Loopbaancoach & Executive Coach Breda

BOEK NU JE ADVIESSESSIE (KOSTELOOS)
Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

Loopbaancoach & Executive Coach Breda

Last van Stress? Ben je onzeker over van alles. Je wilt verder in je carrière komen, maar hoe precies? Of je wil eigenlijk iets anders doen, maar wat dan? En vooral, hoe dan? Vind je dat je carrière aan een boost toe is? Dan ben ik je loopbaancoach in Breda.

Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

Loopbaancoach & Executive coach in

Breda

drs. Usha Doekhie

Mijn Specialiteiten

Ik ben loopbaancoach en executive coach in Breda. Daarnaast heb ik ervaring in management en RvC posities bij vrijwilligers- en beursgenoteerde financiële organisaties. Ik ben er goed in om te ontdekken wat jou drijft en geef je handvaten mee om jouw ambitie waar te maken.

Beluister deze podcast waarin ik een interessante case uit mijn praktijk bespreek

Vréneli Stadelmaier in gesprek met Usha Doekhie

Waarom ik Loopbaancoach in Breda ben

Als loopbaancoach in Breda, ben ik gepokt en gemazeld in de commercie. Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik ook een stevige achtergrond door het opereren op bestuursniveau bij vrijwilligersorganisaties. En door een RvC functie bij een beursgenoteerde financiële instelling. Hierdoor weet ik heel goed waar je tegenaan kunt lopen als ambitieuze vrouw in de invulling van je ambitie. 

Daarnaast ben ik een loopbaancoach in Breda met Indiase roots, en ik ben opgegroeid in Suriname en Nederland. Door die combinatie begrijp ik ook als geen ander waar je als een ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen.

Idealiter is je identiteit een mooie samensmelting van waarden. Waarden die je vanuit je cultuur hebt meegekregen, bijvoorbeeld vanuit tradities en thuis. Deze invloed van cultuur is niet soft, maar juist ijzersterk. Het is diep verankerd in wie je bent en hoe je je gedraagt. Dat geldt echter niet alleen naar binnen toe, ook naar buiten. Hoe de ander jou percipieert, is namelijk minstens zo belangrijk. 

Daarom kunnen jouw collega’s het soms lastig vinden om de juiste toon te vinden om iets te verduidelijken. Het werkt namelijk twee kanten uit, die cultuurkloof. Ik help je graag met loopbaancoaching om beide werelden te combineren en het optimale resultaat voor jezelf te behalen.

Kortom, ben jij een ambitieuze vrouw die graag haar ambities wil vervullen? Dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken in Breda. Ik daag je als loopbaancoach uit om sterker te worden. Door te leren wat je diepste drijfveren zijn. Word de beste versie van jezelf! ‘Wat je niet vraagt, krijg je niet ook!’ 

 

 

Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

Loopbaancoach Breda

drs. Usha Doekhie

Ontdek vandaag nog wat jij kan en wil met deze top SheConsult loopbaancoach in Breda.

Opleiding & Werkervaring

 

 • Universiteit Utrecht.  Engelse Taal- en Letterkunde

 • IBO Bedrijfskunde (postdoctoraal)

 • Diverse sales- en management trainingen (incompany o.a. KPN)

 • De Baak Topcoach, Professioneel coach & mentor, NLP coaching

 • Schouten en Nelissen

 

 • SheConsult Loopbaancoach Breda Executive Coach Breda
 • Repko Datacomms Sales
 • KPN Sales /management/ business process management
 • Versatel Business unit manager
 • Tiboco Founder en managing director
 • Timespots Investeerder/ director
 • PVS Managing director Breda
 • Neues Dorf Founder/ commercial manager
 • Lakmé Coaching hoogopgeleide (allochtone) vrouwen/begeleiden startups/ interim management Breda

 • Hindoe Raad Nederland, voorzitter
 • Rabobank Breda, commissaris
 • Centrum voor Vormend onderwijs, lid RvT Breda
 • Vrouwenplatform Shakt!, oprichter
 • NBS PO, oud-voorzitter van het bestuur Breda
 • Orion Lyceum, oud-voorzitter van het bestuur Breda
 • SKVOB, oud- lid RvT Breda 

Ervaring van Cliënten in Breda:

 

Ik heb het loopbaancoach traject met Usha als heel prettig ervaren. Ze is erg hartelijk en stelt je op je gemak. Daarnaast is ze goed in het doen van scherpe analyses. Waarmee ze snel to the point kan komen. Het lukte haar ook om mij weer vertrouwen in mezelf terug te geven. 

Rosa Withaar

Management, Klaarwakker Producties

Usha heeft mij met loopbaancoaching geholpen door mij inzicht te geven. Dat toezichthoudende rollen of een commissariaat veel dichter bij mij staan dan ik zelf dacht. Heel blij met die frisse blik op nieuwe mogelijkheden.

Liselore Schenk

DGA, Legalicious

Ik kan iedereen aanbevelen met Usha samen te werken. Ze heeft mij de juiste tools gegeven en tijdens onze gesprekken heb ik veel inzichten gekregen. Met haar helikopterview is zij in staat om je situaties vanuit een andere kant te laten zien. Buiten dat is Usha een hele hartelijke vrouw met een persoonlijke benadering wat voor mij heel erg prettig werkte. Met haar kennis en ervaring is zij een top loopbaancoach in Breda!

Marlies Gregorius

Oprichter, Beautyketen

vrouw succes

Jouw Loopbaancoach Vraag in Breda

– Hoe kom ik verder in mijn carrière?
– Ik wil wat anders maar wat dan, en hoe dan?
– Hoe benut ik mijn talenten?
– Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
– Hoe ga ik om met outplacement?
– Hoe krijg ik een betere werk-privé balans?
– Hoe ga ik om met lastige collega’s?

Dit zijn o.a. vragen waarmee ik je kan helpen als loopbaancoach in Breda. Als loopbaancoach kijk ik verder dan alleen naar hoe je werkt. Ik kijk ook naar hoe jij als mens in elkaar zit. Wat je ambities zijn in het werkveld.

Wil je die mooie promotie hebben of die verdiende opslag vragen? En kun je daar wat hulp bij gebruiken? Vind je dat je loopbaan aan een boost toe is? Dan ben ik je loopbaancoach in Breda.

 

vrouwen lopen achter

Jouw Loopbaancoach Traject in Breda

Ik daag je uit om op verschillende manieren naar al je mogelijkheden te kijken. Ontdek wat je weerhoudt om jouw doelen te bereiken. Als loopbaancoach in Breda ben ik uitdagend, maar ook respectvol. Ik kijk vanuit het geheel. 

Door de loopbaancoaching ga je op een andere manier naar jezelf kijken. Dit doe ik door out of the box te denken. Daardoor komen er oplossingsrichtingen die niet direct voor de hand liggen. Maar wel heel spannend kunnen zijn. Laten we jouw loopbaancoach vraag oplossen. Laten we kennismaken in Breda.

Mijn gegevens: 

Loopbaancoach Breda Executive Coach Breda
drs. Usha Doekhie
085 060 5177

Praktijk adres:
Balfortstraat 76
4811 RV  Breda

Google Maps >

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.


Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...