Tarieven

Wat kost een top-gekwalificeerde coach?

Tarieven

Wat kost een top-gekwalificeerde coach?
Vind Coach

Coaching, een waardevolle investering in jezelf

drs. Vréneli Stadelmaier, founder van SheConsult, heeft duizenden vrouwen  gecoacht maar traint nu alleen nog de SheConsult-coaches op persoonlijk vrouwelijk leiderschap. Ze schreef twee boeken over vrouw en werk.

Ik wil hier toch even iets aanstippen. Vrouwen vinden het over het algemeen moeilijk om hulp te vragen, zeker ambitieuze vrouwen. En ze vinden het al helemaal lastig om aan hun werkgever te vragen om die kosten te betalen. Daarover twee dingen:

1. Hulp vragen is een teken van zelfkennis, van kracht en ambitie. Je wil het maximale uit jezelf halen. Topsporters en CEO’s hebben allemaal een coach.

2. Je werkgever is gebaat bij zelfbewuste, ambitieuze medewerkers die tijdig professionele hulp vragen.

Je bent op deze pagina omdat je een issue hebt. Het gaat dus over jou, dus is het belangrijk dat je de keuze voor eventuele ondersteuning zorgvuldig maakt.

De kosten van coaching zijn afhankelijk van jouw wensen en jouw situatie. Iedereen is immers verschillend en ook problemen of kansen kunnen zeer uit elkaar liggen. Vaak ben je met enkele gesprekken al zeer geholpen en kun je met hetgeen je coach je aandraagt zelf prima aan de gang gaan. 

Twee voorbeelden uit de praktijk
Bijvoorbeeld onlangs kwam een jonge advocaat bij onze coach in Den Haag en had de ambitie om partner te worden. Dat is een mooie ambitie maar dat blijkt voor vrouwen nog niet zo gemakkelijk. Zeker bij de advocatuur heers nog steeds vaak een dominante masculiene werkcultuur. Zij ging met haar coach aan de slag om haar belemmerende patronen (vaak afkomstig vanuit onze socialisatie als vrouw) te verkennen, te leren over de masculiene regels en hoe daarmee om te gaan zonder je authenticiteit te verliezen, en een strategie te ontwikkelen om partner te worden. Uiteraard met inzet van haar vrouwelijke kracht.

Om haar doelstelling te realiseren waren er meerdere sessie met coach nodig, en tijd daartussen om te verkennen en te oefenen. Kortom, het was een heel project.

Maar, het goede nieuws is, ze is onlangs partner geworden! Ze is gelukkig, voelt zich gezien en gewaardeerd. En ze heeft nu de positie om de cultuur van de organisatie meer inclusief te maken.

 

Stress blokeerde haar en maakte haar ongelukkig
En zo was er een manager van de klantenservice van een grote telecomprovider met stressklachten.

Ze sliep slecht, kon zich slecht concentreren, en had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen, in plaats van dat ze zelf de regie had. Nadat ze terugkwam van vakantie en na de eerste werkdag alweer op haar tandvlees liep besloot ze dat het anders moest en nam contact op met een van onze coaches. De coach ging met haar aan de slag, met haar perfectionisme, controle dwang, het idee dat altijd alles helemaal tip top in orde moet zijn.

Vrouwelijke thema’s
En natuurlijk kwamen de typische vrouwelijke thema’s aan de orde, zoals het impostor syndrome, de 7 rollen die je als vrouw hebt, de bias waar je last van hebt in je werk. Kortom, het hele pakket passeerde de revue.

Daardoor kon ze patronen herkennen en veranderen. Langzaam maar zeker kwam het gevoel van licht en ontspanning weer terug, het plezier in haar werk en ging ze weer beter slapen. Zo voorkwam ze dat ze uitviel. En wat het mooie is, ze herkende ook de voor vrouwen lastige patronen in de organisatiecultuur. Door die bespreekbaar te maken creëerde ze niet alleen voor zichzelf een fijnere werkplek, maar ook voor de andere vrouwen in de organisatie.

Zo zijn er nog veel meer onderwerpen die vaak voorkomen in de coachpraktijk, zoals bijvoorbeeld onzekerheid op belangrijke momenten, de behoefte om zichtbaarder te zijn, om meer overtuigingskracht te hebben, of om je ambitie helder te krijgen. Ook is er vaak behoefte om een toekomstperspectief te schetsen of te helpen bij het zoeken naar een nieuw baan.

Gemiddeld zijn de kosten € 594,-* voor een traject

In de praktijk zien we dat drie gesprekken in veel gevallen voldoende zijn om je weer op het spoor te zetten. Eventueel aangevuld met wat boeken en digitale ondersteuning. 

De kosten vallen dan ook zeer mee, zeker als je je realiseert dat je gaat werken met een gecertificeerde topcoach met een academische basis en….belangrijk, die weet waar vrouwen tegen aan kunnen lopen.

Kortom, boek nu een kennismakingsgesprek (kosteloos) en overleg met de coach over de kosten.

Realiseer je dat coaching een langetermijninvestering is in jezelf. En wat is er waardevoller dan jezelf?

Alvast alle succes.

Vréneli Stadelmaier
founder SheConsult

* Kosten per uur: € 198,00, excl. BTW. 

Een SheConsult Coach is uiterst gekwalificeerd

 

Je wilt een goede coach. Het probleem is dat een coach in Nederland geen beschermd beroep is. Slechts 10% is gecertificeerd. Alle SheConsult coaches zijn gecertificeerd loopbaancoach. Daarnaast hebben ze een academische basis en zijn ze getraind op persoonlijk vrouwelijk leiderschap. Met haar kun je levelen.

gecerificeerde loopbaan coach

Wist je dat 83% van onze trajecten worden vergoed door de werkgever?

 

De meeste trajecten worden vergoed door je werkgever. Coaching versterkt jouw persoonlijke ontwikkeling en laat je weer met plezier naar je werk gaan.

Hoe ga je dit gesprek aan met je werkgever?
Steeds vaker zien werkgevers het belang in van coaching. Ga het gesprek aan met je werkgever en plan voldoende tijd voor jullie gesprek. Bedenk dat je niet alle persoonlijke dingen hoeft te delen met je werkgever. Je kunt ook zeggen: “Dit is wat jullie van mij verwachten. Ik kan dat op dit moment niet 100% procent leveren. Een coach kan me helpen meer zicht te krijgen op de factoren die mij hinderen in mijn prestaties.” 

Die factoren kunnen bijvoorbeeld zijn: het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten, overtuigingskracht of ambitie. Maar het kan ook zijn: het leren omgaan met stress of conflicten. Ook jouw werkgever heeft daar baat bij. Daarna kan je weer gemotiveerd aan de slag.

Op het internet kan je nog veel meer tips vinden om jou te helpen dit gesprek aan te gaan. 

 

 

Coaching werknemers HRM

Deze ‘gereedschappen’ kunnen onderdeel zijn van je coachtraject!

een slimme meid is op haar toekomst voorbereid
Fuck-die-onzekerheid over zelfvertrouwen
coaching SheMasterplan
networking women

ENKELE VAN DE VELE REVIEWS VAN VROUWEN DIE JE VOOR GINGEN
Bij de coach vindt je de beoordelingen van die betreffende coach

Ik kijk ontzettend positief terug op mijn traject bij Marese. Ik heb Marese ervaren als een hele fijne loopbaancoach in Amersfoort. Ze is slim, doortastend en met een groot inlevingsvermogen. Ze weet de juiste vragen te stellen en zet je hiermee aan het denken. Ik heb door onze sessies veel geleerd over wat wel en niet bij mij past.

Daarnaast geeft ze veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. En met succes, ik heb bereikt wat ik wilde bereiken met dit traject. Bedankt voor de leerzame, maar ook leuke sessies!

Renske Potgieter

Ingrid heeft mij gecoacht op een moment in mijn carrière waarin ik voor belangrijke keuzes stond. Door de executive coaching heb ik zicht gekregen op mijn drijfveren en mijn gedrag en daarmee op mijn eigen aandeel in het wel of niet effectief functioneren.

Ik heb veel geleerd over de verschillen in gedrag tussen mannen en vrouwen. Hoe je je als vrouw beter kan profileren en je mannelijke collega’s mee kan nemen in jouw koers was heel boeiend en nuttig om te leren.

Doordat ik mezelf beter leerde kennen heb ik ook carrière stappen kunnen nemen die ertoe geleid hebben dat ik veel authentieker en daarmee prettiger en met minder stress kan functioneren. Het uitzetten van de juiste koers voor de organisatie en het nemen van zakelijke beslissingen gaat mij daarmee veel gemakkelijker af.

___

Anoniem, Directeur, Financiële instelling

Map Oberndorff is niet alleen een kundige loopbaancoach, ze heeft ook een natuurlijke hartelijkheid, straalt rust uit én ze werkt op een prettige manier intuïtief. Met dat laatste bedoel ik dat ze geen standaardprogramma’s uit de kast trekt, maar goed luistert en dan op zoek gaat naar een maatwerkaanpak. Van harte aanbevolen, deze loopbaancoach.

 

Tanja van Bergen

Ik kan iedereen aanbevelen met Usha samen te werken. Ze heeft mij de juiste tools gegeven en tijdens onze gesprekken heb ik veel inzichten gekregen. Met haar helikopterview is zij in staat om je situaties vanuit een andere kant te laten zien. Buiten dat is Usha een hele hartelijke vrouw met een persoonlijke benadering wat voor mij heel erg prettig werkte. Met haar kennis en ervaring is zij een top loopbaancoach in Breda!

 

Marlies Gregorius Oprichter, Beautyketen

Top loopbaancoach met een hele positieve instelling in Amsterdam! Elisabeth helpt je verder door kritische vragen te stellen, goed te luisteren en je interessante opdrachten mee te geven. Door haar prettige no-nonsense aanpak ben ik veel dichter bij mijzelf komen te staan en heb ik op een nieuwe manier naar mijn carrière en toekomst leren kijken. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

 

Roos van Vlodrop

Hanneke is een fijne en betrokken loopbaancoach in Eindhoven. Ze luistert goed en vraagt door. Ze geeft suggesties om vragen op een andere manier te beantwoordde, gericht op mijn persoon. Bijvoorbeeld door te werken met tekeningen en deze te interpreteren. Er is zeer snel een vertrouwensband ontstaan waardoor ik tot nieuwe inzichten ben gekomen op een dieper niveau. Ik kan Hanneke zeker aanraden!
Wendy P.

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

  • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

  • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

  • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Ik snap niet waarom ik zo lang gewacht heb een coach te zoeken. En waarom ik er zo tegenop zag om mijn werkgever te vragen de kosten te dragen. Nou ja, ik snap het wel. Een coach zoeken voelt als zwak, en al helemaal als je werkgever dan moet betalen. Dat voelt als het zwakke vrouwtje dat haar eigen glazen ingooit. Maar eigenlijk is het een teken van zelfkennis, en van kracht. Een teken van ambitie. Je wilt jezelf verbeteren. En daar heeft de werkgever ook profijt van!

Sarah

Manager Juridische Zaken

Enkele voorbeelden van werkgevers die vertrouwen op de kwaliteit van SheConsult

EY, training coaching vrouwen

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

logo Loyens Loeff coaching advocaten

LOYENS & LOEFF
Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

VERSCHILLENDE MINISTERIES
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

ALLEN & OVERY
Individuele coachtrajecten

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
Individuele coachtrajecten.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

STIBBE

Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

VBK, UITGEVERS
Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

LEGAL WOMEN
Events, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN – AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

Loading...