Selecteer een pagina

De 2021 subsidie van de overheid als aanzet voor het continue ontwikkelen van o.a. je vrouwelijke talenten binnen je hotel.

De hoofdlijnen van de SLIM regeling

coaching

Doorlichting van de onderneming

Vormgeven opleidings/ontwikkelplan gericht vanuit het perspectief van het hotel.

Coaching Female

Loopbaan ontwikkeladvies

Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen ten behoeve van de werknemers.

Graduate-SheConsult

Ontwikkel een structurele ontwikkelingsmethode

Het ontwikkelen of invoeren van een methode die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

European-Euro coaching

Subsidievoorwaarden


GROTE HOTELS
Voor grotere hotelketens loopt de inschrijving deze maand. Van 1 juni tot 30 juni 2021.

Slim subsidie

Er is ook dit jaar weer  € 200.000,- per hotel beschikbaar. Het kan. Wij zijn er klaar voor! Wel dus snel even contact.

Voor hotels tot 250 medewerkers is de subsidie maximaal bijna € 25.000,-  De aanvraag moet worden ingediend tussen 1 en 30 september a.s.

 

Mogelijk tot wel 80% van de training- en coachtrajecten vergoed  door de SLIM subsidie

De SLIM-subsidie heeft als doel om leren en ontwikkelen in het mkb en grote hotelketens vanzelfsprekend te maken. Dit betekent dat in de onderneming aandacht is voor de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers. 

Minister Koolmees: “Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden.  Want leren en ontwikkelen is heel hard nodig om mensen goed inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. En om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk blijven vinden.”

SheConsult heeft alle talent, kennis en kunde in huis om hotels en recreatiebedrijven bij dit process professioneel en efficiënt te begeleiden

Alle SheConsult coaches zijn gecertificeerd en hebben naast een academische basis diverse aanvullende opleidingen gevolgd niet alleen rond coaching specialismen, maar ook rond HRM en Learning en Development. Met betrekking tot de ondersteuning van SheConsult, beperken we ons tot bedrijven met minimaal 150 medewerkers. 

Over SheConsult

Meer dan 150 bedrijven/instellingen

 Subsidiabele SLIM programma’s

Ontwikkeling leerplannen

Binnen SheConsult is uitgebreide kennis en kunde rond HRM-Learning & Development aanwezig.

Voor grote en kleine organisaties zijn leerplannen en loopbaanadviesplannen ontwikkeld gebaseerd op  interne analyses rondom training- en coachingsbehoeften.

Ontwikkelingsplannen die vaak binnen een afgesproken tijdspad worden gereviewed en upgedate.  

In het kader van de SLIM- regeling kan SheConsult een effectief en subsidiabel leerplan voor jouw organisatie ontwikkelen.

training SLIM subsidie

incompany trainingen

SheConsult, biedt naast coaching, ‘groepsactiviteiten’ gericht op vrouwen zoals bijvoorbeeld de jonge vrouwelijke professionals, de aankomende vrouwelijke managers, de vrouwelijke high-professionals, de vrouwelijke 45+ers, of een gemixte groep van vrouwen. Dat kan een theatercollege zijn, maar ook masterclasses, trainingen, intervisie-begeleiding of bijvoorbeeld een branded event gebaseerd op onze Summer Academy.

Veel trainingstrajecten vallen binnen de SLIM subsidieregeling.

Loopbaancoach Slim subsidie

Individele coaching

SheConsult is dé specialist in het coachen van hoogopgeleide vrouwen in het benutten van hun potentieel en ondersteuning bij kansen en problemen. SheConsult wordt gevormd door top- loopbaancoaches die naast een academische basis, kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen.

Veel coach trajecten vallen binnen de SLIM subsidieregeling.

SheConsult was ook
de producent van het succesvolle congres:
‘Vrouwelijk leiderschap in hospitality in één dag’.

 

heidi Dissel SheConsult

Laten we snel een videocall afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Plan eenvoudig een ‘belafspraak’ in mijn agenda hieronder.

Met collegiale groet,

Heidi Dissel

HR Adviseur SheConsult
Heidi.dissel@SheConsult.nl

Laden...
Loading...