google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html
outplacement

Outplacement van SheConsult: met plezier naar die nieuwe baan!

Wie voor outplacement in aanmerking komt, heeft vaak onprettige werkervaringen achter de rug. Een arbeidsconflict, een reorganisatie, ontslag vanwege de recessie, het vergt vaak tijd om daar overheen te komen. Outplacement met de SheMasterplan methode helpt je daarbij. Woede, onzekerheid en verdriet over het verlies van de baan of het onrecht dat je in jouw ogen is aangedaan, moet je kwijt zijn voordat je verder kan. Want alleen wanneer dat is verwerkt, slaag je erin een nieuwe baan te vinden die bij je past. In een outplacementtraject is daar (meer dan bij een ‘gewoon’ loopbaan adviestraject) ruimte voor.

Outplacement is ook een moment van reflectie

Bij vrouwen komt vaak in de outplacement aan de orde dat ze het gevoel hebben dat ze nu eindelijk eens zélf kunnen kiezen. Dat dit het moment is in hun leven waarop ze echt zelf de keuze kunnen maken.
Kortom, een outplacementtraject is ook vaak een moment van reflectie. Doe ik nog wat ik wil doen? Ben ik wel wie ik wil zijn? Lig ik nog op koers? Het zijn allemaal vragen die met name bij vrouwen een rol spelen. En een gevoel van ‘nu of nooit’, ‘dit is de kans om het roer om te gooien’. Ook is bij vrouwen die dit overkomt, meer dan bij mannen, vaak het zelfvertrouwen aangetast. Bij SheConsult weten we hoe dat werkt en hoe we dat kunnen veranderen.

Hoe ziet een outplacementtraject met de SheMasterplan methode eruit?

In de outplacement leer je opnieuw te solliciteren. Want wil je effectief kúnnen solliciteren, dan moet je goed weten wat je wilt. Zelfanalyse maakt dus een belangrijk deel uit van een outplacementtraject. Er komen vragen aan de orde als: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Wat zijn mijn talenten en waar word ik blij van?

Voor jezelf leren netwerken

Na de zelfanalyse gaan we onderzoeken welke functies en welke branches daarbij horen. Netwerken is daarbij belangrijk. Vrouwen zijn vaak uitstekende netwerkers… Voor een ander. Maar voor zichzelf netwerken, dat is een heel ander verhaal. De coaches van SheConsult weten hoe ze vrouwen aan het netwerken krijgen, op de juiste manier, en met plezier!

Al netwerkend wordt steeds duidelijker waar je het beste op je plek bent. Je kunt het zelf ook steeds beter verwoorden. Uiteraard gaan we ook aan de slag met je C.V., met social media en je elevator pitch. En staat het netwerk van SheConsult tot je beschikking.

En zo ben je dan ineens op het juiste moment op de juiste plaats, daar waar die ene leuke baan voor je is. We weten dat het zo werkt. We hebben ongeveer 85% van vrouwen die bij ons in begeleiding zijn gekomen aan een baan geholpen.

 

Praktisch

Een outplacement-traject bij SheConsult bestaat uit 15 uur coaching, deels face-to-face, deels online en via Skype. Je moet er van uitgaan dat een traject minimaal een half jaar duurt.

Kosten

Kijk voor de kosten van een outplacementtraject, inclusief SheMasterplan-syllabus en twee loopbaanboekjes,  op de pagina tarieven.

Wil je starten met je outplacement? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

Maak nu direct een afspraak rechtstreeks in de agenda

Boek nu rechtstreeks een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten:

Wil je direct een afspraak maken met Vréneli Stadelmaier? Klik op de onderstaande button om haar agenda in te zien.

Shenews

allevrouwennetwerken

Uitnodiging. Zet vandaag die stap