Selecteer een pagina

Je wilt je talent aan boord houden en laten groeien

Trainingen, workshops, masterclasses, intervisiegroepen en theatercolleges

SheConsult biedt een ervaren team van trainers, coaches en adviseurs die je bijstaan om je opleidingsdoelstellingen te realiseren

Wij ontwikkelen (persoonlijk) vrouwelijk leiderschap.

Voor bedrijven en overheidsorganisaties biedt SheConsult, naast coaching, een aantal ‘groepsactiviteiten’ gericht op vrouwen zoals bijvoorbeeld de jonge vrouwelijke professionals, de aankomende vrouwelijke managers, de vrouwelijke high-professionals, de vrouwelijke 45+ers, of een gemixte groep van vrouwen. Dat kan een theatercollege zijn, een lezing, het leiden van discussie, maar ook masterclasses, trainingen en intervisie-begeleiding.

Retentie

Vrouwelijke medewerkers lopen tegen andere zaken aan dat hun mannelijke collega’s. Constateren dat je niet de enige bent met bepaalde uitdagingen is een belangrijk element van de bijeenkomsten. Er zit een grote kracht in de groepsdynamiek. De ervaring leert dat de deelnemers kracht en inzicht halen uit de trainingen/masterclasses. Bovendien worden de deelnemers gestimuleerd een ‘tribe’ te vormen, een team van vrouwen dat elkaar steunt, support en verder helpt. In het kader van retentie, is het belangrijk dat de deelnemers het vooral ook als heel plezierig ervaren dat hun werkgever begrip heeft voor de andere positie die vrouwen innemen in de organisatie dan manne

Masterclass rond zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is in veel werksituaties één van de belangrijkste fundamenten om te excelleren en je goed en krachtig te voelen. Het succesvolle masterclass rond de bestseller  F*ck die onzekerheid wordt gegeven voor groepen van 15 tot 1.500 deelnemers.

Training Vrouwelijk Leiderschap

Traing hoogopgeleide vrouwen

De deelnemers leren  in een dag of twee dagen de basisregels rondom persoonlijke effectiviteit en vrouwelijk leiderschap. Strategisch denken, valkuilen voor vrouwen, zelfvertrouwen, zichtbaarheid en personal branding komen aan bod.

Incompany Corona Coaching

Loopbaancoach Amersfoort Online coaching

Met daarin een GRATIS online training voor al je hoogopgeleide vrouwelijke medewerkers. Een innovatieve online training, geïnspireerd op onderzoek van McKinsey rond vrouwelijk leiderschap.

 

Pad van de Heldin. Maakt het verschil

krabbemand-vrouwen vechten-coach

In zeven stappen ontdekken deelnemers waar hun talenten liggen en hoe zij op eigen kracht het verschil kunnen maken binnen een organisatie en de wereld eromheen. Door hun talent in de spotlight te zetten worden zij een rolmodel voor zichzelf en voor anderen! Lees hier wat de training werkgevers heeft gebracht. 

Begeleiding Intervisiegroepen

Coach Vrouwen Loopbaancoach

In Intervisie bespreken we casuïstiek en uit de werkpraktijk van jouw organisatie . Professionele én persoonlijke vraagstukken komen aan de orde; van persoonlijk leiderschap, ambities tot uitdagingen met de work/life balance.Meer info

Leer van de Top. Inspirerende vrouwen

Angela merkel-SheConsult

Leer van Hillary, Angela en Jacinda. Zo leg je het fundament voor jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Met mannelijke structuren en spelregels. Die hebben we als meisje nooit geleerd, maar als je mee wilt doen moet je die wel leren kennen.

 

Theatercollege F*ck die Onzekerheid

Je bent goed bezig, je weet dat je het kunt, en tòch ben je bang om door de mand te vallen. Toch ben je bang dat anderen (en jezelf) er achter komen dat je niet goed genoeg bent. Terwijl je ook wel weet dat dat onzin is (en toch ook weer niet….)
Daar gaat dit humoristische theatercollege over. Het gaat over die onzekerheid die kan leiden tot enorm perfectionisme of vluchtgedrag.

Dit Theatercollege is gebaseerd op het gelijknamige boek en bestseller van de founder van SheConsult

Meer info

Je persoonlijke adviseur

Voor werkgevers is Heidi Dissel het aanspreekpunt. Zij adviseert vanuit ruime ervaring werkgevers m.b.t. het inzetten van een SheConsult-coachpool, trainingen en workshops en theatercolleges. Klik hier voor het ontvangen van meer info.
Heidi kan je sparringpartner zijn die met je meedenkt en adviseert over vraagstukken die spelen in je team of individueel. Of het nu gaat om één medewerker of je hele organisatie, zij kijkt iedere keer opnieuw hoe we vanuit SheConsult een passende oplossing kunnen bieden.
Haar ervaring als ondernemer in het opzetten van succesvolle bedrijven en netwerken in de diverse branches maakt haar een echte generalist. Binnen al haar werkzaamheden staan het leggen van verbinding en het opbouwen van duurzame relaties centraal.

We adviseren vanuit ervaring
Binnen haar rol is Heidi verantwoordelijk voor het strategisch en praktisch meedenken met organisaties in deze snel veranderende wereld. Zij begrijpt dat NU het moment is voor bedrijven en instellingen om in te spelen op de huidige situatie en na de corona crisis. Dat de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn.

Diversiteit blijft belangrijk, juist nu
Maar we weten ook dat zodra er crisis is, diversiteit zo ongeveer het eerste onderwerp is dat sneuvelt. Dat alles waar je jaren aan gewerkt hebt, zomaar van tafel geveegd kan gaan worden. En dat wil je als organisatie niet. Je wilt toekomstbestendig zijn of worden, en diversiteit is daar een onlosmakelijk onderwerp van.

Directie, managers, bestuurders en medewerkers weten allemaal dat er nu iets van hun ‘verander-DNA’ wordt gevraagd en staan meer dan ooit open voor verandering, dus dit is de kans om diversiteit een krachtige impuls te geven. Maar hoe gaan we dat dan doen en hoe pakken we dat aan? Wat heeft jouw organisatie nodig aan coaching en training om er straks weer te staan?

Vanuit SheConsult denkt Heidi mee over deze actuele vraagstukken. Belangrijke pijlers in een partnership met She Consult zijn transparantie, kwaliteit en vertrouwen.

Meer weten?
Mail Heidi Dissel op heidi.dissel@sheconsult.nl of bel 085-060.5177.

Plan van aanpak

Samen maken we een strategisch plan en zetten we precies die de topcoaches in die bij jouw organisatie passen. Denk aan thema’s als:

  • Vlootschouw: welke vrouwelijke medewerkers hebben potentie en hoe kunnen we die potentie verzilveren?
  • Hoe kunnen we onze vrouwelijke aankomende managers voorbereiden op hun rol?
  • Diversiteit vraagt ook cultuurverandering. Welke cultuurverandering wil ik doorvoeren?
  • Thuiswerken stelt vrouwen vaak voor andere issues dan mannen. Hoe kunnen we onze vrouwelijke medewerkers daarbij ondersteunen?
  • Hoe voorkomen we dat vrouwen gaan uitvallen/ een burn-out krijgen? Hoe gaan we om met alle stress die hierbij komt kijken?
  • Hoe nemen we vrouwelijk leiderschap mee in deze transformatie?
  • Hoe zorgen we ervoor dat vrouwen hun ambitie vasthouden? Ook als er kinderen komen?
  • Welke coach- en trainingstrajecten hebben wij hiervoor nodig?

Aanpakken
Door het centraal stellen van de uitdagingen van de organisatie weet zij als geen ander de juiste schakels met elkaar te verbinden en samen een oplossing op maat te creëren die passend is bij het vraagstuk van de organisatie.
De doorvertaling van de oplossing pakt ze op met het team topcoaches van SheConsult, zodat een op maat gemaakt programma naadloos aansluit op de behoefte van de organisatie.

diversiteit in organisatie heidi Dissel SheConsult

Enkele voorbeelden van werkgevers die vertrouwen op de kwaliteit van SheConsult

EY, training coaching vrouwen

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

logo Loyens Loeff coaching advocaten

LOYENS & LOEFF
Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

VERSCHILLENDE MINISTERIES
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

ALLEN & OVERY
Individuele coachtrajecten

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
Individuele coachtrajecten.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

STIBBE

Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

VBK, UITGEVERS
Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

LEGAL WOMEN
Events, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN - AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

Loading...