Selecteer een pagina

Loopbaancoach Vrouwen Arnhem

drs. Marjan van Munster
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Arnhem

Loopbaancoach Vrouwen Arnhem
Het beste uit jezelf en anderen halen, daar ga ik voor. 

Energiek, kritisch en analytisch. Natuurlijk ben ik warm en empatisch, maar dat is niet bijzonder, dat zegt iedere coach van zichzelf.  Maar wat mij bijzonder maakt is dat ik niet bang om dè vragen te stellen die gesteld moeten worden. Ik zeg altijd ‘zonder wrijving geen glans’.  Maar daarbij houd ik wel van om ook flink te lachen, dat relativeert en geeft lucht.

Ik hou van mijn cliënten, ik schep een veilige omgeving waarin groei mogelijk is. Mijn loopbaancoaching voor vrouwen in Arnhem draait om confrontatie en uitdaging. Gericht op jouw natuurlijke drijfveren en jouw ambitie. Resultaatgericht. Niet zeuren maar doorpakken. Korte trajecten, duurzame ontwikkeling!

 

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond in HR waarbij met name talentmanagement  mijn aandacht had. Dat heb ik gedaan binnen grote commerciële organisatie maar ook als senior consultant voor verschillende organisaties. Daarmee heb ik veel organisatie van de binnenkant gezien. Ik weet hoe zaken werken en voor welke uitdagingen men staat. Het aantrekken en het behouden en laten doorgroeien van vrouwen is een uitdaging die voor veel organisaties steeds groter wordt. 

Ik vind het boeiend om mensen te helpen groeien, om de voorwaarden te scheppen voor ontwikkeling, om het beste uit jezelf te halen. Daarbij heb ik gezien dat dat voor vrouwen, in masculiene organisatie toch wat anders werkt. Vrouwen hebben een andere aanpak nodig dan mannen. 

Feminisme en gelijkwaardigheid van vrouwen zijn bij mij met de paplepel in gegoten. Ik ben zelf ontelbare malen aangelopen tegen de culturele verwachtingspatronen die we van vrouwen (en mannen ) hebben. En ik heb me geschoold in hoe daar mee om te gaan.

Die kennis geef ik graag door. Graag ga ik met vrouwen aan de slag om uit vinden welke denkpatronen en gedragsrepertoire daarbij past.

Noloc erkend

 

Loopbaancoach voor Arnhem

Loopbaancoach Arnhem

Marjan van Munster
085 060 5177

Praktijk adres:
Mesdaglaan 63 6813 GM Arnhem
Google Maps >

Loopbaancoach
Zelfvertrouwen coach
Executive coach

Opleiding & Werkervaring van Marjan van Munster

 

 • Coaching Academy International: Senior Practitioner Coach (NOBCO EQA-gecertificeerde opleiding)
 • Odin Academy: Jungiaans Analytisch Coach (ODC)
 • Universiteit van Groningen:  HR Strateeg & Talent-en Organisatieontwikkeling
 • Leadership & Management
 • Training voor Trainers
 • Universiteit van Twente: Bestuurskunde: specialisatie: organisatieontwikkeling, HR en financieel management

 • SheConsult , loopbaancoach vrouwen Arnhem
 • Matchcare, Sr. Consultant Talentmanagement 
 • SSL Healthcare, HR Manager Benelux & Scandinavie 
 • Mars B.V., P&O Manager Verkoopdivisie 
 • Ormit, Talent Development Manager 
 • PvdA, Trainer & adviseur 

 • Voorzitter PvdA Gewest Gelderland
 • Vice President Lionsclub Kwartier van Arnhem
 • Penningmeester Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

Overige info & Specialisaties

 • Prestatieverbetering.
 • Management en executive development.

Coaching vrouwelijk leiderschap

Ik doe geen burn-out coaching.

Coaching van politici

 

 Coaching Politici

 

.

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marjan:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Marjan:

Marjan kan je pittige vragen stellen, maar dan kom je ook ergens. Het traject was intensief maar zo goed! En Marjan is ook een hele lieve vrouw. Ik heb echt megastappen gemaakt, ook in mijn carrière dankzij Marjan!

Truke T.

onbekend

Ik kwam als ‘een klein meisje’, ik ging weg als een volwassen vrouw. Klinkt pathetisch maar zo voelde het wel. Alsof ik geland was, vaste grond onder mijn voeten heb gekregen. Wat maakt me dat stevig. Zo stevig dat ik me zelfs kwetsbaar durf op te stellen. Als dat geen winst is!

Simone de V.

Bij Marjan moet je niet met  flauwekul aankomen, daar prikt ze meteen doorheen. Daardoor ben ik nu wel in staat om mijn onzekerheid te tackelen. En dat is heel fijn. Bovendien word ik er effectiever door. Marjan, Thanks!

Anja van den B.

Gemeente

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marjan:

Laden...
Loading...