Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH ROTTERDAM
DRS. SANDRA LAGACE

Jij bent verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe?

Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

 

 

Mijn Specialiteiten

Ik heb een jarenlange ervaring in corporate en non-corporate organisaties als HR professional en met veel vrouwen gewerkt aan zaken als onzekereid, machtsmisbruik, loopbaan, carrièremogelijkheden, leidinggeven(de), (werk)geluk, positiviteit.

 

 

loopbaancoach coach Rotterdam

Ik ben nieuwsgierig naar jou en luister graag naar jouw verhaal.

Drs. Sandra Lagace

Loopbaancoach Rotterdam

Hoe vaak luisteren we helemaal niet naar elkaar en horen we niet wat de ander zegt. Wanneer heb jij voor het laatst echt geluisterd naar een ander of naar jezelf?

Wat maakt jou gelukkig? Waar kom jij je bed voor uit?

Wat zeg je tegen jezelf? Ben je aardig voor jezelf?

Welke plaatjes heb je in je hoofd, welke woorden?

Laten we samen met deze vragen aan de slag gaan.

 

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Maatwerk, want jij bent uniek

Mijn werkwijze past zich aan op het gesprek met jou. Ik gebruik diverse methodieken en coach intuïtief.

Ik beloof je dat we stappen zullen zetten, en dat we die samen gaan zetten.

Jij bent nu aan zet!

Wie ik ben:

loopbaancoach coach Rotterdam

Hoe fijn is het wanneer iemand zonder oordeel naar jou luistert. Ik luister ‘echt’ naar jou en vaar op mijn intuïtie.  Ik spiegel jou wat ik hoor, zie, voel, opmerk…. en geef dit aan jou terug.

Ik heb veel ervaring met verschillende bedrijven en heb een passie voor female empowerment en alles wat met loopbaan te maken heeft.

 

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach Rotterdam

drs. Sandra Lagace
085 060 5177

Praktijkadres:

Het Coachhuis
Wijnhaven 36,  3011 WS  Rotterdam

 

Google Maps > 

 

 

Opleiding & Werkervaring

 

 • Rijks Universiteit Leiden; Franse taal- en Letterkunde
 • Points of You; Train The Trainer certification program
 • RaVisie; NLP Coach
 • RaVisie; NLP Master
 • RaVisie; NLP Practitioner
 • Hoge School Brabant; Masterclass Strategic & Business HRM

 

 • SheConsult; Loopbaancoach Rotterdam
 • Lagace HR Training & Coaching; Eigenaar, Trainer, Coach Rotterdam, HR Professional
 • Emergis; Interim Opleidings Adviseur
 • Fugro; Interim HR Business Partner
 • Zeeman; Interim HR Adviseur & Coach for HR Advisor
 • Philips; Interim Learning Manager / Project Manager
 • Bibliotheek R’dam; Interim HR Adviseur
 • Unilever; Interim Adviseur Learning & Development
 • Telemarkt Trainingen; Trainer & Coach
 • Yakult; Manager Personnel & General Affairs

 • Emergis; Interim Opleidingsadviseur
 • Talentcoach; Coach – `Lef op de Arbeidsmarkt’
 • EmpowerWomen010; Medeoprichter en Programma Manager

 

Maak kosteloos kennis met Sandra:

Laden...

Ervaringen van cliënten:

Ons hele team was bijzonder enthousiast […]. Sandra heeft onze medewerkers […] weer een stap kunnen laten zetten. Wat opviel is dat zij veel ruimte over liet voor persoonlijke inbreng. […] Naast nieuwe inzichten wist Sandra met haar spirit en warme uitstraling ook voor plezier te zorgen […].Lagace HR Training & Coaching […] een belangrijke toegevoegde waarde is als het gaat om medewerkers en MT te trainen en te coachen met als doel nieuwe inzichten te geven.

Hilda Korbijn

Otolift

Ter zake kundig, open dialogen, to the point, goede sparringpartner. Fijn!
Hartelijk dank Sandra.

Marja

Ik heb Sandra leren kennen als een gedreven, vriendelijke coach, die een van mijn medewerkers goed heeft kunnen coachen op social skills vlak. […] Ik kan Sandra zeker adviseren voor dit soort trajecten.

Alex Hoeksma

Luminus

Sandra has been my coach since the beginning of my professional career. Her strong base of NLP knowledge combined with her genuine interest in her coachee and his or her mental complexity enables her to determine the right coaching techniques. […] I would definitely recommend Sandra as a coach for everyone wanting to further develop his or herself and excel in professional as well as personal life

Marije Kerkveld

Unilever

Loading...