Burnout coach almere

Loopbaancoach Deventer

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf met loopbaancoaching in Voorst/ Deventer.

Burnout coach almere

Loopbaancoach Deventer (Voorst)

Executive Coach Deventer (Voorst)

drs. Ada Jongkamp

Mijn Specialiteiten

Ik ben gespecialiseerd in loopbaancoaching over leiderschap, professioneel werken en samenwerken. Mijn specialiteit is executive coaching; ik ben de sparringpartner van veel directeuren en topmanagers in Voorst/ Deventer. Ik erken de problemen en kijk met jou naar wat je wilt en wat er al goed werkt. In loopbaancoaching is het ontwikkelen van zelfvertrouwen een belangrijke sleutel.

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach Deventer

vrouwelijk leiderschap coaching

Executive Coach Deventer

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag

Wat je kunt verwachten in mijn loopbaancoaching is vriendelijkheid en scherpte. In een veilige omgeving gaan we aanpakken wat nodig is. Vind je het belangrijk om uitgedaagd te worden zonder veroordeling? Dan ben ik je loopbaancoach in Deventer. Ik ben gericht op de onderstroom die maakt dat dingen wel of niet lukken, zodat jij daar zicht op krijgt. Jouw eigenheid staat voorop en samen vinden we eigen oplossingen voor jouw moeilijkheden. Uiteraard breng ik mijn eigen expertise in, maar ik stel jou vooral veel vragen die jou verder helpen.

Daarbij ben ik betrokken en bewaar ik de afstand die nodig is om uit je eigen cirkel te komen. Naast individuele loopbaancoaching of executive coaching begeleid ik organisaties bij veranderingsprocessen. Ik sta met beide benen in de ‘werkwereld’ en heb contacten in alle gelederen.

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject

Ik help je met loopbaancoaching erkennen dat je een zetje kan gebruiken.  Dat je ambitie hebt. We gaan jouw potentieel benutten. Voorkomen dat je vastloopt en het patroon doorbreken. Haal meer uit jezelf!

Soms komen vragen voort uit een ambitie of een knagend gevoel dat een ander perspectief nodig is. Soms omdat er nu geen baan is of dat dreigt te gebeuren. Soms vanwege de drang om vooruit te gaan. Daarnaast ondersteun ik bij leiderschapsissues en professioneel werken. ‘What makes you tick?’ En waarin wil jij je ontwikkelen?

Ik ben een systemische loopbaancoach en dat betekent dat ik altijd de context en historie bij jouw vraag betrek voor zover die relevant is. Oplossingsgericht gaan we aan het werk met problemen waar jij tegenaan loopt: we kijken naar wat jij wilt en wat er al goed werkt. Zelfvertrouwen daarbij ontwikkelen in loopbaancoaching is de sleutel. Laten we jouw probleem oplossen. Laten we kennismaken in Deventer!

Waarom ik de SheConsult Loopbaancoach in Deventer ben

Ik kreeg rond mijn 32ste een knagend gevoel van opgesloten zijn bij een grote werkgever. Ik heb een salesfunctie en een leidinggevende functie gehad en voelde de drang om betekenisvolle contacten te hebben. Een contact over wat er werkelijk speelt en wat verder gaat dan doorgaan op dezelfde weg. Ik wilde een verschil maken voor mensen en hen helpen hun koers te verleggen. Ik nam het risico, leverde de helft van mijn salaris in omdat de drang mij te machtig werd. Ik wist niet of ik zou slagen en moest nog veel leren.

Het is mij gelukt om als loopbaancoach in Deventer werk te doen dat mij uitdaagt. Waarbij ik als mens er mee samenval. Het biedt mij de gelegenheid om elke opgave in het leven onbevangen tegemoet treden. Laten we kennis maken!

coach almere

Loopbaancoach Deventer

Executive Coach Deventer

drs. Ada Jongkamp

Opleiding & Werkervaring

 

 • Verbaarschot – Carreer Story Telling Interview
 • Het Balkon – Voice Dialogue
 • Bureau Melief – Human Dynamics
 • Phoenix Opleidingen – Trainersopleiding
 • Bert Hellinger Instituut – Systemisch Intervenieren
 • Robert Masselink/Keynote – Appreciative Inquiry Consultancy
 • OPP – MBTI
 • Centre For Generative
  Leadership – Thema Gecentreerde Interactie
 • Instituut voor Interventiekunde – Carl Weick
 • Van Ede & Partners – Diverse trainingen
 • Byron Katie – Agile Scrum
 • 2B consult The Work – Agile Scrum
 • Universiteit Groningen – Bedrijfseconomie
 
 • Zelfstandig (organisatie) Loopbaancoach Voorst/ Deventer
 • Van Ede & Partners – Consulent
 • Twee of meer – Samenwerkingspartner
 • Schlösser Groep – Organisatiecoach
 • Levensverzekeringen/ Centraal Beheer – Teammanager
 • Personeelsvoorzieningen/ Centraal Beheer – Accountmanager
 • Achterhoek VO – Lid Raad van Toezicht
 • Van Ede & Partners – Consulent
 •  Kerk Streekgemeente KWV – Jeugdcommissie
 •  Soroptimist Club Zutphen –  Lid en (Vice) President
 •  Baudartius College – Lid Raad van Toezicht
 • PO Vullerschool – Ouderraad

Ervaring van Cliënten in Deventer:

 

Ada is duidelijk, confronterend en laat me niet wegkomen met algemeenheden. Zij laat me meer perspectieven belichten, mijn eigen rol zien en me meer in verbinding met anderen komen. Ze laat me milder naar de situatie kijken waardoor de scherpe randjes er af gaan.” We hebben tijdens de loopbaancoaching gewerkt aan de vraag; wat is van mij en waar kan ik voor staan?

Projectmanager, Financiële Dienstverlener

Met Ada werken betekent dat contact werkelijk tot stand komt. Vanuit dát contact wordt duidelijk welke stappen jijzelf hebt te zetten. Collega’s en hele teams van de afdeling loven Ada om haar empathisch vermogen en de buitengewoon positieve effecten die ontstaan als gevolg van het werken met haar.

Senior manager, Juridische Zaken Semi Overheidsinstantie

Mijn gegevens:

SheConsult Loopbaancoach Voorst
drs. Ada Jongkamp
085 060 5177

Praktijk adres:
Breestraat 34 7383 RA Voorst

Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Google Maps >

Maak kosteloos telefonisch kennis met Ada:

 

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking
Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen. We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Loading...