Politiek Spel Coaching

Leer het politiek spel spelen

Overal waar belangen zijn is politiek, of je dat nou wil of niet. Je kunt je daartegen verzetten maar dat is vrij zinloos. Beter is het om het politieke spel met coaching naar jouw hand te zetten.

politiek spel COACH

Strategie en politiek spel coaching 

Goed in werk
Wanneer heb je een politiek spel coach nodig? Jij doet je werk meer dan goed. Je levert mooie resultaten en nog op tijd en binnen budget ook. Overwerk, een extra klus? Geen probleem! Je draagt graag je steentje bij. Toch heb je het gevoel dat je er niet genoeg om gewaardeerd wordt. Tijdens vergaderingen krijg je nauwelijks reactie op je inbreng, of anderen krijgen er de credits voor. Je ziet anderen promotie maken en mooie projecten krijgen waar jij minstens zo geschikt voor bent. Heel frustrerend! Hoe kun jij ook je kwaliteiten over het voetlicht brengen en je invloed vergroten? Bekijk de video over politiek spel coaching!

Teleurgesteld
Veel vrouwen zijn teleurgesteld omdat ze niet beloond worden voor hard en goed werken. Er wordt kennelijk een strategisch spel gespeeld, maar wat zijn de regels? En moet je daar aan meedoen? Vaak voelen vrouwen daar weerstand tegen: het gaat toch om de inhoud? Zo zou het toch niet moeten gaan? Maar ja, je wilt toch erkenning krijgen!  

Het Politiek Spel is overal!

Hoe krijg jij erkenning voor jouw prestaties? 

Hoe word jij zichtbaarder? 

Hoe laat jij jouw kwaliteiten zien zonder op te scheppen?

Hoe speel jij het spel – op jouw manier?

Hoe bereik je je doel op een integere manier?

En valt er dan nog wel wat te lachen?

Bekijk de video over Politiek Spel Coaching

Politieke Spel Coaching

In de video over Politiek Spel Coaching wordt uitgelegd dat overal waar belangen zijn, is er politiek. Politiek Spel Coaching helpt je om de ongeschreven regels binnen jouw organisatie te ontdekken en te bepalen hoe jij je daartoe verhoudt. Je formuleert je eigen doelen en stelt een strategie op om deze te behalen. Je ontdekt hoe het krachtenveld van spelers met hun belangen in elkaar zit: hoe lopen de hazen?

Op jouw manier
Je gaat op zoek naar manieren om het spel mee te spelen op een manier die bij jou past. Welke regels kun je op jouw manier volgen, welke regels breek je juist? Hoe profileer je jezelf zonder borstklopperij? Hoe vind je medestanders, of in politieke termen: hoe smeed je coalities? Kortom: hoe pak jij je rol in de organisatiepolitiek?

Strategiecoach

De strategiecoach van SheConsult kent het klappen van de zweep als het over het politieke spel gaat. Zij vertaalt haar ervaring in de politieke en bestuurlijke wereld naar alle organisaties waar politiek spelletjes gespeeld worden. En dat zijn er veel… 

Politiek spel coaching is een onderdeel van Vrouwelijk Leiderschap. Al onze coaches kunnen je in principe hierop coachen maar er zijn een paar coaches die hier extreem veel kennis en ervaring in hebben. Bijvoorbeeld Liesbeth Tettero in Utrecht.

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

  • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

  • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

  • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...