google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html
Powerlunch

Powerlunch bij uw bedrijf

Waarom professionele vrouwen hun talenten zo vaak verstoppen en andere wetenswaardigheden die hun succes in de weg zitten?
Onderzoek heeft uitgewezen dat een organisatie met een goede balans tussen haar mannelijke en vrouwelijke medewerkers in alle lagen en onderdelen beter functioneert. In de praktijk blijkt het realiseren van die balans niet eenvoudig. Vrouwen stromen minder door en het verloop bij hoogopgeleide vrouwen is groter dan bij hun mannelijke collega. Dat kost de organisatie eenvoudig geld.

Vrouwen zijn anders.
Er is een onderscheid tussen je mannelijke en vrouwelijke leidinggevenden. Inhoudelijk zijn vrouwen ook anders. Ze hebben dezelfde opleiding, maar vrouwen kijken anders naar kansen en problemen. Vrouwen denken anders, reageren anders, stellen vaak andere prioriteiten en pakken zaken verschillend aan. Daarbij hebben veel vrouwen twee banen, want ook de zorgtaken thuis liggen vaak vooral op het bord van de vrouw. Ook die twee banen, haar ambitie en werkomgeving maken haar anders.

Investeringen in talent.
De organisatie heeft geïnvesteerd in vrouwelijk talent. Dus wil de organisatie talentvolle medewerkers behouden en het liefst laten doorgroeien. Wat extra aandacht voor deze groep kan al snel renderen.

PowerLunch.
De door ons opgezette PowerLunch geeft handvatten aan zaken waar vrouwen in de praktijk vaak mee worstelen. De PowerLunch kan ogen openen en nieuwe energie geven. En wellicht is het een aanzet tot meer structurele aandacht voor deze belangrijke interne doelgroep. De eerste (basis) Powerluch is ambitieus. Tijdens de lichte lunch komt er een groot aantal onderwerpen aan de orde waarvan we weten dat ze leven bij je hoogopgeleide vrouwelijke medewerkers.

Thema’s
De PowerLunch wordt gegeven door 2 trainers. De thema’s die aan de orde komen zijn:
1. Hoe word en blijf ik krachtig. Power!
2. Time-management.
3. Strategisch opereren.
4. Personal branding en zichtbaarheid.

Efficiënt.
De workshop kost weinig tijd. De lunchtijd wordt gebruikt voor een interactieve sessie gericht op efficiëntieverbetering. Een sessie met elementen als inzicht, kracht, balans, nieuwe energie en meer plezier in het werk.

Deze workshop is met name geschikt voor organisaties waar het onderwerp diversiteit nog niet of nog niet lang op de agenda staat, of voor jonge vrouwelijk medewerkers.

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@sheconsult.nl of bel 020-3080644.

Maak nu direct een afspraak rechtstreeks in de agenda

Boek nu rechtstreeks een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten:

Wil je direct een afspraak maken met Vréneli Stadelmaier? Klik op de onderstaande button om haar agenda in te zien.

Shenews

allevrouwennetwerken

Laatste Blog Vréneli

Zet vandaag die stap