Selecteer een pagina

Het gaat om de bal van nu, een nieuwe bal. Dan komt het allemaal verder wel goed.

Vandaag nam ik een video op in het ADO stadion, bij een evenement van de Rabobank waar ik een theatercollege gaf. Daar moest ik denken aan wat er door het hoofd van een topspeler gaat: “Het gaat om déze bal – die moet je goed doen.”

Daarom wil ik je iets vertellen over klanten die bij mij komen en aangeven een andere baan te beginnen. Wat ik vaak terug hoor is: “Dit moet dé goede baan zijn. Anders, als dit weer een mislukking wordt… Of een kort dienstverband, dan ligt mijn carrière in duigen en dan wordt het helemaal niets.”

Ergens lijkt die gedachte te kloppen – ik kan me die angst in ieder geval heel goed voorstellen. Maar angst, daar heb je helemaal niets aan! Dus wat ik vaak tegen mijn klanten zeg is: “Het gaat niet om de bal van gisteren, ook niet om de bal van morgen – het gaat om de bal van vandaag.”

Op het moment dat je je echt kan focussen op het hier en nu, raak je de angst en de druk uit het verleden kwijt van dingen die niet goed gegaan zijn. Die angst kan voorkomen – maar daar word je vreselijk ongelukkig van en zo haal je niet het beste uit jezelf.

Daarom geef ik deze week de volgende tip mee: het gaat om de bal van nu. Dat is een nieuwe bal. Dan komt het verder allemaal wel goed.

Wil je de vlog met deze tip terugkijken? Dat kan hier, via mijn Youtube kanaal.

grip-op-stress

Gratis mini-workshop voor HR-Specialisten over stress en burn-out klachten. Verschillende data, verschillende burn-out coaches.

 

Loopbaancoach Amersfoort Online coaching

Geef je vrouwelijke medewerkers in deze uitdagende tijd extra handvatten voor meer regie en energie, en stimuleer blijvend hun persoonlijke ontwikkeling. Kosteloos!

Burnout Coach Vrouwen‘Slim’, een subsidie van de overheid als aanzet voor het continue ontwikkelen van medewerkers. Onderzoek geeft de noodzaak aan voor meer ondersteuning en ontwikkeling van hoogopgeleide vrouwen.

Mini-Workshops Stress & Burn-out voor HR specialisten. (Kosteloos) >Training hoogopgeleide vrouwen

InCompany Online Corona Training & Coaching (Kosteloos) >

Masterclass zelfvertrouwen & excelleren >

Training Vrouwelijk Leiderschap >

Leiderschap voor vrouwen: leer van de top >

Begeleiding intervisiegroepen >

 

Oprichter van SheConsult, en auteur Vréneli Stadelmaier
heeft over haar boeken ‘F*ck die Onzekerheid‘ en
“Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ een
theatercollege gemaakt. >

De theatercolleges zorgen voor herkenning.
Voor emotie in de zaal, maar ook voor humor en energie.
De theatercolleges zijn geschikt voor vrouwen en mannen,
alhoewel vrouwen zich meer aangesproken zullen voelen.

Alle SheConsult coaches zijn ervaren en gekwalificeerde loopbaancoaches.Er zijn ook enkele coaches met daarnaast een burn-out specialisatie. En er zijn coaches die aanvullend zich hebben gespecialiseerd in specifieke doelgroepen of branches.

Advocaten >

Schrijf je in voor SheNews.
MAGAZINE FOR PROFESSIONAL WOMEN

NIET OVER LIEFDE, MODE, STERREN, ZIEKTES & KIDSYou have Successfully Subscribed!

Loading...