Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in rotterdam is er een Loopbaan- en Burn-out Coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Rotterdam van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Rotterdam ūüôā , en lopen in hun werk en in hun priv√©leven tegen andere dingen aan dan mannen.¬†

Burn-out

Ook als je tegen een burn-out aanloopt of er midden inzit. Een burn-out is een serieuze zaak. Daarvoor kun je niet bij iedere willekeurige coach aankloppen. Dat vraagt om specialisme en ruime ervaring.

De SheConsult-coach in Rotterdam snapt dat.

Voor vrouwen in Rotterdam is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Rotterdam weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Rotterdam en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Rotterdam onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,¬† beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers.¬†We weten uit onderzoek dat deze Rotterdamse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Rotterdam tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is¬†gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige.¬†

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Rotterdam heeft niet alleen z√©lf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Rotterdam draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Rotterdam, of gaan jullie wandelen in Rotterdam of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Rotterdam als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Rotterdam veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Rotterdam

Omdat onze coach in Rotterdam ook echt in Rotterdam werkt heeft zij een groot netwerk in Rotterdam zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de ori√ęntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cli√ęnten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Rotterdam betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Loopbaancoach Rotterdam Petra Gans

drs. Petra van Gans, de SheConsult-loopbaancoach voor Rotterdam

 

“Je kan anderen niet veranderen, maar je kan er wel anders mee omgaan.‚Ä̬†

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten.Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

‚ÄúEigenlijk wist ik het zelf ook wel‚ÄĚ. Dat is een uitspraak die ik regelmatig terug hoor aan het einde van het coachingstraject. En dat is ook zo.
Je weet het zelf diep van binnen ook wel. Maar soms lopen dingen zo door elkaar dat je niet weet waar je moet beginnen, of wat het belangrijkste is. En dan helpt het om samen de boel te ontrafelen en handvatten te vinden.
Een coachtraject is tijd nemen voor jezelf. Om stil te staan bij je eigen verlangens en wensen. En na te denken over hoe je dat wilt bereiken. Als je weet wat je tegenhoudt, heb je de mogelijkheid om deze belemmeringen aan te pakken. Samen cre√ęren we handvatten die jou verder brengen.

Als loopbaancoach in Rotterdam richt ik mij op de professional die veel ballen in de lucht houdt. Die ziet wat anderen nodig hebben en zich daar voor inzet. Maar die zichzelf daarbij wel eens vergeet. Vragen die kunnen leven:

 • Ik wil graag zicht op wat ik echt wil.
 • Doe ik werk dat bij me past?
 • Zet ik mijn kwaliteiten en talenten in om mijn doelen te bereiken?
 • Mijn perfectionisme zit me nogal eens in de weg. Hoe kan ik daar mee omgaan?
 • Hoe zorg ik voor de balans tussen werk en priv√©?
 • Hoe krijg ik voldoende energie uit mijn werk.
 • Hoe kan ik effectief samenwerken met soms lastige collega‚Äôs?
 • Ik heb kennis van veel theorie√ęn, maar hoe pas ik die toe in de praktijk?
 • Ik wil graag dat iedereen tevreden is. Hoe zorg ik dat dat niet ten koste van mezelf gaat?

 

Coach

Coach Rotterdam, Petra van gans

Loopbaancoach Rotterdam

drs. Petra van Gans

085 060 5177

Praktijk adres:

Noordsingel 110 3032 BH Rotterdam Nederland

Google Maps >

 

– Loopbaancoach Rotterdam
– Burnout coach Rotterdam
– Zelfvertrouwen coach Rotterdam (faalangst)
– Zingeving coach Rotterdam
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Opleiding & Werkervaring van Petra van Gans

 

 • ¬†Rijksuniversiteit Groningen – Bedrijfskunde

 • Up-side-down – Bijscholing Begeleiden van mensen met Faalangst

 • Atma Opleidingen – Verdieping wandelcoaching

 • Up-side-down – Verdieping RET (Rationeel Emotieve Therapie).

 • SSR – Masterclasses Systemisch werken, drie-gesprek, non verbaal coachen, Provocatief coachen, generatie Y, RET

 • SSR/Blankestijn en Partners – Opleiding Intervisie begeleiden

 • Ecoach-pro – E-coachen,
  (Certificaat behaald)

 • Frame – Authentiek coachen

 • Yearth – Persoonlijke profilering

 • Blankestijn en Partners – Coachen met Hart en Ziel

 • Sonnevelt opleidingen – Voetreflex-therapie,

 • Zelfsturing voor trainers en adviseurs. IVT visie en ontwikkeling.

 

 • Certificaat van vakbekwaamheid: NOBCO/EMCC Senior coach, Jane¬ģ Talenten Evaluatie, Coachen met Hart en Ziel, Blankestijn en Partners, Verdieping Authentiek coachen

 • Sentiero training& coaching – (mede)oprichter, coach, trainer en intervisiebegeleider

 • Rechtbank Rotterdam¬†

  • Hoofd bedrijfsvoering
  • Accountmanager bedrijfsvoering

  Rijksverkeersinspectie (nu ILT)

  • Hoofd afdeling Binnenvaart
  • Beleidsadviseur

 

EMCC Congres – vrijwilliger

Rotterdams Verbond van Ambitieuze vrouwen – lid

 

 

 

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Petra:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

‚ā¨ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Rotterdam

Drie ervaringen van cli√ęnten van Petra:

Ik kijk met plezier terug op mijn effectieve coachingstraject met Petra. Zij is in staat om kennis en emotie – oftewel je hart en je hoofd – met elkaar te verbinden. Dit heeft indruk op mij gemaakt. Petra heeft een prettige no-nonse houding. Ze spreekt net zo gemakkelijk af in een bos voor een coachwandeling als in haar knusse praktijk in Rotterdam. Petra heeft mij gecoacht door middel van impactvolle oefeningen en door het stellen van de juiste vragen. Hierdoor kon ik snel tot de kern komen en heb ik mijn coachvraag goed kunnen beantwoorden. Ik heb echt een stap kunnen zetten dankzij Petra.

Laurien Dokman

Strategisch adviseur , Kennis Organisatie & Proces concerndirectie control & financi√ęn bij de Belastingdienst

Op meerdere belangrijke keuze momenten in zowel werk als privé heeft Petra mij geholpen met inzicht in mezelf, mijn emoties, mijn gedachten en mijn gedrag. Ze is geduldig en gedreven. Ik voel me echt gehoord en gezien bij haar. 

Wat ik erg prettig vind aan Petra is de variatie aan technieken die ze gebruikt en haar scherpte in het doorvragen en helder krijgen van wat er nu precies aan de hand is. De combinatie van haar pragmatische stijl, inhoudelijke expertise en ervaring maakt dat ik altijd naar haar doorverwijs.

Mariella van der Schaaf

Business owner , Jane¬ģ Institute

Wat kun je in twee coachgesprekken veel helder krijgen! Petra is rustig en duidelijk. En loopt echt met je mee. Letterlijk, tijdens onze wandeling in het Haagse Bos. En figuurlijk, door bijvoorbeeld na afloop me nog iets bruikbaars te mailen. Oprecht, sympathiek. En wat ik mooi vond, was dat ze de symboliek van het moment (zoals een bruggetje op de route) gelijk gebruikte in het gesprek.

 

Jeanine Mies

Tekstschrijver en trainer - , Overtuigingskracht door lagere leesdrempel, sterkere betogen en magneetwoorden

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is ‚ā¨ 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting.¬†Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van ‚ā¨ 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...