Politiek Spel Coaching

Leer het politiek spel spelen

Overal waar belangen zijn is politiek, of je dat nou wil of niet. Je kunt je daartegen verzetten maar dat is vrij zinloos. Beter is het om het politieke spel met coaching naar jouw hand te zetten.

politiek spel COACH

Strategie en politiek spel coaching 

Goed in werk
Wanneer heb je een politiek spel coach nodig? Jij doet je werk meer dan goed. Je levert mooie resultaten en nog op tijd en binnen budget ook. Overwerk, een extra klus? Geen probleem! Je draagt graag je steentje bij. Toch heb je het gevoel dat je er niet genoeg om gewaardeerd wordt. Tijdens vergaderingen krijg je nauwelijks reactie op je inbreng, of anderen krijgen er de credits voor. Je ziet anderen promotie maken en mooie projecten krijgen waar jij minstens zo geschikt voor bent. Heel frustrerend! Hoe kun jij ook je kwaliteiten over het voetlicht brengen en je invloed vergroten? Bekijk de video over politiek spel coaching!

Teleurgesteld
Veel vrouwen zijn teleurgesteld omdat ze niet beloond worden voor hard en goed werken. Er wordt kennelijk een strategisch spel gespeeld, maar wat zijn de regels? En moet je daar aan meedoen? Vaak voelen vrouwen daar weerstand tegen: het gaat toch om de inhoud? Zo zou het toch niet moeten gaan? Maar ja, je wilt toch erkenning krijgen!  

Het Politiek Spel is overal!

Hoe krijg jij erkenning voor jouw prestaties? 

Hoe word jij zichtbaarder? 

Hoe laat jij jouw kwaliteiten zien zonder op te scheppen?

Hoe speel jij het spel – op jouw manier?

Hoe bereik je je doel op een integere manier?

En valt er dan nog wel wat te lachen?

Bekijk de video over Politiek Spel Coaching

Video Politiek Spel Coaching

Politieke Spel Coaching

In de video over Politiek Spel Coaching wordt uitgelegd dat overal waar belangen zijn, is er politiek. Politiek Spel Coaching helpt je om de ongeschreven regels binnen jouw organisatie te ontdekken en te bepalen hoe jij je daartoe verhoudt. Je formuleert je eigen doelen en stelt een strategie op om deze te behalen. Je ontdekt hoe het krachtenveld van spelers met hun belangen in elkaar zit: hoe lopen de hazen?

Op jouw manier
Je gaat op zoek naar manieren om het spel mee te spelen op een manier die bij jou past. Welke regels kun je op jouw manier volgen, welke regels breek je juist? Hoe profileer je jezelf zonder borstklopperij? Hoe vind je medestanders, of in politieke termen: hoe smeed je coalities? Kortom: hoe pak jij je rol in de organisatiepolitiek?

Strategiecoach

De strategiecoach van SheConsult kent het klappen van de zweep als het over het politieke spel gaat. Zij vertaalt haar ervaring in de politieke en bestuurlijke wereld naar alle organisaties waar politiek spelletjes gespeeld worden. En dat zijn er veel… 

Politiek spel coaching is een onderdeel van Vrouwelijk Leiderschap. Al onze coaches kunnen je in principe hierop coachen maar er zijn een paar coaches die hier extreem veel kennis en ervaring in hebben. Bijvoorbeeld Liesbeth Tettero in Utrecht en Marleen Weener in Amsterdam.

Politiek spel coaching begint bij een telefonische kennismaking van 20 minuten

Boek hier je afspraak rechtstreeks in de agenda van je coach.

Laden...
Loading...