Selecteer een pagina

Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Rotterdam is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Rotterdam van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Rotterdam 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Rotterdam is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Rotterdam snapt dat.

De SheConsult-coach in Rotterdam weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Rotterdam en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Rotterdam onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Rotterdamse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Rotterdam tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Rotterdam heeft niet alleen zĂ©lf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Rotterdam draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Rotterdam, of gaan jullie wandelen in Rotterdam of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Rotterdam als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Rotterdam veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Rotterdam

Omdat onze coach in Rotterdam ook echt in Rotterdam werkt heeft zij een groot netwerk in Rotterdam zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Rotterdam betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

loopbaancoach coach Rotterdam

drs. Sandra Lagace, de SheConsult-loopbaancoach voor Rotterdam

“Ik ben nieuwsgierig naar jou en luister graag naar jouw verhaal.”

 

Hoe vaak luisteren we helemaal niet naar elkaar en `horen’ we niet wat de ander zegt. Wanneer heb jij voor het laatst `echt’ geluisterd naar een ander of naar jezelf? 

Wat maakt jou gelukkig? Waar kom jij je bed voor uit? 

Wat zeg je tegen jezelf? Ben je aardig voor jezelf?

Welke plaatjes heb je in je hoofd, welke woorden?

Ik laat jou zien dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen.

Hoe ik dit doe? Ik laat me leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuitief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

Ik heb een jarenlange ervaring in corporate en non-corporate organisaties als HR Professional en met veel vrouwen gewerkt aan zaken als onzekerheid, machtsmisbruik, loopbaan, carrieremogelijkheden, leidingeven(de), (werk)geluk, positiviteit.

Ik beloof je dat we stappen zullen zetten, en dat we die samen gaan zetten.

Jij bent nu aan zet!

 

Loopbaancoach Rotterdam 

Sandra Lagace

085 060 5177

Praktijkadres:
Wijnhaven 47 3011 WJ Rotterdam

Google Maps >

Loopbaancoach Rotterdam
Zelfvertrouwen coach Rotterdam
Online loopbaancoach
Team coach Rotterdam

 

Opleiding & Werkervaring van Sandra Lagace

 • Rijks Universiteit Leiden; Franse taal- en Letterkunde

 • Points of You; Train The Trainer certification program

 • RaVisie; NLP Coach

 • RaVisie; NLP Master

 • RaVisie; NLP Practitioner

 • Hoge School Brabant; Masterclass Strategic & Business HRM

 • SheConsult; Loopbaancoach Rotterdam
 • Lagace HR Training & Coaching; Eigenaar, Trainer, Coach Rotterdam, HR Professional
 • Emergis; Interim Opleidings Adviseur
 • Fugro; Interim HR Business Partner
 • Zeeman; Interim HR Adviseur & Coach for HR Advisor
 • Philips; Interim Learning Manager / Project Manager
 • Bibliotheek R’dam; Interim HR Adviseur
 • Unilever; Interim Adviseur Learning & Development
 • Telemarkt Trainingen; Trainer & Coach
 • Yakult; Manager Personnel & General Affairs

 • Emergis; Interim Opleidingsadviseur

 • Talentcoach; Coach – `Lef op de Arbeidsmarkt’

 • EmpowerWomen010; Medeoprichter en Programma Manager

Specialisaties Loopbaancoach Rotterdam:

Coaching vrouwelijk leiderschap

 • Loopbaantraining
 • Life Coaching
 • Leadership Coaching
 • Mental Coaching
 • Team Coaching
 • IKIGAI

Ik doe geen burn-out coaching.

 

.

Publicaties/Certificaten

 • NOBCO erkend loopbaanprofessional
 •  Points of You
 • NLP

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Sandra:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Rotterdam

Drie ervaringen van cliënten van Sandra:

Ons hele team was bijzonder enthousiast […]. Sandra heeft onze medewerkers […] weer een stap kunnen laten zetten. Wat opviel is dat zij veel ruimte over liet voor persoonlijke inbreng. […] Naast nieuwe inzichten wist Sandra met haar spirit en warme uitstraling ook voor plezier te zorgen […].Lagace HR Training & Coaching […] een belangrijke toegevoegde waarde is als het gaat om medewerkers en MT te trainen en te coachen met als doel nieuwe inzichten te geven.

Hilda Korbijn

Otolift

Ik heb Sandra leren kennen als een gedreven, vriendelijke coach, die een van mijn medewerkers goed heeft kunnen coachen op social skills vlak. […] Ik kan Sandra zeker adviseren voor dit soort trajecten.

Alex Hoeksma

Luminus

Sandra has been my coach since the beginning of my professional career. Her strong base of NLP knowledge combined with her genuine interest in her coachee and his or her mental complexity enables her to determine the right coaching techniques. […] I would definitely recommend Sandra as a coach for everyone wanting to further develop his or herself and excel in professional as well as personal life

Marije Kerkveld

Unilever

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...