DRS. PETRA VAN GANS

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

 

Loopbaancoach Rotterdam Petra Gans

Je kan anderen niet veranderen, maar je kan er wel anders mee omgaan.”

Drs. Petra van Gans

Loopbaancoach Rotterdam

 

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

 

Dit zijn vragen die ik vaak langs zie komen:

 • Ik wil graag zicht op wat ik echt wil.
 • Doe ik werk dat bij me past?
 • Zet ik mijn kwaliteiten en talenten in om mijn doelen te bereiken?
 • Mijn perfectionisme zit me nogal eens in de weg. Hoe kan ik daar mee omgaan?
 • Hoe zorg ik voor de balans tussen werk en privé?
 • Hoe krijg ik voldoende energie uit mijn werk.
 • Hoe kan ik effectief samenwerken met soms lastige collega’s?
 • Ik heb kennis van veel theorieën, maar hoe pas ik die toe in de praktijk?
 • Ik wil graag dat iedereen tevreden is. Hoe zorg ik dat dat niet ten koste van mezelf gaat?

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

“Eigenlijk wist ik het zelf ook wel”

Dat is een uitspraak die ik regelmatig terug hoor aan het einde van het coachingstraject. En dat is ook zo. Je weet het zelf diep van binnen ook wel. Maar soms lopen dingen zo door elkaar dat je niet weet waar je moet beginnen, of wat het belangrijkste is. En dan helpt het om samen de boel te ontrafelen en handvatten te vinden.

Wie ik ben:

Loopbaancoach Rotterdam Petra Gans

Ik zie het als mijn missie om anderen te helpen om hun persoonlijke kracht te vinden, door de weg vrij te maken tussen hart en hoofd. De verbinding die ontstaat maakt het mogelijk keuzes te maken die goed voelen èn uitvoerbaar zijn. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige verlies ik het belang van de organisatie niet uit het oog.

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach Rotterdam

Drs. Petra van Gans 
085 060 5177

Praktijk adres:
Noordsingel 110 3032 BH Rotterdam Nederland

Google Maps >

 

 

Opleiding & Werkervaring

 

 

 •  Rijksuniversiteit Groningen – Bedrijfskunde

 • Up-side-down – Bijscholing Begeleiden van mensen met Faalangst

 • Atma Opleidingen – Verdieping wandelcoaching

 • Up-side-down – Verdieping RET (Rationeel Emotieve Therapie).

 • SSR – Masterclasses Systemisch werken, drie-gesprek, non verbaal coachen, Provocatief coachen, generatie Y, RET

 • SSR/Blankestijn en Partners – Opleiding Intervisie begeleiden

 • Ecoach-pro – E-coachen,
  (Certificaat behaald)

 • Frame – Authentiek coachen

 • Yearth – Persoonlijke profilering

 • Blankestijn en Partners – Coachen met Hart en Ziel

 • Sonnevelt opleidingen – Voetreflex-therapie,

 • Zelfsturing voor trainers en adviseurs. IVT visie en ontwikkeling.

 

 • Certificaat van vakbekwaamheid: NOBCO/EMCC Senior coach, Jane® Talenten Evaluatie, Coachen met Hart en Ziel, Blankestijn en Partners, Verdieping Authentiek coachen

 • Sentiero training& coaching – (mede)oprichter, coach, trainer en intervisiebegeleider

 • Rechtbank Rotterdam 

  • Hoofd bedrijfsvoering
  • Accountmanager bedrijfsvoering

  Rijksverkeersinspectie (nu ILT)

  • Hoofd afdeling Binnenvaart
  • Beleidsadviseur

 

EMCC Congres – vrijwilliger

Rotterdams Verbond van Ambitieuze vrouwen – lid

 

 

 

Maak kosteloos telefonische kennis met Petra:

Laden...

Drie ervaringen van clienten:

Ik kijk met plezier terug op mijn effectieve coachingstraject met Petra. Zij is in staat om kennis en emotie – oftewel je hart en je hoofd – met elkaar te verbinden. Dit heeft indruk op mij gemaakt. Petra heeft een prettige no-nonse houding. Ze spreekt net zo gemakkelijk af in een bos voor een coachwandeling als in haar knusse praktijk in Rotterdam. Petra heeft mij gecoacht door middel van impactvolle oefeningen en door het stellen van de juiste vragen. Hierdoor kon ik snel tot de kern komen en heb ik mijn coachvraag goed kunnen beantwoorden. Ik heb echt een stap kunnen zetten dankzij Petra.

Laurien Dokman

Strategisch adviseur , Kennis Organisatie & Proces concerndirectie control & financiën bij de Belastingdienst

Op meerdere belangrijke keuze momenten in zowel werk als privé heeft Petra mij geholpen met inzicht in mezelf, mijn emoties, mijn gedachten en mijn gedrag. Ze is geduldig en gedreven. Ik voel me echt gehoord en gezien bij haar. 

Wat ik erg prettig vind aan Petra is de variatie aan technieken die ze gebruikt en haar scherpte in het doorvragen en helder krijgen van wat er nu precies aan de hand is. De combinatie van haar pragmatische stijl, inhoudelijke expertise en ervaring maakt dat ik altijd naar haar doorverwijs.

Mariella van der Schaaf

Business owner , Jane® Institute

Wat kun je in twee coachgesprekken veel helder krijgen! Petra is rustig en duidelijk. En loopt echt met je mee. Letterlijk, tijdens onze wandeling in het Haagse Bos. En figuurlijk, door bijvoorbeeld na afloop me nog iets bruikbaars te mailen. Oprecht, sympathiek. En wat ik mooi vond, was dat ze de symboliek van het moment (zoals een bruggetje op de route) gelijk gebruikte in het gesprek.

 

Jeanine Mies

Tekstschrijver en trainer - , Overtuigingskracht door lagere leesdrempel, sterkere betogen en magneetwoorden

Loading...