google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html

TOP werk-privé balans

Training voor jonge vrouwen , met tips uit de topsport

Wil jij een goede werk-privé balans voor jezelf inrichten, maar vind je het lastig om hier houvast in te vinden?  Start dan nu en geef je op voor onze online training TOP werk-privé balans.

Deze training bestaat uit 8 online lessen, met video’s, theorie en praktische oefeningen op worksheets. De training kost € 99,- incl. BTW. Let op! We hebben een tijdelijke early bird korting, je betaalt nu slechts €35,- voor de training.

Deze training is speciaal ontworpen voor jou: een jonge vrouw, vol ambitie en een druk leven. Je hebt veel rollen en verantwoordelijkheden en zoekt hierin je weg, maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Je zou graag je aandacht besteden aan wat je écht belangrijk vindt en wil hier bewust aan werken.
De training is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de sport- en prestatiepsychologie. We hebben dit gekoppeld aan ervaringen van dames zoals jij, die dagelijks in de coachingspraktijk komen.

Wij vinden bij SheConsult een goede werk-privé balans een top prestatie – daarom geven we je ook tips uit de topsport!

 

Soofos 

De online training wordt aangeboden via het platform Soofos. Klik op deze link of plak dit in je browser om naar de cursus te gaan:

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!
Mail ons op info@sheconsult.nl