Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in arnhem is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Arnhem van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Arnhem 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Arnhem is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Arnhem snapt dat.

De SheConsult-coach in Arnhem weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Arnhem en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Arnhem onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Arnhemse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Arnhem tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Arnhem heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Arnhem draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Arnhem, of gaan jullie wandelen in Arnhem of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Arnhem als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Arnhem veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Arnhem

Omdat onze coach in Arnhem ook echt in Arnhem werkt heeft zij een groot netwerk in Arnhem zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Arnhem betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Drs. Marjan van Munster, de SheConsult-loopbaancoach in Arnhem


Het beste uit jezelf en anderen halen, daar ga ik voor. 

Energiek, kritisch en analytisch. Natuurlijk ben ik warm en empatisch, maar dat is niet bijzonder, dat zegt iedere coach van zichzelf.  Maar wat mij bijzonder maakt is dat ik niet bang om dè vragen te stellen die gesteld moeten worden. Ik zeg altijd ‘zonder wrijving geen glans’.  Maar daarbij houd ik wel van om ook flink te lachen, dat relativeert en geeft lucht.

Ik hou van mijn cliënten, ik schep een veilige omgeving waarin groei mogelijk is. Mijn loopbaancoaching voor vrouwen in Arnhem draait om confrontatie en uitdaging. Gericht op jouw natuurlijke drijfveren en jouw ambitie. Resultaatgericht. Niet zeuren maar doorpakken. Korte trajecten, duurzame ontwikkeling!

 

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond in HR waarbij met name talentmanagement  mijn aandacht had. Dat heb ik gedaan binnen grote commerciële organisatie maar ook als senior consultant voor verschillende organisaties. Daarmee heb ik veel organisatie van de binnenkant gezien. Ik weet hoe zaken werken en voor welke uitdagingen men staat. Het aantrekken en het behouden en laten doorgroeien van vrouwen is een uitdaging die voor veel organisaties steeds groter wordt. 

Ik vind het boeiend om mensen te helpen groeien, om de voorwaarden te scheppen voor ontwikkeling, om het beste uit jezelf te halen. Daarbij heb ik gezien dat dat voor vrouwen, in masculiene organisatie toch wat anders werkt. Vrouwen hebben een andere aanpak nodig dan mannen. 

Feminisme en gelijkwaardigheid van vrouwen zijn bij mij met de paplepel in gegoten. Ik ben zelf ontelbare malen aangelopen tegen de culturele verwachtingspatronen die we van vrouwen (en mannen ) hebben. En ik heb me geschoold in hoe daar mee om te gaan.

Die kennis geef ik graag door. Graag ga ik met vrouwen aan de slag om uit vinden welke denkpatronen en gedragsrepertoire daarbij past.

Noloc erkend

 

Loopbaancoach voor Arnhem

Loopbaancoach Arnhem

Marjan van Munster
085 060 5177

Praktijk adres:
Mesdaglaan 63 6813 GM Arnhem
Google Maps >

Loopbaancoach
Zelfvertrouwen coach
Executive coach

Opleiding & Werkervaring van Marjan van Munster

 

 • Coaching Academy International: Senior Practitioner Coach (NOBCO EQA-gecertificeerde opleiding)
 • Odin Academy: Jungiaans Analytisch Coach (ODC)
 • Universiteit van Groningen:  HR Strateeg & Talent-en Organisatieontwikkeling
 • Leadership & Management
 • Training voor Trainers
 • Universiteit van Twente: Bestuurskunde: specialisatie: organisatieontwikkeling, HR en financieel management

 • SheConsult , loopbaancoach vrouwen Arnhem
 • Matchcare, Sr. Consultant Talentmanagement 
 • SSL Healthcare, HR Manager Benelux & Scandinavie 
 • Mars B.V., P&O Manager Verkoopdivisie 
 • Ormit, Talent Development Manager 
 • PvdA, Trainer & adviseur 

 • Voorzitter PvdA Gewest Gelderland
 • Vice President Lionsclub Kwartier van Arnhem
 • Penningmeester Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

Drie ervaringen van cliënten van Marjan:

Marjan kan je pittige vragen stellen, maar dan kom je ook ergens. Het traject was intensief maar zo goed! En Marjan is ook een hele lieve vrouw. Ik heb echt megastappen gemaakt, ook in mijn carrière dankzij Marjan!

Truke T.

onbekend

Ik kwam als ‘een klein meisje’, ik ging weg als een volwassen vrouw. Klinkt pathetisch maar zo voelde het wel. Alsof ik geland was, vaste grond onder mijn voeten heb gekregen. Wat maakt me dat stevig. Zo stevig dat ik me zelfs kwetsbaar durf op te stellen. Als dat geen winst is!

Simone de V.

Bij Marjan moet je niet met  flauwekul aankomen, daar prikt ze meteen doorheen. Daardoor ben ik nu wel in staat om mijn onzekerheid te tackelen. En dat is heel fijn. Bovendien word ik er effectiever door. Marjan, Thanks!

Anja van den B.

Gemeente

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...