Selecteer een pagina

Loopbaancoach en burnout coach Rotterdam voor hoogopgeleide vrouwen

drs. Petra van Gans
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Rotterdam

Loopbaancoach en Burnout coach Rotterdam voor hoogopgeleide vrouwen

 

“Je kan anderen niet veranderen, maar je kan er wel anders mee omgaan.” 

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten.Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

“Eigenlijk wist ik het zelf ook wel”. Dat is een uitspraak die ik regelmatig terug hoor aan het einde van het coachingstraject. En dat is ook zo.
Je weet het zelf diep van binnen ook wel. Maar soms lopen dingen zo door elkaar dat je niet weet waar je moet beginnen, of wat het belangrijkste is. En dan helpt het om samen de boel te ontrafelen en handvatten te vinden.
Een coachtraject is tijd nemen voor jezelf. Om stil te staan bij je eigen verlangens en wensen. En na te denken over hoe je dat wilt bereiken. Als je weet wat je tegenhoudt, heb je de mogelijkheid om deze belemmeringen aan te pakken. Samen creëren we handvatten die jou verder brengen.

Als loopbaancoach in Rotterdam richt ik mij op de professional die veel ballen in de lucht houdt. Die ziet wat anderen nodig hebben en zich daar voor inzet. Maar die zichzelf daarbij wel eens vergeet. Vragen die kunnen leven:

 • Ik wil graag zicht op wat ik echt wil.
 • Doe ik werk dat bij me past?
 • Zet ik mijn kwaliteiten en talenten in om mijn doelen te bereiken?
 • Mijn perfectionisme zit me nogal eens in de weg. Hoe kan ik daar mee omgaan?
 • Hoe zorg ik voor de balans tussen werk en privé?
 • Hoe krijg ik voldoende energie uit mijn werk.
 • Hoe kan ik effectief samenwerken met soms lastige collega’s?
 • Ik heb kennis van veel theorieën, maar hoe pas ik die toe in de praktijk?
 • Ik wil graag dat iedereen tevreden is. Hoe zorg ik dat dat niet ten koste van mezelf gaat?

Coach
Loopbaancoach Rotterdam Petra Gans

Coach Rotterdam, Petra van gans

Loopbaancoach Rotterdam

drs. Petra van Gans

085 060 5177

Praktijk adres:

Noordsingel 110 3032 BH Rotterdam Nederland

Google Maps >

 

– Loopbaancoach Rotterdam
– Burnout coach Rotterdam
– Zelfvertrouwen coach Rotterdam (faalangst)
– Zingeving coach Rotterdam
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Opleiding & Werkervaring van Petra van Gans

 

 •  Rijksuniversiteit Groningen – Bedrijfskunde

 • Up-side-down – Bijscholing Begeleiden van mensen met Faalangst

 • Atma Opleidingen – Verdieping wandelcoaching

 • Up-side-down – Verdieping RET (Rationeel Emotieve Therapie).

 • SSR – Masterclasses Systemisch werken, drie-gesprek, non verbaal coachen, Provocatief coachen, generatie Y, RET

 • SSR/Blankestijn en Partners – Opleiding Intervisie begeleiden

 • Ecoach-pro – E-coachen,
  (Certificaat behaald)

 • Frame – Authentiek coachen

 • Yearth – Persoonlijke profilering

 • Blankestijn en Partners – Coachen met Hart en Ziel

 • Sonnevelt opleidingen – Voetreflex-therapie,

 • Zelfsturing voor trainers en adviseurs. IVT visie en ontwikkeling.

 

 • Certificaat van vakbekwaamheid: NOBCO/EMCC Senior coach, Jane® Talenten Evaluatie, Coachen met Hart en Ziel, Blankestijn en Partners, Verdieping Authentiek coachen

 • Sentiero training& coaching – (mede)oprichter, coach, trainer en intervisiebegeleider

 • Rechtbank Rotterdam 

  • Hoofd bedrijfsvoering
  • Accountmanager bedrijfsvoering

  Rijksverkeersinspectie (nu ILT)

  • Hoofd afdeling Binnenvaart
  • Beleidsadviseur

 

EMCC Congres – vrijwilliger

Rotterdams Verbond van Ambitieuze vrouwen – lid

 

 

 

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Petra:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Petra:

Ik kijk met plezier terug op mijn effectieve coachingstraject met Petra. Zij is in staat om kennis en emotie – oftewel je hart en je hoofd – met elkaar te verbinden. Dit heeft indruk op mij gemaakt. Petra heeft een prettige no-nonse houding. Ze spreekt net zo gemakkelijk af in een bos voor een coachwandeling als in haar knusse praktijk in Rotterdam. Petra heeft mij gecoacht door middel van impactvolle oefeningen en door het stellen van de juiste vragen. Hierdoor kon ik snel tot de kern komen en heb ik mijn coachvraag goed kunnen beantwoorden. Ik heb echt een stap kunnen zetten dankzij Petra.

Laurien Dokman

Strategisch adviseur , Kennis Organisatie & Proces concerndirectie control & financiën bij de Belastingdienst

Op meerdere belangrijke keuze momenten in zowel werk als privé heeft Petra mij geholpen met inzicht in mezelf, mijn emoties, mijn gedachten en mijn gedrag. Ze is geduldig en gedreven. Ik voel me echt gehoord en gezien bij haar. 

Wat ik erg prettig vind aan Petra is de variatie aan technieken die ze gebruikt en haar scherpte in het doorvragen en helder krijgen van wat er nu precies aan de hand is. De combinatie van haar pragmatische stijl, inhoudelijke expertise en ervaring maakt dat ik altijd naar haar doorverwijs.

Mariella van der Schaaf

Business owner , Jane® Institute

Wat kun je in twee coachgesprekken veel helder krijgen! Petra is rustig en duidelijk. En loopt echt met je mee. Letterlijk, tijdens onze wandeling in het Haagse Bos. En figuurlijk, door bijvoorbeeld na afloop me nog iets bruikbaars te mailen. Oprecht, sympathiek. En wat ik mooi vond, was dat ze de symboliek van het moment (zoals een bruggetje op de route) gelijk gebruikte in het gesprek.

 

Jeanine Mies

Tekstschrijver en trainer - , Overtuigingskracht door lagere leesdrempel, sterkere betogen en magneetwoorden

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Petra:

Laden...
Loading...