Selecteer een pagina

COACH DEN HAAG
MR. DRS. MARIEKE VAN PAASSEN

Ervaar je frictie, wil je snel groeien of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach bij helpen.

Mijn Specialiteiten

 

Ik ben loopbaancoach, burnout coach en executive coach. Executives hebben een verantwoordelijkheid om binnen hun organisatie veerkracht te organiseren. In mijn executive coaching ben ik je sparring partner.

Ik ben een ICF gecertificeerde MCC coach.

Coach delft logo

Loopbaancoach Den Haag Voorburg Coach Vrouwen

“Ik haal het beste in je omhoog”

mr. drs. Marieke van Paassen

Loopbaancoach Den Haag – Voorburg

 
De wereld verandert in rap tempo; het is een kunst om dat bij te houden als leider, executive en als mens. Om je staande te houden in onze veranderende wereld is het van belang om op jezelf te kunnen vertrouwen. Stevig te staan en keuzes te maken, om kansen te kunnen pakken die bij je passen en energie geven. En ook om je te blijven ontwikkelen. Dit zijn zomaar een aantal vragen waar ik als loopbaancoach in Den Haag aan werk:

– Hoe voer ik meer regie over mijn carrière?
– Hoe kom ik van mijn stress- (of burnout-) klachten af zonder alleen de symptomen te bestrijden?
– Hoe kan ik in mijn kracht blijven onder druk?
– Hoe pas ik me aan zonder mezelf te verliezen?
– Hoe kan ik mijn talenten benutten met effectiviteit?

  Je hoeft het niet alleen op te lossen

  Mijn Werkwijze

  Iedere vrouw is uniek

  Als loopbaancoach leer je vaardigheden en tactieken om je (persoonlijke) leiderschap te versterken en om al je mogelijkheden te benutten. In een paar loopbaancoach sessie’s in Den Haag help ik je slopende symptomen te overwinnen zonder eindeloos in het verleden te graven. Iedere vrouw is uniek en daarom is elk coachtraject uniek en op jou toegesneden.

  Elke vrouw is helemaal okay of zelfs perfect, maar soms moet je dat over jezelf nog ontdekken. In mijn loopbaancoaching haal ik het beste in je omhoog, geef ik je het vertrouwen in je eigen kracht. Door zicht te krijgen op aangeleerde patronen, gewoonten en verwachtingen en ze waar nodig om te buigen groei je enorm en kom je bij je echte talenten. Dat doe ik door op een speelse manier je aandacht te richten op het leven van nu. Ik ben ervan overtuigd dat je al je ambitites waar kunt maken. Niet door alle kansen te pakken die voorbijkomen, maar door keuzes te maken en aandachtig in het nu te leven. Zo geniet je door loopbaancoaching van je gevarieerde leven.

  Voor executives ben ik je sparring partner. Zodat jij binnen je organisatie veerkracht kan organiseren.  

  Wie ik ben:

  Loopbaancoach Den Haag

  Ik zoek met mijn coachees naar de balans tussen stress en schaterlach; die als je achteromkijkt soms voor het grijpen leek te liggen, maar als je er middenin zit moeilijk te vinden. Ik ben gericht op meer effectiviteit en ervoor zorgen dat je weer plezier hebt in je leven en werk. Kortom, transformerend, geestverruimend en oplossingsgericht.

  Mijn gegevens: 

   
  Loopbaancoach Den Haag
  Marieke van Paassen
   
  085 060 5177
   
  Praktijk adres:
  Westeinde 3A 2275 AA Voorburg

   
  Google Maps > 

   

  Opleiding & Werkervaring

   

   

  • Rijksuniversiteit Utrecht: Nederlands Recht en Internationaal Juridische
   Studierichting
  • Insead (Fontainebleau, Frankrijk) Consulting en Coaching for Change
   diploma organisatie psychologie
  • Human Givens Institute (UK) Counselor voor kortdurende therapie om stress te verlichten
  • The MMS Institute Coach training
  • Full potential group Motivational Maps practitioner
  • BeAbove leadership Neuro Science coaching
  • Portofolio traject voor het behalen van de ICF Master Certificering.

  • SheConsult: Loopbaancoach, burnout coach, zelfvertrouwen coach & executive coach in Den Haag
  • Blue Orchar: Coaching en Counselling sinds 2008.
  • InZichtAan Zee: 3-daags programma voor vrouwen over persoonlijke
   leiderschap en het maken van keuzes
  • Rotterdam School of Management: coach van executives
  • The MMS Institute for Coaching: leiden van Coach Training, ICF gecertificeerde MentorCoach opleiding opgezet en gedoceerd
  • Drost Coaching: Reintegratie en loopbaancoaching
  • Uitvoeringsorganisatie ministerie van VROM: Afdelingshoofd 125 FTE
  • Ministerie van VROM: Coordinator Corporate Communicatie
  • Ministerie van Financien : Wetgevingsjurist, persvoorlichter,
   communicatieadviseur introductie van de euro

  • Yinx Coach Potential Program : Mentor Coach en assessor

  • Blue Orchard : Opleider van Mentoren voor coaches

  • Blue orchard : Producent van Balanceren het spel, een kaartenset om stress te hanteren

  Maak kosteloos kennis met Marieke:

  Laden...

  Drie ervaringen van cliënten:

  Bij Marieke voelde ik me vanaf het eerste contact op mijn gemak. Juist dat vertrouwen heeft mij gesterkt om veel met haar te delen. Daarna heeft zij me een héle grote spiegel voorgehouden. Ze heeft mij geleerd om anders naar dingen te kijken, niet altijd een “10” te hoeven scoren, kleine zaken te waarderen en vooral te relativeren. Niet alleen in mijn werk, maar ook in het dagelijks leven heb ik hier nog steeds veel profijt van.

  Marieke is een warme persoonlijkheid die goed kan luisteren en op de juiste momenten met de juiste woorden komt. Als het even lastig is, pak ik haar tips en adviezen erbij en voel me meteen de ontspanning en kracht die zij me heeft bijgebracht. 

  Sari Steenhauer

  Consultant

  Marieke is een geweldige sparringpartner met wie ik echt de diepte in heb kunnen gaan in mijn persoonlijke onderzoek naar hoogbegaafdheid / neurodiversiteit / hooggevoeligheid. De gesprekken hebben me waardevolle inzichten gebracht over zowel mezelf als persoon en als collega. Ook hebben we voorwaarden gedefinieerd waar een baan, werkplek of organisatie aan zou moeten voldoen. Als je het gevoel hebt dat je ergens niet past, dan is dat waarschijnlijk ook zo en kun je beter op zoek naar een plek waar je wél tot je recht komt. Dankjewel voor alles!

  Kristel Giebels

  In de periode dat ik voor het eerst moeder werd en mijn nieuwe thuissituatie in balans moest brengen met een uitdagende baan heeft Marieke mij geholpen overzicht te creëren en in stappen een nieuwe balans op te bouwen, zowel thuis als op het werk. Daar pluk ik nu, na de geboorte van onze tweede en een nieuwe baan, nog steeds de vruchten van!

  B. Harms

  Projectmanager

  Marieke kan latente vragen aan de oppervlakte brengen en uitkristalliseren. Dit gebeurt met scherpte van geest, humor, warmte en behoud van diepte. Pragmatisch als zij is, blijft Marieke daarbij koersvast en beent bijna ongemerkt de vraag uit tot op het bot. Met tot resultaat: een behandelbare en toch nog steeds uitdagende kern. Dank je wel Marieke voor de gedeelde tijd en om getuigen te zijn geweest van jouw superieure vakmanschap! Of is het tijd voor de titel ‘vakvrouwschap’?

  M.C. van der Leeuw

  Afgelopen jaar ben ik heel goed en fijn gecoacht door Marieke. Ik heb veel verhelderende inzichten opgedaan (over mijn loopbaan en mezelf) en verliet de sessies altijd vol energie, ideeën en enthousiasme. Bedankt voor alles!

  Ichelle

  Loading...