open en kritisch constructief. Betrokken bij je wens en doel. 

Mijn klanten gaan rijker en met meer energie de deur uit..bewust van meerwaarde en mogelijkheden. Je gaat meer uit van wat kan en minder van wat niet kan. Je voelt je gestimuleerd drempels over te gaan en zet jezelf steviger neer.

Ben je altijd ergens ingerold en nooit bewust keuzes gemaakt?
Twijfel je over vervolgstappen en zoek je een heldere focus?
Wil je je zichtbaarheid of je overtuigingskracht vergroten?
Wil je in aanmerking komen voor die mooie functie en zoek je de juiste aanpak en/of onderhandelingswijze?
Wil je authentieker of effectiever leren leidinggeven?
Wil je je beter profileren?
Moet je op zoek naar ander werk?
Ben je even de balans kwijt? 

Heel graag help ik je verder. 

Ik kom uit het bedrijfsleven en semi-Profit en snap hoe het werkt in een mannenwereld en zie hoe het beter functioneert met vrouwen. In de afgelopen jaren alle sectoren voorbij zien komen en voel me thuis in uiteenlopende branches. 

Gelijkheid is voor mij vanzelfsprekend.
Voorbeelden: Gerdi Verbeet, Nelie Kroes, Femke Halsema

        Noloc erkend

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Loopbaancoach voor Utrecht

Dorris Meesters
085 060 5177

 

Praktijk adres:

Ovidiuslaan 2, 3584 AW Utrecht

(Parkeergelegenheid voor de deur (vanaf 01-04-2020 tot 11.00 uur betaald, overige tijden gratis). Let op: 2de huis rechts.)

Google Maps > 

Loopbaancoach Utrecht
Executive coach Utrecht
Zelfvertrouwen coach Utrecht
Stress coach Utrecht

Opleiding & Werkervaring van Dorris Meesters

 

 • School voor Coaching, Loopbaancoaching en Professionele coaching
 • ISBW, Managen van Organisatieverandering en Management
 • Open Universiteit, Organisatiekunde 1a en 1b (onderdeel Bedrijfskunde)
 • Universiteit Utrecht, Doctoraal Onderwijskunde, Propedeuse Sociale wetenschappen. Extra vakken: Communicatie en Leerpsychologie

 • SheConsult , coach
 • Zinver, bureau voor coaching en duurzame inzetbaarheid, eigenaar, coach/adviseur
 • Enexis, Manager HR
 • Essent Netwerk, Manager HR
 • PMG, Manager HR en Communicatie
 • PNEM, Hoofd Consultancy en Hoofd Opleidingen
 • TRIAM, Lid MT, Commercieel Manager, Projectmanager

 • 50+Carri√®re, partner-coach Outplacement regio Utrecht
 • Unie, Inleider 3de levensfase (duurzame inzetbaarheid)
 • NCP NLQF, lid Programmaraad

Overige info & Specialisaties

Coaching vrouwelijk leiderschap

 

 

Specialisaties

 • Vrouwelijk leiderschap

 • 45+ vrouwen
 • Nieuwe baan of koers
 • Talentontwikkeling

Ik doe geen burn-out coaching. Wel begeleiding bij beginnende burn-out klachten en preventie van burn-out en prive-/werkbalans

 

.

Publicaties/Certificaten

 • NOLOC
 • CMI-C
 • Lab of Live
 • ODC Certified Professional en Analytisch Coachen

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Dorris:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

‚ā¨ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Utrecht

Drie ervaringen van cli√ęnten van Dorris:

Dorris heeft me op haar warme en persoonlijke manier geholpen bij het vinden van mijn persoonlijke missie, bij het opstellen van een persoonlijke top 10  en  een krachtige en persoonlijke CV. Ze hielp me doelgericht met ander werk vinden waar ik echt gelukkig van word en het is gelukt!

Annerieke Claassen

Ziggo

Dorris is een uitstekend luisteraar en herkent feilloos alle losse eindjes in mijn gedachten. Door daarop door te vragen bereikt zij dat ik steeds beter weet wat ik nodig heb om me volledig te ontplooien. Iedere sessie met Dorris is er één om naar uit te kijken.

Marjoleine Sloos

Wetenschappelijk Onderzoeker

Dorris is een coach die je laat geloven in je eigen kracht. Ze stelt rake vragen en heeft een praktische werkwijze. Elke coaching sessie ben ik verrijkt met nieuwe inzichten. Ik hou van de band die ik met haar opgebouwd heb en de persoon die zij in mij ziet.

Leila Mohemi

RA12, Veenendaal

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is ‚ā¨ 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting.¬†Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van ‚ā¨ 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...