Online loopbaancoaching

Online loopbaancoaching waar ook ter wereld,  geheel zelfstandig of via Skype of Zoom in contact met je coach.

Toe aan een nieuwe baan, een carrièreswitch of voor jezelf beginnen?
Werken aan je onzekerheid, of werken aan je werk-privebalans?
Of wil je een betere taakverdeling thuis?
Online loopbaancoaching / E-coaching helpt jou verder!

 

Online loopbaancoaching via Skype, Zoom of een ander platform

Zit je te ver weg van je coach?

Of vind je het gewoon prettiger om het ‘telefonisch’ te doen? Dat kan met onze E-coaching. In je eigen huis, zonder reistijd, met je eigen coach. De coaching begint met een telefonische kennismaking. Daarna hebben je coach en jij steeds een ‘belafspraak’ waarin de coaching plaats zal vinden.
Vaak zal de coach je ook wat ‘huiswerk’ meegeven om dat daarna te bespreken in de volgende sessie. Online loopbaancoaching is ideaal voor vrouwen die te ver weg zitten, bijvoorbeeld in het buitenland, of die geen tijd hebben om naar hun coach te reizen. Alle thema’s die in gewone coaching aan bod kunnen komen, kunnen ook in online loopbaancoaching behandeld worden.

Kosten.

De kosten van online loopbaancoachingtraject zijn gelijk aan die van de andere coaching. Kijk op onze tarievenpagina voor meer info.

Hoe werkt online loopbaancoaching?

Je maakt eerst een afspraak voor een kosteloze telefonische kennismaking met je coach. Met haar bespreek je je achtergrond en je coachvraag, en bespreek je hoe het werkt (via Zoom, Skype of een ander platform). Zij kan je ook meer vertellen over de geschatte duur en de kosten van online loopbaancoaching.

Online Loopbaancoaching Coach

Welke coaches doen E-coaching?

Een deel van onze coaches zijn gekwalificeerd om e-coaching te doen. Deze coaches zijn in online loopbaancoaching gespecialiseerd:

  • Elisabeth Werter
  • Marese Dijken
  • Sonja Jansen (Burn-out)
  • Marjan van Munster
  • Marleen Werner

Boek hier je afspraak voor een kostenloze telefonische kennismaking

met je coach over Online Coaching

(Deze telefonische kennismaking is alleen bestemd om informatie te verkrijgen over coaching door de coach zelf en
dus niet om informatie te verkrijgen over de ‘coach-loze’ trainingen die hieronder staan.)

Laden...

ONLINE COACHING ZONDER COACH

Geen tijd of geld voor een coach?

 

Of vind je het gewoon prettiger om het helemaal online te doen? Dat kan met onze online trainingen. In je eigen tempo, zonder reistijd, en veel goedkoper dan coaching.

We bieden 4 online trainingen aan:

45+ succesvol en gelukkig

Deze training is voor, de naam zegt het al, de 45+ vrouw. Vrouwen van die leeftijd zitten over het algemeen in de overgang. Naast allerlei lichamelijke veranderingen verandert er mentaal echter ook iets. Wat we vaak zien, is dat vrouwen dan een nieuwe keuze willen maken. Ze willen nu echt zelf aan het roer staan en iets gaan doen waar ze écht blij van worden. Deze training kan helpen in dat proces.

Top werk-privebalans

Een goede werk-privebalans is belangrijk voor iedereen. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om die te realiseren. Zeker als je een verantwoordelijke positie hebt en een druk privéleven, vergt dat best wat kunst- en vliegwerk. In dat opzicht kunnen we leren van topsporters, zij weten als geen ander hoe ze het maximale uit zichzelf moeten halen en een bevredigend leven kunnen hebben. In deze trainingen zijn de inzichten uit de sportpsychologie toegepast op de werk-privebalans.

F*ck die Onzekerheid

Gebaseerd op de bestseller F*ck die Onzekerheid. het boek volgt het stappenplan achterin het boek, maar breidt dat uit met extra informatie en oefeningen.

Keukentafelplan

Hoe voer je het gesprek met je partner over de taakverdeling thuis, zonder dat meteen de verwijten over de tafel vliegen? Deze training kan je daarbij helpen. Deze training doen we al 12 jaar met veel succes, eerst in de vorm van een werkmap en nu dus ook online.  

Hoe werkt het?

 

Deze trainingen draaien op het learning platform Soofos. Via de infobuttons kom je op dat platform.
Je vindt daar meer informatie, ook over de duur van de trainingen en over de kosten.  
Via dat platform kun je training kopen en vervolgens volgen. 
Onze coaches kunnen je hier géén informatie over geven. Een telefonische afspraak inplannen om over deze trainingen te spreken is niet zinvol en zonde van jouw en hun tijd.

Online Training 45+ succesvol en gelukkig

Ben je toe aan nieuw werk?  Wil je nu zelf eens kiezen? Toe aan een baan die ècht bij je past? Maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is deze training iets voor jou!

€ 39,95 incl. BTW

Online Training TOP-werk-privébalans

Een goede werk-privébalans is een topprestatie. In deze training passen we de inzichten uit sport- en prestatiepsychologie toe op jouw werk-privébalans.

€ 24,95  incl. BTW

Online Training F*ck die Onzekerheid

Deze training van 10 videolessen helpt je het stappenplan uit het gelijknamige boek te volgen en uit te voeren. Zodat je in 10 weken meer zelfvertrouwen hebt.

€ 39,50 incl. BTW

Online Training Keukentafel- plan

Deze training van 4 lessen helpt je het gesprek te voeren met je partner over de taakverdeling thuis. Geen ruzie, wèl een eerlijke taak-verdeling, everybody happy!

€ 9,95 incl. BTW

Loading...