google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html
SheConsult

SheConsult is specialist in de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwen en hun werkgevers.
We helpen getalenteerde vrouwen nòg talentvoller, krachtiger, effectiever, succesvol en gelukkiger te zijn. 

Hoogopgeleide vrouwen.
We ondersteunen hoogopgeleide vrouwen (HBO/WO) in hun professionele carrière.
Vrouwen lopen tegen andere zaken in hun werk dan mannen.
Zo is bijvoorbeeld het strategische spel dat in organisaties gespeeld wordt voor veel vrouwen ongrijpbaar en dus onbemind. Maar ook vinden veel vrouwen het lastig om in een masculiene organisatie op te klimmen, en tegelijkertijd vrouwelijk en trouw aan zichzelf te blijven. Daar helpen wij vrouwen bij, bij die persoonlijke ontwikkeling.
We coachen en ondersteunen ook bij het vinden van een nieuwe baan. Zo kan het zijn dat je ambities verder gaan, maar je niet exact weet hoe je dit wilt aanpakken, of omdat je in een ontslagronde zit, of omdat je juist een zetje nodig hebt na een paar jaar afwezigheid van de arbeidsmarkt.
We weten als geen ander hoe lastig het soms kan zijn alle ballen in de lucht te houden. We willen alles graag perfect doen, en dus voelen we ons constant schuldig. We helpen vrouwen bij het op orde krijgen van hun work-lifebalans.

SheConsult-team
We werken met een team van vrouwelijke toppers. We coachen centraal vanuit Weesp (10 minuten van Amsterdam en het Gooi, 20 minuten vanaf Utrecht), makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Verder gebruiken we in onze trajecten ook vaak online-coaching of coaching via Skype.

Alle coaches en trainers waar we mee samen werken zijn HBO- of academisch opgeleid en ervaringsdeskundige binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid. Daarnaast zijn het bijna allemaal hardwerkende moeders met ambitie.

Werkgevers en vrouwelijke talenten
Binnen de veranderende arbeidsmarkt wil je als werkgever je talenten aan je binden. SheConsult werkt aan de groei en behoud van vrouwelijk talent. We bieden verschillende trainingen en workshops aan voor vrouwelijke medewerkers, zodat ze kunnen excelleren en graag bij je blijven werken en groeien.

Maak nu direct een afspraak rechtstreeks in de agenda

Boek nu rechtstreeks een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten:

Wil je direct een afspraak maken met Vréneli Stadelmaier? Klik op de onderstaande button om haar agenda in te zien.

Shenews

allevrouwennetwerken

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos.

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!