‘Slim’, een subsidie van de overheid als aanzet voor het continue ontwikkelen van medewerkers

Samen met jou als opdrachtgever wordt een plan op maat ontwikkeld rondom loopbaanbegeleiding. Onze subsidie-experts zullen je ontlasten bij het aanvraagproces rond de subsidie. Kortom, dit wil je niet laten lopen!

De hoofdlijnen van SLIM

coaching

Doorlichting van de onderneming

Vormgeven opleidings/ontwikkelplan gericht vanuit het perspectief van de onderneming;

Coaching Female

Loopbaan ontwikkeladvies

Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen ten behoeve van de werknemers.

Graduate-SheConsult

Ontwikkel een structurele ontwikkelingsmethode

Het ontwikkelen of invoeren van een methode die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

European-Euro coaching

Subsidievoorwaarden

Een initiatief komt alleen voor subsidie in aanmerking indien de subsidiabele kosten ten minste € 5.000 bedragen, er is ook een bovengrens.

Mogelijk tot wel 80% van de coachtrajecten vergoed binnen jouw organisatie met de SLIM subsidie

Vanaf 1 september a.s. kunnen onder meer grote hotel- en recreatie concerns en MKB-bedrijven subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden.

Het kabinet trekt daar structureel €48 miljoen per jaar voor uit, laten het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap weten. 

Minister Koolmees: “Wij willen dat iedereen zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar werkende leven. Dat moet vanzelfsprekend worden.  Want leren en ontwikkelen is heel hard nodig om mensen goed inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt.
En om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk blijven vinden.

SheConsult heeft alle talent, kennis en kunde in huis om bedrijven bij dit process bedrijven professioneel en efficiënt te begeleiden

Alle SheConsult coaches zijn gecertificeerd en hebben naast een academische basis diverse aanvullende opleidingen gevolgd niet alleen rond coaching specialismen, maar ook rond HRM en Learning en Development.

ONTZORGEN
Voor de aanvraag en begeleiding van de subsidieaanvraag wordt gewerkt met een aantal externe vrouwelijke specialisten die van deze trajecten hun vak hebben gemaakt.

Over SheConsult

Meer dan 150 bedrijven/instellingen

 Subsidiabele SLIM programma’s

Ontwikkeling leerplannen

Binnen SheConsult is uitgebreide kennis en kunde rond HRM-Learning & Development aanwezig.

Voor grote en kleine organisaties zijn leerplannen en loopbaanadviesplannen ontwikkeld gebaseerd op  interne analyses rondom training- en coachingsbehoeften.

Ontwikkelingsplannen die vaak binnen een afgesproken tijdspad worden gereviewed en upgedate.  

In het kader van de SLIM- regeling kan SheConsult een effectief en subsidiabel leerplan voor jouw organisatie ontwikkelen.

training SLIM subsidie

incompany trainingen

SheConsult, biedt naast coaching, ‘groepsactiviteiten’ gericht op vrouwen zoals bijvoorbeeld de jonge vrouwelijke professionals, de aankomende vrouwelijke managers, de vrouwelijke high-professionals, de vrouwelijke 45+ers, of een gemixte groep van vrouwen. Dat kan een theatercollege zijn, maar ook masterclasses, trainingen, intervisie-begeleiding of bijvoorbeeld een branded event gebaseerd op onze Summer Academy.

Veel trainingstrajecten vallen binnen de SLIM subsidieregeling.

Loopbaancoach Slim subsidie

Individele coaching

SheConsult is dé specialist in het coachen van hoogopgeleide vrouwen in het benutten van hun potentieel en ondersteuning bij kansen en problemen. SheConsult wordt gevormd door top- loopbaancoaches die naast een academische basis, kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen.

Veel coach trajecten vallen binnen de SLIM subsidieregeling.

de uitdaging.

Het is de moeite waard.
Het indienen van de slim-subsidieaanvragen is op dit moment niet meer mogelijk.  
Maar verwacht wordt dat de overheid voor 2021 met nieuwe regelingen komt. Wij houden je graag op de hoogte en belangrijk.
Wees dus op tijd, maak vandaag nog een afspraak met Heidi Dissel. 

heidi Dissel SheConsult

Laten we snel een videocall afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.
Mail mij even je gegevens dan neem ik contact op.

Heidi Dissel

Adviseur SheConsult
Heidi.dissel@SheConsult.nl

Loading...