Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH BREDA
DRS. USHA DOEKHIE

 

Hoogopgeleide vrouwen die in hun carrière verder wilden komen, maar hoe precies? Of vrouwen die eigenlijk iets anders wilden maar wat dan en vooral, hoe dan?

Mijn Specialiteiten

 

Mijn eigen loopbaan is langs verschillende lijnen gelopen, en ik heb daar zelf veel ervaring mee opgedaan. Als loopbaancoach kijk ik verder dan alleen hoe je werkt, maar integreer soepel hoe jij als mens in elkaar zit met je ambitie in het werkveld.

Loopbaancoach Breda Doekhie Blokje

“Wat je niet vraagt, krijg je niet ook!”

drs. Usha Doekhie

Loopbaancoach Breda

 
Ik ben goed in het out of the box denken en iemand langs onverwachte routes op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Daardoor komen er oplossingsrichtingen die niet direct voor de hand liggen maar wel heel spannend kunnen zijn. Vind je dat je loopbaan aan een boost toe is, dan ben ik je coach.

  Je hoeft het niet alleen op te lossen

  Mijn Werkwijze

  Kijk op een andere manier naar jezelf

  Ik daag je uit om op verschillende manieren naar al je mogelijkheden te kijken, maar ook naar wat je weerhoudt om dat te bereiken. Uitdagend, maar respectvol en kijkend vanuit het geheel, dat ben ik als coach.

  Wie ik ben:

  drs.Usha Doekhie, SheConsult

  Mijn eigen loopbaan is langs verschillende lijnen gelopen, en ik heb daar zelf veel ervaring mee opgedaan. Als loopbaancoach kijk ik verder dan alleen hoe je werkt, maar integreer soepel hoe jij als mens in elkaar zit met je ambitie in het werkveld.

  Ik heb zelf Indiase roots en ben opgegroeid in Suriname en Nederland. Het is die combinatie die ervoor zorgt dat ik heel goed begrijp waar je als ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen, zowel privé als in je werkomgeving. Vaak zelfs zonder dat je je dat realiseert. 

  Mijn gegevens: 

   

  Loopbaancoach Breda
  drs. Usha Doekhie

  085 060 5177

  Praktijk adres:
  Balfortstraat 76, 4811 RV  Breda

  Google Maps >

  Opleiding & Werkervaring

   

   

  • Universiteit Utrecht.  Engelse Taal- en Letterkunde

  • IBO Bedrijfskunde (postdoctoraal)

  • Diverse sales- en management trainingen (incompany o.a. KPN)

  • De Baak Topcoach, Professioneel coach & mentor, NLP coaching

  • Schouten en Nelissen

  • Repko Datacomms (sales)
  • KPN (sales /management/ business process management)
  • Versatel (business unit manager)
  • Tiboco (founder en managing director)
  • Timespots (investeerder/director)
  • PVS (managing director)
  • Neues Dorf (founder/commercial manager)
  • Lakmé (coaching hoogopgeleide (allochtone)vrouwen/begeleiden startups/interim management)

  • Hindoe Raad Nederland, voorzitter
  • Rabobank Breda, commissaris
  • Centrum voor Vormend onderwijs, lid RvT
  • Vrouwenplatform Shakt!, oprichter
  • NBS PO, oud-voorzitter van het bestuur
  • Orion Lyceum, oud-voorzitter van het bestuur
  • SKVOB, oud- lid RvT 

   

   

   

   

  Maak kosteloos kennis met Usha:

  Laden...

  Drie ervaringen van clienten:

  Ik heb het coachtraject met Usha als heel prettig ervaren. Ze is erg hartelijk en stelt je op je gemak. Daarnaast is ze goed in het doen van scherpe analyses. Waarmee ze snel to the point kan komen. Het lukte haar ook om mij weer vertrouwen in mezelf terug te geven. 

  Rosa Withaar

  Management, Klaarwakker Producties

  Usha heeft mij geholpen bij het inzicht dat toezichthoudende rollen of een commissariaat veel dichter bij mij staan dan ik zelf dacht te zijn. Heel blij met die frisse blik op nieuwe mogelijkheden.

  Liselore Schenk

  DGA, Legalicious

  Ik kan iedereen aanbevelen met Usha samen te werken. Ze heeft mij de juiste tools gegeven en tijdens onze gesprekken heb ik veel inzichten gekregen. Met haar helikopterview is zij in staat om je situaties vanuit een andere kant te laten zien. Buiten dat is Usha een hele hartelijke vrouw met een persoonlijke benadering wat voor mij heel erg prettig werkte. Met haar kennis en ervaring is zij een topper in de diensten die ze aanbiedt.

  Marlies Gregorius

  Oprichter beautyketen

  Loading...