Selecteer een pagina

Zelfvertrouwen Coach Haarlem

“F*ck die Onzekerheid”

Weinig zelfvertrouwen? Onzekere gedachte? Bang dat je niet goed genoeg bent? F*ck die onzekerheid!
Onze zelfvertrouwen coach in Haarlem helpt!

Onzekerheid? Weinig zelfvertrouwen? Imposter gedachten?

 

Ongeveer 2/3 van de vrouwen ernstig last heeft van onzekerheid, tegenover 1/3 van de mannen. Met name hoogopgeleide vrouwen hebben er last van. Uit onderzoek blijkt helaas dat het niet zo maar weggaat als je succesvol bent. Nee, dan wordt het juist erger. Herkenbaar?

Dit probleem heet het impostor syndrome. Ten gevolgde van het syndroom ga je of uitdagingen ontlopen of je gaat extra hard werken. Je wordt perfectionistisch. Het is nooit goed genoeg en het werk is nooit klaar. In Amerika wordt dit ookwel ‘insecure overachieving’ genoemd.

Onzekerheid Coach

De andere reactie op het impostor syndrome is je uitdagingen ontloopt. Zo blijf je bijvoorbeeld in een belangrijke vergadering op de achtergrond, bied je niet aan om te presenteren of wijs je een promotie  af omdat je denkt dat je het niet kan.

Beide reacties helpen niet met het opbouwen van een gezonde carrière. Daarnaast weten we uit onderzoek ook dat zelfvertrouwen soms wel belangrijker is dan competentie.
Oprichter van SheConsult, Vréneli Stadelmaier schreef er een bestseller over, F*ck die onzekerheid. Daarnaast ontwikkelde ze een coachtraject om in 4 zelfvertrouwen coaching sessies van 1,5 uur deze onzekerheid te verbeteren.

 

Zelfvertrouwen coach

 

Minder zelfvertrouwen ontstaat vaak al vroeg in je leven. Tijdens je opvoeding leer je van alles van de sociale groepen om je heen. Zo wordt je al vroegtijdig aangeleerd dat een bescheiden en afhankelijke houding bij meisjes goed is. Dat helpt vanzelfsprekend niet bij het opbouwen van veel zelfvertrouwen.

Deze oude patronen zijn vaak zo vast geroest dat je ze niet eens doorhebt. Maar voor je het weet wordt je weer op belangrijke momenten onzeker, durf je ineens niet meer en voel je je niet goed genoeg. Met als gevolg dat je de uitdaging ontvlucht of veels te hard gaat werken om maar halsoverkop fouten te voorkomen.  

Kritisch naar jezelf blijven is natuurlijk prima. Bescheidenheid ook. We hoeven niet allemaal onszelf constant te bewijzen naar anderen. Maar zelfvertrouwen is écht nodig. Net als bluffen, netwerken, profileren en je successen delen. En soms moet je ook zichtbaar durven te zijn.

Een SheConsult zelfvertrouwen coach kan je hiermee helpen. 

Onzekerheid Coaching

Vier sessies voor meer zelfvertrouwen

Met je coach ga je werken aan je innerlijke stemmen. Die stemmen noemen we papegaaien op je schouder. Het zijn de stemmen die zeggen dat je het wel kan en de stemmen die allerlei bewijzen aanvoeren dat je het niet kan. Dat je een bedrieger bent. De coach gebruikt hiervoor  concrete voorbeelden uit jouw leven.

Ook zal onze coach in Haarlem je vragen om bij te houden in een dagboek wat er in jouw hoofd gebeurd. Je gaat trainen met ander gedrag vertonen en met het verzamelen van moed om niet naar de negatieve stemmen te luisteren. Dat doen we op de vrouwelijke manier (want als het niet bij je past dan gaat het vroeger of later wringen). We gaan opzoek naar je vrouwelijke krachtbronnen.

De zelfvertrouwen coach voor Haarlem omgeving 

Onze ervaren en professionele zelfvertrouwen coach in Haarlem is Jolanda Holwerda. Ze gebruikt de succesvolle methode van SheConsult om het probleem van zelfvertrouwen of gebrek aan zelfvertrouwen op te lossen (‘impostor syndrome’). Het boek over onzekerheid van SheConsult-oprichter Vreneli Stadelmaier F*ck vormt de kern van deze methode. Dit boek vertelt over deze angst om te falen en geeft een stappenplan om hiermee om te gaan.

Het boek geeft je veel inzicht in het impostor syndrome geven, en het helpt je absoluut. Toch kan het zo zijn dat die gedachten en gevoels blijven of terug blijven komen. Daarvoor heeft Vréneli Stadelmaier, oprichter van SheConsult, en dè expert in Nederland op het gebied van het Impostor Syndrome, een zelfvertrouwen coachmethode ontwikkeld die écht helpt. Onze zelfvertrouwen coach in Haarlem is hierin ervaren. Maak hieronder kosteloos telefonisch kennis.

 

 

Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

Maak gratis kennis.

Boek hieronder een telefonische afspraak in de agenda van je zelfvertrouwen coach naar keuze.

Laden...
Loading...