ONLINE TRAINING

Geen geld voor een coach? Of geen zin?

Dan is een online training misschien iets voor jou.

We hebben een aantal online trainingen gemaakt die je gewoon thuis achter je laptop, tablet of telefoon kunt volgen. De meeste trainingen bestaan uit een aantal lessen met een video en een huiswerkopdracht.
De trainingen hebben we gemaakt voor een aantal vragen waarvan we weten dat vrouwen daarmee zitten. Dat weten we vanuit onze coachpraktijk.

Heb jij een van de volgende vragen?

– hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

– hoe kom ik als 45+ vrouw weer aan een nieuwe baan?

– Hoe krijg ik een betere werk/privé balans?

– hoe regel ik een goede taakverdeling thuis zonder ruzie?

Dan kan een van onderstaande trainingen je daarbij helpen. 
De trainingen zijn gemaakt met behulp van de meest recente inzichten uit de wetenschap. Omdat je ze thuis op tijd en jouw manier kunt doen, is er meer ruimte voor reflectie en creativiteit wat het resultaat van de training ten goede komt.

De trainingen draaien op het learning-platform Soofos, de links voor meer info gaan dan ook naar dat platform.

Coaching werknemers HRMSheConsult helpt in heel Nederland vrouwen met plezier en effect aan het werk te laten zijn en blijven.

online training

ONLINE TRAININGEN

Lekker zèlf aan de slag!

Online Training 45+ succesvol en gelukkig

Ben je toe aan nieuw werk?  Wil je nu zelf eens kiezen? Toe aan een baan die ècht bij je past? Maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is deze training iets voor jou!

€ 39,95 incl. BTW

Online Training TOP-werk-privébalans

Een goede werk-privébalans is een topprestatie. In deze training passen we de inzichten uit sport- en prestatiepsychologie toe op jouw werk-privébalans.

€ 24,95 incl. BTW

Online Training F*ck die Onzekerheid

Deze training van 10 videolessen helpt je het stappenplan uit het gelijknamige boek te volgen en uit te voeren. Zodat je in 10 weken meer zelfvertrouwen hebt.

€ 30,00 incl. BTW

Online Training Keukentafel- plan

Deze training van 4 lessen helpt je het gesprek te voeren met je partner over de taakverdeling thuis. Geen ruzie, wèl een eerlijke taakverdeling, everybody happy!

€ 9,95 incl. BTW

Loading...