Zelfvertrouwen Coach Arnhem

“F*ck die Onzekerheid”

Onzekerheid?  Bang om door de mand te vallen?
Gebrek aan zelfvertrouwen op belangijke momenten?
Vind een Zelfvertrouwen Coach Arnhem!

Onzekerheid? Bang om door de mand te vallen? het imposter syndrome?

 

Herkenbaar. We weten uit onderzoek dat ongeveer twee derde van de vrouwen ernstig last heeft van onzekerheid, tegenover een derde van de mannen. Het is dus wel een vrouwenkwaal te noemen. We weten ook uit onderzoek dat met name getalenteerde, hoogopgeleide vrouwen er last van hebben. En dat het niet overgaat als je veel succes hebt. Nee, dan wordt het juist erger. 

Deze ‘kwaal’ heet het impostor syndrome. En de gevolgen van deze kwaal zijn dat je heel hard gaat werken en perfectionistisch wordt. Het is nooit goed genoeg en het is nooit af. Mensen die daar veel last van hebben, noemen we ook wel ‘insecure overachievers’.

ZELFVERTROUWEN COACH ARNHEM

De andere reactie op deze onzekerheid is dat je alles uit de weg gaat. Je durft geen uitdaging aan te gaan, je houdt je mond in vergaderingen, je maakt jezelf kleiner en je vindt het moeilijk zichtbaar te zijn.

Beide reacties zijn niet effectief. Ze zitten een gezonde carrière in de weg. Uit onderzoek weten we ook dat  in een carriere zelfvertrouwen soms wel belangrijker is dan competentie.
Oprichter van SheConsult, Vréneli Stadelmaier schreef er een bestseller over, F*ck die onzekerheid en ontwikkelde een methode om in 4 sessies van 1,5 uur meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

 

Zelfvertrouwen Coaching

De basis voor een haperend zelfvertrouwen wordt vaak al gelegd in je kindertijd. Ongewild geven je ouders je van alles mee. Bovendien wordt in onze cultuur een zekere mate van onzekerheid, afhankelijkheid en bescheidenheid bij meisjes op prijs gesteld. Dat helpt natuurlijk niet bij het opbouwen van een gezond zelfvertrouwen.

Deze oude patronen zijn vaak zo vast ingesleten dat je ze niet eens doorhebt. Maar voor je het weet zit je er weer in en durf je niet, weet je het niet meer, twijfel je, voel je je niet goed genoeg,  voel je je angstig of als een klein meisje. Of ga je van de weeromstuit keihard werken om maar geen fouten te maken.

Enige zelfreflectie is natuurlijk prima. Bescheidenheid ook. We hoeven niet allemaal enorm te gaan roeptoeteren hoe geweldig we wel zijn. Maar zelfvertrouwen is nodig. Soms is een beetje bluffen ook nodig. Soms is het wèl nodig om te vertellen over je prestaties. Soms is het wél nodig om zichtbaar te zijn, of om gewoon lekker te slapen in plaats van je zorgen te maken of je het wel kan.

Laat je dan helpen ook door één van onze coaches. Onze zelfvertrouwen coach in Arnhem kent de klappen van de zweep! 

Zelfvertrouwen Coaching

Vier sessies voor meer zelfvertrouwen

In deze vier sessies ga je met je coach aan de slag met je innerlijke stemmen. De stem die zegt dat je het wel kan en de stem die allerlei bewijzen aanvoert dat je het niet kan en niet goed genoeg bent (die stemmen noemen we papegaaien op je schouder). De coach gebruikt hiervoor  concrete voorbeelden uit jouw leven.

Ook zal de coach je vragen een dagboekje bij te houden met wat er in jouw hoofd gebeurd. Je gaat oefenen met ander gedrag en met het mobiliseren van moed om niet naar de negatieve stemmen te luisteren. Dat doen we niet op de masculiene manier (want dat gaat vroeger of later wringen), maar juist met behulp van jouw vrouwelijke krachtbronnen.

De zelfvertrouwen Coach Arnhem en omstreken Marjan Munster

Marjan van Munster is een ervaren professionele zelfvertrouwen coach in Arnhem. Ze hanteert de succesvolle SheConsult methode rond zelfvertrouwen of juist het gebrek daar aan, ook wel Impostor Syndrome genoemd.
Centraal staan de inzichten uit het boek van van SheConsult oprichter Vréneli Stadelmaier;
 “F*ck die onzekerheid’.  In dit boek ontleedt ze de angst om door de mand te vallen geeft ze een stappenplan om hier vanaf te komen.

Een boek kan je enorm veel inzicht verschaffen. En dat kan genoeg zijn om vervelende gedachten, gevoelens of  contraproductief gedrag te veranderen. Maar wat nu als je tòch last blijft houden van het Impostor Syndrome, die onzekerheid, de angst om door de mand te vallen? Gelukkig heeft Vréneli Stadelmaier, oprichter van SheConsult, en dè expert in Nederland op het gebied van het Impostor Syndrome een coachmethode ontwikkeld die snel zeer effectief is. 

Alle coaches van SheConsult zijn door Stadelmaier getraind en gecertificeerd in deze methode.

 

 

Coaching begint bij een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten.

Boek hier je afspraak rechtstreeks in de agenda van je coach naar keuze.

Laden...
Loading...